LB1906 - Czyli chcesz to ciągnąć dalej? To z naszej strony będzie ostatni wpis na ten temat, który nie poleci. Niczego nie insynuuję tylko stwierdzam fakt, co przy kilku kwestiach wykazałem i wszystko. Jeżeli, dla odmiany, to właśnie ten gość insynuuje tutejszej administracji konfidenctwo w wyjątkowo paszkwilancki sposób (bez podania adresu strony, by uniknąć konieczności pokazania białka), uważam swój komentarz za wyjątkowo wyważony. Bo też i niespotykanie spokojny ze mnie człowiek.
Co do "cyrku i małp". Bądź konsekwentny w oczekiwaniach wobec obu stron tej historii i będzie OK.
nuketown pisze:SH1910 pisze:Co z flagami Śląska, które (...)?
Temat flag WKS-u, które uszyto w Warszawie będzie na tym forum cięty, w przypadku powtórki z premią w postaci bana - Foxx
Ja mam pytanie do pana Foxxa:jak sie ma ta twoja notka do niejednokrotnego zarzekania sie,ze usuwasz TYLKO posty osob z pod znaku(L) ?
Musiałeś założyć nowe konto, by o to zapytać? Tak się ma, co również często przypominam, że jeżeli ktoś z zainteresowanej ekipy poprosi mnie o jakieś działanie, bo np. jakieś ploty z tego forum mogą komuś zaszkodzić - to to robię. Nie ma to nic wspólnego z bieżącym moderowaniem forum, czy - zwłaszcza - cięciem tekstów "przeszkadzających Legii", czy ich autorów. Wszystko do sprawdzenia przez modów z innych klubów w panelu admina.
Na końcu nieśmiało zwracam uwagę, że zawsze zostawiam ślad po swoich działaniach, właśnie dlatego, by w przypadku wątpliwości je wyjaśnić.