Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Widzew - Jagiellonia?
Na pewno mają układ z Chemikiem Kędzierzyn - Koźle.xxMATxx pisze:Jakie zgody i kosy posiada Raków Częstochowa ?
A propos Rakowa... minęło już tyle lat... może napiszecie dlaczego padła Wasza zgoda ze Stalówką ?
brunobannani
Videoton Szekesfehervar zgoda + Chemik KK uklad?xxMATxx pisze:Jakie zgody i kosy posiada Raków Częstochowa ?
s
Kibic101 pisze:Arka Gdynia - Widzew Łódź
W obu przypadkach nic nas nie łączy, poza prywatnymi kontaktami paru osób ale to nic nowego i szczególnego.Hujtras pisze:Widzew - Jagiellonia?
Niestety jest jak piszesz odnosnie wzajemnego wspomagania ostatnimi czasy. Rozni ludzie maja napewno swoich faworytow jesli chodzi o poszczegolne nasze zgody... jest to sytuacja normalna...jesli chodzi o Gornik Walbrzych to napewno murem stoi za Wami grupa OldBoys Gks Tychy i nie tylko :) wierze , ze nadejda lepsze czasy we wzajemnych relacjach.ferment pisze:Powiedzmy sobie szczerze, że sztama jest, ale wspomaganie się wzajemnie "nieco" kuleje. Jeszcze jakiś czas temu, tutaj na tym forum można było przeczytać, że w ekipie GKS-u Tychy zdania w kwestii trzymania z Górnikiem są mocno podzielone.VAN LÖNGER pisze:O co pytasz ??Kibic101 pisze:Arka Gdynia - Widzew Łódź
GKS Tychy - Górnik Wałbrzych
Zawisza Bydgoszcz - Cracovia Kraków
Jeśli o stosunki tych ekip, to informuję Cię że GKS Tychy & Górnik Wałbrzych - sztama
Nie wiem jak jest obecnie wewnątrz u was, nie mniej jednak daje się to zauważyć, które zgody są dla was na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu. Nie żebym siał napinkę, po prostu to widać i takie są moje odczucia. Pozdrawiam.
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
Pytanie do kogoś z Olimpii Grudziądz . Czy w fc Łasin i Radzyn poza kibicowaniem Olimpii są jakieś inne jednostki kibicowskie? Może być pw
Dwie Legie Jedna Wiara.
W Lesznie widać więcej barw kolejorza kręcących się po mieście niż kibiców Unii Leszno. To samo tyczy się sporo zamazanych grafów Unii przeprawionych na Lecha. Jest to ewidentna kosa
Jak wygląda sprawa w Kielcach pomiędzy Iskrą a Koroną?
Zero ciśnień. Osoby z Korony także śmigają na Iskrę ale tylko pooglądać. Osoby tworzące młyn Iskry to zupełnie inne niż na Koronie.Melanż pisze:Jak wygląda sprawa w Kielcach pomiędzy Iskrą a Koroną?
Po zerwaniu zgody Ruchu z Apatorem podobno część Apatora śpiewała coś "nieładnego", można rozjaśnić temat?
-
VAN LÖNGER
Powiedzmy sobie szczerze, że sztama jest, ale wspomaganie się wzajemnie "nieco" kuleje. Jeszcze jakiś czas temu, tutaj na tym forum można było przeczytać, że w ekipie GKS-u Tychy zdania w kwestii trzymania z Górnikiem są mocno podzielone.VAN LÖNGER pisze:O co pytasz ??
Jeśli o stosunki tych ekip, to informuję Cię że GKS Tychy & Górnik Wałbrzych - sztama
Nie wiem jak jest obecnie wewnątrz u was, nie mniej jednak daje się to zauważyć, które zgody są dla was na pierwszym, drugim czy nawet trzecim miejscu. Nie żebym siał napinkę, po prostu to widać i takie są moje odczucia. Pozdrawiam.[/quote]
Niestety jest jak piszesz odnosnie wzajemnego wspomagania ostatnimi czasy. Rozni ludzie maja napewno swoich faworytow jesli chodzi o poszczegolne nasze zgody... jest to sytuacja normalna...jesli chodzi o Gornik Walbrzych to napewno murem stoi za Wami grupa OldBoys Gks Tychy i nie tylko :) wierze , ze nadejda lepsze czasy we wzajemnych relacjach.[/quote]
No dokładnie tak jest :/
Starsze pokolenie jest jak najbardziej za tym by sztama trwała...
