60+ 5 Górnik Koninwhite88 pisze:Ile Gwardii Koszalin w Stargardzie?

Komentarze 26-29.04
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 26-29.04
-
Viclav pisze:Młyn KSP na Głównej to lewactwo?
Tak antifa.podobno do Kielc się wybierają.
-
Coś kiepsko Polonia Bytom się zaprezentowała jak na derby. Chodzi mi głównie o liczebnośc młyna. Jak na mecz derbowy ilośc "Pozdrowień" mnie nie dziwi.
Czemu na Polonii goście dostają tylko 200 biletów ?
-
Pytanie do kibiców z Wrocławia:
Co to za podziały u Was, że około 30 minuty, przy samym prowadzącym dochodzi do bójki z udziałem kilkunastu osób?
Co to za podziały u Was, że około 30 minuty, przy samym prowadzącym dochodzi do bójki z udziałem kilkunastu osób?
-
Potwierdzam "kumaci" Śląska mieli spięcie ze sobą z wymiana argumentów.
-
bo maja pomniejszony stadion by mniej na ochrone dawacmotlok pisze:Coś kiepsko Polonia Bytom się zaprezentowała jak na derby. Chodzi mi głównie o liczebnośc młyna. Jak na mecz derbowy ilośc "Pozdrowień" mnie nie dziwi.
-
tak.Viclav pisze:Młyn KSP na Głównej to lewactwo?
-
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
dlaczego Miedz nie widoczna na sektorze Śląska?
-
W sektorze Śląska starły się dwie frakcje, jedna frakcja - Romka Zielińskiego z drugą - młodzi H
-
Chyba cały Kraków to usłyszał, była moc.
-
Nie bądź taki skromny!rts1910adw pisze:Chyba cały Kraków to usłyszał, była moc.
Lekko słyszalni byliście w Wieliczce.
-
Zagłębie - Śląsk. Kibice Śląska
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bmh6JkhZm7A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bmh6JkhZm7A[/youtube]
-
Tragedia w Bytomiu. Bieda straszna. Na stadionie 1100 Gospodarzy. Polonia ciągłe przestoje,a jak już dopinguje to same bluzgi. Do tego sektorówka zaprezentowana bokiem.
Słabe "derby".
Pytanie do Polonistów,w przypadku braku licencji co dalej z klubem?
Słabe "derby".
Pytanie do Polonistów,w przypadku braku licencji co dalej z klubem?
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
Poproszę o kontakt na priv osobę,która regularnie uczęszcza na mecze Lecha Poznań.
-
GieKSa w Bytomiu

-
Za to starzy się popisali nie jadąc wcalemaxer pisze:Jezioraka 8 osób w Młynarach.Młodzi się nie popisali i to, co wyżej napisane to niestety prawda. Tyle od nas.
-
Arka vs Pogon Szcecin, 30x30 nasza szybka wygrana.
-
[link]wielu jest twardzieli mocnych przed monitorem, którzy szydzą , osądzają, wyśmiewają.
niewielu jest takich , którzy chcą coś działać by Jagiellonia rozwijała się kibicowsko, szła do przodu. stać ich jedynie na pierdolenie i narzekanie anonimowo na forum.
i jeszcze ten j***** legijny farmazon o ruskich, który powtarzany jest już nawet przez Jagiellończyków ( albo łbów podających się za kiboli Jagi)
ZAPAMIĘTAJCIE RAZ NA ZAWSZE NIKT Z JAGIELLONII NIE WYSTAWIŁ SPARTAKOWI ŻADNEJ LEGII, ŹRÓDEŁKA CZY WARSZAWY
Niektórzy kibice Jagiellonii mają znajomości z kibicami Spartaka Moskwa. Byliśmy trzy razy u nich na turnieju kibiców. Jednak nie znaczy to że łączy nas jakikolwiek układ czy zgoda. Są to zwykłe kibicowskie kontakty i znajomości. Nawet nie takie jakie łączą Widzew z Cska, Legię z Den Haagą lub Juventusem, czy też Piast z Batem Borysów, czy też Gieksę z Banikiem.
