Komentarze, Relacje, Galeria-24 Kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze, Relacje, Galeria-24 Kwietnia
Też myślę, że takie jeżdżenie jest lepsze, niż pozostawanie w domach. Dotyczy to zresztą także stadionu Widzewa, pod który moim zdaniem powinny podjeżdżać co dwa tygodnie wycieczki z innych miast. Policja by musiała się pogimnastykować trochę, to może by się okazało, że ten sektor jednak może spokojnie przyjmować gości. Prawnik+kamery+jazda, wszędzie gdzie zamknięty sektor/zakazy/cokolwiek. Podbijać pod stadion nam nie zabronią, nie przy prawniku i kamerach. A tam niech się męczą.
Kilka osób znajduje sposób i wchodzi na trybuny Wisły.
W&R
W&R
nlf chodziło mi tylko oto ze pomyliłes strony stadionu . Robisz afere jakbyście byli od strony ul.Reymonta . Z tamtej strony jest wejscie tylko na jeden sektor także ludzi za dużo tam nie uswiadczysz .
Ten temat jest o meczach z I ligi, które odbywały sie 24 kwietnia, był on przyklejony na górę. Drugi temat jest o meczach z tego weekendu i jak zawsze panuje tam śmieciarstwo.incognito85 pisze:...
Do roku 98.ef pisze:Nie musisz sobie wyobrażać, wystarczy żebyś sięgnął pamięcią do roku bodaj 1997.nlf pisze:"oczysmoka" dziwie się, że ty mi się dziwisz.
po prostu nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby na pół godziny przed meczem, kiedy wszyscy są już pod stadionem jakakolwiek ekipa wjechała do Chorzowa (bez obstawy!) i robiła co chciała, kasując miejscowych na własnym podwórku - i nie ważne z której strony byśmy nie mieli wejść na stadion.
Więc bez napinki, tak jak wcześniej pisałem obite zostały pojedyńcze jednostki i za to dupny minus do Wisły, że nie umiał zorganizować komitetu powitalnego.
Ten mecz, na którym doszło do konkretnej zadymy z policją z obydwu stron, gdy na zegarze było 9-0 dla Wisły, a Ruch wyjechał z drzwiami od jakiegoś magazynu w roli tarczy przed strzałami z gładkolufowych.
Ekipa Wisły, bynajmniej nie tak liczna jak Ruchu wczoraj, ok. 20-30 osób przyjechała do Chorzowa rano i kroiła Was po całym mieście. Dołączyli do całej 1,5 tysięcznej grupy pod samym stadionem idąc łąką od strony ul. Hajduckiej (trasa średnicowa jeszcze wtedy nie istniała) przez nikogo nie niepokojeni, przy czym skroili jeszcze 50 metrów od stadionu kilka barw zdumionym fanom Niebieskich, przyglądającym się z daleka pochodowi Wiślaków i nie zważających na niebezpieczeństwo z drugiej strony.
Ten okres zresztą to był standard w wykonaniu Wisły, że jechali do Chorzowa, Katowic czy Zabrza wcześniej i kroili miejscowych. Nrth na pewno może więcej o tym opowiedzieć jeśli będzie mu się chciało i jeśli trafią się tu niedowiarki.
A może przypomnisz sobie jak Wasza ekipa samochodowa padła na cyce po jednym z meczy u nas? Tez był to koniec lat 90.
Ale to nie jest wspomnien czar,wiec skonczmy juz pierdolic.Jest po meczu,troche barw do przodu i koniec tematu.
-
clearbluesky
Widocznie masz słabą pamięć. Nie tak dawnych derbów z Górnikiem nie pamiętasz? Trochę inna sytuacja ale 200m od stadionu nas zaskoczyli i komitet powitalny dobiegał po fakcie spod stadionu. Nie róbmy z siebie nie wiadomo kogo bo na upartego każdemu klubowi idzie wywinąć podobną akcję.nlf pisze:"oczysmoka" dziwie się, że ty mi się dziwisz.
po prostu nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby na pół godziny przed meczem, kiedy wszyscy są już pod stadionem jakakolwiek ekipa wjechała do Chorzowa (bez obstawy!) i robiła co chciała, kasując miejscowych na własnym podwórku - i nie ważne z której strony byśmy nie mieli wejść na stadion.
Więc bez napinki, tak jak wcześniej pisałem obite zostały pojedyńcze jednostki i za to dupny minus do Wisły, że nie umiał zorganizować komitetu powitalnego.
Prawda jest taka że teraz to już sukcesem jest wjechac do jakiegoś miasta bez obstawy . Wam sie udao wiec duzy plus.
-
Fanatyczny styl
Raków obecny w Toruniu ? Jak tak to jaka liczba ? Na meczu Siarka-Stal cos sie działo ?
Działo się coś ciekawego w Gliwicach przed meczem?
Fanatyczny styl pisze:Raków obecny w Toruniu ? Jak tak to jaka liczba ?
-
Maniek12351
-
niewidzialny12
wczoraj przed meczem pod stadionem Motor atakuje autokary i samochód Siarki. Siarka sie nie zatrzymuje.
nie jestem kibicem żadnego z tych klubów. obserwator
nie jestem kibicem żadnego z tych klubów. obserwator