Gdyński incydent na plaży
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Gdyński incydent na plaży
wysłałem materiał filmowy do rzecznika pomorskiej KP i nawet raczył mi odpisać:D
HUTNIK&MAZOVIA
-
Pochwal się co Ci tam naskrobał.HC pisze:wysłałem materiał filmowy do rzecznika pomorskiej KP i nawet raczył mi odpisać:D
-
-
TVNu staram sie nie oglądać wogóle, ale Polsat nie jest całkowicie po stronie PO i Tuska, zdarzały sie tam jakieś programy/wywiady z osobami które sa po stronie kibiców czy zwykłych szarych obywateli nie związanych z żadnymi grupami itp
BĘDZIEMY Z TOBĄ AŻ DO ŚMIERCI
-
moze ktoś chociaż z grubsza przetłumaczyc?Tadeusz Borkowski pisze:[link]

-
Kłamstwa, Manipulacje GW i TVN24 w Sprawie Bójki Na Plaży
http://www.youtube.com/watch?v=RzskjBhgFFw
http://www.youtube.com/watch?v=RzskjBhgFFw
-
-
wiem że rozmywam ale musiałem Tadeusz Borkowski czy ty nie robisz od 3 dni nic innego tylko wyszukujesz i wrzucasz kolejna newsy o tej okacj na plaży .Narzekamy na media i sam podkręsz temat Napierdalając 30 postów w 3 dni
-
Sprawa ciągle śmierdzi;
Dlaczego policja na początku twierdziła, że sprawa będzie kwalifikowana jako bójka, którą zaczęli Meksykanie? Rzecznik twierdził, że tak wstępnie wynika z nagrań monitoringu.
Poza tym artykuł RMFu - dziennikarz podany z imienia i nazwiska twierdził, że dotarł do nagrań, z których ewidentnie wynika, że Meksykańce zaczepiali tą kobietę i oni wszystko sprowokowali.
Do tego jakoś nikt się nie odnosi, a zamiast tego sprawę nagle zakwalifikowali jako napaść oraz Tusk zapowiada, że będzie wpływał na sądy i prosi o "dobrą atomsferę" do łamania prawa. Śmiechu warte.
Serwują filmiki z samej bójki, z których wnika tylko to, że Meksykanie czekali na Chorzowian... no i się doczekali.
Dlaczego policja na początku twierdziła, że sprawa będzie kwalifikowana jako bójka, którą zaczęli Meksykanie? Rzecznik twierdził, że tak wstępnie wynika z nagrań monitoringu.
Poza tym artykuł RMFu - dziennikarz podany z imienia i nazwiska twierdził, że dotarł do nagrań, z których ewidentnie wynika, że Meksykańce zaczepiali tą kobietę i oni wszystko sprowokowali.
Do tego jakoś nikt się nie odnosi, a zamiast tego sprawę nagle zakwalifikowali jako napaść oraz Tusk zapowiada, że będzie wpływał na sądy i prosi o "dobrą atomsferę" do łamania prawa. Śmiechu warte.
Serwują filmiki z samej bójki, z których wnika tylko to, że Meksykanie czekali na Chorzowian... no i się doczekali.
-
Sprawa jest jasna, ktoś zainterweniował i zmieniono wersje na jedyną słuszną - winni kiboleanakin pisze:Sprawa ciągle śmierdzi;
-
Tadeusz Borkowski pisze:[link]
Obczajcie jaki filmik jest na tej hiszpańskiej stronie :)
P.s szkoda ze tuska córki nie zmacali na tej plaży..
-
Jak znam życie,to meksyk,był przypadkowo w tym samym miejscu i porze co Ruch.

-
Jeszcze im się to czkawką odbije.j**** cenzure pisze:Sprawa jest jasna, ktoś zainterweniował i zmieniono wersje na jedyną słuszną - winni kiboleanakin pisze:Sprawa ciągle śmierdzi;
-
jak mecz przyjazni ktory mial sie odbyc w Gdyni dzisiaj o 10?
-
Ja p*******, pierdoleni politycy robią sobie naszym kosztem wojne polityczną. Pierwsze konferencja PO, teraz PiSuarow w podobnym tonie..
-
Doskonale przewidziałem to pare dni temu pisząć w innym temacie,mamy chyba największą nagonke po słynnej Bydgoszczy,słupki spadają,o Smoleńsku cisza,to wracamy do kiboli,błazny z platformy,dlaczego nie zajmiecie się poważnymi sprawami do cholery,jak nas obrażają (np.Radwańskie w izraelu)to cisza.