Dzień przed meczem Legia - Spartak , do Białego przyjechało 5 fanów Spartaka. Przy wspólnym piwku zaprosili kilka osób od nas, by gościnnie z nimi pojechali następnego dnia na mecz. I tak następnego dnia w 3 osoby udaliśmy się do stolicy. Później dojechało jeszcze 3 kolejnych fanów Jagi. Spartak ogarnął nam bilety na mecz i udaliśmy się w centrum , gdzie spotkaliśmy kolejnych kibiców Spartaka "z bandy". Było ich około 25 osób. Ogólnie mnóstwo osób z całej Rosji krążyło po Warszawie jednak byli to "zwykli" kibice , tzn pikniki . Trafił się nawet jeden taki, który kupił koszulkę Polonii, wiedząc że to największy wróg Legii. Wytłumaczyliśmy mu jak to jest z ta Polonią i szybko schował koszulkę.
W ogródkach na starówce, kręciły się również chłopy z Legii, które chciały się sprawdzić ze Spartakiem. I przedstawiciele ekipy Spartaka rozmawiały z Warszawiakami , ustalili co tam ustali , w każdym bądź razie nic nie zanosiło się by miało do czegokolwiek dojść (nie będę ujawniał ustaleń innych ekip). Na około 2h przed meczem Rosjanie poprzez mapki , które posiadali , ustalili swoje miejsce spotkania przed stadionem. Jak się później okazało , ustalone te miejsce było niedaleko "Źródełka". My (Jaga) pojechaliśmy pod jeden z hoteli, znajdujący się niedaleko stadionu Legii, tam dwóch naszych znajomych ogarnęło się, zostawili rzeczy i poszliśmy pod stadion. wokół było mnóstwo kibiców Legii i za bardzo się nie rzucaliśmy w oczy i tak przeszliśmy pod sektor gości. Niedaleko Źródełka ktoś tam z Legii poznał jednego od nas, chwilę pogadał i poszliśmy dalej. Przy sektorze gości mieliśmy małe problemy z wejściem, bo jak się okazało obstawiali je psy z Białegostoku, które od razu nas poznały i nie chciały wpuścić , bo myśleli , że szukamy jakiejś awantury. Dopiero gdy pokazaliśmy im bilety, udało się przejść. Na stadion nas nie wpuszczono ze względu że byliśmy Polakami, mimo że byliśmy wpisani na listę (zapisaliśmy się po przyjeździe do stolicy w jednym z hoteli gdzie odbieraliśmy bilety). Tak wymyślił sobie błędowski.
Po kilkunastu minutach postanowiliśmy jechać do centrum by obejrzeć mecz, gdzieś w pubie. przy wyjściu spod sektora gości (tam przy końcu kanału) napotkaliśmy bandę około 30 chłopa ze Spartaka obitego przez Legię. z tego co zrozumieliśmy i przetłumaczyła nam koleżanka ze Spartaka dobrze mówiąca po polsku, gdy tamci się zbierali przy jakimś parku zaatakowała ich dużo liczniejsza grupa miejscowych fanów. walkę podjęli jednak po niecałej minucie ulegli. Wjechały psy i było po zabawie !
Po kilku minutach wszyscy się rozeszli i pojechaliśmy do centrum gdzie obejrzeliśmy część drugiej połowy. Wtedy też zadzwoniła Legia z pretensjami, że niby to my wystawiliśmy Spartakowi Legię i źródełko. My zaprzeczyliśmy, twierdząc że nikt nikomu niczego nie wystawiał. Było nawet tak, że chłopak od nas po zakończonym meczu pojechał tam do tego źródełka i gadał z legionistami , wyjaśniając sprawę , że nie mieliśmy nic wspólnego z tą akcją. Na tamten moment wydawało się że wszystko jest wyjaśnione i każdy zrozumiał jak wyglądała sytuacja.
Po kilku dniach aferzyści z Legii zaczęli się pruć na całą Polskę, że to Jaga wystawiła Legię Spartakowi i trwa to do dziś !
każdy o zdrowych zmysłach (tym bardziej chłopy z Legii , którzy godzinę czy dwie, przed tą akacją rozmawiali ze Spartakiem i wiedzieli, że Spartak nie chce tego dnia rywalizować) zda sobie sprawę z tego , że nikt by w 30 osób nie poszedłby pod pub miejscowych , w którym znajdowało kilkuset fanów.
