do HeyMJO, ogarnij się gościu zanim cokolwiek następnym razem napiszesz! lepiej nie pisz w ogóle jak masz pisać takie brednie!hooltaje pisze:specjalnie po to założyłeś konto żeby się pochwalić tym?może napiszesz czego żeście z meczu szybciej się zerwali mimo że mieliście połączenie pół godziny po meczu?fakt akcja nieudana bo hamulcowy się pospieszył przez pomyłkę ale po tym dostajecie tel i macie wystarczająco dużo czasu na to żeby zerwać hamulec a że gościu przez telefon kręci to nie nasz już problem.tyle z mojej strony nie mam zamiaru polemizować więcej z tobą na ten temat na tym forumHeyMJO pisze: MJO w Katowicach 50 osób pociągiem. W drodze powrotnej za Opolem (jak się później okazało ) nie udolna akcja Chrobrego. Koleś zaciąga hamulec pociąg staje ( szykujemy się na akcje ) atu nic , ruszamy i pokilkunastu minutach dzwoni Chrobry że czekał na przejeździe. Wysyłają gościa aby zaciągnął hamulec i nie kontaktują się z nim kiedy ma to zrobić????? a po 2 ,to czemu nie dzwonili wcześniej do nas , abyśmy my mogli zaciągnąć hamulec w odpowiednim czasie. Trochę nie przemyślana akcja
komentarze 19-21.04
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: komentarze 19-21.04
-
stadionowy_artysta
-
kapitan_planeta
Nigdy nie jeździli specjalnie regularnie a teraz po tych wewnętrznych podziałach coś czuję, że szybko się nigdzie nie wybiorą.Łukasz1920 pisze:Dlaczego Polonia nie wybiera się do Chorzowa? Może być priv.
-
WiślakBSNT
Ekipa na zdjęciu to Unia, dokładnie osiedle które według Tarnovii jest ich bastionem ;) A i zdobycz po wczorajszym meczu.P1. pisze:Ekipa na zdjeciu to Iskra?VJ pisze:
+ zdjęcie które nie wiem czy można wiązać z tym co powyżej napisane:
P.S to był pierwszy mecz Tarnovii po dłuższej przerwie od kibicowania i chyba szybko nie wrócą :D
-
WiślakBSNT
wiesz oni od dawna utrzymują, że w Tarnowie są równorzędną siłą dla Unii, a na mecze nie chodzą bo im się nie chce ;) i co do tej informacji którą podali, że zostali przed meczem lekko obici to prawda, ale gdyby nie psy które wmieszały się w ostatniej chwili to by sie dla nich jatką skończyło, także dzięki psom udało im się wejść na mecz i trochę po dopingować.gazo77 pisze:Tracą flagę, a na pejsbuku: "Nie było źle oby tak dalej". O co chodzi?
ciekawa sytuacja w tym Tarnowie.pamiętam jak byliśmy na Unii jakoś pod koniec lat 90tych (słabą mam pamięć do dat),to Unia nie istniała a pod stadionem mieliśmy starcie z Tarnovią.teraz Unia rządzi a Tarnovia nie istnieje.
Ale to już z 10 lat albo i więcej jest taki stan rzeczy więc skąd takie zaskoczenie.
wiem ile to trwa i nie jest to dla mnie zaskoczenim,chodziło mi bardziej o to że miasto derbowe a nie jest tak jak np. w Rzeszowie.zaskoczeniem to była wtedy ta ekipa Tarnovii pod kasami a Unii zero u siebie.fakt że Unia po odrodzeniu już tyle lat miażdży wroga i nie daje mu się odrodzić.
-
Gwidon Becel
Wpis z innego forum dotycząca flagi Tarnovi :
"Bujda bajka na meczu po pierwsze nie było żadnych flag. Tą flagę miały przeżuty z pwst od lat ... miały ją, mają bo jest ich własnością sami ją zrobili a że nie potrafią nic zrobić a nadażyła się okazja, że coś się u nas dzieje i od kilku lat był młyn to wyciągneli z szafy i wymyślili tą historyjkę ... żałosne ..."
