Lechia Gdańsk - Arka Gdynia [10 październik 2007 godz. 15]

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany

Kto wygra

Czas głosowania minął 29.07.2007, 20:15

Arka
213
47%
Lechia
202
45%
Remis
35
8%

Liczba głosów: 450

mmkk87

Post autor: mmkk87 » 12.07.2007, 16:22

PetykLG pisze:
mmkk87 pisze:ciekawe czy Lechia weźmie ze sobą wszystkie zdobycze czy raczej je na wiosenny pojedynek zostawi ??
WP raczej napewno zostaną w Gdansku bo jak mozna wniesc flage która jest zgloszona na policji jako kradzież...
automatycznie flaga zostaje na bramie i po fladze i problemy dla wnoszoących !
nie wiedziałem że zgłoszona jest kradzież tej flagi dla mnie śmieszne w takim razie lepiej ją na Traugutta puścić z dymem 8)
Ty wiesz i ja wiem

iparts.pl
CoZaDebilizm

Post autor: CoZaDebilizm » 12.07.2007, 16:43

Alex AG pisze:Nie o policje sie boicie....
Prosze nie prowokuj durnowato bo pomysle, ze pod wzgledem pilkarskim jak i kibicowskim nie ma o czym z Toba rozmawiac...
TYLKO WISŁA NASZ TS !!

Tygrys_AG

Post autor: Tygrys_AG » 12.07.2007, 17:50

mmkk87 pisze:
PetykLG pisze:
mmkk87 pisze:ciekawe czy Lechia weźmie ze sobą wszystkie zdobycze czy raczej je na wiosenny pojedynek zostawi ??
WP raczej napewno zostaną w Gdansku bo jak mozna wniesc flage która jest zgloszona na policji jako kradzież...
nie wiedziałem że zgłoszona jest kradzież tej flagi dla mnie śmieszne w takim razie lepiej ją na Traugutta puścić z dymem 8)
jesli to prawda,a w to ja nie wierze,to nawet w Gdansku beda mieli problemy z wywieszeniem tej flagi,ale coz Lechia mowi ze tak jest to pol polski przytakuje ech
Na Ejsmonda Wychowani...

TYLKO PASY

Post autor: TYLKO PASY » 12.07.2007, 18:34

Ja uważam że Lechii powinno być wpuszczone tyle ile jest w przepisach PZPN czyli 5% pojemności trybun. Tak jest u nas w Krakowie i nie ma zadym między kibicami, a derby Trójmiasta to napewno będzie jedna wielka zadyma, bo jak wpuszczą Lechi dużo kibiców to będzie zadyma, jak nie wpuszczą wogóle to pewnie pod bramą będą jazdy.

zzz LG

Post autor: zzz LG » 12.07.2007, 19:10

Tygrys_AG pisze:
mmkk87 pisze:
PetykLG pisze: WP raczej napewno zostaną w Gdansku bo jak mozna wniesc flage która jest zgloszona na policji jako kradzież...
jesli to prawda,a w to ja nie wierze,to nawet w Gdansku beda mieli problemy z wywieszeniem tej flagi,ale coz Lechia mowi ze tak jest to pol polski przytakuje ech
zzz LG

zzz LG

Post autor: zzz LG » 12.07.2007, 19:12

Tygrys_AG pisze:
mmkk87 pisze:
PetykLG pisze: WP raczej napewno zostaną w Gdansku bo jak mozna wniesc flage która jest zgloszona na policji jako kradzież...
Widzę, że zorientowany w temacie jesteś :) popytaj kolegów.
zzz LG

szalona musztarda

Post autor: szalona musztarda » 12.07.2007, 19:59

Alex AG pisze:Albo czytaj czesciej kibice net jak "zzz LG" 8)
Nie pisz juz nic na tym forum bo widze ze koniecznie chcesz cos udowodnic tylko nie masz co. Popytaj sie kolegow bo prawda jest taka ze sprzedaliscie i nie p******. Zjedz sobie na recznym nie wiem a nie pisz ciagle byle czego bo gowno to wnosi do tematu.

