Europejskie puchary 2013/2014 - polskie ekipy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie puchary 2013/2014 - polskie ekipy
Opalony biega w ekipie. Jest jakiś kawałek nawet jak rapuje.
-
Dokładnie tak i Eintracht i Standard to lewactwo.
CO BY SIĘ NIE DZIAŁO BRAT!
-
Najgorsza byłaby dla Śląska Sewilla. Daleko, rywal nieciekawy no i pewnie byłby to koniec przygód w pucharach.
Poza tym, do tej pory i tak prawie nikt do Polski nie przyjechał, sektory gości na każdym meczu są puste.
Poza tym, do tej pory i tak prawie nikt do Polski nie przyjechał, sektory gości na każdym meczu są puste.
-
fan1953 pisze:Najgorsza byłaby dla Śląska Sewilla. Daleko, rywal nieciekawy no i pewnie byłby to koniec przygód w pucharach.
Chyba ostatnio to w europejskich pucharach największą liczbą pojawili się na Wiśle fani Apoelu.
-
W poprzednim sezonie Hanower był u Nas w dosyć konkretnej liczbie (koło 1000?) i nawet piro odpalili
CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!
-
Ewentualne wylosowanie Eintrachtu Frankfurt byłoby git - to lewacka ekipa mająca mocną zgodę z lewacką włoską Atalantą Bergamo. Eintracht to bardzo dobra ultraska i dobra jak na warunki zach.niemieckie chuliganka, napewno czołówka u nich. Byłaby dobra okazja dla Śląska obić lewackie ryje, do tego wyjazd bliski, same plusy
-
Lewaki z Liege ok. 600 głów u nas też z piro .
-
Tzw salon nie odpuścił okazji do skomentowania wczorajszej oprawy Lecha.
ks. Sowa (tzw. ksiądz celebryta z TVN-u)
Typ z ...Wiary Lecha :
https://www.facebook.com/jaroslaw.pucek ... riends_tab
Agnieszka Gozdyra (Polsat)
---
Club Brugge -Śląsk
http://www.youtube.com/watch?v=hdjvX-R00zM
http://www.youtube.com/watch?v=G4xjFSj6D6E
[link]
[link]
[link]
ks. Sowa (tzw. ksiądz celebryta z TVN-u)
https://www.facebook.com/kazimierz.sowa ... ion=streamAndrzeju Andrzej Mikosz kiedyś broniłeś kiboli ze swojego miasta za pewien, Twoim zdaniem, specyficzny honor jaki maja. Ciekawy jestem Twojej opinii na temat incydentu, który jet przykładem niezwykłego wręcz chamstwa i pogardy dla drugiego człowieka
Andrzej Saramonowicz
Sierpień 2013, transparent "kibiców" na meczu w Poznaniu: "Litewski chamie, klęknij przez polskim panem!"
Lipiec 2013, Jarosław Kaczyński w Węgrowie: "Powinniśmy mieć mentalność panów, bo jesteśmy panami. Tak mówią o nas na Wschodzie, powinni też na Zachodzie".
Listopad 2012, Andrzej Saramonowicz, facebook, o niewymienionym z nazwiska polskim polityku: "Niestety, przymus kompensacji kompleksów, które go rozsadzają od środka, robią w mózgu nieustanny zamęt i nie pozwalają odpuścić, przemyśleć ani zrobić pół kroku w tył, popycha go do czegoś zaiste niewybaczalnego: nadania rynsztokowym bandytom (którym do tej pory wystarczały kibolskie ustawki) wyższego wymiaru - Obrońców Wartości. Z tym gównem będziemy się musieli teraz użerać przez lata".
Typ z ...Wiary Lecha :
Zanim ktos mnie zapyta, chce jasno oświadczyć - dzisiejszy trans na stadionie jest nie do przyjecia! Uwazam to za ciezki skandal! Odcinam się od tego!
https://www.facebook.com/jaroslaw.pucek ... riends_tab
Agnieszka Gozdyra (Polsat)
https://www.facebook.com/agnieszka.gozd ... riends_tab"Łotewski chamie, kleknij przed polskim panem" - tak przywitali "kibice" Lecha gości. Dodajmy, że piłkarzyki "panów" właśnie przegrywają 0:1 :-)
Trochę się też nie dziwię, że tak świetną drużyną przed taką publicznością dowodzi znany z kultury osobistej niejaki pan Rumak.
