Nikt tego nie kalkulował, po prostu dementuję brednie, jakoby Śląsk obrzucił racami sektor rodzinny,Sensi_ pisze:Hujtras pisze:Właśnie race były rzucane w napinaczy. Poza tym zobacz sobie, gdzie jest sektor rodzinny[, raczej nikt nie dałby rady tam dorzucić [link]otto.magico pisze:Moje małe zdanie na ten temat , mało pewnie wazne ,ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Race na murawie tak , race w sektory gospodarzy , jezeli jest widoczna grupa "napinaczy" TAK.( w sensie "skupisko" ).RAce , w sektory rodzinne - NIE , i wali mnie to co o tym sądzicie
yhy na pewno tak to kalkulowali...
Puchar Polski 2012/2013
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski 2012/2013
-
przecież pod sektorówką zostały odpalone race, widać to na filmikach. Po lewej stronie u góry można ujrzeć białe race plus do tego stroboskopy w różnych miejscach.darson79 pisze: -oprawy Legii...wiem że przepiękne wzrokowo i szanuje ludzi którzy włożyli w to czas i maksimum pracy ale to oprawy "bez jaj". Szczególnie sektorówka. zabrakło jednak przy niej rac. Mam wrażenie że przestraszyliscie się wojewody i tego że zamknie "Żylete" a wy walczycie o mistrza i potrzeba dopingu.
A przecież nie o to chodzi i wy z "Żylety" powinniscie to wiedzieć najlepiej.
Poza tym zarzucać Legii brak odpalania piro jest chyba nie na miejscu zważając na fakt, że robią to ostatnio chyba najczęściej
ostatnio 3 kolejki pod rząd: u siebie z Zagłębiem Lubin, potem na Wiśle, potem u siebie z Pogonią oraz na Finale PP we Wrocławiu jak i Warszawie.
-
Ok...przyznaje się do błędu...więc ten finał był bez minusów na to wychodzi...
Oby wiecej takich i do kur...y nedzy, przestańcie w końcu oceniać ekipy po liczbach.
Oby wiecej takich i do kur...y nedzy, przestańcie w końcu oceniać ekipy po liczbach.
-
Relacja Romana Z. z Legia - Śląsk : [link]
-
GKS Górnik 1979 Łęczna - Avia Świdnik (8.05.13) Półfinał Pucharu Polski okręgu lubelskiego
Na meczu wystawiamy około. 500 osobowy młyn. Na płocie 13 flag w tym jedna Chełmianki. Ultrasi z EastSiders'04 przygotowują dwie oprawy. Pierwsza na wejście piłkarzy rozciągnięta na piłkołapie przed sektorem w postaci pasów tworzących napis GÓRNIK ŁĘCZNA z róznymi motywami pomiędzy literami do tego machajki. W drugiej połowie spontaniczne racowisko, a potem drugie, już zaplanowane w asyście chaosu z machajek i 40 transparentów na kijach. Na meczu wspiera nas Chełmianka z flagą w 40 osób i pojedyncze osoby z Motoru. Wielkie dzięki za wsparcie!!! Gości ze względu na znaczną odległość 20 km pomiędzy miastami nie stwierdzono.
http://www.youtube.com/watch?v=gSpLtuSOpmY
[link]
[link]
[link]
Na meczu wystawiamy około. 500 osobowy młyn. Na płocie 13 flag w tym jedna Chełmianki. Ultrasi z EastSiders'04 przygotowują dwie oprawy. Pierwsza na wejście piłkarzy rozciągnięta na piłkołapie przed sektorem w postaci pasów tworzących napis GÓRNIK ŁĘCZNA z róznymi motywami pomiędzy literami do tego machajki. W drugiej połowie spontaniczne racowisko, a potem drugie, już zaplanowane w asyście chaosu z machajek i 40 transparentów na kijach. Na meczu wspiera nas Chełmianka z flagą w 40 osób i pojedyncze osoby z Motoru. Wielkie dzięki za wsparcie!!! Gości ze względu na znaczną odległość 20 km pomiędzy miastami nie stwierdzono.
http://www.youtube.com/watch?v=gSpLtuSOpmY
[link]
[link]
[link]