Tygrys_AG

Post autor: Tygrys_AG » 12.07.2007, 20:21

zzz LG pisze:
Tygrys_AG pisze:
mmkk87 pisze: nie wiedziałem że zgłoszona jest kradzież tej flagi dla mnie śmieszne w takim razie lepiej ją na Traugutta puścić z dymem 8)
Widzę, że zorientowany w temacie jesteś :) popytaj kolegów.
ty juz o mnie sie nie martw
Na Ejsmonda Wychowani...

Mrówek

Post autor: Mrówek » 12.07.2007, 20:49

szalona musztarda pisze:
Nie pisz juz nic na tym forum bo widze ze koniecznie chcesz cos udowodnic tylko nie masz co. Popytaj sie kolegow bo prawda jest taka ze sprzedaliscie i nie p******. Zjedz sobie na recznym nie wiem a nie pisz ciagle byle czego bo gowno to wnosi do tematu.
Zaczyna mnie to już pomału wkurwiać.Jeśli my (mam tu na myśli kibiców Arki) sprzedaliśmy was na psiarnie,to mam tylko jedno do powiedzenia:chce zobaczyć na to jakiś PAPIER.Jestem pewien że czegoś takiego nie posiadacie,bo w przeciwnym razie,znając was, kopie czegoś takiego rozwiesilibyście na każdym przystanku i w każdym ogólnodostępnym miejscu w trójmieście i okolicach.Mało tego,skany takiego pisemka byłyby umieszczone na każdym kibicowskim forum w całym świecie i wszechświecie.Proszę mi również nie pierdolić że nie jesteście w stanie z psiarni takowego pisemka wyciągnąć,wy najbardziej kumaci,przebiegli,zorganizowani i wogóle najlepsi kibice w świecie możecie wszystko,i nie jest to jakiś wielki problem,wystarczy dać komu trzeba kilka złotych.To po pierwsze.Po drugie:jeśli nie macie takowego pisemka,to podobno ktoś z waszych kibiców będąc zawiniętym po którymś tam meczu,właśnie w związku z kradzieżą WP widział coś takiego,ale niestety nie okazał się chyba zbyt bystry bo nie zapamiętał kto,kiedy i gdzie zgłosił kradzież WP,nieważne już gdzie i kiedy,ale mógł chociaż zapamiętać kto to zrobił,bo chyba nie jest wielkim problemem zapamiętanie kilku słów.Reasumując,coś mi tu nie gra,a rzucanie takich pomówień,nie popartch żadnymi dowodami, w niektórych miejscach może skończyć się tragicznie(kto przebywał ten wie).Nie pozdrawiam.
P.S A takie gadki typu "spytaj kolegów" to sobie walcie między sobą.

craxoholik

Post autor: craxoholik » 12.07.2007, 22:29

Heh tak wszyscy mowia i szykuja sie na zadyme :Da pewnie bnedzie tak jak w KRK przed pierwszymi derbami miala byc taka zadyma w KRK a na kazdych derbach praktycznie c**** sie dzieje:D
na stadionie i w miescie nieliczac paru wjazdow wpadania na autobusy i rzucania sie racami i kamykami na stadionie:)
POZDRO DLA ARECZKI:D
CRACOVIA&ARKA
ZAWSZE RAZEM
CRACOVIA zawsze PANY

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 12.07.2007, 22:32

Mrówek pisze:
szalona musztarda pisze:
Zaczyna mnie to już pomału wkurwiać.Jeśli my (mam tu na myśli kibiców Arki) sprzedaliśmy was na psiarnie,to mam tylko jedno do powiedzenia:chce zobaczyć na to jakiś PAPIER.Jestem pewien że czegoś takiego nie posiadacie,bo w przeciwnym razie,znając was, kopie czegoś takiego rozwiesilibyście na każdym przystanku i w każdym ogólnodostępnym miejscu w trójmieście i okolicach.Mało tego,skany takiego pisemka byłyby umieszczone na każdym kibicowskim forum w całym świecie i wszechświecie.Proszę mi również nie pierdolić że nie jesteście w stanie z psiarni takowego pisemka wyciągnąć,wy najbardziej kumaci,przebiegli,zorganizowani i wogóle najlepsi kibice w świecie możecie wszystko,i nie jest to jakiś wielki problem,wystarczy dać komu trzeba kilka złotych.To po pierwsze.Po drugie:jeśli nie macie takowego pisemka,to podobno ktoś z waszych kibiców będąc zawiniętym po którymś tam meczu,właśnie w związku z kradzieżą WP widział coś takiego,ale niestety nie okazał się chyba zbyt bystry bo nie zapamiętał kto,kiedy i gdzie zgłosił kradzież WP,nieważne już gdzie i kiedy,ale mógł chociaż zapamiętać kto to zrobił,bo chyba nie jest wielkim problemem zapamiętanie kilku słów.Reasumując,coś mi tu nie gra,a rzucanie takich pomówień,nie popartch żadnymi dowodami, w niektórych miejscach może skończyć się tragicznie(kto przebywał ten wie).Nie pozdrawiam.