---
Club Brugge -Śląsk
http://www.youtube.com/watch?v=hdjvX-R00zM
http://www.youtube.com/watch?v=G4xjFSj6D6E
[link]
[link]
[link]
-
na TVP info pierdolenie i pierdolenie. Wielcy znawcy z Engelem na czele. Tylko czekam aż Żewłakow weżmie sie za trenerke i skonczy jak wypromowany w futbol cafe Hajto . No to losowanie zaczynamy !
Dwie Legie Jedna Wiara
-
Legia Warszawa vs Steaua Bukareszt
Dwie Legie Jedna Wiara
-
Pod warunkiem, że Śląsk nie dostanie zakazu za Brugię. Już ostatnio uefa coś pieprzyła o "recydywie" ze strony wrocławian. A tu motyw z racami wrzucanymi na boisko i na sektory gospodarzy...against modern pisze:Ewentualne wylosowanie Eintrachtu Frankfurt byłoby git - to lewacka ekipa mająca mocną zgodę z lewacką włoską Atalantą Bergamo. Eintracht to bardzo dobra ultraska i dobra jak na warunki zach.niemieckie chuliganka, napewno czołówka u nich. Byłaby dobra okazja dla Śląska obić lewackie ryje, do tego wyjazd bliski, same plusy
-
eLM:
Steaua Bukareszt (Rumunia) - Legia Warszawa
Pierwszy mecz rozegrany zostanie 20-21 sierpnia. Rewanż tydzień później w Warszawie.
Piłkarsko jest szansa na awans. Kibicowsko też dobrze, termin wakacyjny sprzyja takiej wyprawie.
Steaua Bucuresti w sezonie 2012/13:
http://www.youtube.com/watch?v=q3TMrMirwZk
http://www.youtube.com/watch?v=VYpCuwd0rPU
http://www.youtube.com/watch?v=X9DExd5ldM8
Steaua ma też "kose" z węgierskim Ujpiestem często odwiedzanym przez grupki Legionistów:
http://www.youtube.com/watch?v=Ga5zAxyl0vU
Steaua Bukareszt (Rumunia) - Legia Warszawa
Pierwszy mecz rozegrany zostanie 20-21 sierpnia. Rewanż tydzień później w Warszawie.
Piłkarsko jest szansa na awans. Kibicowsko też dobrze, termin wakacyjny sprzyja takiej wyprawie.
Steaua Bucuresti w sezonie 2012/13:
http://www.youtube.com/watch?v=q3TMrMirwZk
http://www.youtube.com/watch?v=VYpCuwd0rPU
http://www.youtube.com/watch?v=X9DExd5ldM8
Steaua ma też "kose" z węgierskim Ujpiestem często odwiedzanym przez grupki Legionistów:
http://www.youtube.com/watch?v=Ga5zAxyl0vU
-
Zapomniałem dodać, że chodzi mi o ten sezon. W poprzednich oczywiście były takie ekipy, które przyjeżdżały w większych liczbach, ale szczerze mówiąc to też niewiele tego było, a na innych forach tak nawiasem mówiąc pojawia się napinka, że kiedy nasze ekipy jadą do innego kraju to inni też nas "biją", a cwaniaki sami boją się przyjechać hehe.popiel pisze:fan1953 pisze:Najgorsza byłaby dla Śląska Sewilla. Daleko, rywal nieciekawy no i pewnie byłby to koniec przygód w pucharach.
Chyba ostatnio to w europejskich pucharach największą liczbą pojawili się na Wiśle fani Apoelu.
-
Czy litewskie pajace miały jakieś atrakcje po meczu lub na trasie ??
-
Matko święta.
Po skandalicznym transparencie wojewoda nie zamknął w piątek trybuny. Decyzję podejmie w sobotę
Druga trybuna Inea Stadionu, na której podczas meczu z Żalgirisem Wilno powieszony został transparent o treści "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem", na razie nie została zamknięta. Decyzję w tej sprawie wojewoda wielkopolski Piotr Florek podejmie w sobotę w południe. Chodzi o mistrzostwa świata bezdomnych.
