III ligi małopolsko-świętokrzyska

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ś.P. Wiraszka

Re: III ligi małopolsko-świętokrzyska

Post autor: Ś.P. Wiraszka » 23.09.2013, 21:15

Hutnik220
Tytuł: Re: III ligi małopolsko-świętokrzyska

Dajcie juz spokoj z tym ilu ich bylo. Teraz to juz najmniej wazne. Ten mecz tak naprawde nie byl "rozgrywany" z Unia i kazdy kto byl to wie. Smietanka z krakowskich Blon byla wiec to najwazniejsze.
Tak w skrocie - ZmiaZdzylismy(poligloto) Unie i zagralismy na nosie sasiadce.

Kazdemu kumatemu z obu stron Blon (niekumaty nie pojmie) napisze z dedykacja cytat z pieknego patriotycznego filmu ktory idealnie odnosi sie do naszej krakowskiej sytuacji:(mozemy byc mniejsi czy biedniejsi ale i tak):
"NIGDY NAS NIE POKONACIE".

Skoro jesteś taki kumaty? to mam pytanie. Bo ja tego nie pojmuję bo nie jestem kumaty. Dlaczego piszesz "do naszej krakowskiej sytuacji" skoro wszem i wobec nie chcecie by was kojarzono z Krakowem tylko z NH? Nie mam nic do Hutnika tylko zwyczajnie pytam.

iparts.pl
kibolek1983

Post autor: kibolek1983 » 24.09.2013, 10:08

zabijaka pisze:O czym tu sobie przypominać oni nas traktuja jako wroga,no my ich jako cos smiesznego co juz pare razy pokazali jacy to oni wraz ze swoja koalicja sa mocni.Po drugi na kazdy wyjazd jezdza z liczna obstawa wiec niech sie napinaja dalej bo tyle moga
Korona na wyjazdy bez obstawy jeździ?

Wy pokazaliście jacy to mocni jesteście podczas frajerskiej walki Granatu i koalicji z Naprzodem Jędrzejów. Wiele ekip to do dzisiaj pamięta. Akcja typowo po rusku.
.

zabijaka

Post autor: zabijaka » 24.09.2013, 11:22

Hehe przypominajac ten temat to od nas tam było 15 osób i co strache przed tymi 15 osobami rozgonił połowe waszej sztywnej ekipy?Po drugie mieliscie okazje do pokazania sie wczesniej samej młodej Koronie to do naszej 20 z Waszych 7 aut wyszlo 15 osob i tyle tez trwala ta walka 15 sekund wiec zamilcz bo chyba zapomnieliscie gdzie jest Wasze miejsce w tym wojewodztwie!!!

Fisk

Post autor: Fisk » 24.09.2013, 13:33

kibolek, czemu wtracasz sie w sprawe ktora Cie nie dotyczy? A pozatym reprezentujesz Hetman Wl. Ktory obecnie jako kibice nie istnieje.
Pozdrawiam FISK

kibolek1983

Post autor: kibolek1983 » 24.09.2013, 14:13

zabijaka pisze:Hehe przypominajac ten temat to od nas tam było 15 osób i co strache przed tymi 15 osobami rozgonił połowe waszej sztywnej ekipy?Po drugie mieliscie okazje do pokazania sie wczesniej samej młodej Koronie to do naszej 20 z Waszych 7 aut wyszlo 15 osob i tyle tez trwala ta walka 15 sekund wiec zamilcz bo chyba zapomnieliscie gdzie jest Wasze miejsce w tym wojewodztwie!!!
Nie jestem z Granatu. Tutaj nie ma znaczenia ile było osób od Was. Granat miał walczyć z chłopakami z Naprzodu a Wy jako obserwatorzy ich zaatakowaliście razem z Nimi. Ciekawi mnie gdyby ktoś Was też tak załatwił czy śpiewałbyś podobnie. Chciałem tylko przytoczyć fakt, że tak bardzo na każdym kroku podkreślacie, że macie tą ekipę w nosie, taka jest dla Was śmieszna, a pokazaliście typowe kurewstwo w konfrontacji z Nimi. Bez odbioru- Korona jest najlepsza! [/quote]
Fisk pisze:kibolek, czemu wtracasz sie w sprawe ktora Cie nie dotyczy? A pozatym reprezentujesz Hetman Wl. Ktory obecnie jako kibice nie istnieje.
A Ty po co się wtrącasz skoro reprezentujesz Naprzód Jędrzejów a rozmowa jest o Koronie i Granacie? Naprzód też jest najlepszy! Nie mam zamiaru się tutaj z Wami przekrzykiwać.
.

