tak, bo prezesa Legii interesuje gdzie jezdza kibice ŚląskaHujtras pisze:Taka prawda, że to prezesik Legii wspólnie z Bońkiem przyklepali zakaz dla Śląska. Jestem ciekaw co by zrobili, gdyby rzeczywiście doszło do jakieś awantury.
wez nie osłabiaj
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
tak, bo prezesa Legii interesuje gdzie jezdza kibice ŚląskaHujtras pisze:Taka prawda, że to prezesik Legii wspólnie z Bońkiem przyklepali zakaz dla Śląska. Jestem ciekaw co by zrobili, gdyby rzeczywiście doszło do jakieś awantury.
Nie znam się dokładnie ale Ekstraklasa jest zależna od PZPN. Zobacz chociażby na sprawe reformy rozgrywek gdzie ostateczne słowo należy do PZPN.OdrzuconyHWDP pisze:PS. A czy mecze ligowe nie podlegają pod Komisję ligi (ESA) ? Bo wczoraj był mecz w ramach PP, który podlega pod PZPN i kara powinna dotyczyć tylko PP.
Smutne.lucero2 pisze:Czym sie rozni rzucanie rac od nawalania sie meczetami nozami rzutem kamienia I rozpierdalaniu fur?rebejojo pisze:Nie wierze własnym oczom. Nigdy nie spodziewałem się, że na tym forum zobaczę lament o rzucanie racami... A teraz jakieś rozkminki, że przez Śląsk, pozbawiliśmy się szans na legalne race. Ja p*******. Chcieli w nich pocisnąć, to pocisnęli. Jak Widzew nie tak dawno lutował w Poznaniaków to spuszczaliście się nad hasłami "against modern football" a teraz płacz. Nie wiem, czy połowa z was to psy, czy ludzie znający doping z filmików na YT, przynajmniej tak to Panowie wygląda.
Założyciele Wisły Kraków „jedynie” ograniczyli dostęp do klubu wyłącznie do Polaków, jakiś czas potem działacze poznańskiej Warty domagali się już wykluczenia ze struktur PZPN wszelkich klubów, sędziów i zawodników, którzy nie byli chrześcijanami (1938 r.). Przeciwko takim rozwiązaniom protestowały Cracovia i Łódzki KS, na trybunach których pojawiała się w niemałej liczbie ludność żydowska.
Zaraz zaraz , ja napisalem ze numer jeden jezeli chodzi o krojenie flag w OSTATNIM czasie , jak i moze nawet w ogole , akcja na Korone , Jage , teraz Śląsk , same te 3 akcje moim zdaniem wywindowaly ich na najlepszych nicponi krojacych flagi . Nie znam i nie interesuje mnie sposob wykrojenia fan Śląska , ale pod tym wzgledem sprawiedliwie trzeba przyznac sa numer 1 .x88 pisze:No tak Legia ukradła pare flag i została okrzyknięta numerem jeden w kibicowskiej Polsce.
A to, że od dłuższego czasu unika konfrontacji z innymi ekipami jest puszczone w niebyt.
Faktem jest, że na Śląsku panuje nieogarnięcie z flagami Fc na stadionie i nie tyko, że barw trzeba pilnować ale nie uważam, że Legia ma tu czym się szczycić a już tym bardziej ogłaszać się numerem jeden.
Jest to tylko moje prywatne odczucie i nie mam zamiaru rozpisywać się na ten temat w kolejnych postach a więc: bez odbioru.
