NSS pisze:Flaga Kotwicy na derbowym meczu Stali z Falubazem. Jakieś bliższe stosunki?
tak mamy zgodę od dzisiaj oficjalnie przybita
STAL I KOTWA JAK ZA DAWNY LAT JAK ZA DAWNYCH LAT !
Nie siej fermentu. Kotwicę i Stal łączy układ.
Jeśli nie ma zgody to dlaczego wisi flaga na meczu?
Śmieszne to się robi w niektórych przypadkach,gdzie nie można zauważyć różnicy między układem a zgodom.
NSS pisze:Flaga Kotwicy na derbowym meczu Stali z Falubazem. Jakieś bliższe stosunki?
tak mamy zgodę od dzisiaj oficjalnie przybita
Nie siej fermentu. Kotwicę i Stal łączy układ.
Jeśli nie ma zgody to dlaczego wisi flaga na meczu?
Śmieszne to się robi w niektórych przypadkach,gdzie nie można zauważyć różnicy między układem a zgodom.
Jest zgoda i jak nie wiesz to się nie udzielaj bo nie masz zielonego pojęcia.
Dodam jeszcze, że układ "przybity" był już wcześniej jednak teraz dopiero go ujawniono, kumaci wiedzą o co chodzi.Ciekawie będzie jakby Kotwica wywalczyła awans do 2 ligi i spotkanie z Chrobrym chyba wiadomo dlaczego. Żeby nie robić całkowitego offu Powie ktoś jak wygląda sytuacja Górnika Konin?
Czemu piszesz o zgodzie skoro ktoś z Kotwy dokładniej HFK pisał w dziale z relacjami o Układzie , na forum Stalowców też jeden administrator pisał o Układzie , więc nie wiem skąd wzięłaś to info o zgodzie .
żeby nie było jak jest na linii Stilon -Czarni Żagań , ostatnio ktoś w relacji pisał o delegacji ( dokładniej 5 ) jakiś układ się szykuje kolejny ?
Bzyku45 pisze:Czemu piszesz o zgodzie skoro ktoś z Kotwy dokładniej HFK pisał w dziale z relacjami o Układzie , na forum Stalowców też jeden administrator pisał o Układzie , więc nie wiem skąd wzięłaś to info o zgodzie .
żeby nie było jak jest na linii Stilon -Czarni Żagań , ostatnio ktoś w relacji pisał o delegacji ( dokładniej 5 ) jakiś układ się szykuje kolejny ?
Tak Stilonowcy zrobili se układ ze swoją zgodą.Myślenie nie boli.
Stal Gorzów i Kotwicę Kołobrzeg od 19 maja 2013 roku łączy oficjalny układ.
Jednocześnie zaznaczam, że od tej pory z tego konta będą zamieszczane oficjalne stanowiska Stali Gorzów. Posty pozostałych osób nie powinny być brane pod uwagę.
Bzyku45 pisze:Czemu piszesz o zgodzie skoro ktoś z Kotwy dokładniej HFK pisał w dziale z relacjami o Układzie , na forum Stalowców też jeden administrator pisał o Układzie , więc nie wiem skąd wzięłaś to info o zgodzie .
Tak Stilonowcy zrobili se układ ze swoją zgodą.Myślenie nie boli.
Boże co tu za element się wypowiada... Czarni to FC naszej zgody, więc na c*** ta rozkminka.
WOB pisze:Mam pytanie o Kartuzy jak wygląda sytuacja na mieście i jak jest między Cartusią-Lechią ,
Cartusią-Arką
Na mieście siły rozłożone pomiędzy młodą ekipą Cartusii i kibicami Lechii, Arka wraz z spadkiem swojej drużyny odpuściła kompletnie. Cartusia ma kosę z Lechią jak i Arką.
