BUNT STADIONÓW - Film

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Troublemaker

Re: BUNT STADIONÓW - Film

Post autor: Troublemaker » 01.05.2013, 14:19

gość pisze:
Troublemaker pisze:Logicznym jest, że dla osób głęboko tkwiących w światku kibicowskim ten dokument może się okazać mało odkrywczy. Nie powinien być to jednak jakikolwiek zarzut, ponieważ film skierowany jest do laików, w dużej mierze osób, które swoją wiedzę na niniejszy temat czerpią tylko i wyłącznie z mainstreamu. Przedstawia on bowiem w sposób jasny, czy wręcz przejrzysty kwestię totalnie zafałszowaną w dyskusji publicznej.

Dla osób zniesmaczonych, tudzież zawiedzionych zawsze zostają "Skrzydlate świnie" i owocobranie Arki z Legią w Olsztynku na YT.
Aha, czyli taką ironią o Skrzydlatych świniach i awanturze w Olsztynku prześmiewasz to co napisałeś wyżej o filmie.
Ironiczny majstersztyk. Niezły zgrywus jesteś.
Primo: owa uwaga dotyczyła nie dotyczyła filmu sensu stricto osób, w mniemaniu których ów film nie wniósł nic nowego,/był nudny, etc...
Secundo: uwaga dotycząca czytania ze zrozumieniem jest jak najbardziej aktualna.
Tertio: Zastanawia mnie, czy z powyższego będziesz ciągle tworzył wątek poboczny 'zgrywusie'?
Quatro: Bez odbioru kolokwialnie pisząc.
Pozdro!
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!

iparts.pl
peta

Post autor: peta » 01.05.2013, 17:04

Musicie nawet tutaj rozpierdalać temat?

Film jest jaki jest a najważniejsze aby trafił do jak największego grona odbiorców, szczególnie tych, którzy mają mniejsze obycie z tematem...
Promować, kupować, pożyczać a będą efekty.

tMK.

Post autor: tMK. » 01.05.2013, 20:55

Nie oglądałem jeszcze filmu ale z tego co widziałem w zwiastunach to film podchodzi do Fanatyka (magazyn zapalonego kibica). Wiadomo że dla każdego kibica ten film nie wniesie nic nowego.

Wielu z was również mówi że to będzie nudne jak Kibol. Ja mam Kibola na DVD i oglądam go bardzo często więc warto kupić Bunt Stadionów na DVD, bo będzie to dobra pamiątka. Pozdrawiam.
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 01.05.2013, 21:17

Gerrarrd pisze:Mnie "Bunt stadionów" nudził, a wcale długi nie jest. Spora część materiału była już kiedyś prezentowana. Film jest dokładnie taki, jakiego się spodziewałem. Nic się nowego nie dowiedziałem, nic mnie nawet nie zdziwiło.
Oczywiście wyśmienicie, że takie produkcje powstają, z tym że jest to skierowane głównie dla "zjadaczy chleba", którzy nie znali wcześniej pewnych faktów, dlatego dziwią mnie zachwyty osób z naszego środowiska. Przecież to dla nas - nihil novi.
Zgadza się.Tylko ,że ten film nie jest dla nas.
jest to skierowane głównie dla "zjadaczy chleba
Dokładnie.A my mamy zrobić wszystko żeby ten film do nich trafił.Dlatego udostępniac gdzie się da.

coci

Post autor: coci » 07.05.2013, 23:15

Witam

[link]

O fenomenie polskiego ruchu kibicowskiego rozmawiają Rafał Dudkiewicz i Mariusz Pilis, reżyser, dokumentalista.
...i ARKA GDYNIA!

Piterq102

Post autor: Piterq102 » 13.05.2013, 17:59

Kapitalny film w moim odczuciu. Cos nie działa twoj link.

Viclav

Post autor: Viclav » 13.05.2013, 18:02

"Chcesz wyrywać szprychy na picie łychy
A robisz przewał na płycie na j***** trzy dychy?
Jesteś p****, jesteś chodząca cienizna(...)"
Tede
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

buntstadionów

Post autor: buntstadionów » 07.06.2013, 11:25

Do konca dzisiejszego dnia trwa konkurs w ktorym mozna wygrac DVD+koszulke Bunt Stadionów.

Odpowiedz na pytanie:
"Którą scenę z filmu przedstawia grafika na koszulce?"

piszcie na:
[email protected]

koszulki dostepne tutaj:
[link]

wspieram wiec kupuje!

starcoffee

Post autor: starcoffee » 19.06.2013, 16:46

LONDYN -

Juz w najbliższą niedziele o g. 14.00 w Klubie "Orła Białego" odbędzie sie projekcja filmu "Bunt Stadionów" oraz spotkanie z reżyserem filmu Mariuszem Pilisem, który odpowie na wszystkie nawet najbardziej niewygodne pytania. Gorąco zapraszamy. Wszystkich nie tylko kibiców

https://www.facebook.com/events/4054356 ... er_invited

Inter

Post autor: Inter » 15.03.2014, 12:15

[link]
http://slowfoot.pl/

ODPOWIEDZ