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 24.09.2013, 14:39

zabijaka pisze:Hehe przypominajac ten temat to od nas tam było 15 osób i co strache przed tymi 15 osobami rozgonił połowe waszej sztywnej ekipy?Po drugie mieliscie okazje do pokazania sie wczesniej samej młodej Koronie to do naszej 20 z Waszych 7 aut wyszlo 15 osob i tyle tez trwala ta walka 15 sekund wiec zamilcz bo chyba zapomnieliscie gdzie jest Wasze miejsce w tym wojewodztwie!!!
Co wpis to inne liczby podajecie . Na oficjalnej stronie napisaliście 25 , teraz piszesz 20 . Wiarygodny po chuju jesteś. Nas wtedy wyszło 8 osób i pisze to po raz kolejny bo takie wałki to możecie pisać na waszym forum próbując wkręcić waszym kolegom po szalu , że mają szanse coś zrobić w naszych miastach.

Co do opcji z Naprzodem to nie ma sensu dyskutować bo tam też co realcja to Was było raz więcej , raz mniej... i wiemy wiemy... macie problem z ciśnieniem, ale to ponoć można leczyć.

Możemy nie być dla Was wrogami, my po prostu nie oddamy swoich miast i mamy się u siebie dobrze i wiecie o tym doskonale.

zabijaka

Post autor: zabijaka » 24.09.2013, 15:02

To w takim razie piszesz ze 8 osob ok na pewno tam byłes skoro tak piszesz chyba ze jeszcze nie doszedles do siebie po tych KO.Jezeli piszesz ze 8 osob a bylo Was na meczu 35 to gdzie reszta,ano wiem gdzie uciekła w popłochu taka wlasnie jestescie super banda.Po za tym my znamy liczby Ty probuj dalej usprawiedliwiac zachowanie frajerskie Twoich kolegow zostawiajac Was.Tyle w temacie skonczmy juz ten temat.Mysle ze ile ludzi tyle bedzie wersji wszystkiego.Najlepiej czas pokaze jak to bedzie,a nie internet do nastepnego!!!

zabijaka

Post autor: zabijaka » 24.09.2013, 15:02

To w takim razie piszesz ze 8 osob ok na pewno tam byłes skoro tak piszesz chyba ze jeszcze nie doszedles do siebie po tych KO.Jezeli piszesz ze 8 osob a bylo Was na meczu 35 to gdzie reszta,ano wiem gdzie uciekła w popłochu taka wlasnie jestescie super banda.Po za tym my znamy liczby Ty probuj dalej usprawiedliwiac zachowanie frajerskie Twoich kolegow zostawiajac Was.Tyle w temacie skonczmy juz ten temat.Mysle ze ile ludzi tyle bedzie wersji wszystkiego.Najlepiej czas pokaze jak to bedzie,a nie internet do nastepnego!!!

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 24.09.2013, 15:14

zabijaka pisze:To w takim razie piszesz ze 8 osob ok na pewno tam byłes skoro tak piszesz chyba ze jeszcze nie doszedles do siebie po tych KO.Jezeli piszesz ze 8 osob a bylo Was na meczu 35 to gdzie reszta,ano wiem gdzie uciekła w popłochu taka wlasnie jestescie super banda.Po za tym my znamy liczby Ty probuj dalej usprawiedliwiac zachowanie frajerskie Twoich kolegow zostawiajac Was.Tyle w temacie skonczmy juz ten temat.Mysle ze ile ludzi tyle bedzie wersji wszystkiego.Najlepiej czas pokaze jak to bedzie,a nie internet do nastepnego!!!

Błysnąłeś. Nie pisz wyrazów których nie rozumiesz.

