Fanatyk - magazyn zapalonego kibica
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Fanatyk - magazyn zapalonego kibica
Dodam od siebie tylko tyle, że kibice siatkówki także lepiej wypadają.
-
Może w następnym odcinku zostanie poruszony temat kibicowania na piłce ręcznej, bo jak narazie to chyba w żadnym z odcinków nie poruszano tego tematuIskra_1965 pisze:Dodam od siebie, że zażenowało mnie w tym odcinku to całe pierdolanie o hokeju na trawie. 15 typa, 5 machajek, 2 race na krzyż i "robią atmosfere". Nawijka o tym 5 minut...równie dobrze mogłem iśc do kuchni i zrobić sobie herbate bo nic bym nie stracił. Fanatyzm po chuju. Dużo lepszym tematem byłoby pokazanie np. piłki ręcznej gdzie kibice m. in. Wisły Płock, Montexu Lublin czy choćby mojego klubu Iskry Kielce (nie to że sie chwale) robią dużo większą robote niż kibice Warty na jakimś tam śmiesznym hokeju na trawie. Wystarczy spojrzeć na choreografie, czy choćby sam doping który na niektórych meczach nie odbiega poziomem od piłkarskiego, czy choćby liczebność młynów (nie mówie tu o ekstrakalsie czy 1 lidze ale o nizszych ligach). Czy choćby wyjazdy które też są na przyzwoitym poziomie. Wiadomo, że na dyscyplinie halowej mało kto interesuje sie sprawami H no ale ultraska jest nawet na przyzwoitym poziomie. Mam nadzieje, że w następnycgh odcinkach nie będzie takiego zbędnego pierdolenia...oby.
-
-
Dali ten hokej na trawie jako pełną egoztykę. Poza tym o co tu robić za szum, na halach jest padaka, przy hokeju na lodzie można jeszcze zatrzymać uwagę.
-
ja czekam na odcineku nt kibiców patriotów
-
Moim zdaniem Warta prezentuje się lepiej niż ta Twoja cała Iskra , spójrz na swój młyn i policz dziadków w szalach Vive . Porównaj sobie fanatyzm chłopaków z Poznania do Was . Oprawy nie są wszystkim .
c*** z podpisem
-
E tam, jak dla mnie info o Warcie całkiem fajne. Na pewno wielu z nas wcześniej nawet nie wiedziało, że oni tam coś kręcą.
Jak mówią oczywiste rzeczy - źle, bo nudno i nic ciekawego się nie można dowiedzieć.
Jak dali jakąś ciekawostkę - też źle, bo co to to taki hokej, skoro można dać coś oklepanego.
Tak źle i tak niedobrze.
Jak mówią oczywiste rzeczy - źle, bo nudno i nic ciekawego się nie można dowiedzieć.
Jak dali jakąś ciekawostkę - też źle, bo co to to taki hokej, skoro można dać coś oklepanego.
Tak źle i tak niedobrze.

-
Cóz nie każdy jest zawodowym dziennikarzem z piękną dykcją.Zajad pisze:Nie kwestionuje wiedzy Igora, jednakże jego sposób mówienia i głos są lekko irytujące.
-
-
Na kolejne odcinki moge podkladac głos za Ciebie :)lukasz48 pisze:Cóz nie każdy jest zawodowym dziennikarzem z piękną dykcją.Zajad pisze:Nie kwestionuje wiedzy Igora, jednakże jego sposób mówienia i głos są lekko irytujące.
Sam program ok.
Zwlaszcza fajne pierwsze 2 odcinki ;)
Xp
-
Ile w końcu jest odcinków, wczoraj był ostatni?
Ogólnie 6 odcinek o tych zgodach, kosach też w miare dobry, ale 1 konkret.
Cały czas czekam na odc. o wyjazdach ...
Ogólnie 6 odcinek o tych zgodach, kosach też w miare dobry, ale 1 konkret.
Cały czas czekam na odc. o wyjazdach ...
-
dajcie jakiś link do ściągnięcia wszystkich odcinków!dzięki i pozdro!
-
Zajęło mi to maksymalnie 45 sekund ;)
http://www.youtube.com/results?search_q ... 23.5j2.7.0.
http://www.youtube.com/results?search_q ... 23.5j2.7.0.
-
Odcinek szósty był zarazem ostatnim, z tego co wiem istnieje możliwość, żeby nagrywać dalsze, ale musiałaby tego chcieć stacja (bardzo chcieć). Może jakaś akcja mailowa? :)
Póki co prawdopodobnie pójdą powtórki pierwszych sześciu odcinków.
Póki co prawdopodobnie pójdą powtórki pierwszych sześciu odcinków.