Na Legie jeżdzi grupa E(L)zgredos. Jest w niej paru starszych kibiców Kotwicy. Reszta to miastowa zbierania. Kotwica nie utożsamia się z tą grupą. Kołobrzescy Legioniści (z wyjątkiem 2-3 osób które coś tam sie udzielają) nic na Kotwie nie znaczą.
Kotwica Kołobrzeg a kołobrzescy Legioniści to dwie osobne grupy. Jako przykład podam chociażby ostatnią sobotę. Podczas gdy my wystawiamy młynek u siebie na meczu z Bałtykiem w Warszawie na meczu z Lechem była obecna bodajże ponad 30 osobowa delegacja FC Legii - Kołobrzeg. Resztę chyba wyjaśnił GMB
WOB pisze:Mam pytanie o Kartuzy jak wygląda sytuacja na mieście i jak jest między Cartusią-Lechią ,
Cartusią-Arką
Na mieście siły rozłożone pomiędzy młodą ekipą Cartusii i kibicami Lechii, Arka wraz z spadkiem swojej drużyny odpuściła kompletnie. Cartusia ma kosę z Lechią jak i Arką.
Hmmm Kotwica Kołobrzeg teraz ze Stalą Gorzów.... byłem przekonany że po akcji na linii Falubaz -Pogoń, to Szczecinianie będą bliżej Stali (M.in. poprzez wspólną "niechęć" do Stilonu) cóż... wszystko to jest teraz poplątane...
firefighter pisze:byłem przekonany że po akcji na linii Falubaz -Pogoń, to Szczecinianie będą bliżej Stali (M.in. poprzez wspólną "niechęć" do Stilonu)
firefighter pisze:Hmmm Kotwica Kołobrzeg teraz ze Stalą Gorzów.... byłem przekonany że po akcji na linii Falubaz -Pogoń, to Szczecinianie będą bliżej Stali (M.in. poprzez wspólną "niechęć" do Stilonu) cóż... wszystko to jest teraz poplątane...
Idąc twoim tokiem myślenia to Pogoń również powinna się bratać z Wisłą (niechęć Portowców do Cracovii ) czy z Ruchem Chorzów (niechęć Pogoni do Sosnowca ) .
Dorodny Stolec pisze:jaki jest stosunek slaskich ekip do takiego wynalazku jak 1 FC Katowice (reaktywowany przez RAŚ pare lat temu)?
1)1 FC nie ma kibiców- więc nie ma do kogo mieć stosunku
2) tworzyli go rasiowcy, którzy chodzą na Ruch i Giekse- było o tym w poprzednim temacie o GŚ
3) wynalazek ? grał w polskiej lidze przed wojną i zdobył vice mistrzostwo. Zamknięty przez komunistów, reaktywowany w wolnej Polsce, przez RAŚ, żeby wywołać rozgłos medialny i wkurw u Polskich nacjonalistów. Mają sekcje piłkarską dla dziewcząt , czym przyciągają na mecze mieszkańców dzielnicy.
firefighter pisze:Hmmm Kotwica Kołobrzeg teraz ze Stalą Gorzów.... byłem przekonany że po akcji na linii Falubaz -Pogoń, to Szczecinianie będą bliżej Stali (M.in. poprzez wspólną "niechęć" do Stilonu) cóż... wszystko to jest teraz poplątane...
Idąc twoim tokiem myślenia to Pogoń również powinna się bratać z Wisłą (niechęć Portowców do Cracovii ) czy z Ruchem Chorzów (niechęć Pogoni do Sosnowca ) .
Nie no ta wypowiedź była z mojej strony celowo ironiczna ;) aczkolwiek niezmiernie dziwie się ekipie Pogoni te ciągłe parcie w stronę Legii (która ma również zgodę ze znienawidzonym Zagłębiem Sosnowiec) W Szczecinie można powiedzieć jest "podział" nie wszyscy wielbią Legie, te czasy (moim zdaniem) na szczęście się zmieniły, zresztą już nie raz było słychać że w Pogoni jest tzw podział, a konkretny "ruch" na Pogoni zatrzymał się w latach 90-tych.