No czas pokaże bo pamiętaj, że my też wiemy kiedy za nami jeździcie i doskonale widzimy jak pięknie kalkulujecie ( Końskie , Żarnów) , ale wiemy również , że nie możecie sobie pozwolić na porażkę więc póki nie będzie dobrej przewagi z waszej strony to nic z tego . I to ta różnica. My nie liczymy i kalkulujemy bo gdyby tak było to byś z wypiekami na twarzy nie opisywał tych dwóch sytuacji w ciągu kilkunastu lat mimo, że niby jesteście bandą i macie nas 40 km od siebie. Te 35 osób to nie wiem skąd wziąłeś ale nie chce mi sie licytować. Czas pokaże , masz rację . To już 5 rok od waszych hucznych zapowiedzi o przejęciu najpierw Końskich , później Sko i na końcu Starachowic...

Co do zostawiania kolegów. Pokaż mi ekipę w Polsce która nie miała takiego przypadku tym bardziej, że to wszystko jest szczeblu dosyć mocno lokalnym . Wasi "decyzyjni" z Końskich ostatnio również na pastwe losu zostawili 5 swoich młodziaków spierdalając autem - Oni też są frajerami czy ratuje ich to że są z Korony ?

Anty islam

Post autor: Anty islam » 24.09.2013, 16:01

[link] libiąZki

[link] libiąSki

ekipa za Seta

zet20

Post autor: zet20 » 24.09.2013, 20:50

Kiedyś pisałem, że flagę robił starej daty kibic Górnika Libiąż, który się pomylił. Robił flagi dla Nas w latach 90. Jak byś pomyślał to mogłem to zamazać jak zrobiłem to z twarzami.

Ta flaga jest z oprawy, którą prezentowaliśmy na meczu z Wierną Małogoszcz ten mecz był 17 marca 2012 więc zakończ temat. Obrazek
Obrazek

benyRBHOpoczno

Post autor: benyRBHOpoczno » 25.09.2013, 18:16

zabijaka pisze:To w takim razie piszesz ze 8 osob ok na pewno tam byłes skoro tak piszesz chyba ze jeszcze nie doszedles do siebie po tych KO.Jezeli piszesz ze 8 osob a bylo Was na meczu 35 to gdzie reszta,ano wiem gdzie uciekła w popłochu taka wlasnie jestescie super banda.Po za tym my znamy liczby Ty probuj dalej usprawiedliwiac zachowanie frajerskie Twoich kolegow zostawiajac Was.Tyle w temacie skonczmy juz ten temat.Mysle ze ile ludzi tyle bedzie wersji wszystkiego.Najlepiej czas pokaze jak to bedzie,a nie internet do nastepnego!!!
Powiem ci tylko tyle obejrzyj sobie filmik, co dziewczyna od was z auta nagrywała( i daj na nią namiary ładna była) Jak do was wyszlismy i proponowaliśmy w równych liczbach to nie chcieliście i gadaliście cos o rozbijaniu aut. Obejrzyli filmik i powiedz mi później kto kogo zaatakowały wy nas czy mimo waszej przewagi my wystartowalismy do was i my zainicjwaliśmy walkę. Wyszliśmy dostaliśmy( nie było K.O) i pojechalismy. Tyle normalna kibicowska kolej rzeczy. Widzewa było 35 nie nas i końskich a to jest róznica. Prawda? widzew to nie tylko jedno miasto jak Korona, w samym świetokrzyskim sa trzy.
Co do ustawki uciekali to uciekli nasza sparwa i nasz problem wy powinniście sie tylko cieszyć, ci co zostali to jacyś leszcze byli czy jednak chłopaki postawili sie twardo i paru od was z pierwszego szeregu też było zaskoczonych.
Słuchaj, pod waszymi kasami robilismy co chcieliśmy i było tam tylko Fc Świętokrzyskie.
Opoczno sie tam zalicza bo historycznie nalezymy do regionu Małopolska. heheeheh. Nasze podziały nasza sprawa.

