6.09.2013 Polska - Czarnogóra [bilety na kibolski sektor]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
6.09.2013 Polska - Czarnogóra [bilety na kibolski sektor]
Witam.
Tak jak zapowiadałem mam bilety na tzw. "kibolski" sektor na mecz Polska - Czarnogóra, który zostanie rozegrany na Stadionie Narodowym w Warszawie w dniu 6 września 2013 roku.
Cena wejściówek: 70 złotych
Zasady zamawiania:
1. Wysyłacie maila z imieniem, nazwiskiem, numerem pesel każdej osoby oraz numerem telefonu i mailem od organizatora grupy. Fajnie jakbyście dopisali z jakiej ekipy jesteście, ale nie jest to konieczne. Mój mail: [email protected]
2. Wysyłacie pieniądze na podany niżej numer konta. Kasa musi dojść do piątku (26.07.2013). Jak dojdzie po tym czasie, to zrobię Wam zwrot. W tytule przelewu koniecznie podajcie nazwisko organizatora grupy (bym wiedział od kogo jest kasa). Mój bank to Credit Agricole, więc jak ktoś będzie chciał wysłać kasę w piątek to najlepiej niech zrobi to w placówce tego banku.
Piotr Koszecki
ul. Bukowa 1, 40-108 Katowice
Credit Agricole
98 1940 1076 5335 4736 0000 0000
3. Na początku sierpnia dostajecie ode mnie maila (podanego wcześniej -> patrz punkt 1) z biletami gotowymi do druku.
Proszę nie wysyłać mi w tym temacie żadnych PW. Maile z innymi danymi niż te powyższe albo z pytaniami będę ignorował. Nie mam czasu na odpisywanie każdemu czy mam jeszcze bilety. Na pewno je mam, a jak nie będę miał wtedy Was powiadomię i zwrócę kasę. Jak ktoś nie ufa, to nie musi korzystać. Teraz mam dwa dalekie wyjazdy na głowie, mam co robić i dlatego nie mam czasu na pogadszuki. Jak ktoś ma jakieś pytanie, bo może o czymś zapomniałem to niech je zada tutaj. Proszę też nie pisać mi na fb, telefonie czy innych gg.
Proszę o podwieszenie tematu.
Tak jak zapowiadałem mam bilety na tzw. "kibolski" sektor na mecz Polska - Czarnogóra, który zostanie rozegrany na Stadionie Narodowym w Warszawie w dniu 6 września 2013 roku.
Cena wejściówek: 70 złotych
Zasady zamawiania:
1. Wysyłacie maila z imieniem, nazwiskiem, numerem pesel każdej osoby oraz numerem telefonu i mailem od organizatora grupy. Fajnie jakbyście dopisali z jakiej ekipy jesteście, ale nie jest to konieczne. Mój mail: [email protected]
2. Wysyłacie pieniądze na podany niżej numer konta. Kasa musi dojść do piątku (26.07.2013). Jak dojdzie po tym czasie, to zrobię Wam zwrot. W tytule przelewu koniecznie podajcie nazwisko organizatora grupy (bym wiedział od kogo jest kasa). Mój bank to Credit Agricole, więc jak ktoś będzie chciał wysłać kasę w piątek to najlepiej niech zrobi to w placówce tego banku.
Piotr Koszecki
ul. Bukowa 1, 40-108 Katowice
Credit Agricole
98 1940 1076 5335 4736 0000 0000
3. Na początku sierpnia dostajecie ode mnie maila (podanego wcześniej -> patrz punkt 1) z biletami gotowymi do druku.
Proszę nie wysyłać mi w tym temacie żadnych PW. Maile z innymi danymi niż te powyższe albo z pytaniami będę ignorował. Nie mam czasu na odpisywanie każdemu czy mam jeszcze bilety. Na pewno je mam, a jak nie będę miał wtedy Was powiadomię i zwrócę kasę. Jak ktoś nie ufa, to nie musi korzystać. Teraz mam dwa dalekie wyjazdy na głowie, mam co robić i dlatego nie mam czasu na pogadszuki. Jak ktoś ma jakieś pytanie, bo może o czymś zapomniałem to niech je zada tutaj. Proszę też nie pisać mi na fb, telefonie czy innych gg.
Proszę o podwieszenie tematu.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Re: 6.09.2013 Polska - Czarnogóra [bilety na kibolski sektor
Czas na zamówienie biletów został przedłużony - póki co do 20 sierpnia. Wysyłka biletów na maila odbędzie się mniej więcej w tym czasie, więc proszę się nie denerwować, że nie dostaliście maila na początku sierpnia. Po prostu nie chcę tego robić na raty.
PS. Czy naprawdę żaden moderator nie może tego przykleić?