Unia twierdzi że zdobyli ją w niedzielę po meczu , a Tarnovia że Unia poprzez przerzuta miała tą flagę od lat .
"Bujda bajka na meczu po pierwsze nie było żadnych flag. Tą flagę miały przeżuty z pwst od lat ... miały ją, mają bo jest ich własnością sami ją zrobili a że nie potrafią nic zrobić a nadażyła się okazja, że coś się u nas dzieje i od kilku lat był młyn to wyciągneli z szafy i wymyślili tą historyjkę ... żałosne ..."
Unia twierdzi że zdobyli ją w niedzielę po meczu , a Tarnovia że Unia poprzez przerzuta miała tą flagę od lat .
-
establishment
Unia twierdzi że flaga została zdobyta w piątek .
nikt z nas nie pisał o niedzieli , zdjęcie i flaga z piątku ,tyle od nas .
-
HailVictory
Ja myślałem,że Fc tworzą ludzie a nie statystyki z wikipedii.
To w temacie Skokowej,którzy jeżdżą od lat a flagę zrobili dopiero teraz.
Flaga wpada w piątek. Mecz koszernych był w niedziele. Przed nikim się tłumaczyć nie będziemy jak została ona zdobyta. Dla waszej wiadomości na pewno nie przyniósł jej jakiś przerzut ani nie została przez nas zrobiona (!).
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5944_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5944_n.jpg
Chyba nie zrozumiałeś o co mu chodziło.HailVictory pisze:Ja myślałem,że Fc tworzą ludzie a nie statystyki z wikipedii.
http://www.cuprum.wroc.pl/kontakt-19Luca Brasi pisze:KGHM do Wrocławia, a to dobre.
No popatrz już coś KGHM w tym znienawidzonym Wrocławiu jest.
Na Górnym Śląsku też sobie nie wyobrażali że kopalnie polikwidują.
Co do samej idei fanclubów to fan cluby nie mają być ekipami hools, z fanclubów może się wywodzić kilka-kilkanaście osób które dołączą do ekipy, natomiast głównym celem jest wytworzenie mody na dany klub w danej miejscowości głownie wśród piknikowych kibiców.
I Śląsk i Zagłebie ma fancluby różne i jakościowo i liczebnie. Spierać się tu nie ma o co wystarczy że każdy sobie popatrzy na frekwencje na meczach oraz na frekwencje wyjazdowe i sam sobie odpowie na dręczące go pytania.
Ja powiem jeszcze coś na temat tego co się działo w Tarnowie. Nie wiem z kąd wiślakBSNT czerpie swoją wiedzę na ten temat, ale psy się w nic nie wmieszały. My weszliśmy na stadion od strony plant, a psiaki staly po stronie sektora dla gości i nie miały żadnego wpływu na to czy wejdziemy i będziemy prowadzić doping. Dalej odpowiadając to LEKKO oberwał JEDEN z nas, co nie przeszkodziło, aby wszedł z nami na stadion. Nie utrzymujemy, że jesteśmy równorzędną siłą w Tarnowie, bo nie siejemy jakiejś śmiesznej propagandy tylko powoli po cichu robimy swoje. Nie uważamy, że PWST jest naszym bastionem... Co do flagi to nie mogliśmy jej stracić w niedzielę, bo nie mieliśmy zadnej flagi i owszem moge powiedziec, że kibice unii sami ją sobie zrobili, bo wykonali ją przerzuty, którzy kiedyś kibicowali Tarnovii. Przerzucili się, a flaga została u nich i teraz gdy zaczęło się coś dziać to wyciągnęli ją z wersalki i roznieśli, że ją zdobyli.
