altgr pisze:Samo fc Jaworzno, a w tle przyspiewki "Myslowice i Jaworzno" ?
p****** to. To tak jak swojego czasu na Ligocie biegali ludzie w bluzach z Siemianowic i Rudy,a i tak twierdzili,że była sama Ligota. Nie ma sensu dyskusja na ten temat.
Nie bądź hipokrytą, pisze to osoba której klub wraz ze swoją zgodą (a czasami nawet dwoma) ustawia się na JEDEN FAN CLUB rywala....
A co do fan clubów to może napisz coś o chociażby FC żory który żeby zawalczyć z miejscowym Ruchem zbiera ludzi z 5 fan clubów a później sieje propagande o Trójkolorowym mieście, mimo iż na codzien boją się po włąsnym miescie chodzić (poza swoim osiedlem)
Od przyszłego sezonu nie będzie juz 3 ligi Śląsko-opolskiej.
Mozesz cos wiecej na ten temat?
Od przyszłego sezonu likwidują jedną 2 ligę ( pozostanie jedna 2 liga centralna), lecz reorganizacja 3 lig ma odbyć się za 2 lata . W przyszłym sezonie nadal pozostanie osiem 3 lig, natomiast od sezonu 15/16 będą cztery 3 ligi.
Chyba tak to ma być, jeśli nie to niech ktoś poprawi bo sam już nie wiem.
Od przyszłego sezonu nie będzie juz 3 ligi Śląsko-opolskiej.
Mozesz cos wiecej na ten temat?
obiektywny1 pisze:
Mają być tylko dwie trzecie ligi i nie będzie już czegoś takiego jak grupa śląsko-opolska.
Od przyszłego sezonu likwidują jedną 2 ligę ( pozostanie jedna 2 liga centralna), lecz reorganizacja 3 lig ma odbyć się za 2 lata . W przyszłym sezonie nadal pozostanie osiem 3 lig, natomiast od sezonu 15/16 będą cztery 3 ligi.
Chyba tak to ma być, jeśli nie to niech ktoś poprawi bo sam już nie wiem.
Ja sie nie dziwie. Idzie sie niezle pogubic w tym calym. Co kilka lat jakis inny system i podzial wymyslaja. Dzieki wam za odpo.!!