Kradzież została zgłoszona bo w przeciwnym razie po ostatnim wywieszeniu flag psy zrobiły akcje i zatrzymały auto do którego chowali flagi. Zawinęli tych chłopów z tymi flagami na komisariat. I strasznie się zdziwili jak jej w torbach nie znaleźli. Gdyby ją znaleźli to przybili by chłopakom dziesione, a tak puścili wolno.
Jak to wytłumaczysz!!!

Wracając do tematu derbów sprawy wyniku schodzą na drugi plan. Pojedziemy w tyle osób ile dostaniemy biletów. Tyle samo możecie liczyć w rewanżu. Żeby było jasne dacie 1000, tyle samo dostaniecie, dacie 400 to możecie liczyć na tyle samo.
Wszystko w zasadzie na derby jeśli chodzi o oprawe jest gotowe więc spokojnie. Na pewno was zaskoczymy!!! :lol:

Mrówek

Post autor: Mrówek » 12.07.2007, 22:37

lglglglg pisze:Uwierz ,bo chlopaki ktorzy to slyszeli odnas tez niewierzyli wlasnym usza.

Alexis_AG wes cofnij 4 strony i zobacz ile jest twoich wpisow,to jest normalnie jakas fobia,masz jakies zycie poza kibice.net?

my sie tak bardzo was boimy ,ze sami prosimy psy zeby wam klkatke dla gosci zamkneli.

samo zycie ... ale kto ma szmaty przeciwnika ten ma :)

do zobaczenia na stadionie Bałtyku :)
Mam uwierzyć bo chłopaki od was coś tam słyszeli?Wybacz, ale to brzmi jak żart.Bardzo niesmaczny żart.Albo jakoś to udowodnicie,albo przestańcie pierdolić.

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 12.07.2007, 23:18

Mrówek pisze:
lglglglg pisze:Uwierz ,bo chlopaki ktorzy to slyszeli odnas tez niewierzyli wlasnym usza.

Alexis_AG wes cofnij 4 strony i zobacz ile jest twoich wpisow,to jest normalnie jakas fobia,masz jakies zycie poza kibice.net?

my sie tak bardzo was boimy ,ze sami prosimy psy zeby wam klkatke dla gosci zamkneli.

Mam uwierzyć bo chłopaki od was coś tam słyszeli?Wybacz, ale to brzmi jak żart.Bardzo niesmaczny żart.Albo jakoś to udowodnicie,albo przestańcie pierdolić.

Na szczęście jeszcze nikogo za to nie złapali i nie mieli komu przedstawić zarzutów. A jakby złapali, odpukać, to i papiery by się znalazły.
A wtedy co? Dalej byś się utożsamiał z takim klubem?
Mam małe pytanie: Flagi się kradnie czy zdobywa?
Jeśli masz w tych tematach jakieś pojęcie to mi odpowiedz.

Mrówek

Post autor: Mrówek » 12.07.2007, 23:48

Danzing-chwm pisze:
Mrówek pisze:

Na szczęście jeszcze nikogo za to nie złapali i nie mieli komu przedstawić zarzutów. A jakby złapali, odpukać, to i papiery by się znalazły.
Flagi się zdobywa.Mi osobiście jest wstyd za to co się stało.Ale nie o tym mowa.Mowa jest o posądzeniu o dawaniu na psiarnie,a to już konkretny zarzut,i tu jeszcze raz powtórze,nie poparty ŻADNYMI dowodami.Proponuje przedstawić jakikolwiek dowód że tak się stało.A czy kibicował bym dalej Arce?Oczywiście.Ale gdybym wiedział kto doniósł,uwierz mi,ten ktoś nigdy by już nie wszedł na stadion.Więc albo jakiekowiek dowody,albo proponuje się wam zamknąć w tym temacie.