Te mistrzostwa świata rozpoczynają się w Poznaniu z udziałem 62 drużyn z całego świata. Otwarcie planowane jest właśnie na Inea Stadionie w niedzielę, przed meczem Lecha Poznań z Koroną Kielce. - Ta impreza sportowa odbije się szerokim echem w świecie. Jeśli zamkniemy drugą trybunę stadionu na jej otwarcie, kibice przemieszczą się na inne miejsca. Takie zamknięcie może wpłynąć i na zachowanie kibiców, i na odbiór całej sytuacji przez gości, którzy przyjadą na mistrzostwa świata - wyjaśniał wojewoda wielkopolski Piotr Florek.
Dlatego wojewoda zamierza się nad tym zastanowić do soboty i wtedy w południe podejmie decyzję. Jego zdaniem przesłanki do zamknięcia trybuny absolutnie są i to nie tylko ze względu na transparent podczas meczu. - Wciąż niedrożne są przejścia ewakuacyjne. Mamy też ekspertyzę biegłych w sprawie sektorówek, które stwarzają ogromne zagrożenie - mówi. Adam Langner, zastępca komendanta wojewódzkiego straży pożarnej, wyjaśnia: - Sektorówki są palne, ale gasną po odstawieniu źródła ognia. Jednakże zadymienie i kapanie stopionych materiałów może doprowadzić do poparzeń i wybuchu paniki. W opinii, którą przygotowaliśmy, uznajemy je za niebezpieczne dla życia i zdrowia ludzi.
Wojewoda Piotr Florek dodał: - Druga trybuna stała się eksterytorialna. Służby odpowiedzialne za porządek na stadionie boją się tam interweniować. Lech tłumaczy się, że wtedy doszłoby do eskalacji. To znaczy, że mamy wielki problem z bezpieczeństwem na drugiej trybunie. Podczas meczu z Żalgirisem Wilno obserwowałem, co stanie się po wywieszeniu tego skandalicznego transparentu. A nie stało się nic. Nikt nie podjął interwencji. Transparent został zwinięty z ewidentnym zamiarem rozłożenia go raz jeszcze. Dlatego wyszedłem w przerwie tego meczu. Nie chciałem brać udziału w spektaklu, podczas którego wiesza się coś takiego.
- Nie może być przyzwolenia na łamanie prawa - mówił wojewoda Piotr Florek. - Ja rozumiem, że mecz to impreza specyficzna, na której dochodzi do ekscesów. Są jednak granice, których przekraczać nie wolno.
Wojewoda wyjaśnił, że nie ma prawnych możliwości, by zmusić klub do wprowadzenia zakazu stosowania sektorówek. - To suwerenna decyzja organizatora, który wyraża zgodę i kontroluje treści na tych transparentach - stwierdził. - Do tej pory klub Lech Poznań nie zdecydował się na wprowadzenie takiego zakazu.
Piotr Florek poinformował, że ambasador Litwy, pani Loreta Zakareviciene, była obecna na meczu Lecha z Żalgirisem i widziała transparent. Służby dyplomatyczne Litwy nie złożyły jeszcze noty ani protestu w tej sprawie.
-
ta w Sejnach promocja w Biedronce !!!against modern pisze:Czy litewskie pajace miały jakieś atrakcje po meczu lub na trasie ??

-
Super, według pana wojewody, który niby dba o bezpieczeństwo należało się wpierdolić oddziałem milicji w środek młyna byleby szmata ściągnąć. By żyło się lepiej!
-
Śląsk-Sevilla Najgorzej pod każdym względem
-
Nie dość że daleko to jeszcze w Hiszpanii najbardziej pojebana policja w Europie jest.
-
eLE:
Śląsk Wrocław - Sevilla (Hiszpania)
Pierwszy mecz 22 sierpnia (czwartek) we Wrocławiu. Rewanż tydzień później w Hiszpanii.
HOOLIGANS SEVILLA F.C :
https://www.youtube.com/watch?v=RNvVxe98Zzs
Szkoda, że pierwszy mecz jest we Wrocławiu gdzie nie korzystny wynik może odrzucić sporą liczbę tzw. wynikowców.
Odległość Wrocław - Sevilla to prawie 3.000 km :)
[link]
Ale wyprawa busem/autokarem na ten wyjazd może przynieść wiele przygód, a o to chodzi.
DERBY: Sevilla FC-Betis https://www.youtube.com/watch?v=x97oI3yNZvo
Śląsk Wrocław - Sevilla (Hiszpania)
Pierwszy mecz 22 sierpnia (czwartek) we Wrocławiu. Rewanż tydzień później w Hiszpanii.
