Filmik calkiem calkiem.
Zachowanie tego goscia i ogolnie styl filmiku oczywiscie robiony specjalnie. Taka formula programu, tajemniczosc, stres, starch, adrenalina. Inaczej by sie go ogladalo jak szamanie zupy pomidorowej - bez zadnych emocji. A w koncu ma to wzbudzac emocje. Wiec gosc tez podkreca atmosfere bo to na tym polega. Widac ze dobrze sie czuje przed kamera. Montaz tez dobry i to dodaje filmowi jakby dramaturgie.
Inna sprawa ze gosc mogl sie troche tam obawiac bo pewnosci nigdy na stuwe co do reakcji drugich osob nie ma.
Czy może ktos dać linka do calego filmu o Polsce, wiem że był wczesniej ale lipna jakość jak ktos ma to bardzo bym prosił tylko nie na torrenta! Z góry wlk.dzieki!pozdr
Szejk pisze:ta z torrentu którą stronę wcześniej wkleiłem jest zła ?
nie wiem czy znajkdziesz lepsza jakośc, mimo wszystko powodzenia
Panie szejk! wyraźnie napisalem że nie z torrentu!!!le teraz zasysam Twój link z rapida bo wczesniej zdarłem jakis, ale strasznie lipna jakość Pozdrawiam!
W sumie ciekawy dokument i całkiem fajnie się go oglądało za pierwszym razem. Jednak, gdy obejrzałem go drugi raz, to już zajechało mi sporą reżyserką. Ten gościu od Football Factory mocno pozeruje, np. z tymi fajkami na stacji czy flachą waloną z gwinta. Widać, że to aktorstwo. Lepiej by wyszło, gdyby był naturalny, no ale widocznie takie są wymogi tego programu.
Film zrobil wrazenie na Angolach.Przynajmniej u mnie w pracy.M.in moj szef byl w szoku po obejrzeniu.Stwierdzil ze w Anglii sa chuligani,ale to co zobaczyl w reportazu naprawde go zaskoczylo...
nikczemny >> dokladnie. wisly juz nie ma praktycznie - tylko dzieci i studenci, natomiast cracovia rosnie w sile, maja bardzo dobra bojowke - jak tak dalej pojdzie to przejmie rzady w calym miescie.
jak przeczytałem twój post to,aż mnie wmurowało w ziemie.Chlopie co ma wsólnego rynek,bramka czy niewiadomo kto gdzie 50% ludzi to obcokrajowcy do tego kto trzyma wszystko w Krakowie?!
Hutnik Kraków... pisze:jak przeczytałem twój post to,aż mnie wmurowało w ziemie.Chlopie co ma wsólnego rynek,bramka czy niewiadomo kto gdzie 50% ludzi to obcokrajowcy do tego kto trzyma wszystko w Krakowie?!
To kogo twoim zdaniem najwięcej jest w KrK ? bez napinki
SS co ty bierzesz Po pierwsze rynek to nie cały Kraków a po drugie żeby porównać Polonie do Wisły to nie wiem gdzie trzeba mieć oczy Napisz swoje dokładne info może sie jeszcze czegoś dowiem ciekawego
chlopaki napisalbym jeszcze pare jak zwykle spostrzezen moich, ale tutejszy admin dal mi bana i musialem sie zarejestrowac zeby was o tym powiadomic jaka tu policyjna atmosfera na tym forum, ze wypowiedziec sie nie da.. nie robilem spiny nikogo nie cisnalem nie zabilem a mnie usuneli.. chca mnie uciszyc bo ja wiem jak jest w krakowie, wiem kto tu rozdaje karty... no ale nic myslalem ze to wolne forum i wolnosc slowa, ale widze ze nie... no nic w kazdym razie nic trzymajcie sie.. zastanowcie sie nad tym co tu powiedzialem tu. pozdro
zamiast pieprzyć głupoty godzinami wziąłby jeden z drugim lepiej poszukał w sieci subtitles'ów do tych filmów , potem przerobić na polskie już nie problem