Nie mogę coś wysłać tej PW, a chciałem zapytać, czy jeśli nikt by się nie zgłosił, zabrać się z wami tylko w drogę powrotną? Bo w tamtą stronę transport już mam.rsl_ksg pisze:2 wolne miejsca w autokarze. Wyjazd ze śląska. Możliwe zabranie osób po drodze do granicy z Ukrainą.
W razie pytań pisać na PW

7.6.2013 Kiszyniów: Mołdawia - Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 7.6.2013 Kiszyniów: Mołdawia - Polska
-
Bankomaty na Ukrainie to niewiem jak ,ale w Mołdawii to nie we wszystkich mozna wyciagać, Najlepiej w Narodowych wyciagac,AgricolBank,MoldincomBank, Uważajcie w Nocy albo w Dzien jak jedziecie ,Bo na ukrajnie czesto stoją i biora na radar, Mandaty sa wysokie, lepiej trzymajcie w dowodzie rejestracyjnym po 20 zł to was pusci, bo jak nie zaplacicie mandatu nie wyjedziecie z Kraju. Ja miałem kiedys akcjie ze Mnie DPC zatrzymało no i gotówki nie miałem to powiedzieli mi ze mam im dac karte, a jak powiedziałem ze piwo mam to chcieli wyciągnołem im dwa piwka to mi powiedzieli ze w polsce 4paki sprzedawaja.Ukraince to skurwiele, w Mołdawii nie bedzie spiny żadnej To poadny naród i goscinny, Mi sie osobiście w Polsce podoba na ślasku bo czuje sie tam jakbym był w Domu (Mołdawia) ludzie sa mili i uprzejmi. Życze miłej zabawy :)
-
W czwartek z rana wyjeżdżamy 2x busami, jak by ktoś był zainteresowany żeby do nas się podpiąć więcej info na priv.
-
Gdyby ktoś posiadał 2 miejsca w aucie/busie/autokarze to proszę o PW. Pozdro
-
mamy 2 wolne miejsca busem wyjeżdżamy dzisiaj w godzinach popołudniowych. Możemy kogoś zabrać w dwie lub jedna stronę. Jak coś to prv.
-
podróż przez Ukrainę to jednak dramat, były odcinki gdzie 2 godziny przejechaliśmy 50km, na granicach też długo, nawet na mołdawskiej mimo że byliśmy sami o północy staliśmy ponad godzinę z groźbą szczegółowej kontroli bagażu
także jak ktoś dziś wyjeżdża to niech nie zmyli go że 1000km przejedzie szybko
W Mołdawii drogi już dużo lepsze, stolica też wygląda przyzwoicie, stadionik niewielki, kameralny
W Mołdawii drogi już dużo lepsze, stolica też wygląda przyzwoicie, stadionik niewielki, kameralny
-
ginger pisze:podróż przez Ukrainę to jednak dramat, były odcinki gdzie 2 godziny przejechaliśmy 50km, na granicach też długo, nawet na mołdawskiej mimo że byliśmy sami o północy staliśmy ponad godzinę z groźbą szczegółowej kontroli bagażu
A to te bagaże trzepali wkońcu?
-
Polscy kibice w Kiszyniowie przed meczem Mołdawia - Polska
http://www.youtube.com/watch?v=coLO2gnTgf4
-
rozumiem że żartujesz sobie...?OdrzuconyHWDP pisze:Polscy kibice w Kiszyniowie przed meczem Mołdawia - Polska
-
-
Pierwsze zdjęcia sektora:
[link]
[link]
-
[link]
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
-
Piro z obu stron. Spiewamy w trakcie hymnu mołdawskiego. :)
-
Podczas hymnu:
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Nie pojadą na mundial przez tych bandytow ... zadymili stadion i miesnie wystygły. Chyba beznadziejna atmosfera była bo Szpaku nic dzisiaj nie wspominał, nie to co na Narodowym, gdzie spuszcza kran co 5 minut ;(
-
Szkoda ludzi którzy tam pojechali. Przez tych pierd.... kopaczy stracili nie tylko pieniądze ale i czas.