PS. Czy naprawdę żaden moderator nie może tego przykleić?
[link]
[link]
-
Na Twój mail będeą przychodzić prywatne dane, więc zmień go na gmail. bądź hotmail.
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
-
Jak się nie podoba, to nie wysyłaj.
Naiwny jesteś jak myślisz, że gmail jest bezpieczny.
Zapisy zamknięte - teraz każdy może kupić bilet na te sektory. Ci co zamówili dostaną je niedługo na maila.
Naiwny jesteś jak myślisz, że gmail jest bezpieczny.
Zapisy zamknięte - teraz każdy może kupić bilet na te sektory. Ci co zamówili dostaną je niedługo na maila.
[link]
[link]
-
Gmail, youtube itd to najbardziej przypałowe możliwości.
-
NSA czy CIA wam wpadnie na chatę?Klonazepam pisze:Gmail, youtube itd to najbardziej przypałowe możliwości.
Poczta WP jest na polskim serwerze, więc polskie służby automatycznie mają wszystkie maile WP. Gmail jest w USA, więc muszą się zwracać do tamtejszych władz po info.
Sory za oftopic.
-
Jest jeszcze możliwość zamówienia/zakupu biletu u Ciebie?
-
Niestety nie. Każdy kto wysłał maila i kasę do 6 sierpnia ma bilet. Kto wysłał po moim wpisie z 6 sierpnia już nie ma. Jak ktoś posłał po tym czasie kasę to odeślę oczywiście.
Ogólnie już wszystko mam - muszę jedynie teraz pociąć w jakimś programie PDF. Macie jakiś pomysł jak to zrobić najmniej kombinując?
Ogólnie już wszystko mam - muszę jedynie teraz pociąć w jakimś programie PDF. Macie jakiś pomysł jak to zrobić najmniej kombinując?
[link]
[link]
-
Mecz jest w PL wiec pewnie i tak wszystkie dane trafia do organizatora a stamtad pewnie do pewnych sluzb...andrzejanusz pisze:NSA czy CIA wam wpadnie na chatę?Klonazepam pisze:Gmail, youtube itd to najbardziej przypałowe możliwości.
Poczta WP jest na polskim serwerze, więc polskie służby automatycznie mają wszystkie maile WP. Gmail jest w USA, więc muszą się zwracać do tamtejszych władz po info.
Sory za oftopic.
niektorzy to juz sie gubia w tym kryciu sie...
Xp
-
Ja się odnosiłem do wypowiedzi Klonozepama. Pisałem, że oftopic.
-
Mam u Kosy zamówione kilka biletów. Gdyby ktoś z Was był zainteresowany zapraszam na PW!
Prześle je jak tylko je otrzymam na poczte;). Kosa zacząłeś już kolportaż ?;)
Pozdrawiam
Prześle je jak tylko je otrzymam na poczte;). Kosa zacząłeś już kolportaż ?;)
Pozdrawiam
-
Witam
Mam do odsprzedania bilety na sektor G11 (piętro) w cenie 100 zł za sztukę. Za tyle ile kupiłem za tyle sprzedaję.
Zapraszam na priv
Mam do odsprzedania bilety na sektor G11 (piętro) w cenie 100 zł za sztukę. Za tyle ile kupiłem za tyle sprzedaję.
Zapraszam na priv
-
-
siema Kosa kiedy wyslesz te bilety??? czekam prawie miesiac i NIC!!! czy ktos otrzymal juz bilety od Kosy??? tanecznikK dostales juz te bilety???dzieki za info!!!!
-
D14,D15,D16,D17HardcoreHooligan pisze:A ktory sektor to niby ten "kibolski"?
-
nieMY-HOW pisze:siema Kosa kiedy wyslesz te bilety??? czekam prawie miesiac i NIC!!! czy ktos otrzymal juz bilety od Kosy??? tanecznikK dostales juz te bilety???dzieki za info!!!!
-
Do meczu 5 dni dostaliscie bilety czy zostaliscie oszukani ?:)
-
Bilety wysłane.
Zwroty zrobione (dla tych co przesyłali kasę i maila po 6 sierpnia, mimo mojego wpisu w tym temacie).
Zwroty zrobione (dla tych co przesyłali kasę i maila po 6 sierpnia, mimo mojego wpisu w tym temacie).
[link]
[link]
-
Do sprzedania 3 bilety na Czarnogórę na SEKTOR G11, miejsca w rządzie 12 czyli bardzo atrakcyjne.
Bilety kosztowały nas po 100 złotych lecz bardzo mozliwe że w drodze ustępstw możemy ponegocjować..
Zapraszam na priv.