-
Kolejna skandaliczna wypowiedź po wczorajszej tuSSka.- Mamy wspólne przekonanie, że uda się pokazać, iż monopol na przemoc ma państwo, a nie bandyci. Państwo będzie robić wszystko, aby izolować bandytów od zwykłych obywateli - powiedział po spotkaniu z premierem minister spraw wewnętrznych Bartłomiej Sienkiewicz
-
Ja sie tak zastanawiam po co wy to wszystko oglądacie .Przecież widomo zę teraz władza będzie mówiła to co przeciętny człowiek chce usłyszeć czyli że będą walczyć w groźnymi kibolami. Naiwnym jest też twierdzenie że którakolwiek partia będzie dbała o Polskie interesy. Wszystkim chodzi o to żeby zdobyc władzę a następnie sie przy niej utrzymac .Ja osobiście na wybory od kilku już lat nie chodze możecie po mnie jechac ale wybór pomiędzy jednym pojebem a drugim mnie nie interesuje
-
strzelec wyborowy pisze:moze ktoś chociaż z grubsza przetłumaczyc?Tadeusz Borkowski pisze:[link]
[link]
A pierwszy komentarz z największą liczbą plusów to:
"ahora entiendo porque Hitler quería acabar con ellos" czyli "teraz rozumiem dlaczego Hitler chciał ich zabić"
ciekawe co na to dziennikarze wybiórczej i inne media widzące wszędzie faszystów
-
k*** żal mi was wszystkich. pier**icie, że media jak zwykle zwalają winę na kibiców, a wy jak zwykle zwalacie na media. Był ktoś z was tam, że sieje farmazony?
Prawda jest taka, że bez względu na powody, niebiescy oklepali zwykłych Januszy, więc z mojej strony akcja godna politowania
Prawda jest taka, że bez względu na powody, niebiescy oklepali zwykłych Januszy, więc z mojej strony akcja godna politowania
-
najwazniejsze ze ty tam byles i wszystko widziales januszu :)
-
syntinowy pisze:k*** żal mi was wszystkich. pier**icie, że media jak zwykle zwalają winę na kibiców, a wy jak zwykle zwalacie na media. Był ktoś z was tam, że sieje farmazony?
wracaj pisać relacje na gorąco do gówno prawdy a swoje konto usuń

-
Byłem troglodytoGŚ1920 pisze:najwazniejsze ze ty tam byles i wszystko widziales januszu :)
-
- Moderator
pewnie go zmacali, chciał więcej i dlatego taki naburmuszony ;)
miejsce na Twoją reklamę

