Gdyński incydent na plaży
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Gdyński incydent na plaży
Rząd przyjął projekt nowelizacji tegorocznej ustawy budżetowej. Dopuszczalną granicę deficytu w budżecie państwa przesunął z niespełna 36 mld zł o dodatkowe 16 mld zł.
Prokuratura Okręgowa w Gdańsku umorzyła, prowadzone od października 2012 r. z zawiadomienia ministra finansów, śledztwo dotyczące postępowania urzędów skarbowych wobec spółki Amber Gold - poinformowała rzecznik prasowy prokuratury Grażyna Wawryniuk.
Wszystko jasne ??
Prokuratura Okręgowa w Gdańsku umorzyła, prowadzone od października 2012 r. z zawiadomienia ministra finansów, śledztwo dotyczące postępowania urzędów skarbowych wobec spółki Amber Gold - poinformowała rzecznik prasowy prokuratury Grażyna Wawryniuk.
Wszystko jasne ??
-
pattaya man
Szczerze to wole innego oszoloma pod warunkiem,ze przestrzega Konstytucji RP a dzis Tusek wprost powiedzial,ze na Konstytucje to on kladzie lage.na takie oszolomstwo i dranstwo wg mnie nie ma miejsca!
-
Zamotasupuany
Pytanie tylko czy na lepsze? Boję się tylko, że wtedy każdy byłby oceniany jedynie przez pryzmat Smoleńska. Albo wierzysz w zamach i wypowiadamy wszystkim naokoło wojnę, albo spierdalaj. Ja w to nie wbijam. W stan obecny również.Wizard. pisze:KACZOR DAJE NAM JAKIES SZANSE, ŻE MOZE COS SIE ZMIENI
Jak się komuś wydaje, że Jarosław w tej sytuacji wstawiłby się za kibicami jest w mega błędzie.
Jak najdalej od polityki.
Tusk to juz dawno złamał konstytucje wyrzucając podpisy pod referendum emerytur,
Zresztą ten człowiek już powinien dawno siedziec :) ale co poradzić jak tam ręka ręke myje prokuratrów sedziów wybiera prezydent itd i jak oni mają sobie zaszkodzić
-
commandos88
Z dużym prawdopodobieństwem była, to kolejna uknuta prowokacja rządu, aby znaleźć temat zastępczy - Kibole.
Pytanie dlaczego policja nie interweniowała po anonimowym telefonie o pijanych Meksykanach włóczących się po plaży i zaczepiający polskie plażowiczki?
Sami sobie odpowiedzcie na pytanie, bo rzad przygotował serie prowokacji przed 11 listopada w wiadomym i jedynym celu, aby wyłapywać kiboli oraz mieć cały czas na głównych stronach gazet oraz wiadomości telewizyjnych - temat zastępczy KIBOLE.
Pytanie dlaczego policja nie interweniowała po anonimowym telefonie o pijanych Meksykanach włóczących się po plaży i zaczepiający polskie plażowiczki?
Sami sobie odpowiedzcie na pytanie, bo rzad przygotował serie prowokacji przed 11 listopada w wiadomym i jedynym celu, aby wyłapywać kiboli oraz mieć cały czas na głównych stronach gazet oraz wiadomości telewizyjnych - temat zastępczy KIBOLE.
-
pattaya man
Az prosi sie o jakies oprawy w najblizszych kolejkach zwiazane stricte z polityka i tymi durnymi wypowiedziami Sienkiewicza i Tuska.cos na ksztalt tematu zastepczego sprzed roku.a za slowa o przebywaniu kibicow wsrod normalnych ludzi pan sienkiewicz powinien zostac podany do sadu.ot tak,dla przykladu
-
Tadeusz Borkowski
Ktoś wyżej dobrze napisał, dla Kaczyńskiego priorytetem będzie Smoleńsk i ukaranie wszystkich mataczących w tej sprawie (czyli większość po, psów i prokuratorów) i głowne media też przestaną drążyć temat kiboli na czołówkach bo wtedy będą mieć inny priorytet - "odsunąć Kaczora od władzy"
Szokujące słowa Tuska: będziemy wpływać na sądy, policję i prokuraturę
http://niezalezna.pl/45015-szokujace-sl ... rokurature
Ps. Śmiesznie jakby dziś Legia jeszcze Rumunów okopała to te ministry juz białej gorączki by dostały 3 nacje przepraszać w ciągu kilku dni.
