idąc Twoim tokiem rozumowania jest wszystko ok, niech robią ze stadionu teatr. Dziś schody muszą być puste, jutro każą Ci siąść na miejscu, który masz na bilecie. Dasz palec a wezmą całą rękę taka jest prawda.Ultras Widzew pisze:Mel Gibson pisze:a czemu ktos ma stac na schodach, jak moze stanac obok swojego krzeselka na ktorym se moze usiasc w przerwie? ja p******* niektorym to juz calkiem odbija ze sie czepiaja takich rzeczy. druga sprawa jest to ze np u Nas w Chorzowie ochorna jest w c*** na to cieta i dlugo na schodach nie postoisz, a jak przykozaczysz to moze sie okazac ze ci wlepią zakaz

Komentarze 26-29 lipca 2013
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 26-29 lipca 2013
Riverstars pisze:Ciekawe czy teraz ktoś z was bądz waszych ziomków z Warszawy będzie wrzucał,że Lech to Amica...
Powodzenia w drodze do e-klasy
-
ok.500 kibiców Pasów, w tym 403 na sektorze gości.z_krainy_marzen pisze:Jaka oficjalna Liczba Legionistów w Szczecinie oraz to samo pytanio o liczbe tym razem Cracovii w Poznaniu?
[link]

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
podobno ma być sektorówka na cały stadion z podobizną Messiego.VJ pisze:na dzisiejszy mecz z Barceloną jest szykowana jakaś specjalna oprawa? marketingowo mecz życia dla Lechii, ponad 130 krajów może zobaczyć atmosferę z Gdańska a to może ściągnąć sponsorów.
Riverstars pisze:Ciekawe czy teraz ktoś z was bądz waszych ziomków z Warszawy będzie wrzucał,że Lech to Amica...
Powodzenia w drodze do e-klasy
-
Ja mam pytanie do pana ,,Ultras Widzew'' Co robicie w sprawie sektora gości?

-
Podbijamrawicz pisze:prawda to że wczoraj Cracovia jadąca do Poznania trafia Legie jadącą do Szczecina i Legia pali wrotki z bany w Kole???
-
[link]VJ pisze:na dzisiejszy mecz z Barceloną jest szykowana jakaś specjalna oprawa? marketingowo mecz życia dla Lechii, ponad 130 krajów może zobaczyć atmosferę z Gdańska a to może ściągnąć sponsorów.
-
Bardzo ciekawe spostszerzenie - doping i oprawa sciągnie sponsorów tak jak te nowe stadiony na EURO miały sciągać inwestorów do miast propaganda sukcesu pełną parą.VJ pisze:na dzisiejszy mecz z Barceloną jest szykowana jakaś specjalna oprawa? marketingowo mecz życia dla Lechii, ponad 130 krajów może zobaczyć atmosferę z Gdańska a to może ściągnąć sponsorów.
-
i bardzo dobrze!Enemy pisze:[link]VJ pisze:na dzisiejszy mecz z Barceloną jest szykowana jakaś specjalna oprawa? marketingowo mecz życia dla Lechii, ponad 130 krajów może zobaczyć atmosferę z Gdańska a to może ściągnąć sponsorów.
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
Nie wiem czy zauważyliście ale większość ekip wzięły się za barwy w młynie, nie mówię tu o Legii, Lechu czy Wiśle gdzie zawsze cały młyn jest w barwach ale chodzi mi o ekipy typu Górnik, Piast, Korona - bardzo fajnie to wygląda.
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
-
podbijam.debiutant pisze:Ja mam pytanie do pana ,,Ultras Widzew'' Co robicie w sprawie sektora gości?
P.S. Co to za "moda" od dwóch lat panuje na stadionie Widzewa na nie wpuszczanie kibiców gości. Czy wogóle stowarzyszenie widzewiaków coś działa w tym kierunku aby wpuszczać przyjezdnych?
".........ale martwi mnie to, że coraz więcej ekip odpuszcza pewne kwestie dla świętego spokoju."
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
to pytanie pada częściej niż o sytuacje w Ligocie, wystarczy chwilkę się wysilić i poszukać.
W życiu piękne są tylko szpile
-
Oglądam sobie to towarzystwo na stadionie Lechii i aż mnie po starym karku ciarki przechodzą - Polacy poprzebierani w barwy barcelony flagi - DOPING dla hiszpanów ! komercja zabija atmosferę - naprawdę zal mi kibiców Lechii bo mecz chociaż towarzyski to z nie byle kim i możliwość mocnego pokazania się na trybunach by była - no ale jak organizator patrzy na kasę to nie dziwota ze miejsca wolne na stadionie.