Polonii nie było. Patrząc przez pryzmat ostatnich wydarzeń to niech Polonia do końca ogarnie burdel u siebie a potem jeździ. Na razie wszystko idzie w dobrą stronę
Ciekawe czy dalej będziecie latać na Tarnovie czy sluch o Was znowu zaginie. Cóż, poczekamy, zobaczymy
Wystarczylo ze raz przyszliśmy na mecz i napisaliśmy relację na forum i odrazu takie zamieszanie....
Nie będziemy latać na Tarnowie tylko jak już mówiłem po cichu będziemy nadal robić swoje. Mamy w sobie odrobine pokory i wiemy co jesteśmy w stanie zrobić a czego nie
Nie będziemy latać na Tarnowie tylko jak już mówiłem po cichu będziemy nadal robić swoje. Mamy w sobie odrobine pokory i wiemy co jesteśmy w stanie zrobić a czego nie
Ty nie lepszy jesteś od niego. Łatwo Ci cisnąć szyderę po Polonii jak kibicujesz dużemu klubowi z ogromną liczbą kibiców. Dla nas widocznie nie tak łatwo jest zebrać skład na każdy wyjazd, a do tego dochodzą różne sprawy wewnętrzne z ostatniego czasu.O.. pisze:Cichociemny zawsze taki wyszczekany jesteś w sprawie Warszawy, to może zabierzesz głos jak kolega ładnie pyta?Łukasz1920 pisze:Dlaczego Polonia nie wybiera się do Chorzowa? Może być priv.
Dla wszystkich zainteresowanych na następny wyjazd do Kielc są prowadzone zapisy.
establishment pisze:Unia twierdzi że flaga została zdobyta w piątek .
Więc jak ? Fana nie wywieszana od ponad 10 lat nagle wpada Wam w ręce w piątek, idziecie na stadion i robocie sobie z Nią zdjęcia? Dobrze zrozumiałem ?
Jeśli nie to mnie poprawcie, tylko na pw proszę żeby nie zaśmiecać tematu.
Bez pozdrowień.
-
kamillok92
czy gdzies sie przewijala informacja ile Zaglebia w Poznaniu? ile ich wspieralo Zawiszy?
KibicMKS pisze:Więc jak ? Fana nie wywieszana od ponad 10 lat nagle wpada Wam w ręce w piątek, idziecie na stadion i robocie sobie z Nią zdjęcia? Dobrze zrozumiałem ?
Jeśli nie to mnie poprawcie, tylko na pw proszę żeby nie zaśmiecać tematu.
Bez pozdrowień.
a to jak wpada nam flaga to mamy zdjec nie robić , wpadla flaga, poszło zdjecie ,
zamiast sie pokornie przyznać do straty jak zrobiła to np.Jaga to wy odwracacie kota ogonem .
Zawisza wspiera zgode w liczbie 11 osob z flaga ,,Rycerze Pomorza,,kamillok92 pisze:czy gdzies sie przewijala informacja ile Zaglebia w Poznaniu? ile ich wspieralo Zawiszy?
Niezły kabaret sie robi.Gość który trzyma sie wersji o 'fladze w wersalce zrobionej przez Unistów' niech lepiej odstawi klej.
Najgorsze jest to że wy sami w to wierzycie i rozpowiadacie dalej. Na początku to było śmieszne ale teraz robi sie niemiło
Najgorsze jest to że wy sami w to wierzycie i rozpowiadacie dalej. Na początku to było śmieszne ale teraz robi sie niemiło
-
Edward1488
Ile lat wstecz? Ponad 10?
-
zoppot kurort
Klimatyczna fota:) zaryzykowałbym nawet że to lata 90-te;)
Po bardzo długiej przerwie Karkonosze JG wystawiają młyn u siebie zobaczymy czy się coś rozkręci z powrotem u Karków czy to tylko jednorazowy wyskok.