-
Mozesz wyjasnic w jaki sposob stracili ?reddevil1923 pisze:Szkoda ludzi którzy tam pojechali. Przez tych pierd.... kopaczy stracili nie tylko pieniądze ale i czas.
-
o czym ty piszesz ? 90% ludzi którzy tam pojechali ma wyjebane na wyniki i z pewnością nie pojechali tam dla piłkarzy. ;) pozdro normalnymreddevil1923 pisze:Szkoda ludzi którzy tam pojechali. Przez tych pierd.... kopaczy stracili nie tylko pieniądze ale i czas.
-
Ja im akurat zazdroszczę. Patrząc po fotach byle kto tam nie pojechał. Każdy wyjazd ma w sobie coś wyjątkowego, niezapomnianego. Im dalszy wyjazd tym więcej wspomnień, przeżyć, lepszy melanż, itd. Niektórzy pewnie pierwszy i ostatni raz pojechali do Mołdawii. Generalnie c*** z wynikami.reddevil1923 pisze:Szkoda ludzi którzy tam pojechali. Przez tych pierd.... kopaczy stracili nie tylko pieniądze ale i czas.
-
Dla pilkarzy juz raczej po awansie,ale plus ten,ze wyjazdy co zostały juz raczej dla kumatych co nie patrza na wyniki pilkarzyn. San Marino,Ukraina,Anglia czekają. Szacun dla kibicow obecnych w Moldawii
-
Dokładnie. 90% ludzi którzy tam pojechali ma wyjebane na wyniki piłkarskie... Pojechali tam dla przygody, dla nowych przeżyć, by mieć wspomnienia i sie dobrze bawić.
-
Mam nadzieję , że kiedyś jeszcze wrócą takie czasy gdy na reprezentacji grającej w Polsce będzie taka atmosfera.
-
mecz bez historii ale za to dzialo się po ....
od nas sektor pelny, ale doping mocno przeciętny
niektórzy nawet śledzili wydarzenia na murawie za co zostali odpowiednio po meczy "wynagrodzeni"
pirotechnika w trakcie hymnów
Moldawianie też odpalają i mają jakąś sektorówkę
w drugiej połowie trochę rac z tego jedna ląduje na murawie, jak się później okazuje istotna dla naszych pilkarzyków
po końcowym gwizdku "Wielka Gwiazda ligi mistrzów" zbiega z boiska w trakcie dwóch sekund, reszta tez nie kwapi się podziękować ludziom którzy przebyli 1000 albo i więcej kilometrów
po meczu korzystając z faktu że mieszkamy w hotelu na stadionie idziemy wyjaśnić sytuację z piłkarzami i okazuje się że to wina kiboli bo rzucona raca wybiła nasze gwiazdy z rytmu meczowego
także dalej się podniecajcie tymi pedałami i klaskajcie wielkiemu napastnikowi z Pruszkowa
szacunek jedynie dla Krychowiaka
niektórzy nawet śledzili wydarzenia na murawie za co zostali odpowiednio po meczy "wynagrodzeni"
w drugiej połowie trochę rac z tego jedna ląduje na murawie, jak się później okazuje istotna dla naszych pilkarzyków
po końcowym gwizdku "Wielka Gwiazda ligi mistrzów" zbiega z boiska w trakcie dwóch sekund, reszta tez nie kwapi się podziękować ludziom którzy przebyli 1000 albo i więcej kilometrów
po meczu korzystając z faktu że mieszkamy w hotelu na stadionie idziemy wyjaśnić sytuację z piłkarzami i okazuje się że to wina kiboli bo rzucona raca wybiła nasze gwiazdy z rytmu meczowego
także dalej się podniecajcie tymi pedałami i klaskajcie wielkiemu napastnikowi z Pruszkowa
-
-
ginger pisze:mecz bez historii ale za to dzialo się po ....
c*** z tymi panienkami.Kolejne cele to dobry kibolski wyjazd na Ukrainę i doping na kadrze U-21.Dla tych młodych chłopaków gra z Orłem na piersi to wielki zaszczyt,a nie obowiązek tak jak dla żelopedałków.
''Jestem Polakiem – więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu.'' Roman Dmowski,1903r.