Jednak nie - Legia wie najlepiej ! wymyślili jakąś bajkę i puścili ją w świat. ich propaganda jest tak silna i nieugięta, że uwierzyło w nią nawet kilku fanów Jagiellonii. każdy kto miał jakieś wątpliwości odnośnie tej akcji , podbijał na meczach u siebie czy wyjazdach i wyjaśniało się im jak to wtedy wyglądało.
tu jednak jest jeszcze paru artystów co muszą błysnąć, pokazać się, popierdolić o jakimś wystawianiu Polaka dla ruskiego ! dla zasady - napinacza internetowego.
-
Jaki cel ma wklejanie tutaj tych bzdur, gdy od dawna nie tylko zainteresowani wiedzą, kto konkretnie z Jagi podprowadził tego Spartaka pod Źródło i z jakim efektem? Śmiech na sali.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
działo się coś ciekawego w Gliwicach przed meczem?
-
White Boys Club (Dynamo Kijów)
[link]
[link]
-
Biorąc pod uwagę to że Polonia walczy o utrzymanie i co rok spada niżej więc wyniki są marne,widowiska żadne ze strony ich piłkarzy to zaprezentowali sie wg. mnie całkiem nieźle.doping dobry,jakas tam poprawa z simpsonem byla poza tym z tej liczby 1300 to wiekszosc to wlasnie mlyn._R_1920 pisze:bo maja pomniejszony stadion by mniej na ochrone dawacmotlok pisze:Coś kiepsko Polonia Bytom się zaprezentowała jak na derby. Chodzi mi głównie o liczebnośc młyna. Jak na mecz derbowy ilośc "Pozdrowień" mnie nie dziwi.
-
Dlaczego po 30 ?ArkaToMy pisze:Arka vs Pogon Szcecin, 30x30 nasza szybka wygrana.
Co do Śląska w Lubinie, to ładnie się zaprezentowali (mam na myśli oprawę, głównie piro).
I jeszcze takie spostrzeżenie: zabawnie wygląda sektorówka Polonii nad ich flagą "bytomska patologia"...(nawet kolorystycznie się dobrało:)
-
Dlaczego po 30 ?zwykły chłopak pisze:ArkaToMy pisze:Arka vs Pogon Szcecin, 30x30 nasza szybka wygrana.
co tu jest do rozumienia walka ustalona po 30 wygrana Arki i tyle
-
ku*** bo nie banda na bande ! po c*** ci to wiedziec?zwykły chłopak pisze:Dlaczego po 30 ?ArkaToMy pisze:Arka vs Pogon Szcecin, 30x30 nasza szybka wygrana.
Co do Śląska w Lubinie, to ładnie się zaprezentowali (mam na myśli oprawę, głównie piro).
I jeszcze takie spostrzeżenie: zabawnie wygląda sektorówka Polonii nad ich flagą "bytomska patologia"...(nawet kolorystycznie się dobrało:)
pizdo pierdolona w dupe jebana cioto na c*** spinasz?
-
Z tego co wiem to wcześniejsze ustalenia były inne, stąd moje pytanie. Nie pytałbym o to na forum gdyby nie fakt, że i tak ktoś z Arki napisał o spotkaniu i liczbie uczestników.
-
joooo pisze:działo się coś ciekawego w Gliwicach przed meczem?
Wejście na sektor gości wyglądało bardzo sprawnie, karta kibica gości do czytnika, zero sprawdzania jakichś list, przeszukanko i tyle. Zarówno przed meczem jak i po meczu jacyś miejscowi potracili barwy na rzecz Legionistów (niektóre płoną), ale zgodnie z tradycją – bez rozpisywania się na te tematy.
Powyższy post jest moją subiektywną opinią...
