Jest, jest...:
http://www.rzeszow4u.pl/upload/Gallery/591/img9232.jpg
Moderator: LechiaCHWM
A Karpaty były w Sanoku zdaje sie w tym czasie.malinowski pisze:Derby w środę to nie derby, na pewno w normalnym terminie oba młyny wyglądały by dużo bardziej okazale.
Podbijam pytanie o obecność Karpat na meczu.
Chcesz mi powiedzieć, że wielu kiboli zostało w domach, bo pomyśleli sobie: Aaaa j**** derby, są co roku, wolę iść na Wigry Suwałki za parę tygodni ??!Dla jednych i drugich derby się już przejadły,jeśli nie byłoby pojedynku derbowego przez 7-10lat to mimo terminu środowego liczby po obu stronach byłyby większe a potencjał w rzeszowskich klubach jest.
Chcę powiedzieć że ci co mieli być to byli bez wynalazków,ale nie mów mi że wszyscy kibice co jada na mecz (idą na derby ) to kibole jak cos to zapraszam na pw zeby nie zaśmiecać.Gracjan_Roztocki pisze:Chcesz mi powiedzieć, że wielu kiboli zostało w domach, bo pomyśleli sobie: Aaaa j**** derby, są co roku, wolę iść na Wigry Suwałki za parę tygodni ??!Dla jednych i drugich derby się już przejadły,jeśli nie byłoby pojedynku derbowego przez 7-10lat to mimo terminu środowego liczby po obu stronach byłyby większe a potencjał w rzeszowskich klubach jest.
Ciekawy wpis: Dla jednych i drugich derby się już przejadły...... Jak mogą się derby przejeść w mieście, gdzie funkcjonują dwie równorzędne ekipy ?! Ja rozumiem, jakby napisał coś takiego kibic Unii, czy Radomiaka, gdzie są duże dysproporcje w mieście, ale Rzeszów, Kraków, Dębica, Łódź to najlepsze miasta derbowe i nie wierzę, aby komuś ta rywalizacja mogła się przejeść...
Na trasie widziane 4 autokary.PeeTee pisze:Jaka liczba Stali Rzeszów w Tarnobrzegu?
320 osób.PeeTee pisze:Jaka liczba Stali Rzeszów w Tarnobrzegu?
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"sory. opis jak na stalowka.plThe_1938_Firm pisze:skrewyou nie rob opisow jesli nie jestes dobrze poinformowany.Nas w Siedlcach dokladnie 142 osoby.
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"