szydzisz z tych ludzi?OdrzuconyHWDP pisze:30-osobowa ekipa KKN (Śląsk) obecna w Warszawie.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
O ku*** naprawde to dla ciebie bez różnicy?lucero2 pisze:Czym sie rozni rzucanie rac od nawalania sie meczetami nozami rzutem kamienia I rozpierdalaniu fur?rebejojo pisze:Nie wierze własnym oczom. Nigdy nie spodziewałem się, że na tym forum zobaczę lament o rzucanie racami... A teraz jakieś rozkminki, że przez Śląsk, pozbawiliśmy się szans na legalne race. Ja p*******. Chcieli w nich pocisnąć, to pocisnęli. Jak Widzew nie tak dawno lutował w Poznaniaków to spuszczaliście się nad hasłami "against modern football" a teraz płacz. Nie wiem, czy połowa z was to psy, czy ludzie znający doping z filmików na YT, przynajmniej tak to Panowie wygląda.
a wg mnie wiekszą dał za rzucanie racami niż za awanture bo legalizacji awantur PZPN nie przygotowuje. Jak ktoś coś firmuje, że mu sie podoba, a potem dochodzi do sytuacji niepożądanej to pierwsze co robi to robi pokazówkę... niestety.OdrzuconyHWDP pisze:Kara dla Śląska taka jakby doszło naprawdę do konkretnej awantury. Dokładnie rok temu (i to przed słynnym Euro) był kolejka, że większość ekip przerywała mecze i wrzucała race na murawę i żadna nie dostała tak dotkliwej kary jak dziś Śląsk.
Potwierdza to też fałszerską mordę Bońka, który do tej pory kary zbiorowe uznawał za głupotę, a jak jest widzimy.
PS. A czy mecze ligowe nie podlegają pod Komisję ligi (ESA) ? Bo wczoraj był mecz w ramach PP, który podlega pod PZPN i kara powinna dotyczyć tylko PP.
Chciałbym widzieć Twój komentarz, gdyby to Legia obrzuciła KKN racami, lub ich najebała. Też byli na stadionie, i do tego w barwach i z flagą.asdGrzegorz pisze:O ku*** naprawde to dla ciebie bez różnicy?lucero2 pisze:Czym sie rozni rzucanie rac od nawalania sie meczetami nozami rzutem kamienia I rozpierdalaniu fur?rebejojo pisze:Nie wierze własnym oczom. Nigdy nie spodziewałem się, że na tym forum zobaczę lament o rzucanie racami... A teraz jakieś rozkminki, że przez Śląsk, pozbawiliśmy się szans na legalne race. Ja p*******. Chcieli w nich pocisnąć, to pocisnęli. Jak Widzew nie tak dawno lutował w Poznaniaków to spuszczaliście się nad hasłami "against modern football" a teraz płacz. Nie wiem, czy połowa z was to psy, czy ludzie znający doping z filmików na YT, przynajmniej tak to Panowie wygląda.
Legioniści skroili Śląsk to Śląsk jebał Legionistów racami, co za różnica ultras piknik czy chuligan - serio wam tak szkoda pożeraczy popcornu i najebanych napinaczy?(patrz swój stadion przy sektorze gości)
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
Co ma KKN do pełnosprawnych w sektorze przy klatceno ale; Jeżdżąc na wyjazdy trzeba się liczyć z pewnymi sprawami, wątpie żeby ktoś świadomie najebał/rzucił racą niepełnosprawnego - ewentualnie wybiliby komuś kibicowanie z głowy i ktoś miałby moralniakaBeha pisze:Chciałbym widzieć Twój komentarz, gdyby to Legia obrzuciła KKN racami, lub ich najebała. Też byli na stadionie, i do tego w barwach i z flagą.asdGrzegorz pisze:O ku*** naprawde to dla ciebie bez różnicy?lucero2 pisze:
Czym sie rozni rzucanie rac od nawalania sie meczetami nozami rzutem kamienia I rozpierdalaniu fur?
Legioniści skroili Śląsk to Śląsk jebał Legionistów racami, co za różnica ultras piknik czy chuligan - serio wam tak szkoda pożeraczy popcornu i najebanych napinaczy?(patrz swój stadion przy sektorze gości)
x88 pisze:No tak Legia ukradła pare flag i została okrzyknięta numerem jeden w kibicowskiej Polsce.