-
Co do Zagłębie Lubin vs Śląsk Wrocław . Oprawa ciekawa , ale w tym piro wg mnie nic szczególnego nie było :) Obiektywnie patrząc Sląsk słyszalny tylko w przerwach naszego dopingu . Wrocławianie mnie rozśmieszyli " Zróbcie zasadzkę " kiedy była okazja mieli problem ze znalezieniem łąki :) A teraz napinka :) "kalkulatory " Bez spinki :)
-
Miedz w 9-11 osób[/quote]Zielnik co to się stało ? ku*** Miedż w takiej liczbie ? Ogólnie mam wyjebane na tą twoją Miedź ale robisz tu z niej Boga nie wiadomo jakiego. Dla porównania kolego Tychy do którch tak tu sapiesz i zarzucasz konfidenctwo ( do tej pory nie potwierdzone ) były tam w liczbie 10 razy większej . Legia ile dostała biletów do Gliwic ?[/quote]
A ja mam akurat wyjebane na to co ty piszesz i na tyską bandę festów która twierdzi że nic się nie stało.Nie potwierdzone? Jak na razie to ty tylko twierdzisz że nie potwierdzone,oni sami milczą w tym temacie.Dlaczego?
Panuje tam po prostu kolesiostwo i po prostowali chłopaków twierdząc że ich zeznania nie są dojebane! Miej swój rozum i się nie patrz na całą sytuacje przez pryzmat zgody.
Ty mi może powiesz czy jest wporządku jeżeli legniczanie twierdzą że nie rzucali kamieniami w Policje,(co akurat było prawdą),a tyskie mówią że tak widzieli jak rzucają ale nie potrafią pokazać którzy dokładnie.
Koniec w tym temacie.[/quote]
Chlopcze oczekujesz , ze tutaj na tym forum ktos z danej bandy bedzie opisywal szczegolowo zajscia z awantur , w ktorych dosc mocno wmieszane byly psy. Je.nij sie w LEB !
Po tym zajsciu kilka lat temu co ciagle sie spuszczacie siedza zarowno chlopaki od Was jak i od nas. Nie ma tygodnia , zebyscie tego wspominali. Tak malo jezdzicie , ze chyba byla to dla Was akcja zycia.
Nabijasz sie z mojego GKS. Masz porownanie:
Olimpia Grudziadz - GKS Tychy ( Tyskich 150 )
Olimpia Grudziadz - Miedz Legnica ( Miedzi 9-11 osob ).
Dziekuje
A ja mam akurat wyjebane na to co ty piszesz i na tyską bandę festów która twierdzi że nic się nie stało.Nie potwierdzone? Jak na razie to ty tylko twierdzisz że nie potwierdzone,oni sami milczą w tym temacie.Dlaczego?
Panuje tam po prostu kolesiostwo i po prostowali chłopaków twierdząc że ich zeznania nie są dojebane! Miej swój rozum i się nie patrz na całą sytuacje przez pryzmat zgody.
Ty mi może powiesz czy jest wporządku jeżeli legniczanie twierdzą że nie rzucali kamieniami w Policje,(co akurat było prawdą),a tyskie mówią że tak widzieli jak rzucają ale nie potrafią pokazać którzy dokładnie.
Koniec w tym temacie.[/quote]
Chlopcze oczekujesz , ze tutaj na tym forum ktos z danej bandy bedzie opisywal szczegolowo zajscia z awantur , w ktorych dosc mocno wmieszane byly psy. Je.nij sie w LEB !
Po tym zajsciu kilka lat temu co ciagle sie spuszczacie siedza zarowno chlopaki od Was jak i od nas. Nie ma tygodnia , zebyscie tego wspominali. Tak malo jezdzicie , ze chyba byla to dla Was akcja zycia.
Nabijasz sie z mojego GKS. Masz porownanie:
Olimpia Grudziadz - GKS Tychy ( Tyskich 150 )
Olimpia Grudziadz - Miedz Legnica ( Miedzi 9-11 osob ).
Dziekuje
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
-
to Legia się już nie przyzna do porażki w okolicach stadionu?mua2 pisze:joooo pisze:działo się coś ciekawego w Gliwicach przed meczem?Wejście na sektor gości wyglądało bardzo sprawnie, karta kibica gości do czytnika, zero sprawdzania jakichś list, przeszukanko i tyle. Zarówno przed meczem jak i po meczu jacyś miejscowi potracili barwy na rzecz Legionistów (niektóre płoną), ale zgodnie z tradycją – bez rozpisywania się na te tematy.
