Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
i jaka tu specyfika? Piłkarze nie byli jedynymi którzy zostali oszukani przez Króla, agencja ochrony (a nie było to jakaś większa firma typu Zubrzycki) była na minusie jakieś 100 tysięcy więc zebrali pieniądze na ochronę ostatniego 'pożegnalnego' meczu u siebie, chwała im za to (ale chyba tylko za to).
-
"Pan Sławek" to ochroniara stadionowa i ekspolicjant, jeżeli dla Ciebie nie ma żadnej specyfiki w przyjaźni kibiców z tego typu personami to gratuluję. Możesz się przyłączyć do pozdrowień dla niego.
-
agent ochrony w głęboki wór wpierdolo,ny ochroniara to ochroniara nie ważne czy zubrzycki czy scorpiony czy inne ścierwo
-
Ciekawe co Wy byście zrobili jakby miał być walkower albo zbiórka siana na organizację(zabezpieczenie, jakkolwiek to zwać) meczu... Legia już zaczeła propagandę? No tak :)
Forma wiadomości trochę dziwna, lekkie włazodupstwo, ale przesadnie bym się nie czepiał, no bez jaj.
Forma wiadomości trochę dziwna, lekkie włazodupstwo, ale przesadnie bym się nie czepiał, no bez jaj.
-
http://www.youtube.com/watch?v=947dJIgWgaY
air& motor show w Helsinkach...
Wisła Kraków jest wszędzie flaga na rusztowaniu :)
ABG
air& motor show w Helsinkach...
Wisła Kraków jest wszędzie flaga na rusztowaniu :)
ABG
-
-
znajdź kant ściany, weź spory rozbieg i wypierdol w niego z dyni... tylko pamiętaj, tak mocno żeby ci się ta pusta skorupa rozjebała przynajmniej na pół.Seszob pisze:"Pan Sławek" to ochroniara stadionowa i ekspolicjant, jeżeli dla Ciebie nie ma żadnej specyfiki w przyjaźni kibiców z tego typu personami to gratuluję. Możesz się przyłączyć do pozdrowień dla niego.
-
Podobno powinno się słuchać mądrzejszych. Podobno powinno się uczyć na cudzych błędach, nie własnych. Tą drogą nie poszli kibice Polonii Warszawa, którzy dali się omamić oszustowi, mimo że byli ostrzegani naprawdę wielokrotnie, a media w Polsce rozpisywały się o naszych akcjach mających na celu wypędzenie Króla z Katowic. Oni przyjęli go z otwartymi rękami. Teraz pieprzą coś o honorze, ideach i wartościach. I płaczą. Płaczą chyba nad swoją własną głupotą i tym, że to oni sami pośrednio pogrzebali swój klub. Choć w sumie czy to ich klub, czy nie ich, to nie wiadomo, bo przecież to klub z Grodziska. Ale niech sobie głoszą frazesy o "honorze". Kibice w Katowicach uśmiechają się pod nosem, czytając/słuchając te brednie. Banda warszawskich gamoni z Konwiktorskiej, wystarczyło zrobić to samo co GieKSiarze, a nadal gralibyście w ekstraklasie, bo nawet bez JW ostatecznie jako tako by się to kulało. A tak? Otchłań, nicość...
-
Habla pisze:
Flage to sie powinno pierw skroic a potem spalic...
Szacun dla goscia, bo w sumie kazdy by chcial dac takiego pstryczka swojej kosie, a taka akcja tez wymaga sprytu i odwagi, ale po malu juz mnie zaczynaja wkurwiac te przebieranki za ochroniarzy, fotoreporterow itp (pierw akcja Lecha, teraz Gwardia, ale takich przypadkow bylo wiecej). Za niedlugo to bedziemy musieli uwaznie obserwowac kazdego fotoreportera ktory znajduje sie na stadionie, bo moze to byc potencjalny kibol rywali, ktory chce nam flage podjebac. Moze sie jeszcze za psa przebierzcie tylko po to, zeby odwalic jakas gruba akcje, bo bedzie wam latwiej.
To jest moja opinia... akcja na +, ale nic szczegolnego...
-
-
Gdzie tu specyfika ? Nie jestem w temacie.telewidz pisze:http://legionisci.com/photos13w/13ruch_ch4_f33.jpg
-
BL - prezes Legii a zdjecie z sektora gosci (Ruch-Legia)jude raus pisze:Gdzie tu specyfika ? Nie jestem w temacie.telewidz pisze:http://legionisci.com/photos13w/13ruch_ch4_f33.jpg
-
Niby w dzisiejszych czasach modern footballu to jedyny sposób na podejście do sektora gości ale jak tak dalej pójdzie to się za policję zaczną przebierać i blokady na drogach robić.
-
Jaka akcja Lecha? Ewidentnie widać na filmie,w jaki sposób Wisła traci flagę,a Ty p********* tu o jakiś przebierankach.chuligan_GS pisze:Habla pisze:
Flage to sie powinno pierw skroic a potem spalic...
Szacun dla goscia, bo w sumie kazdy by chcial dac takiego pstryczka swojej kosie, a taka akcja tez wymaga sprytu i odwagi, ale po malu juz mnie zaczynaja wkurwiac te przebieranki za ochroniarzy, fotoreporterow itp (pierw akcja Lecha, teraz Gwardia, ale takich przypadkow bylo wiecej). Za niedlugo to bedziemy musieli uwaznie obserwowac kazdego fotoreportera ktory znajduje sie na stadionie, bo moze to byc potencjalny kibol rywali, ktory chce nam flage podjebac. Moze sie jeszcze za psa przebierzcie tylko po to, zeby odwalic jakas gruba akcje, bo bedzie wam latwiej.