Szokujące słowa Tuska: będziemy wpływać na sądy, policję i prokuraturę
http://niezalezna.pl/45015-szokujace-sl ... rokurature
Ps. Śmiesznie jakby dziś Legia jeszcze Rumunów okopała to te ministry juz białej gorączki by dostały 3 nacje przepraszać w ciągu kilku dni.
Arka naprawde mizeria w tym dniu. A jedna gonitwa dość sporych rozmiarów, gdzie Arkowcy nie wygladali na przypadkowych.
Ale to temat o meksykanach:)
Ale to temat o meksykanach:)
-
19Piast*ool45
Tak oglądam ten material : http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... 66766.html Zwroccie uwage na przelom 28 a 29 sekundy na dziewczyne oznaczona czerwonym kolkiem na zdjeciu z linku ( http://tinypic.com/view.php?pic=21l4s1y&s=5 ). Mnie oko myli czy ona dostaje twarz ? Probowalem stopować filmik ale to c**** daje bo się rozmazuje.
Czy te kobiety odwazyly sie zeznawac lub widzac jak sprawa zostala rozdmuchana przez media oraz rzad na cala Polske, to sie wystraszyly, ze moga je spotkac jakies konsekwencje represyjne ze strony wladzy?
1:09 myle sie czy jakis zlodziejaszek honorowo sznupie w rzeczach Meksykana?19Piast*ool45 pisze:Tak oglądam ten material : http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... 66766.html Zwroccie uwage na przelom 28 a 29 sekundy na dziewczyne oznaczona czerwonym kolkiem na zdjeciu z linku ( http://tinypic.com/view.php?pic=21l4s1y&s=5 ). Mnie oko myli czy ona dostaje twarz ? Probowalem stopować filmik ale to c**** daje bo się rozmazuje.
-
jebać cenzure
jakoś nie dziwi mnie z jakiego klubu jesteś ;)
wysłałem materiał filmowy do rzecznika pomorskiej KP i nawet raczył mi odpisać:D
Pochwal się co Ci tam naskrobał.HC pisze:wysłałem materiał filmowy do rzecznika pomorskiej KP i nawet raczył mi odpisać:D
-
Tadeusz Borkowski
TVNu staram sie nie oglądać wogóle, ale Polsat nie jest całkowicie po stronie PO i Tuska, zdarzały sie tam jakieś programy/wywiady z osobami które sa po stronie kibiców czy zwykłych szarych obywateli nie związanych z żadnymi grupami itp
-
strzelec wyborowy
moze ktoś chociaż z grubsza przetłumaczyc?Tadeusz Borkowski pisze:http://www.excelsior.com.mx/nacional/2013/08/19/914347
-
chorzowski88
wiem że rozmywam ale musiałem Tadeusz Borkowski czy ty nie robisz od 3 dni nic innego tylko wyszukujesz i wrzucasz kolejna newsy o tej okacj na plaży .Narzekamy na media i sam podkręsz temat Napierdalając 30 postów w 3 dni
-
jebać cenzure
Sprawa jest jasna, ktoś zainterweniował i zmieniono wersje na jedyną słuszną - winni kiboleanakin pisze:Sprawa ciągle śmierdzi;
Dlaczego policja na początku twierdziła, że sprawa będzie kwalifikowana jako bójka, którą zaczęli Meksykanie? Rzecznik twierdził, że tak wstępnie wynika z nagrań monitoringu.
