Jeśli chodzi o vlepki to w środe wysłałem projekty vlepek kolesiowi z [link] i w piątek już szły do druku. Dzisiaj rano przyszła paczka z tymi vlepkami, które zamówiłem.
Nie pozostaje mi nic innego jak poleciac stronke: [link]
Któryś raz z rzędu u niego zamawiam i jeszcze sie nie zawiodłem.
Profesjonalna robota.
Swego czasu byl adres do kkolesia(lub na strone allegro)co robil fajnie niesmiertelniki i klamry z logo klubu(i nietylko).Moze ktos posiada namiary.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
Nowe koszulki ŁKS Łódź robione na indywidualne zamówienie u użytkownika alex_delarge.
Projekt:
Efekt:
Projekt wysłany na maila 1.lipca, koszulki przyszły dzisiaj także dość szybka realizacja, wszystko za pośrednictwem kontaktu mailowego.
Ogólnie polecam tego gościa innym, choć zobaczymy w jakim stanie będą koszulki po kilku praniach.
orientuje sie ktos moze czy ktorys z wykonawcow zrobilby bluze(jedna sztuke)z haftem??(przod i tyl)??jezeli tak,to jak to wyglada mniej wiecej cenowo
dzieki wielkie z gory
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Czy wie ktoś gdzie mogę zamowić 500 vlepek ? W Tym po 100 vlepek jednego wzoru.? Mam 5 wzorów.
Jesli zna ktoś osoby prywatne lub firmy to prosze o podanie kontaktu.
magik1217 pisze:Czy wie ktoś gdzie mogę zamowić 500 vlepek ? W Tym po 100 vlepek jednego wzoru.? Mam 5 wzorów.
Raczej nigdzie 500 sztuk jednego wzoru 18 zł w Sosnowcu.
magik1217 pisze:Czy wie ktoś gdzie mogę zamowić 500 vlepek ? W Tym po 100 vlepek jednego wzoru.? Mam 5 wzorów.
takie coś to chciałoby się powiedzieć w erze - ale nie tak na poważnie to szukaj tanich drukarni - tylko będzie to droższe niż w tych, których drukuje większość klubów polskich, wiem bo sam sprawdzałem, chyba, że mieszkasz w dużym mieście, ale sądząc po rozmiarze zamówienia to chyba nie.
takie coś to chciałoby się powiedzieć w erze - ale nie tak na poważnie to szukaj tanich drukarni - tylko będzie to droższe niż w tych, których drukuje większość klubów polskich, wiem bo sam sprawdzałem, chyba, że mieszkasz w dużym mieście, ale sądząc po rozmiarze zamówienia to chyba nie.
Właśnie o to chodzi, ze mieszkam w małym mieście i tak duże zamowienia są bezsensu bo vlepki sie nie sprzedadza. Miałem jednego prywatnego gościa ale urwał mi sie kontakt.
Wiec ponawiam prośbe
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:orientuje sie ktos moze czy ktorys z wykonawcow zrobilby bluze(jedna sztuke)z haftem??(przod i tyl)??jezeli tak,to jak to wyglada mniej wiecej cenowo
dzieki wielkie z gory
[link] na tej stronie można zamówić bluzy koszulki itd. Z haftem ale nie jestem pewny czy od jednej sztuki musisz się spytać ich na maila
Orzeł Dębno pisze:Kogo polecacie jesli chodzi o bluzy z haftami? I do tego by 10 sztuk robil
W Łodzi jest zajebisty ziomek który robil ostatnio dla nas bluzy własnie z haftami. Bluzy doszły przedwczoraj i sa zajebiste ! Jak chcesz namiary na niego to na PW zagadaj. bluzy sa pierwsza klasa. Hafty zajebiste, materiał wypas i cena jak na jakość bluzy to niska ! poza tym w porzadku koleszka.