-
Właśnie gdzieś usłyszałem że nie będzie aresztu dla 2 chłopaków z Ruchu, co daje nadzieje na normalną rozprawe, a kiedy taka będzie to dobry prawnik powinien im wygrać tą sprawę łatwo. Co da kolejny ból d*** mediom :)
-
Usprawiedliwiamy, bo każdy kto jezdzi na mecze wie jak zakłamane sa media, ale ty pracując na komendzie nigdy tego nie pojmieszpampalini lowca psow pisze:jestescie identyczni jak te tvny, gw tylko w druga strone, nie byliscie, nie widzieliscie ale do usprawiedliwienia kibicow ruchu jestescie pierwsi, a to, ze media z tego powodu atakuja w kibicow to chyba nikogo nie dziwi
-
Może przetrzyj szkiełka, będziesz wtedy więcej widział.pampalini lowca psow pisze:jestescie identyczni jak te tvny, gw tylko w druga strone, nie byliscie, nie widzieliscie ale do usprawiedliwienia kibicow ruchu jestescie pierwsi, a to, ze media z tego powodu atakuja w kibicow to chyba nikogo nie dziwi
Jak coś w tym rządzie od paru lat nie idzie, to trzeba wycierać Nami gębę, jeszcze tego nie czujesz?
Wiesz ile takich zaczepek przed monitoringiem miejskim jest w skali kraju w jeden chociaż dzień?
A te medialne lamusy tylko czekają,żeby zapełnić nimi pasek z napisem "pilne".Reklamodawcy tylko czekają na takie "hity".
Ruch co by nie mówić pojechał się dobrze bawić, papaje zgrywały kozaków, trafili na silniejszych a teraz ogony podkulone i grają w kosza z gdyńskimi politykami.
Jak będziesz na tyle wytrwały, poczekaj do czasu,aż skończy się rozprawa chłopaków, stawiam ,że prawomocnym wyrokiem zostaną uniewinnieni w którejś tam instancji, bo świadkowie to są jedynie wtedy, jak trzeba wysłać zmanipulowany filmik na fejsika i do tefałenu,a jak już przed przysięgą składać zeznania, większość pierdoli farmazony.
Ale wtedy już z mediów się tego nie dowiesz.
-
Ale pan napewno był i widział panie ministrze. Od kiedy będą zakazy plażowe? Za klubowy ręcznik też będzie można wyłapać, czy odrazu przed sąd i za kratki?pampalini lowca psow pisze:jestescie identyczni jak te tvny, gw tylko w druga strone, nie byliscie, nie widzieliscie ale do usprawiedliwienia kibicow ruchu jestescie pierwsi, a to, ze media z tego powodu atakuja w kibicow to chyba nikogo nie dziwi
-
-
No i pierwszy z tuskowych baśni mit padł...
-
zajebiscie napisane:
[link]
[link]
-
Polityka jest lewacka. Nie wchodź tam, bo się zarazisz. A jedna jaskółka wiosny nie czyni.Bolo85 pisze:zajebiscie napisane:
[link]
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Byłem na plaży i w porcie kilka godzin po zajściu z Kibicami Ruchu (z żoną i znajomą parą) Przy wchodzeniu na statek meksykanów koleżanka była zaczepiana przez nich.....
GG 42472359
[email protected]
[email protected]
-
Wszystkie media dostały takiego szału macicy, że głowa mała. A i dzisiejszy hit. Bodajże na TVP Info trafiłem na kolejny reportaż o gdyńskich wydarzeniach, ale jak to zwykle bywa, były też wzmianki o innych awanturach, między innymi o pamiętnym turnieju halowym dla dzieciaków na Pomorzu, na którym, cytuję: "Agresywni kibice bez opamiętania bili i kopali małe dzieci"... . Jaką trzeba być nieodpowiedzialną dziennikarską kurwą, żeby pisać takie farmazony?
-
Takiej sraczki w Tv to chyba nie było od Bydgoszczy, albo nawet teraz jest większa. Kilku
Meksykanów dostało pod sombrero, a w tv od 3 dni temat główny i nie zanosi się żeby to był koniec.
Coś czuję że ktoś chce sobie ostro podnieść słupki w sondażach kosztem kibiców... znowu.
Meksykanów dostało pod sombrero, a w tv od 3 dni temat główny i nie zanosi się żeby to był koniec.
Coś czuję że ktoś chce sobie ostro podnieść słupki w sondażach kosztem kibiców... znowu.

-
Jedna z dziennikarek onetu, wyprodukowała artykuł pt. ''Pseudokibic Ruchu pobił kobietę''.
Do zdarzenia miało dojść w Chorzowie we wtorek. Wypociny wiszą na głównej stronie od rana.
PiSiaki od rana ścigały się z PełO kto ma lepszy pomysł na walkę z bandytami, kibolami itd.
Do zdarzenia miało dojść w Chorzowie we wtorek. Wypociny wiszą na głównej stronie od rana.
PiSiaki od rana ścigały się z PełO kto ma lepszy pomysł na walkę z bandytami, kibolami itd.
-
W czwartek około południa "goście" z Meksyku odpływają. Pomorzanie pożegnajcie ich odpowiednio.
-
Do internetu i telewizji trafily fimiki pozamazywane i tylko piredola ze z nich jasno nie mozna wywnioskowac nic. A kolesa z Ruchu wylapali. Pewnie filmy zostaly utajnione "dla dobra sprawy". Serce mi peka co oni odpierdalaja w tym kraju. Czemu ta ruda szmata nie zwoła konferencji i nie opowie jaki to ma pomysła na dziure budżetową i jak to jest ze amber gold jest niewinny. Znowu kredyt zapierdoli i bedzie spokoj a kto go bedzie splaca h*** ich obchodzi. Mamy tepy narod naprawde. Wierzacy narod i wierzy we wszystko co w tv powiedza.
-
ja też nie lubię Ruchu za raś, ale za plaże mają u mnie 100 % poparcia, bo to mogło spotkać każdą ekipę z PL_R_1920 pisze:zwykły_wyjazdowicz Ciebie boli to ze tam był ten antypolski Ruch i zachował sie tak jak sie zachowal ;)