beny33 pisze:Nie wiedziałem gdzie o to spytać więc zapytam w tym temacie. Jak lecą przyspiewki..
Radomiaka: Już od najmłodszych lat, zielony jest nasz świat .. (?) Zagłębia Lubin: Zagłebie, po życia kres (?)
śpiewane na dwie strony
M!
K!
S!
Zagłębie!
Po życia kres!
Wspieramy!
W każdej lidze!
beny33 pisze:Nie wiedziałem gdzie o to spytać więc zapytam w tym temacie. Jak lecą przyspiewki..
Radomiaka: Już od najmłodszych lat, zielony jest nasz świat .. (?)
Zagłębia Lubin: Zagłebie, po życia kres (?)
cieżko Ci wpisać w google nazwe danej druzyny + śpiewnik ?
Witam, szukałem tematu w stylu "Najśmieszniejsze przyśpiewki i wrzuty polskich kibiców" ale nie mogłem znaleźć. Jak ktoś ma linka do takiego tematu to proszę o podrzucenia.
Miłego oglądania. Jeśli kogoś to interesuje na poprzedniej stronie tematu są linki do moich posumowań przyśpiewek innych polskich ekip(Lech, Legia, Ruch, Śląsk, Widzew).
TadzikNorek pisze:Pany, jak lecą przyśpiewki:
Zagłębia Lubin-"Kibice Zagłębia lubińskiego..."
Korony Kielce- "Będzie głośno, będzie najgłośniej(?)"
?
Na zawsze wierni kibice tu są
Kibice Zagłębią lubińskiego
Na zawsze
la la la la la la
sHy! pisze:
Bączyński pisze:
Trochę o kpine zakrawa brak wyjazdu na dosyć nieodległy teren, biorąc pod uwagę poziom netonapinki na pobliskiego Chrobrego i Zagłębie
A co,Wielkie Zagłębie chciało zrobić zasadzkę?
Akurat co do Miedzi,to nie wiem skąd Twoje zdziwienie,przecież nie od dziś jedne wyjazdy traktują priorytetowo a inne odpuszczają.Taka ich specyfika.Niedawno byli w przyzwoitej liczbie w Grudziądzu także nie musisz bać o ich formę.
ScorpioMaurus pisze:Będzie! Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc!!! MKS
Jak nie wiesz to po co piszesz? Wersja dwa posty wyżej jest ok.
Panowie przypomniałem sobie ostatnio "Klatke" Latkowskiego.Jest tam fragment kiedy kibice(chyba Jastrzebia) tancza i spiewaja na ulicy "wesola" piosenke o dymaniu i piciu ;-) Jak ktoś kojarzy i zna caly tekst to proszę o podanie.
no ta też kozak bez dwóch zdań ,ale sa gusta i guściki każdy ma swego faworyta tak czy siak San Lorenzo śpiewa przekozak ,atmosfera na stadionie niesamowita