HOOLIGANS SEVILLA F.C :
https://www.youtube.com/watch?v=RNvVxe98Zzs
Szkoda, że pierwszy mecz jest we Wrocławiu gdzie nie korzystny wynik może odrzucić sporą liczbę tzw. wynikowców.
Odległość Wrocław - Sevilla to prawie 3.000 km :)
[link]
Ale wyprawa busem/autokarem na ten wyjazd może przynieść wiele przygód, a o to chodzi.
DERBY: Sevilla FC-Betis https://www.youtube.com/watch?v=x97oI3yNZvo
-
a kto miał przyjechać? 200 osobowy młyn Żalgirisu czy wielka ekipa z 25 tys. miasteczka Molde? Wreszcie Steaua może przyjechać przyzwoicie, chociaż i tak szkoda że to nie Basel czy Dinamo Zagrzeb. Za to Legia może awansować do LM.fan1953 pisze: Zapomniałem dodać, że chodzi mi o ten sezon. W poprzednich oczywiście były takie ekipy, które przyjeżdżały w większych liczbach, ale szczerze mówiąc to też niewiele tego było, a na innych forach tak nawiasem mówiąc pojawia się napinka, że kiedy nasze ekipy jadą do innego kraju to inni też nas "biją", a cwaniaki sami boją się przyjechać hehe.
Śląsk trafił katastrofalnie, najgorzej jak się dało. Daleko, Sevilla przyjedzie w kilka osób, a piłkarsko mega ciężko. Najlepszymi opcjami były bezwzględnie Eintracht i Standard. Wyszło jak wyszło. Nie da się zawsze dobrze trafiać.
-
Fluor - O czym ty piszesz,ekipy,które zaprezentowąły się przyzwoicie w Polsce,można zliczyć na palcach jednej ręki,bez różnicy,czy to ekipy z Moskwy czy ze wsi.

-
Oni prezentują się tak samo wszędzie. Gdzie Bruga się pokazała dobrze? To nie jest kwestia że jechali do Polski bo na taki sam mecz na Węgry, Czechy, Słowacje itd. pokazaliby się równie marnie. Aris, AIK, Hannover, APOEL, Spartak, Standard pokazywali się tak jak wszędzie (uwzględniając koszty, rangę meczu itd), a inne ekipy są po prostu słabe. Legia to jest czołówka europejska, jak oni są w Molde w 116 osób to ile takiego czegoś może przyjechać tutaj? Steaua też nie przyjedzie więcej niż 200 osób. Nie są żadną potęgą, mimo że wojują w tej Rumunii, ale młyny są tam dużo mniejsze.debiutant pisze:Fluor - O czym ty piszesz,ekipy,które zaprezentowąły się przyzwoicie w Polsce,można zliczyć na palcach jednej ręki,bez różnicy,czy to ekipy z Moskwy czy ze wsi.
Obecnie przy upadku Włoch, Anglii Polska jest największa, bo sceny ukraińska czy rosyjska są młode. Turasy daleko w Azji, Niemcy jedynie się rozkręcają, ale raptem raz się udało trafić na nich w ostatnich latach, a reszta dobrych krajów jest mała i żeby trafić na dobrą ekipe z tych państw trzeba mieć szczęście. Przed Legią jeszcze sporo meczów w Europie i to najważniejsze.
-
Bez przesady,ostatnio było kilka ciekawych ekip.
Juve, Rapid, Apoel, Standarde, Hannover, Zalgiris (jakiś czas temu w TMK+ był artykuł o nich, nie ma co porównywać ich do nas, ale z tamtego regionu najlepiej trafione), Spartak Moskwa, Dundee, FC Twente, Ci z Czarnogóry,Grecy co grali z Jagą.
To z tych co pamiętam, nie wiem co dla kazdego z was ma większe znaczenie czy ilość ich w młynie i na wyjeździe, ekipa H, może ulltrasi doping i oprawy.
W każdym razie każda z wymienionych ekipa miała jakiś swój atut (Litwini z wymienionych najmniej) a przede wszystkim pokazywali swój styl kibicowski, swoją kulturę. I to jest najfajniejsze jak dla mnie obserwatora w tych meczach.
