poszukaj tu, ja nie mogłem znaleźć dokładnie takiej, ale może coś innego wybierzesz sobie
Nikt nie wie?
A czy istnieje i moglby ktos zapodac link do czcionki Lonsdale?
Kolego, logo Lonsdale to odręczna robota, a nie gotowa czcionka. Możesz poszukać czegoś o podobnym kroju, np.: http://www.azfonts.net/load_font/rocc_0.html, będziesz musiał jednak sam powyginać tekst i dorobić podkreślenie idące z pierwszej litery.
Poszukuję grafika do stałej współpracy. Warunki współpracy i ceny za projekty do dogadania.
Kontakt: PW
w wiadomości proszę o przesłanie kilku przykładowych projektów smyczy i vlep.
Poszukują grafika z temacie sztuk walki (MMA). Możliwa stała współpraca. Proszę o wysłanie portfolio oraz warunków współpracy na email [email protected]
[W]19[K]46[S] pisze:Szukam kogoś kto zrobi do jutra :) projekt okolicznościowej smyczy Zawiszy (krzywe). Najlepiej z tekstem "Ekstraklasa jest już nasza"
Proszę o propozycję projektów oraz cenę wysyłać na maila [email protected]
Tak to jest jak sie zamawia projekty u nieznanych nikomu dzieciaków.
Wszystkim, ktorzy potrzebują pomocy graficznej polecam największe forum dot. grafiki kibicowskiej w Polsce - www.grafikakibica.com - szczególnie dział "projektanci", gdzie swoje tematy mają jedynie graficy znani i rekomendowani przez portal.
Potrzebuje osobę która zrobi stronę internetową, to znaczy trochę przerobi, unowocześni stara oraz wrzuci ja na nowy serwer. jest ktoś chętny?mile widziana osoba klimatyczna.
Potrzebny grafik, który zrobi pare wzorów vlepek o charakterze narodowym z których zysk pójdzie na działalność pewnej grupy. Dokładne informacje dla kogo i na co dokładnie idzie zysk na PW dla zainteresowanych.
poszukuję grafika do stworzenia projektu plakatu w związku z uroczystościami 149 rocznicy urodzin Romana Dmowskiego, które organizuje w swoim mieście. Wszelkie informacje pod numerem GG : 47408195
Potrzebuje grafika, który za free zrobi tło logo na jednego z fp na facebooku. Tematyka kibicowsko-patriotyczna, myśle że szczegóły dogadamy na priv. ;-)
Zapraszam do współpracy osób poszukujących grafika.
Projekty: szybko, estetycznie i w przystępnej cenie.
Możliwość produkcji gadżetów - projekty gratis!
Przykładowa realizacja (więcej na naszej stronie internetowej: ProUltras.pl)
Poszukuje grafika który przerobi mi gotowy projekt. Trzeba go jedynie przerobić na większą rozdzielczość. Grafika nie jest skomplikowana, herby do projektu w dużej rozdzielczości mam dostępne, czcionka jaką był pisany napis mam już w pliku od razu do PS. PILNIE POTRZEBUJE TEGO NA DZISIAJ !
Podbijać na PW.
Rodzaj grafiki: Koszulka Anty Full Color
Termin: ok 7 dni od obgadania szczegółów.
Wymiary(szer. - wys.): całe plecy + klatka piersowa
Kolorystyka: czarno biała + niebieskie dodatki
Treść napisu: Na klacie kolekcjonerzy mysich kości.
Coś od siebie: Koszulka full color, przemalowanie byka z vlepki w wektorze. Dość dóżo pracy ale zlecenie płatne. Szukam tylko konkretnych grafików którzy znają się na robieniu koszulek w klimacie PitBull.
Typ wynagrodzenia: Dogadamy się, źle nie będzie ;)
Kontakt: GG: 5553679