Football Hooligans - POLAND (FILM)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Filmik calkiem calkiem.
Zachowanie tego goscia i ogolnie styl filmiku oczywiscie robiony specjalnie. Taka formula programu, tajemniczosc, stres, starch, adrenalina. Inaczej by sie go ogladalo jak szamanie zupy pomidorowej - bez zadnych emocji. A w koncu ma to wzbudzac emocje. Wiec gosc tez podkreca atmosfere bo to na tym polega. Widac ze dobrze sie czuje przed kamera. Montaz tez dobry i to dodaje filmowi jakby dramaturgie.
Inna sprawa ze gosc mogl sie troche tam obawiac bo pewnosci nigdy na stuwe co do reakcji drugich osob nie ma.
Zachowanie tego goscia i ogolnie styl filmiku oczywiscie robiony specjalnie. Taka formula programu, tajemniczosc, stres, starch, adrenalina. Inaczej by sie go ogladalo jak szamanie zupy pomidorowej - bez zadnych emocji. A w koncu ma to wzbudzac emocje. Wiec gosc tez podkreca atmosfere bo to na tym polega. Widac ze dobrze sie czuje przed kamera. Montaz tez dobry i to dodaje filmowi jakby dramaturgie.
Inna sprawa ze gosc mogl sie troche tam obawiac bo pewnosci nigdy na stuwe co do reakcji drugich osob nie ma.
-
A zauważył ktoś wogóle, że większość filmików jest tragicznej jakości i są ogólnodostępne w necie lub były pokazywane w TV ? Stąd zostały wykorzystane. Jeżeli jakiekolwiek materiały z udziałem YF lub TB są to posiada je zapewne naprawdę wąskie i zaufane grono które napewno nie chce się tym dzielić. Ipowód jest dość oczywisty - po co dawać dowody wymiarowi sprawiedliwości do identyfikacji itp. działań :)[/quote]napakowana musztarda pisze:Może i masz racje ja wiem jak u nas było. Babka miała wytłumaczone że jest duża inwigilacja Policji i nie ma sensu kręcić show. A o to im chodziło. Gdyby chcieli pokazywać same zdjęcia i filmiki to nie musieliby tu przyjeżdżać tylko skleiliby coś z neta..:pRiMoSz:. pisze:moim zdaniem żle to rozumujeszDanzing-chwm pisze: Odcinek o Polsce trochę im nie wyszedł bo odmówiły wywiadu czołowe ekipy Lech, Legia i Lechia!
dobra, tedki i yf by udzieliło wywiadu - nic nowego, polska najlepsza, rozjebiemy każdego, uczestniczymy w ustawkach bla bla bla
ok, nie udzielili wywiadu bo yf i tedki się nie zgodzili ale czy zabronili im pokazywać zdjęcia czy tam filmy z ich awantur?
raczej nie
a mogli pokazac, a nie pokazali.... czemu? na to pytanie odpowiedz sobie sam
to że ktoś nie udziela wywiadu nie znaczy że nie można o nich w skrócie opowiedzieć i pokazac kilka ujęc
jakoś były pokazane urywki z awantur Stal Stalowej Woli i innych mniejszych ekip, a udzielili wywiadu ? nie
Ps; moim skromnym zdaniem na linii ŁKS - Widzew , Lechia - Arka czy Lech - Legia jest za spokojnie, oni chcieli pokazac coś bardziej extremalnego, ( noże, chory klimat, nienawiśc skłonna do zabijania )
Chodziło im bardziej o poznanie tego środowiska bezpośrednio jak w innych odcinkach!
hehe mowa o awanturach, zadymach itp a nie o jakichś ustawkach 20x20
przecież jak były pokazane urywki z zajść wiślaków to co ? tam byli sami sharksi ? nawet jeśli się jakiś znajdzie to c**** tak na prawde widać.. no chyba w yf czy tedkach są armie chuliganów liczące po tysiąc osób
i dziwie się że Tyca i S. pokazują swoje twarze, bądz co bądz są one kojarze u odpowiednich osób z Wisły ale mowa o policji która to z pewnością oglądała i nie dość że pokazuje siebie (jednoznacznie daje do zrozumienia że jest "bee" psy sobie jego foto wydrukują i za byle gówno go jebną ) to jeszcze mówi gdzie atakują Wisłe itppo co dawać dowody [link] do identyfikacji itp. działań
dla mnie to nie kozaczenie, tylko pokazówa..... być może na jakichś prochach[/quote]
Co do klolesia z Craxy nie wypowiadam się bo nie wiem co nim i jego kolegami kierowało.
Co do reszty ... każda ekipa wybiera czy chce udostępniać coś w necie czy nie. Jak wiadomo na ogólnopolskich forach trudno znaleźć cokolwiek co dotyczy YF bo poprostu robią swoje ale sie tym nie chwalą wszędzie. Wolą być anonimowi i trzeba to uszanować. Stąd też zapewne woleli nie brać udziału w tej produkcji akurat.
-
Wszedłeś się tu pochwalić swoją wiedzą i przy okazji powbijać w innych ? Skoro kolesia znasz i wiesz co i jak to idź powiedz mu to w twarz co tu napisałeś a nie kozacz na necie ... Z kogoś leje a sam nie lepszy ...haha.. pisze:O, widze że wielki chuligan Pasów i Anty Wiślak w jednym udzielił wywiadu z paczką kości - S. w czapce West Hamu , S. Wisły nienawidzisz jak psów? to sobie przypomnij kto podczas znanej akcji barykadował się w autobusie razem z psami . ech ku*** jebane pokazówki ..
haha Tyca to były wiślak, jeden z pierwszy przerzutów i niech żadna Kasza czy tym podobny kryminalista z fotki.pl nie pierdoli że jest inaczej bo jak on się przerzucał Ty i inni nie wiedziali jak wygląda stadion Pasów. Dobrze że chociaż Tyca nie palnął że tą bliznę na czole ma od najazdu na Wisłę bo bym zmarł ze śmiechu haha
Tyca kozak, tak samo jak Metal gdy są ze sprzętem ale na solówce to pozbierać się nie mógł.
-
Liber - jedna z drógW_ pisze:Co to za nuta w częsci 3 co śpiewa koleś"Głucha noc"??
link: http://www.youtube.com/watch?v=WSud1hg7WsA 1:36
-
nie, jak bedziesz usatysfakcjonowany to podaj link z wszystkimi twarzami zasłonietymi, poprostu chce obejrzeć wmiare dobra jakość, no ku*** co za typSzejk pisze:jakoś ta wczesniej wrzucona tutaj z torrenta jest dobrą jakościa
a po c*** ci lepsza? chcesz powiększenia twarzy robić?