I mam mimo wszystko nadzieje że piłkarsko Śląsk przejdzie, Sevilla była chyba 9 w lidze hiszpańskiej, więc najsłabszy zespół z Hiszpanii których ich reprezentuje, widzę szanse.
Juve, Rapid, Apoel, Standarde, Hannover, Zalgiris (jakiś czas temu w TMK+ był artykuł o nich, nie ma co porównywać ich do nas, ale z tamtego regionu najlepiej trafione), Spartak Moskwa, Dundee, FC Twente, Ci z Czarnogóry,Grecy co grali z Jagą.
To z tych co pamiętam, nie wiem co dla kazdego z was ma większe znaczenie czy ilość ich w młynie i na wyjeździe, ekipa H, może ulltrasi doping i oprawy.
W każdym razie każda z wymienionych ekipa miała jakiś swój atut (Litwini z wymienionych najmniej) a przede wszystkim pokazywali swój styl kibicowski, swoją kulturę. I to jest najfajniejsze jak dla mnie obserwatora w tych meczach.
Nie zapominaj kolego o Bałkanach i Niemcach.Obecnie przy upadku Włoch, Anglii Polska jest największa, bo sceny ukraińska czy rosyjska są młode.
I mam mimo wszystko nadzieje że piłkarsko Śląsk przejdzie, Sevilla była chyba 9 w lidze hiszpańskiej, więc najsłabszy zespół z Hiszpanii których ich reprezentuje, widzę szanse.
-
Niech wypierdala i nie wraca:)adw pisze:Matko święta.
Wojewoda Piotr Florek dodał: - Druga trybuna stała się eksterytorialna. Służby odpowiedzialne za porządek na stadionie boją się tam interweniować. Lech tłumaczy się, że wtedy doszłoby do eskalacji. To znaczy, że mamy wielki problem z bezpieczeństwem na drugiej trybunie. Podczas meczu z Żalgirisem Wilno obserwowałem, co stanie się po wywieszeniu tego skandalicznego transparentu. A nie stało się nic. Nikt nie podjął interwencji. Transparent został zwinięty z ewidentnym zamiarem rozłożenia go raz jeszcze. Dlatego wyszedłem w przerwie tego meczu. Nie chciałem brać udziału w spektaklu, podczas którego wiesza się coś takiego.
-
Mój szacunek dla Lecha za transparent. Może nie pomoże on Polakom na Litwie, ale na pewno doda otuchy. Walić polityczną poprawność i cały MSZ razem z rządem, który ani troche nie broni Polskich interesów. Wstyd mi za ten rząd, wstyd mi za tego ministra. Brawo Lech!
Rozdział I, Art. 4.
1. Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu.
2. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
1. Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu.
2. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
FB produkcja pisze:A ty ku*** dalej swoje......imbecilla_bellatoris pisze:Jak się zgłosi FB Produkcja to sobie odpuść, dobrze radzętribunes pisze:Kto podejmie się wykonania 30 chust ?
wstaw se w podpisie.
-
Legia czołówka europejska,jak kilka innych polskich ekip,przeciez gdyby np.Lechia czy GieKSa grała,to też prezentowlai by najwyższy poziom,chyba nie ma co do tego wątpliwości,ja nawet nie widze powodów by porównywac inne ekipy do naszych,bo takich jest naprawde mało i cieżko szukać wyrównanej ,,walk''i na trybunach,może brzmi to zbyt pewnie siebie i że jesteśmy ,,najlepsiejsi'',ale tak to właśnie wygląda,i każdy kto zaprzecza,to po prostu jest śmieszny,jak ten ax(cos tam),wklej zdjęcie z wyjazdu CSKA w 1200 osób i Spartaka i myśli że są mocniejszą scenka od naszej.

-
Wielkie brawa dla Lecha za transparent!
YG'04 - Stal Gorzów!
-
-
Sevilla to też lewundry. Czasem w Europie się pokażą, np. w zeszłym chyba sezonie rozrabiali coś w Leverkusen.