Gdy byłem u was 1999 było was w młynie ze 100, ale to byli kibice Korony na dobre i na złe, teraz 3/4 to kibice sukcesu.
Pamietasz kolego wojne w pociagu na sprzet jakos w 99 lub 2000 gdy przyatakowaliście nas w pociagu na dworcu w CK. tez nas było mniej ale sie bilismy i się wybroniliśmy Później były przygody podczas wypoczynyku w sielpi podobno ludzie od was z bandy nie mi oceniać , zebrali.
walka z Jędrzejowem i wasze chujowe zachowanie znowu w przewadze, powrót z Ruchu znowu w przewadze, wojna pod waszymi kasami, Żarnów i jedne z waszych decyzyjnych, nie znam go ale został rozpoznany przez innych gdzie oddali się w ekspresowym tempie, 20 km pogoń nie przyniosła rezultatu. Znikli. było to już po Jedrzejowie wiec mogliśmy rozbijać auta nikt by nie miał pretensji do nas. Po meczu i telefony że teraz to nam sie napewno zatrzymacie( fakt że zlaliśmy to o co do dzisiaj mamy do siebie pretensje nie wierzyliśmy ze bedziecie bez obstawy, tym bardziej ze widziliśmy przed meczem ile mieliście psów i jak cała droga była obstawiona)
Końskie obczajka i ucieczka czy tez was tam nie było?
etc.
Widzisz my akurat do was wychodzimy i sie bijemy jesli cię nie było na żadnej z tych akcji, to spytaj się kolegów czy My Opoczno kiedys przed wami uciekaliśmy albo nie wyszlismy się bić. Bo ja takich rzeczy nie pamiętam. Widzew FC Końskie jeśli ty to T. to chłopie trzymaj się akurat on był na każdej z w/w akcji i nie widziałem żeby pokazywał plecy przeciwnikowi.

PS. szacuneczek dla kolesie z Korony który po wydarzeniach pod waszymi kasami, nie miał ochoty wspólpracować z psami i powiedział, że on żadnych pretensji nie ma i sie potknął. Są jednak jeszcze ludzie z charakterem i zasadami. ucz sie od nich i ruszaj na szlak bojowy a nie przed monitor.
PPS. po krzywej akcji z jedrzejowem mimo że w oczach innych ekip milibysmy do tego pełne prawo mogliśmy robić też kilka krzywych akcji(chocby złapac za sprzet, ja te czasy pamietam i wiem co to znaczy a ty?) jednak jak my trzymamy się pewnych ustaleń i walki odbywaja się na pięści.

FS82

Post autor: FS82 » 26.09.2013, 00:42

ile STARU w Chmielniku?

trzeba bylo przyjechac to bys zobaczyl ilu STARU w Chmielniku.co tobie da liczba ilu bylo.beedziesz sie trzepal przed niom?heehe
SKARZYSKO MOIM MIASTEM, GRANAT MOIM ZYCIEM!!!!!

bhbd88

Post autor: bhbd88 » 26.09.2013, 01:35

jak nie masz nic konstruktywnego do dodania w temacie to po c*** "otwierasz pysk"? w języku polskim nie ma słowa "niom" przychalście - sprawdź sobie co znaczy to słowo.

FS82

Post autor: FS82 » 26.09.2013, 16:18

taki kozak jestes dawaj na priv na pisz nr swoj i koniec waszego kozaczenia na necie.

Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski » 26.09.2013, 23:35

Doping i efekty wizualne Hutnika na meczu z Unią:

http://www.youtube.com/watch?v=03J5DgOaRHM

fluor

Post autor: fluor » 28.09.2013, 11:05

UT'1928

Post autor: UT'1928 » 29.09.2013, 21:29

80 Unii + ok.80 Wisły w Bochnii na BKSie, wisza 2 flagi Jaskółki + Bochnia Wisły . mecz bez historii.
Unia Tarnów 1928
Elita Tarnowa Wierności Unii dochowa !

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 30.09.2013, 15:16

Na Suchych Stawach obecni jesteśmy w ok. 225 osób w tym bracia z GKS-u (38 osób ) i Siarki (25 osób ) . Na płocie debiut zalicza flaga Koprzywnicy. Oprócz naszych 3 flag, płot ozdobiły 2 fany chłopaków z Bełchatowa i jedna Siarki. Na ten mecz mieliśmy przygotowaną dużą ilość pirotechniki, której ostatecznie nie udaje się odpalić. Po meczu ktoś tam ruszył bramą i ochroniarki używają gazu. Na powrocie na granicy województw, robimy postój i fotkę przy racach. Chwilę później dochodzi do małej awanturki z psami. Dochodzi do gazowania i kilku zawinięć, skutkiem czego do Sandomierza nie wracamy pełnym składem... Jeden psiur w trakcie gazowania zostaje popchnięty, traci nad sobą kontrolę w efekcie czego gazuje konkretnie swojego kompana :) przez co postój nieco się wydłużył. Podziękowania dla zgód za solidne wsparcie!