Poza tym artykuł RMFu - dziennikarz podany z imienia i nazwiska twierdził, że dotarł do nagrań, z których ewidentnie wynika, że Meksykańce zaczepiali tą kobietę i oni wszystko sprowokowali.
Do tego jakoś nikt się nie odnosi, a zamiast tego sprawę nagle zakwalifikowali jako napaść oraz Tusk zapowiada, że będzie wpływał na sądy i prosi o "dobrą atomsferę" do łamania prawa. Śmiechu warte.
Serwują filmiki z samej bójki, z których wnika tylko to, że Meksykanie czekali na Chorzowian... no i się doczekali.
Tadeusz Borkowski pisze:http://www.excelsior.com.mx/nacional/2013/08/19/914347
Obczajcie jaki filmik jest na tej hiszpańskiej stronie :)
P.s szkoda ze tuska córki nie zmacali na tej plaży..
Jak znam życie,to meksyk,był przypadkowo w tym samym miejscu i porze co Ruch.
jak mecz przyjazni ktory mial sie odbyc w Gdyni dzisiaj o 10?
-
Tadeusz Borkowski
Kolejna skandaliczna wypowiedź po wczorajszej tuSSka.- Mamy wspólne przekonanie, że uda się pokazać, iż monopol na przemoc ma państwo, a nie bandyci. Państwo będzie robić wszystko, aby izolować bandytów od zwykłych obywateli - powiedział po spotkaniu z premierem minister spraw wewnętrznych Bartłomiej Sienkiewicz
najwazniejsze ze ty tam byles i wszystko widziales januszu :)
Byłem troglodytoGŚ1920 pisze:najwazniejsze ze ty tam byles i wszystko widziales januszu :)
Właśnie gdzieś usłyszałem że nie będzie aresztu dla 2 chłopaków z Ruchu, co daje nadzieje na normalną rozprawe, a kiedy taka będzie to dobry prawnik powinien im wygrać tą sprawę łatwo. Co da kolejny ból d*** mediom :)
Usprawiedliwiamy, bo każdy kto jezdzi na mecze wie jak zakłamane sa media, ale ty pracując na komendzie nigdy tego nie pojmieszpampalini lowca psow pisze:jestescie identyczni jak te tvny, gw tylko w druga strone, nie byliscie, nie widzieliscie ale do usprawiedliwienia kibicow ruchu jestescie pierwsi, a to, ze media z tego powodu atakuja w kibicow to chyba nikogo nie dziwi
Ale pan napewno był i widział panie ministrze. Od kiedy będą zakazy plażowe? Za klubowy ręcznik też będzie można wyłapać, czy odrazu przed sąd i za kratki?pampalini lowca psow pisze:jestescie identyczni jak te tvny, gw tylko w druga strone, nie byliscie, nie widzieliscie ale do usprawiedliwienia kibicow ruchu jestescie pierwsi, a to, ze media z tego powodu atakuja w kibicow to chyba nikogo nie dziwi
-
Maniek_1980
No i pierwszy z tuskowych baśni mit padł...
zajebiscie napisane:
http://www.polityka.pl/kraj/opinie/1552 ... gdyni.read
http://www.polityka.pl/kraj/opinie/1552 ... gdyni.read
-
FB produkcja
Byłem na plaży i w porcie kilka godzin po zajściu z Kibicami Ruchu (z żoną i znajomą parą) Przy wchodzeniu na statek meksykanów koleżanka była zaczepiana przez nich.....
-
slawomir197904
W czwartek około południa "goście" z Meksyku odpływają. Pomorzanie pożegnajcie ich odpowiednio.
-
CZARNISLUPSK1945
Może i Polityka jest /była lewacka ale Piotr Pytlakowski to dobry dziennikarz i warto przeczytać jego artykuł, jest neutralny i takie powinny być media
TVN zamieścił całość materiałów z monitoringu plaży, ponad godzinę nagrań, przejrzał ktoś ?
Bo zaczynam i jakoś nie mam cierpliwości :)