Nie róbcie offtopa, pytanie było o sytuację sprzed jakiegoś czasu, nie obecną.
A to, że MW została pogoniona to bzdura totalna.
Proponuję wrócić do tematu.
O co pytasz ??
Jeśli o stosunki tych ekip, to informuję Cię że GKS Tychy & Górnik Wałbrzych - sztama
Powiedzmy sobie szczerze, że sztama jest, ale wspomaganie się wzajemnie "nieco" kuleje. Jeszcze jakiś czas temu, tutaj na tym forum można było przeczytać, że w ekipie GKS-u Tychy zdania w kwestii trzymania z Górnikiem są mocno podzielone.
Nie wiem jak jest obecnie wewnątrz u was, nie mniej jednak daje się to zauważyć, które zgody są dla was na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu. Nie żebym siał napinkę, po prostu to widać i takie są moje odczucia. Pozdrawiam.
____________________________________________________ Poszerzaj swoje horyzonty - Wyburz dom z naprzeciwka
O co pytasz ??
Jeśli o stosunki tych ekip, to informuję Cię że GKS Tychy & Górnik Wałbrzych - sztama
Powiedzmy sobie szczerze, że sztama jest, ale wspomaganie się wzajemnie "nieco" kuleje. Jeszcze jakiś czas temu, tutaj na tym forum można było przeczytać, że w ekipie GKS-u Tychy zdania w kwestii trzymania z Górnikiem są mocno podzielone.
Nie wiem jak jest obecnie wewnątrz u was, nie mniej jednak daje się to zauważyć, które zgody są dla was na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu. Nie żebym siał napinkę, po prostu to widać i takie są moje odczucia. Pozdrawiam.
Niestety jest jak piszesz odnosnie wzajemnego wspomagania ostatnimi czasy. Rozni ludzie maja napewno swoich faworytow jesli chodzi o poszczegolne nasze zgody... jest to sytuacja normalna...jesli chodzi o Gornik Walbrzych to napewno murem stoi za Wami grupa OldBoys Gks Tychy i nie tylko :) wierze , ze nadejda lepsze czasy we wzajemnych relacjach.
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
W Lesznie widać więcej barw kolejorza kręcących się po mieście niż kibiców Unii Leszno. To samo tyczy się sporo zamazanych grafów Unii przeprawionych na Lecha. Jest to ewidentna kosa
VAN LÖNGER pisze:O co pytasz ??
Nie wiem jak jest obecnie wewnątrz u was, nie mniej jednak daje się to zauważyć, które zgody są dla was na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu. Nie żebym siał napinkę, po prostu to widać i takie są moje odczucia. Pozdrawiam.[/quote]
Niestety jest jak piszesz odnosnie wzajemnego wspomagania ostatnimi czasy. Rozni ludzie maja napewno swoich faworytow jesli chodzi o poszczegolne nasze zgody... jest to sytuacja normalna...jesli chodzi o Gornik Walbrzych to napewno murem stoi za Wami grupa OldBoys Gks Tychy i nie tylko :) wierze , ze nadejda lepsze czasy we wzajemnych relacjach.[/quote]
No dokładnie tak jest :/
Starsze pokolenie jest jak najbardziej za tym by sztama trwała...
Młode natomiast nie oszukujmy się nie chce zbytnio ciągnąć tego dalej.
Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
yenek pisze:Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
To sobie poczytaj co Radomiak ostatnio robił na trasie w Legijnym mieście i w jakiej atmosferze odbywają się mecze z Radomiaka z FC Legii.
Na prawdę, jestem za zamknięciem rejestracji na forum.
Hermes1975 pisze:Jak wyglada sytuacja w Nieszawie (miejscowosc jakies 20 km od Włocławka). Na jednym z murów widzialem przekresloną białą gwiazde i podpis Cracovia
To, że ktoś coś namalować ma oznaczać, że jest tam jakiś FC ?
Pewnie ktoś przejazdem machnął
O miejscowości 1 raz słyszę.