-
Czym on się wyróżnił?ginger pisze:szacunek jedynie dla Krychowiaka
Brawo dla tych, co byli. Pokazaliście, co znaczy prawdziwy doping na kadrze!
-
Wbrew pozorom jak dla nas ten wynik może przynieść dobre korzyści patrząc z perspektywy najbliższych meczy kadry. Pikniki odpuszczą wyjazdy do San Marino, Anglii i na Ukrainę. Ponadto nie zdziwię się jeśli wśród nich nie będzie dużego zainteresowania meczem u siebie z Czarnogórą. Tak więc Panowie, NAPIERDALAMY OSTRO i pokażmy wszystkim co to POLSKA KIBOLSKA! Musi powrócić klimat na kadrze jak za dawnych lat...
-
trzeba było im powiedzieć ze jak się ma frajerów to się ich goli, jebnąć 3 czy 4 w pierwszej połowie i po sprawie, a nie teraz ku*** zwalać winę na trochę światełek rzuconych na murawę, pewnie Roberto chciał w doliczonym ze dwie ukuć, ale dym mu bramkę zasłoniłginger pisze:mecz bez historii ale za to dzialo się po ....

-
San Marino i Czarnogóra zapewne tak, ale nie łudź się, że pikniki z UK odpuszczą mecz kadry w Anglii. Tak samo wyjazd na Ukraine na tanie pijaństwo połączone ze zwiedzaniem.JerzyChonicki pisze:Pikniki odpuszczą wyjazdy do San Marino, Anglii i na Ukrainę. Ponadto nie zdziwię się jeśli wśród nich nie będzie dużego zainteresowania meczem u siebie z Czarnogórą.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o białą dume, celtycki krzyż...
-
Jurku mecze u siebie odpuszczamy z wiadomych przyczyn i zajmujemy sie U-21.JerzyChonicki pisze:Wbrew pozorom jak dla nas ten wynik może przynieść dobre korzyści patrząc z perspektywy najbliższych meczy kadry. Pikniki odpuszczą wyjazdy do San Marino, Anglii i na Ukrainę. Ponadto nie zdziwię się jeśli wśród nich nie będzie dużego zainteresowania meczem u siebie z Czarnogórą. Tak więc Panowie, NAPIERDALAMY OSTRO i pokażmy wszystkim co to POLSKA KIBOLSKA! Musi powrócić klimat na kadrze jak za dawnych lat...
Wyjazd to rzecz swieta wiec tego nie mozna odpuscic.
Jak dla mnie brakowalo chociaz jednego transparentu z dedykacja dla tych pedalow z orlem na piersi, jak i do obcokrajowcow.I przydalby sie tez jeden o gwiazdorku ktory uciekl z kadry.
Race, spontan, jak najbardziej duzy PLUS !
Szacunek dla obecnych na meczu.
-
Sorry za pytanko, ale nie uczeszczam zbytnio na naszą reprezentacje ... na Wyspach jest tak ze kibice dostają punkty lojalnosciowe na karte, wiec pierszenstwo przy kupowaniu biletow na ciekawe mecze wyjazdowe, mistrzostwa świata mają najwierniejsi ... im bardziej chujowy wyjazd to chyba wiecej punktow ... u nas tez tak jest czy ekipa z Mołdawii moze zapomniec o wyjezdzie na rzecz Jankow z Narodowego i Natalii Siwiec ???Frankie Edgar pisze:San Marino i Czarnogóra zapewne tak, ale nie łudź się, że pikniki z UK odpuszczą mecz kadry w Anglii. Tak samo wyjazd na Ukraine na tanie pijaństwo połączone ze zwiedzaniem.JerzyChonicki pisze:Pikniki odpuszczą wyjazdy do San Marino, Anglii i na Ukrainę. Ponadto nie zdziwię się jeśli wśród nich nie będzie dużego zainteresowania meczem u siebie z Czarnogórą.
-
ginger pisze: w drugiej połowie trochę rac z tego jedna ląduje na murawie, jak się później okazuje istotna dla naszych pilkarzyków

-
reddevil1923 pisze:Szkoda ludzi którzy tam pojechali. Przez tych pierd.... kopaczy stracili nie tylko pieniądze ale i czas.