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 13.07.2007, 00:16

Mrówek pisze:
Danzing-chwm pisze:
Mrówek pisze: Mam uwierzyć bo chłopaki od was coś tam słyszeli?Wybacz, ale to brzmi jak żart.Bardzo niesmaczny żart.Albo jakoś to udowodnicie,albo przestańcie pierdolić.

Flagi się zdobywa.Mi osobiście jest wstyd za to co się stało.Ale nie o tym mowa.Mowa jest o posądzeniu o dawaniu na psiarnie,a to już konkretny zarzut,i tu jeszcze raz powtórze,nie poparty ŻADNYMI dowodami.Proponuje przedstawić jakikolwiek dowód że tak się stało.A czy kibicował bym dalej Arce?Oczywiście.Ale gdybym wiedział kto doniósł,uwierz mi,ten ktoś nigdy by już nie wszedł na stadion.Więc albo jakiekowiek dowody,albo proponuje się wam zamknąć w tym temacie.

Spróbuje uzyskać coś takiego. Jak mi się uda to wysle na maila!!!

mari

Post autor: mari » 13.07.2007, 00:40

No to SE poczekasz do starosci na tego
meila !! A szukana byla wtedy calkiem
inna fana (nie WP ) za ktora by bekneli !!

Mrówek

Post autor: Mrówek » 13.07.2007, 01:10

mari pisze:No to SE poczekasz do starosci na tego

Tak też myśle.Gdyby coś takiego istniało już dawno by to wyciągnęli i poinformowali cały świat że Arka to konfidenci.Gdybym ja miał taki papier na nich, zrobiłbym to samo,tylko że jeszcze mocniej i jeszcze głośniej :D

macias

Post autor: macias » 13.07.2007, 02:06

mari pisze:No to SE poczekasz do starosci na tego
szukali flagi z rudolfem a mistrzowie taniej propagandy,najbarzdziej honorowa ekipa w Polsce puściła głupią fame a pół kibicowskiej Polski i 90% kibice.netowców łykneła bez popity :lol: jeśli sądzisz że któraś z osób z elipy która tą fanę straciła lub którykolwiek średnio kumaty arkowiec nadał na psiarnie kradież tej flagi to żyj sobie dalej w swym kolorowym świecie...tyle

Danzing-chwm

Post autor: Danzing-chwm » 13.07.2007, 10:55

To ciekawe jak wytłumaczyliście strzały na tej stacji benzynowej psiarni, która licznie się tam zjechała?
Zresztą co ty możesz wiedzieć jak cię pewnie tam nie było!

TYLKO PASY

Post autor: TYLKO PASY » 13.07.2007, 11:49

Ale tu jest napinka. Oczywiście że Areczka to nie konfidenci bo nie żyją w zgodzie z policją, tak jak Lechia która ma sztame z Wisła czyli policyjnym klubem. Jak będziecie mieć jakieś dowody to wtedy coś piszcie.

mari

Post autor: mari » 13.07.2007, 11:50

[quote="PetykLG"]i szukali tej flagi po meczu na którym Rudolfik nie wisiał.
Co nie znaczy ze NIE BYL SZUKANY !!!

Mrówek

Post autor: Mrówek » 13.07.2007, 11:51

Danzing-chwm pisze:To ciekawe jak wytłumaczyliście strzały na tej stacji benzynowej psiarni, która licznie się tam zjechała?
Zresztą co ty możesz wiedzieć jak cię pewnie tam nie było!
Akurat się mijaliśmy,ale nie sądze abyś ty tam był.Czyli wg ciebie to stało się na samej stacji benzynowej?I skąd możesz wiedzieć ile psiarni zjechało się po całym zdarzeniu?Szybciutko spierdalaliście po akcji do domku,nie czekaliście na nasz autokar.Jak wytłumaczysz użycie noży w tej akcji?Miałem okazje widzieć plecy kierowcy chwilę po zajściu.Ale wy znowu swoje.Ja się pytam o papier z psiarni,a wy tu pierdolicie nie wiem o czym.Ile razy mam wam pisać?Dawać papier,albo nie pierdolić farmazonów.Konkretnie:kto,gdzie i kiedy to zgłosił na psiarnie.

