Hazardzista pisze:Po co ta Sevilla ?? kibicowsko to cipy sa ,,co Legia ma zbic Seville za Slask Legia ma wyjebane na Slask tak samo Slask na Legie itd...pompka pisze:brawo Legia... w grupie w Lidze Europy spotka się z Sevilla ;):)
nie do końca ;]
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Hazardzista pisze:Po co ta Sevilla ?? kibicowsko to cipy sa ,,co Legia ma zbic Seville za Slask Legia ma wyjebane na Slask tak samo Slask na Legie itd...pompka pisze:brawo Legia... w grupie w Lidze Europy spotka się z Sevilla ;):)
możesz rozwinąć myśl ???mrsn_legia pisze:Hazardzista pisze:Po co ta Sevilla ?? kibicowsko to cipy sa ,,co Legia ma zbic Seville za Slask Legia ma wyjebane na Slask tak samo Slask na Legie itd...pompka pisze:brawo Legia... w grupie w Lidze Europy spotka się z Sevilla ;):)
nie do końca ;]
Virtuti Militari pisze:Tak dojechała, z duża flagą. Ok 150 osób.Frankie Edgar pisze:Steaua w końcu dojechała bo nie widziałem ich chyba w tv?
na zdjeciu 52 sztuki - tak wykropkowałem z ciekawościANTYpzpn pisze:Virtuti Militari pisze:Tak dojechała, z duża flagą. Ok 150 osób.Frankie Edgar pisze:Steaua w końcu dojechała bo nie widziałem ich chyba w tv?
Nie wiem czy ich chociaż ze 100 było ? http://legionisci.com/galeria/2406
na zdjeciu 52 sztuki - tak wykropkowałem z ciekawości[/quote]lospantalones pisze:ANTYpzpn pisze: Tak dojechała, z duża flagą. Ok 150 osób.
Nie wiem czy ich chociaż ze 100 było ? http://legionisci.com/galeria/2406
Edekzkrainykredek pisze:Ja też mam marzenia - nigdy więcej debili na kibice.netavanti1920 pisze:Miejmy nadzieje ze jednak Legia trafi na seviele i pokaze tym brudasa co to znaczy Polska, i zejdzie z nas troche wstydu po tym co pokazaly te obszczymurki z Wroclawia!NIGDY WIECEJ SLASKA NA ARENACH EUROPEJSKICH!!
skąd się biorą takie głąby ?Tadeusz Borkowski pisze:w obwodzie jest stadion Narodowy
Steaua po komplecie w Bukareszcie, na wyjeździe się liczbowo skompromitowała.
A.E.L Limassol- Lewicalukasz1990 pisze:Wiem, że któraś z ekip Apollon Limassol albo AEL Limassol ma poglady lewicowe, ale która nie pamiętam.
za stroną WojskowychFanów Legii w tym roku czekają jeszcze trzy wyjazdy w Lidze Europy. Po początek fazy grupowej LE pojedziemy do Rzymu na mecz z Lazio. Spotkanie na Stadio Olimpico (19 września) będzie mogło obejrzeć 5300 kibiców Legii.
Na wyjazdowe spotkania z Trabzonsporem (24 października) i Apollonem Limassol (12 grudnia) otrzymamy po 1500 biletów.
O Piaście cisza bo mały transparent/flaga a i jakby nawet była wieksza to i tak nasze głupkowate media by nie załapały o co kaman.Tadeusz Borkowski pisze:Kara identyczna jak dla LP tyle, że o Lechu trąbili przez kilka dni w głównych mediach, a o Piaście była cisza ;)
To całe lewactwo z "nigdy więcej" na swoją działalność dostaje kasę od UEFA i pewnie też UE więc wiadomo, że będą im d*** lizać byle tylko kilka groszy więcej dostać..::noktowizor::. pisze:Pamietajcie, ze te wszystkie kary i zamkniecia sektorow, sa spowodowane konfidenckimi donosami do UEFA przez homolewacka organizacje ''Nigdy Wiecej'' dlatego PZPN zerwal z nimi umowe, bo dzialaja na szkode polskich klubow pilkarskich.
nochal-80 pisze:Wiadomo też że Legia nie wynajmie czarteru z powodu małej liczby chętnych.