Potwierdzi ktoś?definicjakibol pisze:Jaga nie jedyna straciła barwy w ten weekend. Podobno na busa Lechii wracającego z Wrocławia zaczaił się Lech i łupem pada 150 machajek w biało-zielonych barwach.
Co to za nowość,że chłopaki z Lechii, którzy są tu na forum bardzo aktywni, szczególnie jak coś się wydarzy w Gdyni tak milczą?
-
Gór1946nik
Też jestem ciekaw na jednej z fotek już widać było typów w koszulkach Śląska. Niesamowici oni są kiedyś całym sercem za Górnikiem potem stali się odizolowaną ekipą by później stać się fanami Wks-u. Karkonosze to typowy przykład jak można stać się przerzutem w ciągu paru lat. Brak słów.lubinek33 pisze:Po bardzo długiej przerwie Karkonosze JG wystawiają młyn u siebie zobaczymy czy się coś rozkręci z powrotem u Karków czy to tylko jednorazowy wyskok.
oczywiście były pozdrowienia dla Śląska i parę bluzgów na Górnik.
chłopaki z Lechii żyją światem rzeczywistym, a nie kibice.net. W naszym imieniu informacje podaje DFLGArkaToMy pisze:Co to za nowość,że chłopaki z Lechii, którzy są tu na forum bardzo aktywni, szczególnie jak coś się wydarzy w Gdyni tak milczą?
Liczby wyjazdowe z tej kolejki
https://www.facebook.com/KibicowskiSwia ... 9686620983
https://www.facebook.com/KibicowskiSwia ... 9686620983
-
fiftififti
Natomiast Pogoń wracająca z Warszawy w niedzielę, kroi kilkanaście szali Lecha.wiktor123 pisze:Potwierdzi ktoś?definicjakibol pisze:Jaga nie jedyna straciła barwy w ten weekend. Podobno na busa Lechii wracającego z Wrocławia zaczaił się Lech i łupem pada 150 machajek w biało-zielonych barwach.
-
Michał***24
Chyba najlepsza kolejka kibicowsko w ost miesiącach a może nawet 2-3 latach!
-
pkskjg1953
I jak zwykle odezwie się kto... Wy bez nas żyć nie możecie!? :) Zapomniałeś jeszcze napisać o szalach w naszym młynie Arki, Bałtyku i Lechii :) A kto był całym sercem za Górnikiem to widzisz do tej pory, więc darujcie sobie te konkretne komentarze bo mamy to...Gór1946nik pisze:Też jestem ciekaw na jednej z fotek już widać było typów w koszulkach Śląska. Niesamowici oni są kiedyś całym sercem za Górnikiem potem stali się odizolowaną ekipą by później stać się fanami Wks-u. Karkonosze to typowy przykład jak można stać się przerzutem w ciągu paru lat. Brak słów.lubinek33 pisze:Po bardzo długiej przerwie Karkonosze JG wystawiają młyn u siebie zobaczymy czy się coś rozkręci z powrotem u Karków czy to tylko jednorazowy wyskok.
-
RoyberpakaOdrodzenie
Kolega długo za granicą był...albo miał wyłączony internet.Michał***24 pisze:Chyba najlepsza kolejka kibicowsko w ost miesiącach a może nawet 2-3 latach!
(
Natomiast Pogoń wracająca z Warszawy w niedzielę, kroi kilkanaście szali Lecha.[/quote]
Jakieś foto? Bo wydaje mi się że wcześniej (przed wykasowaniem postów) ktoś wspominał o spotkaniu kilku osób z Pogoni jadących pociągiem z którymś Fc Lecha tyle że to Pogoń miała oberwać i stracić szale...
Jakieś foto? Bo wydaje mi się że wcześniej (przed wykasowaniem postów) ktoś wspominał o spotkaniu kilku osób z Pogoni jadących pociągiem z którymś Fc Lecha tyle że to Pogoń miała oberwać i stracić szale...