[link]
[link]

zet20

Post autor: zet20 » 30.09.2013, 22:36

28.09.13r. Górnik Libiąż - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 4:2

Nas na tym meczu 45 w tym 5 Beskid Andrychów (dzięki za wsparcie!). W drugiej połowie dymią świece wcześniej rzucamy serpentyny. Pojawili się kibice z Ostrowca, którzy zapewne sami coś dodadzą. Na trybunie głównej z Nami 4 kibiców Wisłoki Dębica (pozdro).

Obrazek
Obrazek
Obrazek

FS82

Post autor: FS82 » 02.10.2013, 00:07

29.09.2013
GRANAT SKARZYSKO-Dalin Myslenice
Nas tego dnia w mlynie z Dalinem 50 glow NajWierniejszych Fanatykow Granatu.
wieszamy jedna nasza flage 1928 z herbem.

Anty islam

Post autor: Anty islam » 06.10.2013, 16:47

A/J pisze:
rzutkarny pisze:jak w Andrychowie grała Unia ,obok młynu miejscowych również stali fani KSC nawet flagę mieli z gwiazdą przekreśloną,pewnie Beskid ich nie widział i byli tam przypadkowo :-)
ma ktoś to zdjęcie bo nigdzie znaleźć nie mogę

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 06.10.2013, 21:50

6 października przyszło zmierzyć się nam z Granatem Skarżysko, zgodą z jednej naszych kos, więc mecz zapowiadał się bardzo ciekawie.. Zbiórkę na to spotkanie tradycyjnie wyznaczyliśmy godzinę przed rozpoczęciem na budowlance. Frekwencja nie była zadowalająca i w kierunku stadionu wyruszamy w około 80 osób z głośnym śpiewem na ustach. W trakcie przemarszu machamy flagami na kijach i rzucamy dużą ilość achtungów. Oczywiście na 300 metrowym odcinku nie mogło zabraknąć, eskortującej nas policji która w czasie przemarszu zadbała o nasze bezpieczeństwo CHWDP! Kilkanaście minut przed meczem pod stadion docierają goście w ok. 100 osób. W między czasie kilku partyzantów włącza się w grupę przyjezdnych, udaje się nawet skroić szalik ale w szybkim czasie z powrotem wędruje do właściciela. Przyjezdni po tym incydencie mają mały dym z psami w efekcie czego jedna osoba zostaje zawinięta. Oczywiście po meczu dostarczamy tej osobie wodę i pożywienie.
Z początkiem meczu ruszamy z bardzo głośnym dopingiem który, przez całe spotkanie stał na bardzo wysokim poziomie.Po strzelonej bramce na 1:2 udało się poderwać pozostałe trybuny do dopingu. W trakcie meczu nie zabrakło wrzut w stronę przyjezdnych, ich zgód i koalicji Świętokrzyskiego Widzewa. Granat również odpowiedział wrzutami na nas jak i na nasze zgody. Nasz młyn tego dnia liczył ok.200 osób plus 50 kibiców Siarki Tarnobrzeg, którym serdecznie dziękujemy za wsparcie. Na płocie zawisły flagi KSIĘSTWO SANDOMIERSKIE, ŚP. JORDAN i flagi fan clubów z TRZEŚNI i KOPRZYWNICY. Pojawił się również transparent VALIANT BOYS TRZYMAJCIE SIĘ. Mecz zakończył się naszą porażka 1:2 a nam nie pozostało nic innego jak tylko czekać na najbliższy, ciekawy mecz z Beskidem Andrychów!