-
Iskra_1965 pisze:Dodam od siebie, że zażenowało mnie w tym odcinku to całe pierdolanie o hokeju na trawie. 15 typa, 5 machajek, 2 race na krzyż i "robią atmosfere". Nawijka o tym 5 minut...równie dobrze mogłem iśc do kuchni i zrobić sobie herbate bo nic bym nie stracił. Fanatyzm po chuju. Dużo lepszym tematem byłoby pokazanie np. piłki ręcznej gdzie kibice m. in. Wisły Płock, Montexu Lublin czy choćby mojego klubu Iskry Kielce (nie to że sie chwale) robią dużo większą robote niż kibice Warty na jakimś tam śmiesznym hokeju na trawie. Wystarczy spojrzeć na choreografie, czy choćby sam doping który na niektórych meczach nie odbiega poziomem od piłkarskiego, czy choćby liczebność młynów (nie mówie tu o ekstrakalsie czy 1 lidze ale o nizszych ligach). Czy choćby wyjazdy które też są na przyzwoitym poziomie. Wiadomo, że na dyscyplinie halowej mało kto interesuje sie sprawami H no ale ultraska jest nawet na przyzwoitym poziomie. Mam nadzieje, że w następnycgh odcinkach nie będzie takiego zbędnego pierdolenia...oby.
A dla mnie żenujące jest to co Ty piszesz
wole patrzeć na tych 15 FANATYKÓW niz cała hale pikoli z Kielc nie znasz ich to nie pisz głupot Dobre Chłopaki może nie sa koksami 2 na 2 i nie mają czarnych pasów w sztukach walki ale sa wierni Swojej Warcie i za to im Szacunek!
-
Jedna sprawa w tym odcinku nie daje mi spokoju. Tyle poświęcono na tłumaczenie jak obraźliwe przezwiska przyjmowane są po czasie jako przydomki kibiców, przywołano nawet przykład Bohemiansa, a nikt nawet słowem nie zająknął się na temat najbardziej oczywistego (i chyba pierwszego w historii na naszym podwórku) przykładu czyli Cracovii. Słowo "Jude" nie przechodzi przez gardło, czy lepiej nie ryzykować posądzeń o jakiś bzdurny antysemityzm?
I druga sprawa... Hmmm, "Rów" Rybnik? Dobrze, że w felietonach pisanych do TMK nie ma takich błędów.
PS. Ten Bohemians to niezła patologia jest. Można prosić o link do tej przyśpiewki o brudnych cipach?
I druga sprawa... Hmmm, "Rów" Rybnik? Dobrze, że w felietonach pisanych do TMK nie ma takich błędów.
PS. Ten Bohemians to niezła patologia jest. Można prosić o link do tej przyśpiewki o brudnych cipach?
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...
-
Też szukałem tego, ale nigdzie na YT nie ma tej przyśpiewki, na stronie kibiców Bohemians też nie ma, jest tylko tekst:De puta madre pisze:PS. Ten Bohemians to niezła patologia jest. Można prosić o link do tej przyśpiewki o brudnych cipach?
Nikdy sem neviděl
tak špinavou prdel
kterou mi má milá
včera ukázala
hovna jak kaštany
se jí tam houpaly
Bohemka gól,
Bohemka gól,
Bohemka gól, gól, gól, gól, gól
Nad stadionem vlajky vlají
to vlajky bohemácký jsou
-
To jak z tą akcją mailową? :)
-
Mówisz i masz:
[link]
Po lewej stronie w formularzu wpisujemy:
Witam
Apeluję o kontynuację programu "Fanatyk - Magazyn Zapalonego Kibica", który w ostatnich tygodniach był odtwarzany w telewizji Polsat Play. Sześć odcinków to zdecydowanie za mało, by pokazać świat kibiców, a dotychczasowe programy rozbudziły jedynie apetyty na więcej materiałów.
Apeluję również o odtworzenie programu na antenie publicznego Polsatu, by więcej osób mogło poznać kibiców od nietypowej strony, bez medialnego zakłamania charakteryzującego Waszą telewizyjną konkurencję.
Z poważaniem
Jak ktoś ma darmowe minuty to może też przedzwonić do działu kontaktu z widzami: tel.:(22) 514 52 50
Aż sam jestem ciekawy, jakby zareagowali na maile :D
[link]
Po lewej stronie w formularzu wpisujemy:
Witam
Apeluję o kontynuację programu "Fanatyk - Magazyn Zapalonego Kibica", który w ostatnich tygodniach był odtwarzany w telewizji Polsat Play. Sześć odcinków to zdecydowanie za mało, by pokazać świat kibiców, a dotychczasowe programy rozbudziły jedynie apetyty na więcej materiałów.
Apeluję również o odtworzenie programu na antenie publicznego Polsatu, by więcej osób mogło poznać kibiców od nietypowej strony, bez medialnego zakłamania charakteryzującego Waszą telewizyjną konkurencję.
Z poważaniem
Jak ktoś ma darmowe minuty to może też przedzwonić do działu kontaktu z widzami: tel.:(22) 514 52 50
Aż sam jestem ciekawy, jakby zareagowali na maile :D
-
Jesli nie do głównego Polsatu,to chociaż do Polsatu 2 by się przydało ;) Wysyłamy.

-
wolałbyś, żeby o kibicach wypowiadali się piękni, ucharakteryzowani, posiadający nienaganną dykcję dziennikarze tvn?Zajad pisze:Nie kwestionuje wiedzy Igora, jednakże jego sposób mówienia i głos są lekko irytujące.
znając zamiłowanie Igora do nowego hitu musze to napisać: Koko koko Igor spoko :-)
[link]
-
da się gdzieś obejrzeć tego Fanatyka jeszcze?
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
[link]tMK. pisze:da się gdzieś obejrzeć tego Fanatyka jeszcze?