Młode natomiast nie oszukujmy się nie chce zbytnio ciągnąć tego dalej.
[Ś]LĄSK [Z]AWSZE [P]OLSKI
-
NewcastleUnited
mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Górnik Zabrze - Siarka Tarnobrzeg
Raków - Bełchatów
Cracovia - ŁKS
Lech Poznań - Jagiellonia
Ruch Chorzów - Igloopol
Widzew - GKS Tychy
Górnik Wałbrzych - Śląsk Wrocław
Wisła Kraków - Motor Lublin
Stilon - Falubaz
Korona - Lech Poznań
Górnik Łęczna - Orlęta Łuków
Piast Gliwice - Arka Gdynia
Z góry dziękuje ;)
PDW!
Raków - Bełchatów
Cracovia - ŁKS
Ruch Chorzów - Igloopol
Widzew - GKS Tychy
Stilon - Falubaz
Korona - Lech Poznań
Z góry dziękuje ;)
PDW!
Wszyscy święci i święte Boże - Módlcie się za nami...
kosaGórnik Wałbrzych - Śląsk Wrocław
Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
-
Hermes1975
Jak wyglada sytuacja w Nieszawie (miejscowosc jakies 20 km od Włocławka). Na jednym z murów widzialem przekresloną białą gwiazde i podpis Cracovia
http://www.smanager.pl
Po proszę informację o klubach:RKS Radomsko,Górnik Łęczyca,Górnik Konin.Chodzi mi o młyn(ilość) zgody,kosy.
To sobie poczytaj co Radomiak ostatnio robił na trasie w Legijnym mieście i w jakiej atmosferze odbywają się mecze z Radomiaka z FC Legii.yenek pisze:Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
Na prawdę, jestem za zamknięciem rejestracji na forum.
-
jemkotlety
To, że ktoś coś namalować ma oznaczać, że jest tam jakiś FC ?Hermes1975 pisze:Jak wyglada sytuacja w Nieszawie (miejscowosc jakies 20 km od Włocławka). Na jednym z murów widzialem przekresloną białą gwiazde i podpis Cracovia
Pewnie ktoś przejazdem machnął
O miejscowości 1 raz słyszę.
Neutral + dobre kontakty na górzeNewcastleUnited pisze:mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Cracovia - ŁKS
-
Hermes1975
jemkotlety pisze:To, że ktoś coś namalować ma oznaczać, że jest tam jakiś FC ?Hermes1975 pisze:Jak wyglada sytuacja w Nieszawie (miejscowosc jakies 20 km od Włocławka). Na jednym z murów widzialem przekresloną białą gwiazde i podpis Cracovia
Pewnie ktoś przejazdem machnął
O miejscowości 1 raz słyszę.
A gdzie napisalem o jakims FC???
Pytam sie o miejscowosc bo sam napis mnie zdziwil. http://pl.wikipedia.org/wiki/Nieszawa o ta miejscowosc chodzi.
http://www.smanager.pl
-
Belfast_pl
Gołębie sami między sobą do końca nie wiedza jak jest. Najlepiej niech ktoś z Warszawy określi co i jak.qazaq pisze:To sobie poczytaj co Radomiak ostatnio robił na trasie w Legijnym mieście i w jakiej atmosferze odbywają się mecze z Radomiaka z FC Legii.yenek pisze:Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.
KosaNewcastleUnited pisze:mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Widzew - GKS Tychy
jak tam Górnik Wałbrzych ze Slavią Praga?
bo chyba tak jak w przypadku GKS-u Tychy się chyba trochę pogorszyło ?
Pytanie bez spinki oczywiście.
Górnik-Siarka hmm raczej neutralnie , razem wspomagają WisłokeNewcastleUnited pisze:mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Raków - Bełchatów
Cracovia - ŁKS
Ruch Chorzów - Igloopol
Widzew - GKS Tychy
Stilon - Falubaz
Korona - Lech Poznań
Z góry dziękuje ;)
PDW!