To jest moja opinia... akcja na +, ale nic szczegolnego...
-
Proste, dobrze jest się powoływać na wygodny dla was (?) materiał, na którym widać już chłopów w sektorze. Typ targający za róg flagę WS w kamizelce to pewnie też od was był? Jakbyś miał coś z dolnego piętra, to nie zapomnij się pochwalić. A teraz spuść już powietrze, bo się napiąłeś pierwsza klasa.
Mój wpis = wyłącznie moje zdanie.
-
Dobrze że jakiś niemiec nagrał jak kominy Lecha zrywają flagę Wisły, bo inaczej twój wpis mógłby być potraktowany poważnie :) mistrzowie cenzury i manipulacji internetowej, filmy poucinali, ale mieli pecha :)
-
Kiedyś jakaś ekipa za robotników drogowych się przebrała.ANTYpoLITYK pisze:Niby w dzisiejszych czasach modern footballu to jedyny sposób na podejście do sektora gości ale jak tak dalej pójdzie to się za policję zaczną przebierać i blokady na drogach robić.
a ja chciałbym zapytać o taką ciekawostke, czy na jakiejś ekipie z większego miasta (powiedzmy od 50tys w góre) ma ktoś jeden z najlepszych FC na dzielnicy złożonej z samych domków jednorodzinnych?
-
podajże Pogoń, też dobry patentP1u70 pisze:Kiedyś jakaś ekipa za robotników drogowych się przebrała.ANTYpoLITYK pisze:Niby w dzisiejszych czasach modern footballu to jedyny sposób na podejście do sektora gości ale jak tak dalej pójdzie to się za policję zaczną przebierać i blokady na drogach robić.
-
Jakby gosc sie nie przebral za ochroniarza, to zanim by sie dostal pod sektor Wislakow, 5 razy by juz byl zdjety przez psy - nie ma cudow. Albo mial u nich takie wtyki.
Lecha powinno sie zbojkotowac i tam w ogole fan nie wieszac, jak to ma byc ich patent na krojenie fantow.
Lecha powinno sie zbojkotowac i tam w ogole fan nie wieszac, jak to ma byc ich patent na krojenie fantow.
-
U warszawioków zapanowała nowa moda. Szare bawełniane dresiwo + obowiązkowo saszetki (czasem przewieszane przez ramie)telewidz pisze:http://legionisci.com/photos13w/13ruch_ch4_f33.jpg
-
chuligan_GS pisze:Jakby gosc sie nie przebral za ochroniarza, to zanim by sie dostal pod sektor Wislakow, 5 razy by juz byl zdjety przez psy - nie ma cudow. Albo mial u nich takie wtyki.
Ty jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz?
Zbojkotować to ty możesz co najwyżej oglądanie TV.
-
-
-
Byłeś i wiesz że się przebrał?chuligan_GS pisze:Jakby gosc sie nie przebral za ochroniarza, to zanim by sie dostal pod sektor Wislakow, 5 razy by juz byl zdjety przez psy - nie ma cudow. Albo mial u nich takie wtyki.
http://www.youtube.com/watch?v=foBbzpIDON4 akcja od 10:20 widać że to Lech zrywa fanę a nie ochrona.
W 10:38 widać że ochroniarz który szedł z tyłu nie ciągnął Sharksów tylko zachaczyli się oni o wystający element trybuny. Oczywiście EwciaKrK która nagrywa wszystko na sektorach Wisły jakimś przypadkiem nie nagrała... oprawy :))) ach ta milicyjna prowokacja :-)
-
-
Prośba.
Bardzo potrzebuję zdjęcia, na którym murzyni trzymają szalik Widzewa.
Próbowałem długo przy pomocy wujka google, ale nie znalazłem, a pamiętam że kiedyś w tym temacie była ta fota.
Próbowałem długo przy pomocy wujka google, ale nie znalazłem, a pamiętam że kiedyś w tym temacie była ta fota.

-
[link]Gerrarrd pisze:Prośba.
A tak przy okazji
[link]
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
jakis nowy FC Widzewa ?
komuna w Polsce powraca, juz nie musze pytac rodzicow jak bylo w tamtych czasach
-
-
[link]
Święto Kwitnących Głów na Katowickiej Ligocie.
Katowice - miasto JEDNEGO wyboru
-
Padłem. GKS kwitnące głowy.19 SK 64 pisze:[link]
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Głogów, mule. Na zdjęciu GKS+KSG(60osob)+FCB(50osob)19 SK 64 pisze:[link]
-
-
Legia-Ślask , szacun dla Legii.

-
Dlaczego walkower? przecież można by było zorganizowac impreze niemasowa. Tak jak to robił Łks w Bełchatowie. ochroniarki to ochroniarki !!!!!!!!!!!Klonazepam pisze:Ciekawe co Wy byście zrobili jakby miał być walkower albo zbiórka siana na organizację(zabezpieczenie, jakkolwiek to zwać) meczu... Legia już zaczeła propagandę? No tak :)
-
Te pierwsze zdjecie chyba z tego rajdu dookoła Swiata tyj Widzewianki !!!!whitepride08 pisze:[link]Gerrarrd pisze:Prośba.
A tak przy okazji
[link]
-
-
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... S4nyz6mNw4
[link]
[link]
W Poznaniu dwóch nowych kiboli odpala piro bez maskowania :)
[link]
[link]
W Poznaniu dwóch nowych kiboli odpala piro bez maskowania :)