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

FS82

Post autor: FS82 » 07.10.2013, 01:05

06.10.2013
Wisla Sandomierz-GRANAT SKARZYSKO
na nasz kolejny wyjazd przyszlo nam sie wybrac do Sandomierza.podroz z eskorta bialym kaskow z naszego miasta oraz z Kielc.na sektorze gosci meldujemy sie w liczbie 121 glow w tym nasi bracia ze STARu STARACHOWICE 22 oraz goscinnie FCWidzewa z Paradyza za co serdecznie dziekujemy za wsparcie nas.Wielkie DZieki.
na plocie tego dnia zawisly nasze flagi takie jak;GRANAT SKARZYSKO TO NASZA DUMA I WSZYSTKO,1928,EMIGRANCI,SEKCJA WYJAZDOWA oraz 1 flaga naszych braci ze STARACHOWIC.prowadzimy dobry doping z pomoca bebna.w obie strony bluzgi na Wisle i jej zgody.
Przed naszym wejsciem na stadion jakis kibic z Wisly wyczail moment jak powoli wchodzilismy na obiekt stadionu podbiegl i zerwal jednemu koledze szal nasz,po szybkim poscigu szal wraca do nas w nasze rece.a kolezka zaliczyl ko.w tym momencie mamy przepychanki z psami i lekka awanturka z kaskami konczy sie zawinieciem naszego kibica, akcja z psami na + dla nas.
Powrot spokojna.Na koniec Podziekowania dla naszych braci ze STARu za wsparcie nas na tym wyjezdzie oraz Wielkie Pozdrowienia dla Chlopakow z Paradyza.
[link]
[link]
PILKA NOZNA BEZ pOLICJI!!!!

Hati

Post autor: Hati » 07.10.2013, 12:36

Wierna Małogoszcz - Górnik
Od nas 2 osoby wspomagają Górnik na tym meczu

Beskid Andrychów - KSZO
Nas w młynie 150 osób. Problemy z wejściem na stadion robi nam policja i ochrona wchodzimy dopiero w trakcie pierwszej połowy. Prezentujemy oprawę z dużą ilością piro za co jesteśmy wyłapywani po meczu ostatecznie powinietych zostaje 11 osób.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-fKRIvhOS8E[/youtube]

Górnik Libiąż - KSZO
Od nas 5 osób na tym meczu

Soła Oświęcim - Beskid Andrychów
W Oświęcimiu stawiamy się w 90 osób z 2 flagami (w tym 30 Górnik)
Obrazek

Burza Roczyny- Beskid (pp)
Od nas 30 osób

Beskid Andrychów- Unia Tarnów
Wystawiamy 80 - 90 osobowy młyn z 3 flagami (1 Górnika) Na tym meczu wspomaga nas 6 osób z Górnika i 5 z Energie. Unia melduje się w klatce ok 70 min meczu w 40 -50 osób młodej załogi. Przed meczem w nocy panowie z pod znaku ABG niszczą nam grafa :) niestety tak dobrze jak go zniszczyli nie wsparli Unii u nas ;).

Soła Oświęcim - Górnik Libiąż
Wspomagamy Górnika w 32 osoby z flagą. Wszystkich sektorze gości 78 osób Górnik na meczu odpala pirotechnikę.
[link]

nrth

Post autor: nrth » 07.10.2013, 13:03

Jakiego wsparcia oczekiwąłeś jak dla Unii przeznaczone było 50 biletów jeśli sie nie myle/
za kim jestes?

zet20

Post autor: zet20 » 07.10.2013, 14:34

06.10.13r. Soła Oświęcim -Górnik Libiąż

Do Oświęcimia ostatecznie jedziemy w takiej samej liczbie jak dwa tygodnie temu gdy wspieraliśmy Beskid. Jesteśmy na sektorze gości w 78 osób ( 30 Górnik, 32 Beskid, 16 Szombierki dzięki za wsparcie!! z czterema flagami: Węgor, KSB 1919, Małe Miasto Wielki Klub i Harmider. Jak na doping po sobocie nie jest najgorzej. W klatce gości nic się nie zmienia o zwykłej wodzie i jakimś jedzeniu można zapomnieć, brak Toi-Toia.. Jest za to dużo betonu. Ogólnie jak wynika z ich strony swoim "kibicom" serwują kiełbasy za 2 zł (bilet bez kiełbasy kosztuje 8zł a z kiełbaską 10:p) W drugiej połowie odpalamy strobo.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A/J

