Vlepy:
Śląska (osiedlowe) 7/10, dobry przekaz, proste bez komplikacji
Wisły (osiedlowe) 9/10, zajebioza ;D
Victoria Jaworzno 8/10 dobry przekaz!
Ruchu FC Łaziska i FC Czerwionka: jeśli chodzi o ocenę tych vlep jako graficzne to są zajebiste do kwadratu, a jako że mieszkam na śląsku i jestem kibicem Górnika to powiem że dużo w haśle Niebieskie coś tam jest nieprawdy, ale vlepy ogólnie spoko ;D
pzdr
Witam wszystkich!!!
mógłbym prosić o namiary firm robiących wlepki???
przy okazji może jakieś cenniki??? jak sprawa wygląda???
będę wdzięczny za pomoc!!!
pozdro
Uderzające podobieństwo postaci z linku powyżej i na 4 vlepce:
[link]
oo kolega marcin mnie wyreczyl, ten chlop zostal wykorzystany w projekcie ontour fc muszyna, moze to zbieg okolicznosci, a moze poprostu wycieliscie sobie chlopa nie wnikam nie moja sprawa
[link]
oo kolega marcin mnie wyreczyl, ten chlop zostal wykorzystany w projekcie ontour fc muszyna, moze to zbieg okolicznosci, a moze poprostu wycieliscie sobie chlopa nie wnikam nie moja sprawa
tak sie składa że ja projektowałem vlepki ziomkom z Płaszowa prawda jest taka ze gdyby vlepa odrazu została wydrukowana to by był "plagiat" w drugą strone tyle że już byście tak nie krzyczeli.
mały dowodzik żeby nie bylo że jestem gołosłowny [link]
[link]
tak sie składa że ja projektowałem vlepki ziomkom z Płaszowa prawda jest taka ze gdyby vlepa odrazu została wydrukowana to by był "plagiat" w drugą strone tyle że już byście tak nie krzyczeli.
mały dowodzik żeby nie bylo że jestem gołosłowny [link]
Tak jak mowil poprzednik jeszce nie raz pojawi sie motyw tego
chlopa....
ale po to jest wlasnie to forum i temat wlepki by miedzy innymi kazdy mogl zerknac sobie czy przypadkiem ktos kiedys pomyslu, hasla motywu nie wykorzystal, tak sie sklada ze moje projecty duzo duzo wczesniej sie pojawily na tym forum, wiec jets normalne ze wam bede to teraz wytykal i nie tylko ja bo, w odwrotnej sytuacji wy jechalibyscie po mnie ... wiec bylbym zmuszony dac inna postac
pozatym drukujcie sobie co chcecie , nie mam zamiaru sie licytowac, w koncu to tylko postac
Torfiorz pisze:Nowa mini edycja vlepek GKS-u Bełchatów wykonana w Sosnowcu:
Nie wiem co was skłoniło do wyprodukowania vlepy z tym czymś zielonym, przecież ten cały czesio jest idiotą Zrobiliście tak jakby AntyVlepke w swoim kierunku
Nie wiem co was skłoniło do wyprodukowania vlepy z tym czymś zielonym, przecież ten cały czesio jest idiotą Confused Zrobiliście tak jakby AntyVlepke w swoim kierunku
Takimi wpisami mozesz pokazac jedynie ze ... nie ogladasz tej bajki. Czesio jest zajebisty i takie wpisy tego nie zmienią
Nie wiem co was skłoniło do wyprodukowania vlepy z tym czymś zielonym, przecież ten cały czesio jest idiotą Confused Zrobiliście tak jakby AntyVlepke w swoim kierunku
Takimi wpisami mozesz pokazac jedynie ze ... nie ogladasz tej bajki. Czesio jest zajebisty i takie wpisy tego nie zmienią
a to może to twój idol jest myśle podobnie że to samobój
Vlepa ta najpierw powstała jako projekt avataru, po czym miała zostać wykonana jako jedyna dla wąskiego grona osób (tak dla siebie, a nie na rozklejanie), a gdy były przeglądane wstępne projekty do tej NIEOFICJALNEJ serii również i ona tam trafiła. Nie uważam jej za samobója. OSOBIŚCIE uważam, że większym samobójem jest umieszczanie tego małego gościa (zresztą jak wszystkich postaci z tej bajki) z Simpsonów, gdyż uważam je za denne, ale o gustach się nie rozmawia. O tym, żeby był Czesio na vlepce GKSu zadecydowało kilka osób, które finansowały vlepki, po konsultacji z osobami, które chciały je potencjalnie kupić.
Uważam ten temat za zamknięty.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
oj joj joj, zaraz krzykacze z R zaczną pier... o tym ze kserujecie itd... chodzi o tego gościa co jest na grafie z RŚL (aktualnie jest nieco zniekształcony ).
moja ocena do vlep GieKSy 9/10