A to, że od dłuższego czasu unika konfrontacji z innymi ekipami jest puszczone w niebyt.
Faktem jest, że na Śląsku panuje nieogarnięcie z flagami Fc na stadionie i nie tyko, że barw trzeba pilnować ale nie uważam, że Legia ma tu czym się szczycić a już tym bardziej ogłaszać się numerem jeden.
Jest to tylko moje prywatne odczucie i nie mam zamiaru rozpisywać się na ten temat w kolejnych postach a więc: bez odbioru.
w obecnych czasach gdy flagi już nie są tak często zdobywane, budzi podziw ilość skrojonych ostatnio flag, więc nie wiem o co sie przypierdalaszx88 pisze:No tak Legia ukradła pare flag i została okrzyknięta numerem jeden w kibicowskiej Polsce.
Raz już w nich R&W wbiegł to spieprzali gdzie pieprz rośnie, a widać wniosków nie wyciągnęli.rebejojo pisze:Ludzie tutaj więcej płaczą i pocą się nad tym naszym zakazem niż my we Wrocławiu. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Była napinka ze strony "ojców" dzieci z sektora obok, więc była i kara w postaci rac. Następnym razem będą wiedzieć czym grozi bluzganie zza płotu. Albo niech idą na skoki narciarskie.
Jak Bóg da, pojeździmy po Europie.
No to wyobraz sob ie ze jestem lekko starszy stazem i uwazam sie za fanatyka starej daty, wiec z krzeselkami dojebales na maksa.REDSOLDIER pisze:A czego sie tu spodziewać ?
Ja nie uwazam sie za starego fanatyka , ale poczatki millenium pamietam bo chodzilem na mecze , to dla osob jeszcze starszych stazem ode mnie (ktorych jest zapewne wielu) to jest nic dziwnego .
Niedlugo beda sie przypierdalac o to ze kibice stoja na krzeselkach
Z kim unika wymień proszę? w d**** byłeś gówno widziałeś ćwokux88 pisze:No tak Legia ukradła pare flag i została okrzyknięta numerem jeden w kibicowskiej Polsce.
proponuję wyłączyć komputer i wreszcie jechać na jakiś mecz (L)ArcticMonkey pisze:pewnie myśli to co każdy normalny człowiek - że to chora i frajerska akcja! a ci co bronią używania sprzętu na dzieciaków siedzących w sektorze rodzinnym mają dziwne poczucie rzeczywistości.
dokladnie to chcialem napisac.212 pisze:rebejojo pisze: Prześmieszne jest dopierdalanie się do Bońka. Koleś wystawiał swój autorytet na tłumaczenie wszelkiej maści tumanom, że race są bezpieczne i stanowią fajny element widowiska. Teraz nie dość, że race przerwały mecz bo były rzucane na boisko, to jeszcze zostały wykorzystane do zaatakowania innych osób.
Nie czujecie, że to jest sytuacja tego typu, że polecacie kumpla do roboty, że uczciwy i sumienny, a w 3 dniu kierownik widzi go śpiącego, najebanego gdzieś w kącie?
Najbardziej cierpicie Wy i każdy by w jakiś sposób ukarał tego kumpla. No i Boniek ukarał. Chyba nie myśleliście, że będzie pochwalał rzucanie racami na inne sektory i na tweeterze napisze "akcja na +"
a ty kim ku*** jesteś? coś ci się w d**** pojebało chybattomek pisze:dokladnie to chcialem napisac.212 pisze:rebejojo pisze: Prześmieszne jest dopierdalanie się do Bońka. Koleś wystawiał swój autorytet na tłumaczenie wszelkiej maści tumanom, że race są bezpieczne i stanowią fajny element widowiska. Teraz nie dość, że race przerwały mecz bo były rzucane na boisko, to jeszcze zostały wykorzystane do zaatakowania innych osób.