Post autor: A/J » 07.10.2013, 15:56

Hati pisze:
Beskid Andrychów- Unia Tarnów
Wystawiamy 80 - 90 osobowy młyn z 3 flagami (1 Górnika) Na tym meczu wspomaga nas 6 osób z Górnika i 5 z Energie. Unia melduje się w klatce ok 70 min meczu w 40 -50 osób młodej załogi. Przed meczem w nocy panowie z pod znaku ABG niszczą nam grafa :) niestety tak dobrze jak go zniszczyli nie wsparli Unii u nas ;).
Was zarząd dał Unii tylko 50 biletów i wysłał pismo ,że więcej nikogo nie wpuści ,więc nie twórz kłamliwej propagandy farmazoniarzu,dajesz tu oficjalne relacje ,a nawet nie wiesz co robi twój własny klub,komedia.

kiszony

Post autor: kiszony » 07.10.2013, 20:20

...

Hati

Post autor: Hati » 08.10.2013, 00:22

Jak byście chcieli to byście dostali więcej biletów. U nas raczej nie ma z tym problemu. Zresztą byliście u nas w trzy cyfrowej liczbie już. Mogliście się z nami skontaktować jak uważaliście ze macie za mało wejściówek i tyle w tym temacie.

nrth

Post autor: nrth » 08.10.2013, 09:14

I co, masz pretensje do Wisły że do Was nie dzwoniła i się nie dogadywała?
za kim jestes?

Hati

Post autor: Hati » 08.10.2013, 13:03

Wasze liczby to nie moja sprawa. Oczywiście to było w gesti Unii a nie Wisły załatwianie biletów na ten mecz. Na Wiśle 2 też okoliczna Wisła się nie pokazała a gdzieś tam się jednak zbierali. I zakończmy temat tego meczu.

A/J

Post autor: A/J » 08.10.2013, 15:51

Hati pisze:Wasze liczby to nie moja sprawa. Oczywiście to było w gesti Unii a nie Wisły załatwianie biletów na ten mecz. Na Wiśle 2 też okoliczna Wisła się nie pokazała a gdzieś tam się jednak zbierali. I zakończmy temat tego meczu.
Nikt się na ten mecz nie zbierał,bo odgórnie było powiedziane ,że nie jedziemy,wpisy na jakiś pejsbookach(gdzie konto może założyć każdy kto chce i się pod kogoś podszywać) nikogo nie interesują ,jedyna zbiórka była w twojej wyobraźni.Proponuje zejść na ziemię bo po zrobieniu kilku opraw z sektorówkami i racami ,woda sodowa uderzyła wam do głowy.
Co do meczu z Unią ,to piszesz tu o jakimś dogadywaniu się poza plecami klubu,a jak widać sami polecenia klubu wykonujecie:
[link]

Hati

Post autor: Hati » 11.10.2013, 02:49

A/J mogę wiedzieć skąd jesteś ? Po 1 polecenia klubu był takie ze sektorówka na KSZO też nie wchodzi a jakoś weszła tak samo jak osoby bez dokumentów. Na meczu z Unią mamy trans przeciwko jednej osobie z zarządu a ty tu teraz mówisz ze wykonujemy czyjeś polecenia. Unia nie wykorzystała skromnej puli 50 biletów byli w 44 osoby a kto i w jakich liczbach ich wspiera to już nie moja sprawa.

aLvaro

Post autor: aLvaro » 12.10.2013, 12:11

Hutnik

Obrazek

Wisły nie zrobiłem screena bo transmisja padła. Komentator mówił o liczbie ok tysiąc osób.

coglin

Post autor: coglin » 12.10.2013, 12:30

[link]
Wisła Kraków

Wislasandomierz

Post autor: Wislasandomierz » 13.10.2013, 15:54

Doping z meczu z Granatem Skarżysko:
https://www.youtube.com/watch?v=4SCAYHRuL9o

W sobotę obecni jesteśmy w 14 osób z małą flaga na meczu GKS - Row Rybnik. Podziękowania dla braci za jak zawsze konkretną gościnę!

Forza B

Post autor: Forza B » 13.10.2013, 19:36

ROW sie pisze tak byku.

ODPOWIEDZ