KaeSCe pisze:Prosba do kogos z Gieksy zeby powiadomil zwyciezczynie o jej ogolnopolskim tytule i poprosil od wielbicieli i zwolennikow zeby w nagrode jakas nowa fote dala oczywiscie o pozdrowieniach nie zapomnijta
Jak się uda, to nawet krótki wywiad pochytamy i umieścimy na www.sk1964.pl
Pozdro - jeszcze tylko 2 godzinki i tytuł w Katowicach
jak wygra 2 to będzie świadczyć ile lat ma większość ludzi na tym forum, co to jakiś wybór miss dzieci, albo co
No wlasnie to jest wybór Miss Kibicek , a nie Miss Zon Piłkarzy, widac ze dziewczyna z Katowic w koszulce , wie po co przyszla na mecz, i do tego ładna zgrabna wiec jak najbardziej
Pytanie do ludzi z Zabrza, bo wcześniej gość pisał żeby zapytać kim Ona jest, że jest śliczna to widać ale chodzi mi o to czy stoi w młynie?albo czy jeździ na wyjazdy?
Pytam tak z czystej ciekawości.
Klaudia wierny kibic! ... zaliczyla wszystkie mecze i nie opuscila ani jednego tak jak kolega wczesniej napisal ... u Nas zadne laski na mecze jezdzic NIE MOGA....wiec to odpada. Zawsze stoi na mlynie, a jesli chodzi o doping to kibicuje lepiej niz nie jeden facet heheh. Pozdrawiam !
No i zwyciężyła panna z GieKSy. Moja faworytka od początku.
Ale wygląd innych finalistek pozostawia wiele do życzenia, w poprzednich rundach widziałem ładniejsze, które powinny być w finale. No ale kwestia gustu