Tak a propo, poza tą "ukochaną" Legia, Pogoń ma jakieś układy ? (tudzież może odwiedzają się wzajemnie z jakimiś ekipami?)
Nie widzę sensu ganiania tych ludzi z FC, chcą niech sobie jeżdżą są dla Nas nieszkodliwi, większość to znajomi, aczkolwiek wkurwia to że nie wspierają swojego lokalnego klubu tylko jeżdżą na łatwiznę, ale to już ich wybór. A odnośnie noszenia barw to w Kołobrzegu jest tylko Kotwica i barwy jakie tu idzie napotkać są tylko biało niebieskie, gdyż zostało wytłumaczone ludziom że jeśli chcą się utożsamiać z danym klubem to niech jadą do jego miasta i tam sobie noszą jego barwy.
To sie porobilo. A jeszcze rok temu w Koszalinie na Pucharze polowa gosci na sektorze Kotwicy to byli El Zgredos. No ale fakt ze ponad rok wypieraliscie sie jakichkolwiek znajomosci ze Stala G. a teraz laczy Was uklad tez o czyms swiadczy. Zeby nie rozmywac - Polonie Przemysl laczyla zgoda z Siarka Tarnobrzeg jeszcze w latach dwutysiecznych. Kim w tej chwili Lonia jest dla Stalowki? Zgoda? Ukladem? Fanclubem? Czy jezdzi na "goscinne wystepy"?
Michalek pisze:Zeby nie rozmywac - Polonie Przemysl laczyla zgoda z Siarka Tarnobrzeg jeszcze w latach dwutysiecznych. Kim w tej chwili Lonia jest dla Stalowki? Zgoda? Ukladem? Fanclubem? Czy jezdzi na "goscinne wystepy"?
Podobnie, a nawet smiejszniej Wisla Sandomierz. Byla zgoda Stalowki, jeszcze 2,3 lata temu jezdzili 'goscinnie' na mecze do STW podlizywac sie, ale chyba ich tam olali. Teraz jeszcze ustawiaja sie na trasie jak jedzie Motor i... podrzucaja im wode ;-)
Michalek pisze:Zeby nie rozmywac - Polonie Przemysl laczyla zgoda z Siarka Tarnobrzeg jeszcze w latach dwutysiecznych. Kim w tej chwili Lonia jest dla Stalowki? Zgoda? Ukladem? Fanclubem? Czy jezdzi na "goscinne wystepy"?
Podobnie, a nawet smiejszniej Wisla Sandomierz. Byla zgoda Stalowki, jeszcze 2,3 lata temu jezdzili 'goscinnie' na mecze do STW podlizywac sie, ale chyba ich tam olali. Teraz jeszcze ustawiaja sie na trasie jak jedzie Motor i... podrzucaja im wode ;-)
Michalek pisze:To sie porobilo. A jeszcze rok temu w Koszalinie na Pucharze polowa gosci na sektorze Kotwicy to byli El Zgredos. No ale fakt ze ponad rok wypieraliscie sie jakichkolwiek znajomosci ze Stala G. a teraz laczy Was uklad tez o czyms swiadczy. Zeby nie rozmywac - Polonie Przemysl laczyla zgoda z Siarka Tarnobrzeg jeszcze w latach dwutysiecznych. Kim w tej chwili Lonia jest dla Stalowki? Zgoda? Ukladem? Fanclubem? Czy jezdzi na "goscinne wystepy"?
Michalek powiedzmy za na chwile obecna jezdzi do nas Polonia na goscinne wystepy tak samo jak my do nich.A co Cie to obchodzi w ogole?Zgoda Polonie laczyla z Siarka jakies 10 lat temu wiec o czym Ty chlopaczyno piszesz?Wez napisz z jakiej jestes ekipy,bo ciekawi mnie skad jest ten dyzurny krytyk ktory wypowiada sie na tematy ekip od Pomorza po Podkarpacie