Bilety kosztowały nas po 100 złotych lecz bardzo mozliwe że w drodze ustępstw możemy ponegocjować..
Zapraszam na priv.
-
Witam mam jeden bilet do sprzedania sektor kibolski;-] info priv cena 70 zeta
-
Ponawiam ogłoszenie z góry.
3 bilety tym razem za 200 złotych.
3 bilety tym razem za 200 złotych.
-
Kupię bilet w rozsądnej cenie na dzisiejszy mecz, najlepiej na sektor Kibolski !!! Odbiór biletu w Warszawie, ewentualnie na trasie Kielce - Warszawa. Jak coś to PRV
-
[link]Młyn na 2 tys. fanatyków za bramką, oprawa sponsorowana przez PZPN
W czerwcu Polski Związek Piłki Nożnej i Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców ogłosiły powrót tzw. młyna na mecze reprezentacji. Od spotkania z Czarnogórą na Stadionie Narodowym 2 tys. miejsc za bramką będzie zarezerwowanych dla fanów chcących dopingować kadrę na stojąco od pierwszej do ostatniej minuty. Chętnych na wejściówki do młyna nie brakowało. Jak dwa tysiące fanatyków wpłynie na jakość śpiewów i ogólną atmosferę na stadionie? Jesteśmy tego równie ciekawi jak i postawy drużyny. Nie zabraknie też oprawy, póki co sponsorowanej przez PZPN. Mowa oczywiście o biało-czerwonej kartoniadzie.
ciekawie czy w tej umowie można bluzgać na tuska i PO
-
kupie 2 bilety na sektor kibolski, jak co to priv
-
A gdzie Wasze postanowienia odnośnie meczów Kadry u siebie???
ULTRAS SIARKA FOREVER
-
Tak i każdy dostał bon na colę i kiełbasę w kateringu za podniesienie folii przy hymnie.
...Skończ już gadać głupoty.
...Skończ już gadać głupoty.

-
Moze zbyt sie przypierdalam ale przypomne przed, ze przed ostatnimi wyborami rowniez mielismy ' obalic Tuska' a ja sie pozniej okazala wiara glosowala na Ruch PaliKOTA bo niby obiecywali legalizacje zielska, a zamiast tego mamy w sejmie pedałów, transów i resztę kolorowego cyrku. Także wydaje mi sie ze ten bojkot nie przynosi niczego a milo sie ogladalo jak janusze skakali i spiewali Kto nie skacze ten z policji... ;) Pozdrówkapwmo-pwmo pisze:A gdzie Wasze postanowienia odnośnie meczów Kadry u siebie???
-
może ludzie w twojej ekipie głosowali na palikmiota, bo ja nie znam nikogo kto go popierał kiedykolwiekostr pisze:Moze zbyt sie przypierdalam ale przypomne przed, ze przed ostatnimi wyborami rowniez mielismy ' obalic Tuska' a ja sie pozniej okazala wiara glosowala na Ruch PaliKOTA bo niby obiecywali legalizacje zielska, a zamiast tego mamy w sejmie pedałów, transów i resztę kolorowego cyrku. Także wydaje mi sie ze ten bojkot nie przynosi niczego a milo sie ogladalo jak janusze skakali i spiewali Kto nie skacze ten z policji... ;) Pozdrówkapwmo-pwmo pisze:A gdzie Wasze postanowienia odnośnie meczów Kadry u siebie???

-
Szkoda że nie poczytałeś postów, które tutaj się pojawiały przed wyborami na tego idiotę. Wszyscy spuszczali się i srali żeby głosować na palikota bo "On zalegalizuje" to i owostrzelec wyborowy pisze:może ludzie w twojej ekipie głosowali na palikmiota, bo ja nie znam nikogo kto go popierał kiedykolwiekostr pisze:Moze zbyt sie przypierdalam ale przypomne przed, ze przed ostatnimi wyborami rowniez mielismy ' obalic Tuska' a ja sie pozniej okazala wiara glosowala na Ruch PaliKOTA bo niby obiecywali legalizacje zielska, a zamiast tego mamy w sejmie pedałów, transów i resztę kolorowego cyrku. Także wydaje mi sie ze ten bojkot nie przynosi niczego a milo sie ogladalo jak janusze skakali i spiewali Kto nie skacze ten z policji... ;) Pozdrówkapwmo-pwmo pisze:A gdzie Wasze postanowienia odnośnie meczów Kadry u siebie???
Teraz macie ku*** kolorowy cyrk na wiejskiej
-
A potem jest pytanie "ojej co ja zrobiłem ze mnie zbanowano?"
Temat palikociarni przeniescie sobie do innego tematu
Temat palikociarni przeniescie sobie do innego tematu
Xp