napewno będzie tu post forumowicza
-
Panie szejk! wyraźnie napisalem że nie z torrentu!!!le teraz zasysam Twój link z rapidaSzejk pisze:ta z torrentu którą stronę wcześniej wkleiłem jest zła ?
nie wiem czy znajkdziesz lepsza jakośc, mimo wszystko powodzenia

napewno będzie tu post forumowicza
-
ile Ty masz lat? 14?rero pisze:troszku śmieszna ta sprawa z tą blizną Tycy , to samo tyczy się pana S i jego czapeczki West Ham i napisu Chelsea na ścianie ...
Szkoda że pasiaki nie powiedziały skąd się wzięła grupa Anty Wisła że są to w WIĘKSZOŚCI ludzi którzy zostali po prostu wypierdol... z Wisły z różnych przyczyn... i dalej w nich została "miłość" do samej nazwy Wisła i po części chcą się zemścić za wywalenie z szeregów Wisły.
-
wisla banda kozakow czy mecz u nas czy slonce czy wiatr czy gracie u siebie czy sypie grad zawsze ciemnie okulary i kaptury hahaha tyle.i onawiam apel ze ne powinno sie pisac wiecej niz powinno o ksywkach itp ale wiadomo moze to znowu pomozecie pismakom i psom udupic kogos z zydow za pomoca internetu bo wiadomo za co R ponownie di sankcje za opinie publiczna miedzy innymi za takie lajzy jak wy tyle gratuluhe teraz mozecie sie nazywac lowcy zydow&net pogromcy dawajcie na pismakow do faktu rawo prosze wiecej ksywek i co gdzie i kiedy i obawiam sie ze jestesm w stanie ustawic was z typami od was na rozmowe podczas meczu co do waszego zachowania haha bo mimo wszystko w ekipie wisly nie brakuje normalnych postacji jak jestescie pewni dawac na priv a panom chuliganom z od Nas tez mozemy cos objasnic jak sie czuja na sile tyle pa dziwczynki jak juz pisalem ubierac strngi i zatanczcie
-
- ban
Dokładnie. Ja tam mam wyjebane na te klimatycoci_1 pisze:slabizna/nic nowego
zreszta im wiecej chuliganki w mediach tym gorzej dla samej chuliganki i chuliganow.
Pozdro