Ale wracając do sedna to zastanawiam się czy takim ćwokom kibicującym barcelonie skrojenie flag i szali nie było by jak najbardziej na miejscu w końcu nie identyfikują się z Polakami tylko barceloną...
Ale wracając do sedna to zastanawiam się czy takim ćwokom kibicującym barcelonie skrojenie flag i szali nie było by jak najbardziej na miejscu w końcu nie identyfikują się z Polakami tylko barceloną...
szkoda głupoty gadać i pisać
-
ktoś tam pisał o podobiźnie Messiego na cały stadion, dużo się nie pomylił ;)

-
Ja p******* czas umierać. Jak Polak może kibicować zagranicznej drużynie w starciu z polskim zespołem?!?acabek pisze:ktoś tam pisał o podobiźnie Messiego na cały stadion, dużo się nie pomylił ;)
-
Powiem tak że ten mecz trochę na minus dla Lechii, ok rozumiem bojkot, ale jakaś tam ekipa powinna pilnować swojego podwórka, tym bardziej młynu, gdzie wiszą flagi Srarcelony i jest rozwijana oprawa, Chcemy ich wytępić a pozwalamy na takie działania na swoich podwórkach....
TYLKO POLSKA KIBOLSKA!
TYLKO POLSKA KIBOLSKA!
Pozdrawiam FISK
-
Nie bój się o coś, o co nie powinieneś. Na młynie nie wisiała żadna flaga, ani nie była rozwijana żadna oprawa tych pajaców.
Lechia Gdańsk!
-
ja Ci odpowiem... zamkniety sektor to wymysl psow, bo nie ma jakiejs drogi bezpiecznej do sektora czy jakis inny pretekst jest oficjalnym powodem.debiutant pisze:Ja mam pytanie do pana ,,Ultras Widzew'' Co robicie w sprawie sektora gości?
a co robi Widzew? a chocby zarzad wystosowal w porozumieniu z kibicami wniosek do wlasciwych organow nawet o udostepnienie Niciarki dla celow kibicow gosci, jednak psy sie tez nie zgodzily glownie argumentujac to budowa trwajaca w zwiazku z powstaniem nowego dworca Łodź Fabryczna (trasa biegnie do niego kolo stadionu), bo sektor gosci, jak juz ktos podniesie argumentg licencji jest sprawny i normalnie moglby funkcjonowac, natomiast opor psow i chyba wygoda urzedasow jest tu nie do przeskoczenia...
no i temat na zapewne nastepne 2 moze 3 lata, albo nawet do budowy nowego stadionu (oby to nastapilo) prawdopodobnie jest nie do ruszenia...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
-
Dodam jeszcze, że w związku z patową sytuacją wokół sektora, kibice gości w granicach zdrowego rozsądku są wpuszczani na Nasze trybuny.
-
Sami malowali tą sektorówke czy kogoś opłacili?
-
Znalezione w necie

-
flaga BEZROBOTNI OLSZTYN to mistrzostwo świata !
pizdo pierdolona w dupe jebana cioto na c*** spinasz?
-
pewnie,ze ku*** moze.. a co ty sobie myslisz,ze kibice Realu kibicuja Barcie jak gra z kims z innego kraju albo kibice Man u Liverpoolovi czy Lazio Romie czy PSG Marsylii?? oszalales stary??? moze idac twoim rozumowania najwieksze kosy w polsce powinny sie zbratac dla pilkarzykow i patriotyzmu/???:D prosze cie... ja jestem sympatykiem Lazio i zawsze bede im kibicowal poki nie beda grali z moim klubem lub ewentualnie naszymi zgodami... a jak wzyciu sobie bym ku*** nie wyobrazal kibicowania np Zawiszy Bydgoszcz w starciu z kimkolwiek...sory :) nie oceniajcie ludzi i ich pasji ..nawet tych lemingow z fc Barcy ... ps nasza pilka jest tak zenujaca ,ze Polacy niestety musza sobie czasem szukac alternatyw hehHujtras pisze:Ja p******* czas umierać. Jak Polak może kibicować zagranicznej drużynie w starciu z polskim zespołem?!?acabek pisze:ktoś tam pisał o podobiźnie Messiego na cały stadion, dużo się nie pomylił ;)
-
Ale mi tuj nie chodzi o kiboli, bo wiadomo, że kibol Arki raczej nie kibicował Lechii w tym meczu. Chodzi mi o zwykłych ludzi, zwykłych "januszy" niezwiązanych na co dzień z żadnym klubem.