-
ST1971 czy to takie trudne wstawić cytat?? Jak nie umiesz korzystać ze znaczników to tego nie rób :)
Czy wiesz [link] ?? SPRAWDŹ!
-
Dokładnie, chyba zapomnieliście że Legia ma monopol na prawdę w Polsce, wszyscy inni to farmazoniarze....:DFoxx pisze:Jaki cel ma wklejanie tutaj tych bzdur, gdy od dawna nie tylko zainteresowani wiedzą, kto konkretnie z Jagi podprowadził tego Spartaka pod Źródło i z jakim efektem? Śmiech na sali.
-
starcie z Legią w Częstochowierek(S)io pisze:Raków na powrocie z przygodami?
-
A co zaopatrzyliście się w kamienie na Legię ? to zapewne mielibyście szansę . Co Legii , to warszawiaki są byli i będą "the best " .PGliwice pisze:to Legia się już nie przyzna do porażki w okolicach stadionu?mua2 pisze:joooo pisze:działo się coś ciekawego w Gliwicach przed meczem?Wejście na sektor gości wyglądało bardzo sprawnie, karta kibica gości do czytnika, zero sprawdzania jakichś list, przeszukanko i tyle. Zarówno przed meczem jak i po meczu jacyś miejscowi potracili barwy na rzecz Legionistów (niektóre płoną), ale zgodnie z tradycją – bez rozpisywania się na te tematy.
-
kukurydziaku wes sie nie udzielaj ,smieszny to ty jestes i mysia myki :)YZL pisze:Co do Zagłębie Lubin vs Śląsk Wrocław . Oprawa ciekawa , ale w tym piro wg mnie nic szczególnego nie było :) Obiektywnie patrząc Sląsk słyszalny tylko w przerwach naszego dopingu . Wrocławianie mnie rozśmieszyli " Zróbcie zasadzkę " kiedy była okazja mieli problem ze znalezieniem łąki :) A teraz napinka :) "kalkulatory " Bez spinki :)
-
I tak co by było nie po myśli Legii to foxx skasuje :-))
Coś więcej na temat Raków-Legia??
Coś więcej na temat Raków-Legia??
-
Taki cel żeby uświadomić, że wkręcanie ludziom tego Spartaka to jest j***** farmazon. Jak to ktoś wcześniej napisał że Foxx, i Legia ma monopol na prawdę;) Ty jako moderator tego forum powinieneś darować sobie takie wpisy, bo każdy może napisać sobie że - Od dawna nie tylko zainteresowanie wiedzą że Legia to farmazoniarze. A nie wiedzą? Wiedzą. Więc Foxx, racja jest jak d***.Każdy ma swoją. Pociskajcie dalej te pier.dolenie o Spartaku.Foxx pisze:Jaki cel ma wklejanie tutaj tych bzdur, gdy od dawna nie tylko zainteresowani wiedzą, kto konkretnie z Jagi podprowadził tego Spartaka pod Źródło i z jakim efektem? Śmiech na sali.
-
To może napisz do czego ma się przyznać i zobaczymy.PGliwice pisze:to Legia się już nie przyzna do porażki w okolicach stadionu?mua2 pisze:joooo pisze:działo się coś ciekawego w Gliwicach przed meczem?Wejście na sektor gości wyglądało bardzo sprawnie, karta kibica gości do czytnika, zero sprawdzania jakichś list, przeszukanko i tyle. Zarówno przed meczem jak i po meczu jacyś miejscowi potracili barwy na rzecz Legionistów (niektóre płoną), ale zgodnie z tradycją – bez rozpisywania się na te tematy.
-
kukurydziaku wes sie nie udzielaj ,smieszny to ty jestes i mysia myki :)[/quote]silesiawks pisze:
No silesiawks , post na poziomie :) Ale czego mogę wymagać od malinowego nosa , którego wyznacznikiem jest arystokracja rodem z dworca pkp . "Weź" nie weś , polecam słownik ortograficzny przestudiować :)