-
Zagłębie Lubin w Bukareszcie chyba 2006 rok.[link]
Czyli znając potencjał Legii nie będzie ich mniej :)
-
Teraz mecz odbędzie się na nowym stadionie : https://www.youtube.com/watch?v=9t8rqlR86OES.J. pisze:Zagłębie Lubin w Bukareszcie chyba 2006 rok.[link]
"ustawki" po rumuńsku : https://www.youtube.com/watch?v=QLrSKtoeyqg
-
Rzygać się chce jak się to czyta. Czy wy naprawdę podniecacie się liczbami a nie tym co może się dziać? Nieraz bywa, że wyjazd w 7 osób jest ciekawszy niż w 1000... Liczy się tylko czy druga strona jest w stanie się pokazać z dobrej strony (u&h).S.J. pisze:Zagłębie Lubin w Bukareszcie chyba 2006 rok.[link]
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
co do Bukaresztu to przeciez bylismy tam 2 lata temu na Rapidzie
https://www.youtube.com/watch?v=r0G1kn2FB90
https://www.youtube.com/watch?v=90ADdviVCcQ
tylko mniejmy nadzieje ze ochrona sie tam zmienila i juz nie bedzie krasc kasy
a co do Slaska to faktycznie niefart ze ch.j
https://www.youtube.com/watch?v=r0G1kn2FB90
https://www.youtube.com/watch?v=90ADdviVCcQ
tylko mniejmy nadzieje ze ochrona sie tam zmienila i juz nie bedzie krasc kasy
a co do Slaska to faktycznie niefart ze ch.j
-
Dziennikarz z portalu T.Lisa już wie! to :
=============
Obceńcie co ten Passent (żyd) wymyślił ! :
https://www.facebook.com/TygodnikPolityka
Wpiszcie odpowiedni komentarz, bo niedługo będziemy za wszystko i wszystkich przepraszać ..
[link]To kibole - nie piłkarze - zhańbili Lecha
Kibicom Lecha Poznań udała się sztuka niebywała. Przyćmili występ swoich piłkarzy. Wydawało się, że tego wieczora nie mogło być nic bardziej żenującego niż to, co działo się na boisku w Poznaniu. Aż miejscowe kibolstwo wywiesiło transparent. „Litewski chamie, klęknij przed polskim panem”.
Lubimy po takich występach, jak dzisiejszy piłkarzy Lecha, mówić, że „hańba”, „wstyd”, „tragedia”, „katastrofa”, „żenada”. Jak przegrywamy, to zawsze z „ogórkami”. Jakoś zdążyłem się przyzwyczaić. Boli, ale nie ma takiej porażki polskiej drużyny, która by mnie zaskoczyła. Zaskakują mnie tylko zwycięstwa.
Natomiast to, co na trybunach. Jest hańbą. Jest takim wstydem, że żałuję, że ludzie, którzy tę szmatę wywiesili mają jakikolwiek wpływ na to, co się dzieje w moim kraju.
Wielu lubi ostatnio przekonywać, że ultrasi to jedyna świadoma grupa w tym kraju. Ci z Lecha brutalnie się dziś obnażyli. Będzie się ich potem kreować na oczytanych i zorientowanych w świecie, rozmawiających o antyutopijnych powieściach połowy XX wieku, przekonywać, że budzą naród z uśpienia, przypominając o Wołyniach, żołnierzach wyklętych, do porzygu wałkując temat każdego powstania.
Dziś powiedzieli Litiwinom: chamie, klęknij przed polskim panem. Jutro będą przekonywać, że Mickiewicz wielkim poetą był.
Dobrze, że Litwini grają dalej – następny raz (tych) debili za granicę wyślemy dopiero za rok. Jak wiem, że mam w domu psychopatę, który może mi narobić wstydu w towarzystwie, to wolę go nie eksponować na zewnątrz.
Na boisku było dokładnie odwrotnie niż na transparencie. To Polacy klęczeli przed litewskimi panami.
Kibice Śląska mnie nie oburzyli. Zrobili to, co zawsze – pobawili się świecidełkami, a potem będą narzekać, że w klubie nie ma na transfery. Każdego roku polskie kluby puszczają z dymem bramkostrzelnego napastnika.
PS W Śląsku niespodziewanie doszło do momentu, w którym trzeba zacząć przyjmować do wiadomości, że sympatyczny czeski szkoleniowiec nie tylko jest sympatyczny, ale też zna się na rzeczy. W meczach z Brugią pierwszy raz widziałem dobrze grający Śląsk. Mistrzostwo i wicemistrzostwo wymęczyli grając przeciętnie lub wręcz źle.