Odpuście chłopakowi, pewnie młody jest, naiwny i wierzy jeszcze w piłkarzyków starających się dla kibiców, zaliczy parę wyjazdów i mu przejdzie.
Ja to żałuje że nie pojechałem niestety w ostatnim momencie zawirowania zawodowe nie pozwoliły.
Oglądając mecz nie wiem czemu ale przypomniała mi się pewna sprawa a nie kojarzę jak się zakończyła więc pytam, może w nieodpowiednim temacie.
Kilka lat temu (MŚ w Niemczech albo ME w Austrii?) była dość głośna sprawa fany "Futbolowi patrioci"(nie jestem pewny czy to o tą flagę chodziło) którą ktoś sobie zabrał z meczu. Wiem że wklejane były zdjęcia, były poszukiwania osobnika - ktoś wie czy udało się go odnaleźć?
-
Co do flagi Futbolowi Patrioci to zniknęła ona na MŚ 2006 w Niemczech po meczu Polski z Kostaryką. Została skrojona przez jakiś polskich pikników, którzy jeszcze potem robili sobie z nią zdjęcia na trawniku. Cała akcja poszukiwawcza chyba nie miała żadnego finału i flaga nadal jest w posiadaniu jakiś patałachów ?
-
Jako że mecze kadry odpuściłem sobie ponad 10 lat temu to niebede cwaniakował . Ale jakby mi Lewandowska powiedziała ze przeszkodziła mu raca to odrazu dostał by w cipe . ku*** zwykła ciota . jakbym miał jaja to by powiedział chociaz ze nie wyszedł im mecz i juz .
Robert to faja co cipe ma a nie jaja :)
Robert to faja co cipe ma a nie jaja :)
-
c*** tam ze Srewandowskim, tej łajzie dawno nie chce sie grac z orłem na piersi i tylko ojro ma w głowie, media sie nad pajacem spuszczają i kreują go jak mogą a to zwykła cipa jest. Zresztą wiekszość z nich to pedalskie lalusie, wyjątki między nimi zdarzaja sie rzadko. Cieszyć powinno, że chłopaki na trybunach zaprezentowali się dobrze i chociaż na wyjazdach można poczuć i zobaczyć troche starego dobrego klimatu spotkań reprezentacji.

-
Ch...j z piłkarzami Polska Kibolska bawi się racami....
Nasi kopacze to pajace bez ambicji zależy im tylko na kasie i lansie -od tak luźna moja refleksja...
Nasi kopacze to pajace bez ambicji zależy im tylko na kasie i lansie -od tak luźna moja refleksja...
NIE WAŻNE GDZIE ZAWSZE BÓG HONOR OJCZYZNA
-
Początek o kibicach : [link]
-
Zero szacunku dla tych pajaców Lewandowskich,Błaszczykowskich i innych co zamiast po porażce na Euro uderzyć się w pierś i po męsku powiedzieć zjebaliśmy sprawę to mieli czelność przed kamerami wykłócać się(Błaszczykowski) o 2 mln. do podziału za zdobycie punktu w grupie i,że PZPN nie dał biletów dla rodzin.Kim oni są do c**** walca?
Jakiś czas temu czytałem wywiad z byłym reprezentantem,już nie pamiętam z kim.Gość powiedział,że gra w reprezentacji to świętość i zaszczyt,więc jeżeli komuś się grać dla Polski nie chce to powinien być wyrzucony z niej dożywotnio.
Kilka lat temu,choć reprezentacji nie zawsze szło dobrze to było widać u wszystkich to zaangażowanie.Teraz co jest to każdy widzi.
Jakiś czas temu czytałem wywiad z byłym reprezentantem,już nie pamiętam z kim.Gość powiedział,że gra w reprezentacji to świętość i zaszczyt,więc jeżeli komuś się grać dla Polski nie chce to powinien być wyrzucony z niej dożywotnio.
Kilka lat temu,choć reprezentacji nie zawsze szło dobrze to było widać u wszystkich to zaangażowanie.Teraz co jest to każdy widzi.
j**** POlicję,tylko Bóg może nas sądzić...