Nie czujecie, że to jest sytuacja tego typu, że polecacie kumpla do roboty, że uczciwy i sumienny, a w 3 dniu kierownik widzi go śpiącego, najebanego gdzieś w kącie?
Najbardziej cierpicie Wy i każdy by w jakiś sposób ukarał tego kumpla. No i Boniek ukarał. Chyba nie myśleliście, że będzie pochwalał rzucanie racami na inne sektory i na tweeterze napisze "akcja na +"
nie wiem na c*** miec pretensje do Bonka. Moze on nie jest taki chuligan jak Wy :)
moje osobiste zdanie jest takie ze to glupota rzucac race w ludzi na stadionie. ot wielka mi chuliganka. no poprostu numer jeden w Polsce. Moze by sie ustawili z kims wkoncu - najlepiej na czele z najwiekszym chuliganem w Slasku Romkiem Andersenem. z takim bykiem na przedzie rozjechaliby wszystkich
Jezus Chrystus - Ty to chyba zyjesz jeszcze w swoich czasach. Nie wiem czy jestes w stanie ogarnac ale czasy sie zmieniaja jakbys nie zauwazyl
W latach 90 ustawki nie byly tak popularne jak teraz. w latach 90 na wyjazd jechalo sie spontanicznie a juz napewno nie bylo pociagow specjalnych. wez zacznij j**** teraz tych co robia specjale ze sie sami wystawiaja psom bo przeciez mogli by jechac rejsowym , furami swoimi drogami a ladnie jada obstawieni cala psiarnia. CO na to powiesz? Oczywiscie nie wszyscy z ekipy jezdza specjalami, ale Ty moze o tym nie wiesz.
co do drugiej Anglii w Polsce to pewnie sie tak stanie.
posluchaj rycerzu - ale ja mam wyjebane na to czy odpisze czy nie. o Panu RZ byla tylko wzmianka a juz na pewno moj post nie byl do niegojamabrzuszna pisze:[
nie wiem na c*** miec pretensje do Bonka. Moze on nie jest taki chuligan jak Wy :)
moje osobiste zdanie jest takie ze to glupota rzucac race w ludzi na stadionie. ot wielka mi chuliganka. no poprostu numer jeden w Polsce. Moze by sie ustawili z kims wkoncu - najlepiej na czele z najwiekszym chuliganem w Slasku Romkiem Andersenem. z takim bykiem na przedzie rozjechaliby wszystkich
na tę chwilę tomuś gówno jesz i gówno wiesz.
na kogo koguciku ty tu aspirujesz,że zabierasz głos w sprawie RZ?
"takim bykiem na przedzie"był kiedy ty jeszcze sikałeś sobie na twarz.
serdecznie zapraszam kochani na stronę Fan Śląsk.tam drogie debilki,możecie spróbować troskliwie opisać swoje,na Jego temat opinie.
z prostej ku*** przyczyny - On wam tutaj nie odpowie.ale to chyba za trudne ,zakłute łby,co?
Właśnie race były rzucane w napinaczy. Poza tym zobacz sobie, gdzie jest sektor rodzinny, raczej nikt nie dałby rady tam dorzucić [link]otto.magico pisze:Moje małe zdanie na ten temat , mało pewnie wazne ,ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Race na murawie tak , race w sektory gospodarzy , jezeli jest widoczna grupa "napinaczy" TAK.( w sensie "skupisko" ).RAce , w sektory rodzinne - NIE , i wali mnie to co o tym sądzicie
Hujtras pisze:Właśnie race były rzucane w napinaczy. Poza tym zobacz sobie, gdzie jest sektor rodzinny[, raczej nikt nie dałby rady tam dorzucić [link]otto.magico pisze:Moje małe zdanie na ten temat , mało pewnie wazne ,ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Race na murawie tak , race w sektory gospodarzy , jezeli jest widoczna grupa "napinaczy" TAK.( w sensie "skupisko" ).RAce , w sektory rodzinne - NIE , i wali mnie to co o tym sądzicie