malek3

Post autor: malek3 » 13.07.2007, 12:01

Nie wiem co Lechia chciała osiagnąc tym farmazonem z WP ostatnio takie bzdury p******* ze może w Słupsku albo Pelplinie to łykają.

zzz LG

Post autor: zzz LG » 13.07.2007, 12:26

Danzing-chwm pisze:
Mrówek pisze:
szalona musztarda pisze: Nie pisz juz nic na tym forum bo widze ze koniecznie chcesz cos udowodnic tylko nie masz co. Popytaj sie kolegow bo prawda jest taka ze sprzedaliscie i nie p******. Zjedz sobie na recznym nie wiem a nie pisz ciagle byle czego bo gowno to wnosi do tematu.

Kradzież została zgłoszona bo w przeciwnym razie po ostatnim wywieszeniu flag psy zrobiły akcje i zatrzymały auto do którego chowali flagi. Zawinęli tych chłopów z tymi flagami na komisariat. I strasznie się zdziwili jak jej w torbach nie znaleźli. Gdyby ją znaleźli to przybili by chłopakom dziesione, a tak puścili wolno.
Jak to wytłumaczysz!!!

Wracając do tematu derbów sprawy wyniku schodzą na drugi plan. Pojedziemy w tyle osób ile dostaniemy biletów. Tyle samo możecie liczyć w rewanżu. Żeby było jasne dacie 1000, tyle samo dostaniecie, dacie 400 to możecie liczyć na tyle samo.
Wszystko w zasadzie na derby jeśli chodzi o oprawe jest gotowe więc spokojnie. Na pewno was zaskoczymy!!! :lol:

Dokładnie. Dodam tylko tyle, że trafiono na kilka innych skrojonych flag, które wisiały tego dnia na meczu.
Zdziwienie psiarni wywołał brak "wp" w namierzonym aucie.
zzz LG

dsl1

Post autor: dsl1 » 13.07.2007, 12:47

bedzie ten mecz transmitowany gdzies?

malek3

Post autor: malek3 » 13.07.2007, 12:48

Najlepsza jest propaganda odnoscie zajebanych flag to jak to bylo w koncu ekipa Arki je wyniosła :lol: czy tak pasuje pierdolic jak farmazony z Władcami, moze ktos w koncu oswieci kibice.net? STRZELACOE KRADNIECIE NA PSY KAPUJECIE kabaret.
Ostatnio zmieniony 13.07.2007, 12:54 przez malek3, łącznie zmieniany 1 raz.

mari

Post autor: mari » 13.07.2007, 12:53

Powtarzam policja szukala fany,ale
nie WP reszta to dorobiona historia!!
Zreszta jest to temat o derbach trojmiasta
i nadal nie wiadomo gdzie sie one odbeda
i czy zjawia sie na nich kibice. Poprost tragedia !
Jest terminarz Arka gra w Gdansku powinna
dostac 5% biletow ,a jezeli w Gdansku nie
umieja naprawic klatki dla kibicow to wyjebac
na zbity pysk wlascicieli obiektu!!

JONNY

Post autor: JONNY » 13.07.2007, 13:10

Ładnie styki pojarane macie...

Kradzież naszych flag z magazynu-propaganda,tylko szkoda że flag nie ma

Zgłoszenie kradzieży WP-propaganda,a chłopaków zawineli na Białą i dokładnie zostało wyjaśnione im w jakim celu

A tekst,że psy szukały "Rudolfa" to już wogóle mistrzostwo świata,ciekawe skad macie takie info??!!

Tak więc zamist pisać kocopoły,proponuje zrobić porządek w ekipie z konfidentami i złodziejami...

;))

Post autor: ;)) » 13.07.2007, 15:22

Bezapelacyjnie wygra Arka, zarówno dojebie im na trybunach jak i na boisku.
Pozdrowienia z Krakowa.
Cracovia

Vojtinho LG

Post autor: Vojtinho LG » 13.07.2007, 15:28

;)) pisze:Bezapelacyjnie wygra Arka, zarówno dojebie im na trybunach jak i na boisku.
Pozdrowienia z Krakowa.
Bardzo ciekawy post. Na boisku pewnie bedzie w plecy, a o trybuny sie nie martw...

Zablokowany