-
aha to nie wiedzialem ... no to tutaj przyznaje Tobie racje...
-
Prosta sprawa, to są kibice PILKI NOZNEJ w najlepszym wydaniu, ich polskie kluby, zgody, kosy, kibole nie interesują, mają na to wyjebane, liczy sie tylko to zeby zobaczyc najlepszych piłkarzy i najlepsze akcje. Jednym sie podobaja race, inni chodzą do teatru, jeszcze inni lubią sie najebac, a oni identyfikuja sie z Barcą, to trudne do ogarniecia nie jest. Mam kumpla 27 lat co czyta książki o Messim co dla mnie jest smieszne, ale był kilka razy w Barcelonie, sledzi, ogląda czyta, udziela sie na forum, jest w to wkrecony od wielu lat taka ma pasje, a polska piłka i ruch kibicowski w Polsce go kompletnie nie interesuje wiec c*** komu do tego kto komu kibicuje.
-
Masz nieaktualne informację, flaga tych arcyłotrów wczoraj zmieniła właściciela jak i kilka innych ;-).halodrol pisze:Haha no i kto ci się bardziej podobał Messi czy Neymar? opowiedz bo widzę że byłeś :)JEZUS CHRYSTUS pisze:........
Ciekawy tylko jestem czy ta flaga "antimadristas crazy fans" jest w posiadania polskiego FC.
To muszę być jakieś chuligańskie arcyłotry!
Nadmienić można że gro tych spedalonych wynalazków chodziło w polskich, klubowych barwach. Nie będę nadmieniał co ich spotykało.
-
Tak,wczoraj wielu "kibiców" Barcelony zmieni chyba obiekt swojego uczucia,a na pewno nie będzie się z nimi ujawniała w Gdańsku :)
-
Sprawy kibicowskie ich nie interesują, ale szyją flagi, malują sektorówki i uczą sie dopingu po hiszpansku. Do tego wszyscy antimadrista hooligans. Ja tez jestem fanem piłki, lubie sobie obejrzec Lige Mistrzów, katuje lige angielską, ale gdyby przyszło co do czego to predzej pojechałbym na Millwall - Leeds, niz Arsenal-ManU ... ja bym nie wypieprzył 1000 zł na jakis Barcelona - Almeria, zeby obejrzec skórokopów ... socios Barcy tylko zacierają rece, bo odstepują swoje karty kibica na mecze z ogorkami dla turystow pewnie za niemałe sumy. Szacunek dla prawdziwych kibiców Lechii, nawet tych wiernych pikników, którzy niezaleznie z kim gra ich druzyna bedą sypac k****** na przeciwników :D Naprawde mam duzy szacunek do takich ludzi, którzy moze siedzą na tych piknikach, łuszczą pestki, ale przyjdą na kazdy mecz swojej lokalnej druzyny i bedą prawili swoje morały na temat gry piłkarzy ... np: na Wyspach podoba mi sie, ze tam kibice jezdzą za tymi swoimi druzynami niezaleznie czy Premiership czy Conference na wszystkie mecze od ligi, po puchary koncząc na sparingach z jakimis ogorkami tylko po to, zeby pozachwycac sie wslizgiem czy wybiciem piłki na aut :)Banksy pisze:Prosta sprawa, to są kibice PILKI NOZNEJ w najlepszym wydaniu, ich polskie kluby, zgody, kosy, kibole nie interesują, mają na to wyjebane, liczy sie tylko to zeby zobaczyc najlepszych piłkarzy i najlepsze akcje. Jednym sie podobaja race, inni chodzą do teatru, jeszcze inni lubią sie najebac, a oni identyfikuja sie z Barcą, to trudne do ogarniecia nie jest. Mam kumpla 27 lat co czyta książki o Messim co dla mnie jest smieszne, ale był kilka razy w Barcelonie, sledzi, ogląda czyta, udziela sie na forum, jest w to wkrecony od wielu lat taka ma pasje, a polska piłka i ruch kibicowski w Polsce go kompletnie nie interesuje wiec c*** komu do tego kto komu kibicuje.