=============
Obceńcie co ten Passent (żyd) wymyślił ! :
[link]Z bloga Daniela Passenta - „LITEWSKI CHAMIE, KLĘKNIJ PRZED POLSKIM PANEM” – taki transparent pokazali kibice poznańskiego „Lecha” (wicemistrzowie Polski) podczas meczu z drużyną litewską. Ponieważ Internet w Polsce (podobnie jak kibole) uchodzi za siedlisko chamstwa, sądzę, że powinniśmy przeprosić Litwinów za ten pożałowania godny incydent.
https://www.facebook.com/TygodnikPolityka
Wpiszcie odpowiedni komentarz, bo niedługo będziemy za wszystko i wszystkich przepraszać ..
-
Najlepiej niech jeszcze za Jedwabne przeproszą
-
Nie wklejac linkow z portalu natemat i wszystko na temat!
Cos podobnego jak akcja nie wklejamy fotek z image-shacka.
Cos podobnego jak akcja nie wklejamy fotek z image-shacka.
"A co w tym pieknego pytasz?Poswiecenie,ktore kazdy z nas wklada w to,by jechac za swoja druzyna.Milosc-nie za pieniadze,nie za zaszczyty.Za piekne chwile,ktorych nigdy sie niezapomni,za wspomnienia,ktore zostana do konca,za kolegow,ktorzy stana murem.Kazdego dnia dziekuje Bogu,ze jestem kibicem,a nie typem dla ktorego liczy sie kasa i pozycja.Dla nas licza sie chwile.I to my przezyjemy zycie tak jak sie powinno.Na calego.Bo do grobu nic nie zabierzemy,a pamiec pozostanie na zawsze."
-
I zaczełą się ogólnopolska sraczka teraz transparent przyćmi wielkie prawdziwe problemy POlaków i każdy dzieciak będzie straszony kibolem.
-
Odnośnie transu Lecha, jakby "polskie" lewackie media nie nagłośniły tematu to sprawy by nie było, bo nie sadzę, że delegat UEFA zna polski i sobie przeczytał. Poszedł donos (kolejny po Dijhad Legia, vlepkach Lecha). Najlepsze, że nie którzy "eksperci" już prorokują wykluczenie Lecha z pucharów - tak sobie porównałem skale do przerwanego meczu Legii na Litwie hehe).
https://www.facebook.com/TomaszZimochfanpage?fref=tsTransparent z chamskim napisem na stadionie w Poznaniu to bardziej dotkliwa porażka od tej sportowej - piłkarzy Lecha. To prostackie zachowanie. Poniżające rywala, jego kraj, Litwinów. Wstyd. To bardziej dotkliwa porażka, bo nikt nie zareagował. Bo nikt nie skandował - PRZEPRASZAMY!!! Kilka dni temu chamski, chuligański wybryk na Przystanku Woodstock spotkał się z natychmiastową reakcją uczestników. Skandowano - PRZEPRASZAMY. Na stadionie w Poznaniu panowała cisza.
Nie sztuką jest nagrzeszyć, narozrabiać... Sztuką jest przeprosić, naprawić błąd. Kibice Lecha tworzą wspaniałe widowiska, potrafią dopingować. Wierzę, że potrafią p r z e p r o s i ć !!!
Kibice w Poznaniu mają pretensje do piłkarzy Lecha, ale sami zagrali wyjątkowo kiepsko.
-
Dobra decyzja dla fanów Śląska :
http://www.youtube.com/watch?v=g7rtojBR2rk
Zamieniono gospodarzy meczów Śląska z Sevillą
UEFA zmieniła gospodarzy meczów Śląska Wrocław z Sevilla FC w ramach IV rundy eliminacyjnej Ligi Europy.
Zgodnie z losowaniem pierwsze spotkanie miało się odbyć we Wrocławiu, jednak w związku z kolizją terminów Betisu i Sevilli UEFA zamieniła gospodarzy w dwumeczu z udziałem polskiej drużyny. Sevilla wnioskowała w UEFA o zmianę terminu meczu rewanżowego na 28 sierpnia, jednak UEFA nie wyraziła na to zgody. Wszystkie mecze mają się odbyć w czwartki 22 i 29 sierpnia.
Ostatecznie więc pierwsze spotkanie zostanie rozegrane 22 sierpnia w Sewilli, natomiast rewanż 29 sierpnia we Wrocławiu.
http://www.youtube.com/watch?v=g7rtojBR2rk