Ciekawie jakby to było jakbym ich wsadził do samochodu marki żuk i kazał patrolować ulice miast w Iraku czy w Afganistanie - ciekawie czy dalej by byli tacy mocni - bo ja szczerze miałbym mokre majtki.
AVE

-
W sumie ciekawy dokument i całkiem fajnie się go oglądało za pierwszym razem. Jednak, gdy obejrzałem go drugi raz, to już zajechało mi sporą reżyserką. Ten gościu od Football Factory mocno pozeruje, np. z tymi fajkami na stacji czy flachą waloną z gwinta. Widać, że to aktorstwo. Lepiej by wyszło, gdyby był naturalny, no ale widocznie takie są wymogi tego programu.
-
Na tematy krakowskie lepiej niech się wypowiadają sami zainteresowani. Kibice Wisły czy Craxy znają się więc mogą coś powiedzieć o swoich przeciwnikach. Niektórym zgodowiczom trudno zaakceptować prawdę o swoich ziomkach. Tak wogóle to jestem sympatykiem piłki krakowskiej(odwiedzałem swojego czasu w weekend 2-3 stadiony klubów krakowskich) i zauważyłem ostatniego czasu, że ludzie z którymi jeździłem na Reymonta są obecnie kibicami Cracovii i podczas rozmów wrzucają na Wisłę(Żałosne)!Na szczęście znajomi kibice Hutnika dalej jeżdżą na Suche Stawy i nawet pokazywali dawnych Wiślaków,a obecnie Pasów. Pozdro dla Wiernych Barwą!!!!
-
Ale Ty jestes prostym czlowiekiem oh my God, az chyba zbyt prostym zeby zrozumiec to chlopaki z Wisly nie chca sie lansowac i pokazywac przed kamerami bo to moze przystworzyc sporo klopotow glownie ze strony policji. To ze Cracovia zrobila lanserke pelna to fajniebang bang pisze:wisla banda kozakow czy mecz u nas czy slonce czy wiatr czy gracie u siebie czy sypie grad zawsze ciemnie okulary i kaptury hahaha tyle.i onawiam apel ze ne powinno sie pisac wiecej niz powinno o ksywkach itp ale wiadomo moze to znowu pomozecie pismakom i psom udupic kogos z zydow za pomoca internetu bo wiadomo za co R ponownie di sankcje za opinie publiczna miedzy innymi za takie lajzy jak wy tyle gratuluhe teraz mozecie sie nazywac lowcy zydow&net pogromcy dawajcie na pismakow do faktu rawo prosze wiecej ksywek i co gdzie i kiedy i obawiam sie ze jestesm w stanie ustawic was z typami od was na rozmowe podczas meczu co do waszego zachowania haha bo mimo wszystko w ekipie wisly nie brakuje normalnych postacji jak jestescie pewni dawac na priv a panom chuliganom z od Nas tez mozemy cos objasnic jak sie czuja na sile tyle pa dziwczynki jak juz pisalem ubierac strngi i zatanczcie

-
w krakowie jest aktualnie taka sytuacja, ze masowo odplywaja goscie z wisły do cracovii, wrecz cale osiedla sie przerzucaja - naprawde jesli kiedys w krakowie bylo pol na pol, to teraz jest gdzies 3/4 cracovii. naprawde zalosne jest to, ze znajomi ktorzy latami chodzili na reymonta teraz pierdola swoj stary klub. ciekaw jestem czy wyjdzie to na dobre ekipie wisły. jak to oni mowia - najsilniejsi zostaja, najslabsi sie przerzucaja.. ale z tego co widze to na razie jest na odwrot.. pozdro
-
-
-
-
Zapomniałeś wspomnieć o żydowskiej propagandzie, następnym razem sprawdź w słowniku co oznacza hipokryzja zanim znowu tu postanowisz siać swoją. Jak już założysz nowe konto określ koniecznie w % tą WIĘKSZOŚĆ, grono twoich wielbicieli Under14 z pewnością nie może sie doczekać.rero pisze:troszku śmieszna ta sprawa z tą blizną Tycy , to samo tyczy się pana S i jego czapeczki West Ham i napisu Chelsea na ścianie ...
Szkoda że pasiaki nie powiedziały skąd się wzięła grupa Anty Wisła że są to w WIĘKSZOŚCI ludzi którzy zostali po prostu wypierdol... z Wisły z różnych przyczyn... i dalej w nich została "miłość" do samej nazwy Wisła i po części chcą się zemścić za wywalenie z szeregów Wisły.
-