-
Szkoda ze na tegorocznym Tour de Pologne nie widać aspektów kibicowskich, tak patrze na relacje w tv i brakuje mi obrazów podobnych do tych które były w wyscigu do okola Francji ;) a okazja do pokazania sie i pole do popisu WIELKIE :)
-
Przed chwilą pokazany był ten największy graf GieKSy przy głównej trasie...konrad.D pisze:Szkoda ze na tegorocznym Tour de Pologne nie widać aspektów kibicowskich, tak patrze na relacje w tv i brakuje mi obrazów podobnych do tych które były w wyscigu do okola Francji ;) a okazja do pokazania sie i pole do popisu WIELKIE :)
-
Dlatego w swoim poscie wiele razy wymieniłem i odmieniłem słowo polski. Rozwijając, odpowiada im " kibicowanie" po hiszpańsku a nie po polsku. Te flagi i sektorówki są u nich tylko dodatkiem do tego wszystkiego, a u nas są najważniejsze. No to chyba dobrze świadczy, że są w stanie wydać grubą kasę na Barcelonę z ogórkami w składzie, bo to chyba nie świadczy o tym, że ważne kto gra, tylko, ze gra Barcelona.cheerio pisze:
Sprawy kibicowskie ich nie interesują, ale szyją flagi, malują sektorówki i uczą sie dopingu po hiszpansku.
-
Jakie liczby Zagłębia , Górnika , Legii i Jagiellonii?
-
Bananowcem to Ty nie jesteś, inaczej byś co tydzień jeździł na wyjazd angielskiej fabryki kopaczy w United i nie wiedział co może dla kogoś znaczyć klub piłkarski, że to coś większego niż hobby/pasja. Nie wiem czy jesteś pizdą nie mnie to oceniać, ale ważne że zdajesz sobie sprawę, że być może należysz do grupy ludzi których tak można nazwać. Pikolem też zapewne możesz być, nic zresztą w tym złego. Na pewno jednak nie jesteś fanatykiem. I z całą pewnością nic nie wiesz o prawdziwym życiu. Bez spinki :)PyskatySK pisze:Można być i kibolem i kibicować innemu klubowi zagranicznemu... my patrzymy na to tylko pod względem kibolskim, nie sportowym - sam bardzo często oglądam mecze ligi angielskiej, i z zajebiście wielką chęcią bym się przejechał na klub, któremu kibicuje w Anglii, i mogę być piknikiem, pizdą czy innym bananowcem, ale jest to dla mnie drugi klub za Ruchem i jest to moje marzenie by zobaczyć Manchester United na żywo. :)Banksy pisze:Prosta sprawa, to są kibice PILKI NOZNEJ w najlepszym wydaniu, ich polskie kluby, zgody, kosy, kibole nie interesują, mają na to wyjebane, liczy sie tylko to zeby zobaczyc najlepszych piłkarzy i najlepsze akcje. Jednym sie podobaja race, inni chodzą do teatru, jeszcze inni lubią sie najebac, a oni identyfikuja sie z Barcą, to trudne do ogarniecia nie jest. Mam kumpla 27 lat co czyta książki o Messim co dla mnie jest smieszne, ale był kilka razy w Barcelonie, sledzi, ogląda czyta, udziela sie na forum, jest w to wkrecony od wielu lat taka ma pasje, a polska piłka i ruch kibicowski w Polsce go kompletnie nie interesuje wiec c*** komu do tego kto komu kibicuje.
-
Nas 300 osób w Gliwicach, na trasie cisza i spokój.-Michoł- pisze:Jakie liczby Zagłębia , Górnika , Legii i Jagiellonii?
Relacja z Gliwic:
[link]
-
Pytanie do Tyskich.
Już a propo kolejnej kolejki.
Dlaczego odwołano wyjazd do Gdyni?
Już a propo kolejnej kolejki.
Dlaczego odwołano wyjazd do Gdyni?
-
Pieprzycie 3 po 3 gówno wiedząc co i jak.
o FC zagraniczych mowa była wielokrotnie. Także o Barsie. Na wczorajsyzm meczu zorganizowali włąsny sektor, włąsny doping, zrobili sami (Polacy mają polskie zwyczaje) sektorówkę zrobili okolicznościowe koszulki, przegonili stewarda. Czego chcieć więcej? Że zdemolują stadion?
Przecie to byłą komercha, sporo fanów FCB, którzy jeżdża na mecze dość stale i to nie od roku, olałą mecz bo woli pojechać do BCn gdzie nie będzie mecz o pietruszkę i za niższą cenę:)
Minusem była sprawa dopingu i i to kwestia tego, że poszli na ilość nie jakość. Ale samo zorganizowanie sektora na kilka tysi ludzi było czymś wyjątkowym u nas. I chyba pierwszym.