Zainteresowanie czarterami było ogromne, co widziałem chociażby po swoich znajomych, których kilkunastu było zdecydowanych na tą formę transportu (zresztą i ja miałem tak lecieć), jednak cena 1250 zł za sam przelot odstraszyła bardzo wiele osób- po dodaniu kosztu biletu na mecz (85 zł), kosztów komunikacji miejskiej na miejscu (chociażby dojazd z lotniska do centrum, czego SKLW nie zapewniało), wydatków na jedzenie i picie (w tym liczę jakiś drobny melanż po miejscowych knajpach) na miejscu robiło się pod 1500 zł, co za parę godziny w Rzymie jest chyba lekką przesadą... Stąd tylko nieco ponad 80 zapisanych na czarter (i tak sporo jak na takie koszty zabawy). Przy cenie 800/900 zł za samolot spokojnie wypełnilibyśmy samolot (a może i kolejne), bo tak jak mówię- liczba osób pytających na różnych portalach o info o czarterze była ogromna (nie każdy ma w środku tygodnia możliwość pojechać na dłużej na wyjazd niż na dzień). Dodatkowo dość pechowo pierwszy mecz w fazie grupowej wypadł nam właśnie w Rzymie- łatwiej byłoby wiele rzeczy ogarnąć, gdybyśmy grali z Lazio np. w listopadzie. Sam jestem szczerze ciekaw naszej liczby 19 września w Wiecznym Mieście. Cóż, wszystko zweryfikuje czas.ObcyVit pisze:Legia odwołała jedyny czarter ( brak chętnych )
z tego co czytam to nie organizują żadnego alternatywnego transportu
trochę to dziwne biorąc pod uwagę range wyjazdu
[link]Od kilku dni „ktoś” próbuje wytworzyć specyficzny klimat wokół relacji Fana z wyjazdu do Sewilli. Generalnie opiera się to na stwierdzeniu, że „pisała to osoba, której na wyjeździe nie było”. Nieodparta sugestia, że opis powstał wyssany z palca. Niby nazwisko nie pada, lecz umiejący czytać między wierszami i znający dogłębnie temat – chwytają o co chodzi.
No to może czas na odkrycie tajemnicy naszej kuchni dziennikarskiej. Właśnie na przykładzie wyjazdu do Sewilli. Tekst opublikowany w Fanie oparty jest na następujących materiałach:
1. Pisemnej relacji jednego z uczestników wyprawy, który dotarł do Sewilli.
2. Słownych relacjach trzech uczestników wyjazdu. Przy czym, paradoksalnie, jedna z tych osób po wyjeździe jest znacznie bardziej kontuzjowana, niż winni straty flag.
3. Kilkunastu rozmowach telefonicznych z uczestnikami wyjazdu.
4. Zdjęciami podesłanymi przez jednego z Czytelników Fana, przedstawiającymi obrazki z Sewilli, w tym zdjęcie osób z feralnego busa, już zatrzymanych przez mundurowych, czyli po aferze.
5. Rozmową z osobą kontaktującą się ze swoim koleżką, który mieszka w Sewilli.
6. Informacjami agencyjnymi.
Osoby, których relacje i opinie złożyły się na powstanie tekstu, są przynajmniej w części znane tym, którzy twierdzą, iż relacja jest nierzetelna. Gdybyście się uważnie rozejrzeli wokół siebie, to może byście zauważyli, jak głęboko Fan jest wrośnięty w świat kibiców Śląska.
Roman Zieliński
gdzieś na stronach Legii czytałem, że na chwilę obecną sprzedano około 1000 biletów na wyjazd i sprzedaż trwa nadalNurni F. pisze:Sam jestem szczerze ciekaw naszej liczby 19 września w Wiecznym Mieście. Cóż, wszystko zweryfikuje czas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bigon, BuhasKola, factoryproject, InternazionaleKM, jacob91, lukasGZ, maly85, Niebiesko- zolty, OTMK, pf8, takietamkonto, Timador, Witkacy, zgredzik, śląski-obserwator10 i 264 gości