Karotka pisze:Sektor gości w Lublinie otwarty ?
Ciągle otwarty i raczej bez większych ograniczeń jeśli chodzi o pojemność - na pewno pomieści wszystkich chętnych.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Karotka pisze:Sektor gości w Lublinie otwarty ?
w tamtejszym meczu Chrobry ze Stilonem stał od lewej strony do środka. Z prawej strony było jeszcze mase wolnych krzesełek. Nie są one brane pod uwagę dla gości? Trochę dziwnie wyglądałoby,gdyby podczas meczu mieli tam przesiadywać fani miejscowej Miedzi . Przyznam szczerze,ze trochę mnie to dziwi,bo niby po co tam reszta wolnych miejsc?MKS MIEDŹ LEGNICA pisze:Chrobry ze Stilonem byli w 780 i sektor był bardzo mocno napchany, myślę, że 800 to już maks. Krzesełek jest na ok 600, ale raczej nie ma problemu z naszym klubem, aby wejść w więcej.Dąbrovski Cracoviak pisze:jaka pojemność w sektora w Legnicy ?
U nas jednak stawiają oświetlenie i pojawiają się głosy ze strony policji, że na niektóre mecze może być zamknięty sektor gości, jak to wyjdzie w praktyce - zobaczymy. Termin skończenia prac to niby 30 kwiecień, ale prawdopodobnie będą opóźnienia.
Cracovia jednak powinna już wejść na 100%.
tak.Ultra2012 pisze:Moto Jelcz Oława wpuszcza gości ?
bo nasz stadion jest za mały żeby opłacało się zorganizować taki mecz, na pewno będzie to wysyp 5 tys klaunów, którzy będą pierwszy raz w życiu na meczu i spodziewam się wykłócania o krzesełko z biletu :D ale jak oni powiedzą są prawdziwymi kibicami :D tych prawdziwych to będzie można policzyć na palcach obu rąk, skoro u siebie jeżdżą gorzej niż u nas przeciętne ekipy 3 ligowe.1947_1947 pisze:WIE Ktoś dlaczego Wisełka gra sparing z Barceloną w Gdańsku, a nie Krakowie? Czy dobrze zrozumiałem, że na sparingu Wisła- Barca w sektorze gości będzie 5000osób? Są to kibice Polscy Barcelony czy co?
przyjmuje a niby czemu nie ma?Oski1929 pisze:Dolcan przyjmuje gości ?
To troche źle pomyślane a czemu nie Wrocław?. Też zgoda Wisły, stadion większy a i przynajmniej się opłaci bo ponoć ten stadion się nie spłaca miastu a taki mecz to byłoby dla Wrocławia coś wielkiego no i najważniejsze bliżej do was a nie przez całą Polske jechać. No chyba że gwiazdki typu Messi chcą zobaczyć pierwszy raz na oczy Polskie Morze.n1906h pisze:bo nasz stadion jest za mały żeby opłacało się zorganizować taki mecz, na pewno będzie to wysyp 5 tys klaunów, którzy będą pierwszy raz w życiu na meczu i spodziewam się wykłócania o krzesełko z biletu :D ale jak oni powiedzą są prawdziwymi kibicami :D tych prawdziwych to będzie można policzyć na palcach obu rąk, skoro u siebie jeżdżą gorzej niż u nas przeciętne ekipy 3 ligowe.1947_1947 pisze:WIE Ktoś dlaczego Wisełka gra sparing z Barceloną w Gdańsku, a nie Krakowie? Czy dobrze zrozumiałem, że na sparingu Wisła- Barca w sektorze gości będzie 5000osób? Są to kibice Polscy Barcelony czy co?
takich to będzie 99% na stadionie, ten mecz nie jest dla nas czy kiboli Lechii, nawet nie wiadomo czy będzie przeznaczona jakaś pula biletów dla nas i Lechistów, a nawet jeśli będzie to klauni rzucą się na te bilety jak hieny na padlinę, spodziewam się większego pikniku i cyrku niż obecnie jest na kadrze.Pedros pisze:To troche źle pomyślane a czemu nie Wrocław?. Też zgoda Wisły, stadion większy a i przynajmniej się opłaci bo ponoć ten stadion się nie spłaca miastu a taki mecz to byłoby dla Wrocławia coś wielkiego no i najważniejsze bliżej do was a nie przez całą Polske jechać. No chyba że gwiazdki typu Messi chcą zobaczyć pierwszy raz na oczy Polskie Morze.n1906h pisze:bo nasz stadion jest za mały żeby opłacało się zorganizować taki mecz, na pewno będzie to wysyp 5 tys klaunów, którzy będą pierwszy raz w życiu na meczu i spodziewam się wykłócania o krzesełko z biletu :D ale jak oni powiedzą są prawdziwymi kibicami :D tych prawdziwych to będzie można policzyć na palcach obu rąk, skoro u siebie jeżdżą gorzej niż u nas przeciętne ekipy 3 ligowe.1947_1947 pisze:WIE Ktoś dlaczego Wisełka gra sparing z Barceloną w Gdańsku, a nie Krakowie? Czy dobrze zrozumiałem, że na sparingu Wisła- Barca w sektorze gości będzie 5000osób? Są to kibice Polscy Barcelony czy co?
P.S: Już się nie mogę doczekać kiedy 5 tys nowobogackich gimbusów będzie darło mordy Visca el Barca !!! albo FC Barcelona!!.
Duzo osob weszlo bez biletu jak my bylismy. Nie trzeba byc na liscie wyjazdowej a i brak biletu nie przeszkadza w wejsciu do klatki. Musisz miec tylko dowod osobisty ktory Ci przeskanuja.ganjamafia88 pisze:Pytanie do kibiców, którzy byli w stolicy Dolnośląskiego. Czy Śląsk robił problemy osobom bez biletu czy była opcja żeby się dopisać? :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Aadik, darky_dark, glwtrcd, Maculinea, Meyer, Przemo RKS, puremuscle, sikor79, Xsexx, ZawieRcie i 187 gości