Na sektorze FCB obecni byli ludzie z niemal wszystkich klubów polskich, ludzie, którzy jeżdżą lub jeżdzili na dziesiątki wyjazdów. każdy kto jest w temacie wie o kim pisze, bo nawet jeden z ważnych ludzi na Lechii był wczoraj wlasnie na sektorze FCB:)
Co do innych europejskich krajów, owszem gdzie bywaja wielkie kluby dość częste jest aby stadion był włąśnie przewazajacy pod wzgledem kolorystyki dla niego wlasnie, wczorajsza Arena nie była niczym dziwnym.
Nie licząc flagi jakichś dzieciaków z Gryfina nic mi nie wiaodomo o stracie innych flag.
o FC zagraniczych mowa była wielokrotnie. Także o Barsie. Na wczorajsyzm meczu zorganizowali włąsny sektor, włąsny doping, zrobili sami (Polacy mają polskie zwyczaje) sektorówkę zrobili okolicznościowe koszulki, przegonili stewarda. Czego chcieć więcej? Że zdemolują stadion?
Przecie to byłą komercha, sporo fanów FCB, którzy jeżdża na mecze dość stale i to nie od roku, olałą mecz bo woli pojechać do BCn gdzie nie będzie mecz o pietruszkę i za niższą cenę:)
Minusem była sprawa dopingu i i to kwestia tego, że poszli na ilość nie jakość. Ale samo zorganizowanie sektora na kilka tysi ludzi było czymś wyjątkowym u nas. I chyba pierwszym.
Na sektorze FCB obecni byli ludzie z niemal wszystkich klubów polskich, ludzie, którzy jeżdżą lub jeżdzili na dziesiątki wyjazdów. każdy kto jest w temacie wie o kim pisze, bo nawet jeden z ważnych ludzi na Lechii był wczoraj wlasnie na sektorze FCB:)
Co do innych europejskich krajów, owszem gdzie bywaja wielkie kluby dość częste jest aby stadion był włąśnie przewazajacy pod wzgledem kolorystyki dla niego wlasnie, wczorajsza Arena nie była niczym dziwnym.
Nie licząc flagi jakichś dzieciaków z Gryfina nic mi nie wiaodomo o stracie innych flag.
-
Sam Pan p********* :) Sam jestem sympatykiem zagranicznego zespołu. Jest wiele FC zagranicznych klubów ale mają w większości trochę mózgu. A to FC Barcy robi z siebie c*** wie kogo. Sektorówki? Oprawy? W 100% szanuję bardziej jakieś FC przykładowo Milanu które jedzie na mecz do Włoch i tam zaznacza swoją obecność flagą a nie pajacują w Polsce. Wielcy kibice Barcy bo w LM szaleje. Oczywiście nie wrzucam każdego do jednego wora bo wierzę i wiem, że w Polsce nie jeden dobry wiekowo chłopak lubi popatrzeć na ten klub tylko i wyłącznie piłkarsko. Nie mylmy sympatii z miłością :)zab pisze:Pieprzycie 3 po 3 gówno wiedząc co i jak.
.
-
Chyba w negatywnym tego słowa znaczeniu. Ogladalem mecz Bournemouth - Real Madryt i tam poza jednostkami nie wiedziałem jakis Krolewskich sektorow i sektorowek :) Juz nie mowie o tym ile wczoraj żalu wyczytałem, ze piłkarze Barcy nawet nie raczyli podejsc do tego sektora po meczu :DAle samo zorganizowanie sektora na kilka tysi ludzi było czymś wyjątkowym u nas. I chyba pierwszym.
Zgadzam sie ... wprowadzanie naszych klimatów tam jest troche smieszneA to FC Barcy robi z siebie c*** wie kogo. Sektorówki? Oprawy? W 100% szanuję bardziej jakieś FC przykładowo Milanu które jedzie na mecz do Włoch i tam zaznacza swoją obecność flagą a nie pajacują w Polsce.
ManU Poland
http://www.youtube.com/watch?v=MiL1Tqoq7TA
http://www.youtube.com/watch?v=gzvNtKM42Zs
http://www.youtube.com/watch?v=HX6zQdOc_4A
ManU England
http://www.youtube.com/watch?v=O2owjOgDAHU
http://www.youtube.com/watch?v=KrD2AWsaIMw
Chyba rozumiecie o co mi chodzi :) pzdr
-
Genialne porównanie...po cholere tamtejsi pikole mają pajacować w barwach realu,jak u ,,siebie''maja manczestery i inne chelsea....