NewcastleUnited pisze:mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Hermes1975 pisze:Jak wyglada sytuacja w Nieszawie (miejscowosc jakies 20 km od Włocławka). Na jednym z murów widzialem przekresloną białą gwiazde i podpis Cracovia
To, że ktoś coś namalować ma oznaczać, że jest tam jakiś FC ?
Pewnie ktoś przejazdem machnął
O miejscowości 1 raz słyszę.
A gdzie napisalem o jakims FC???
Pytam sie o miejscowosc bo sam napis mnie zdziwil. [link] o ta miejscowosc chodzi.
yenek pisze:Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
To sobie poczytaj co Radomiak ostatnio robił na trasie w Legijnym mieście i w jakiej atmosferze odbywają się mecze z Radomiaka z FC Legii.
Gołębie sami między sobą do końca nie wiedza jak jest. Najlepiej niech ktoś z Warszawy określi co i jak.
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.
NewcastleUnited pisze:mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Górnik Zabrze - Siarka Tarnobrzeg
Raków - Bełchatów
Cracovia - ŁKS
Lech Poznań - Jagiellonia
Ruch Chorzów - Igloopol
Widzew - GKS Tychy
Górnik Wałbrzych - Śląsk Wrocław
Wisła Kraków - Motor Lublin
Stilon - Falubaz
Korona - Lech Poznań
Górnik Łęczna - Orlęta Łuków
Piast Gliwice - Arka Gdynia
Z góry dziękuje ;)
PDW!
Górnik-Siarka hmm raczej neutralnie , razem wspomagają Wisłoke
Lech-Jagielonia -kosa
Ruch-Igloopol - było wiele razy opisane
Widzew -GKS Tychy -kosa
Górnik-Śląsk - naprawde pytasz ?
Wisła-Motor-j/w
Stilon-Falubaz -kosa
Korona-Lech -kosa
Piast - Arka -kosa
lubinek33 pisze:jak tam Górnik Wałbrzych ze Slavią Praga?
bo chyba tak jak w przypadku GKS-u Tychy się chyba trochę pogorszyło ?
Pytanie bez spinki oczywiście.
Mi się wydaje że dobrze , często sie wspomagają , kiedyś jeszcze ta zgoda była raczej chuligańska , potem zaczeli się wspomagać wszyscy . Przeważnie na każdych derbach jest po około 50 osób więc myśle ze raczej nie jest źle , wiecej niech ktoś powie z Górnika .
Gołębie sami między sobą do końca nie wiedza jak jest. Najlepiej niech ktoś z Warszawy określi co i jak.
Było to rozkminiane parę stron wcześniej. W mojej subiektywnej opinii raczej neutral.
Co do meczów RKSu z FC Legii, to ostatnio bez ciśnienia.
Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
lubinek33 pisze:jak tam Górnik Wałbrzych ze Slavią Praga?
bo chyba tak jak w przypadku GKS-u Tychy się chyba trochę pogorszyło ?
Pytanie bez spinki oczywiście.
Zaręczam ci że zgoda Górnik & Slavia ma się bardzo dobrze. Nie raz i nie dwa to właśnie Slavii było najwięcej ze wszystkich zgód na derbowych pojedynkach KSG.
Jackpot20 pisze:Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
na tym forum ktos wspominal o konakatach Spartaka Trnava z Partizanem a tranawa to byla zgoda FCB..
menoz pisze:Po proszę informację o klubach:RKS Radomsko,Górnik Łęczyca,Górnik Konin.Chodzi mi o młyn(ilość) zgody,kosy.
Kosy - GKS Bełchatów
Młyn - Na pierwszym meczu w tej rundzie wystawili ponad trzy stówki. W poprzedniej rundzie nie opuszczali poziomu poniżej 80-100 osób przy najgorszym ligowym rywalu.
Jackpot20 pisze:Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
na tym forum ktos wspominal o konakatach Spartaka Trnava z Partizanem a tranawa to byla zgoda FCB..
Co ma piernik do wiatraka ? Nie wydaje mi się żeby cokolwiek ich łączyło
He he a kiedys Legia jebła Motor dla Radomiaczka i to Zagłebie poszło za Motorem wtedy