Lech-Jagielonia -kosa
Ruch-Igloopol - było wiele razy opisane
Widzew -GKS Tychy -kosa
Górnik-Śląsk - naprawde pytasz ?
Wisła-Motor-j/w
Stilon-Falubaz -kosa
Korona-Lech -kosa
Piast - Arka -kosa
Mi się wydaje że dobrze , często sie wspomagają , kiedyś jeszcze ta zgoda była raczej chuligańska , potem zaczeli się wspomagać wszyscy . Przeważnie na każdych derbach jest po około 50 osób więc myśle ze raczej nie jest źle , wiecej niech ktoś powie z Górnika .lubinek33 pisze:jak tam Górnik Wałbrzych ze Slavią Praga?
Było to rozkminiane parę stron wcześniej. W mojej subiektywnej opinii raczej neutral.Belfast_pl pisze:Gołębie sami między sobą do końca nie wiedza jak jest. Najlepiej niech ktoś z Warszawy określi co i jak.qazaq pisze:To sobie poczytaj co Radomiak ostatnio robił na trasie w Legijnym mieście i w jakiej atmosferze odbywają się mecze z Radomiaka z FC Legii.yenek pisze:Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
Co do meczów RKSu z FC Legii, to ostatnio bez ciśnienia.
Sanovia Lesko - Sokół Sieniawa, jakie stosunki ?
Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
-
Gór1946nik
Zaręczam ci że zgoda Górnik & Slavia ma się bardzo dobrze. Nie raz i nie dwa to właśnie Slavii było najwięcej ze wszystkich zgód na derbowych pojedynkach KSG.lubinek33 pisze:jak tam Górnik Wałbrzych ze Slavią Praga?
KSG & SKS
-
brunobannani
na tym forum ktos wspominal o konakatach Spartaka Trnava z Partizanem a tranawa to byla zgoda FCB..Jackpot20 pisze:Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
s
-
mlodypatriota
menoz pisze:Po proszę informację o klubach:RKS Radomsko,Górnik Łęczyca,Górnik Konin.Chodzi mi o młyn(ilość) zgody,kosy.
Kosy - GKS Bełchatów
Młyn - Na pierwszym meczu w tej rundzie wystawili ponad trzy stówki. W poprzedniej rundzie nie opuszczali poziomu poniżej 80-100 osób przy najgorszym ligowym rywalu.
Jeżeli coś przekręciłem, to poprawcie.
Co ma piernik do wiatraka ? Nie wydaje mi się żeby cokolwiek ich łączyłobrunobannani pisze:na tym forum ktos wspominal o konakatach Spartaka Trnava z Partizanem a tranawa to byla zgoda FCB..Jackpot20 pisze:Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
-
Stadionowy Andrzej
Ty tak na serio? ... Spore ciśnienia.NewcastleUnited pisze:mogę prosić kogoś o opisanie stosunków na liniach:
Raków - Bełchatów
Cracovia - ŁKS
Ruch Chorzów - Igloopol
Widzew - GKS Tychy
Stilon - Falubaz
Korona - Lech Poznań
Z góry dziękuje ;)
PDW!
PIŁKA NOŻNA DLA KIBOLI !
He he a kiedys Legia jebła Motor dla Radomiaczka i to Zagłebie poszło za Motorem wtedyyenek pisze:Jak wyglądają stosunki Legia - Radomiak? Słyszałem od kilku osób, że trochę się tam ociepliło i że podobno na meczu Radomiak - Resovia było obecnych kilku osób z Legii, nie wiem czy to prawda i chce się upewnić. Pozdro!
Może naucz sie pisac najpierw nazwy klubów z dużej litery i nie tranawa tylko Trnava jak cośbrunobannani pisze:na tym forum ktos wspominal o konakatach Spartaka Trnava z Partizanem a tranawa to byla zgoda FCB..Jackpot20 pisze:Pytanie o zagraniczną scene kibicowską czy ktoś wie czy Banik Ostrava miał kiedykolwiek styczność z Hajdukiem Split? Jakie relacje są między tymi ekipami. Prosze o odpowiedź bez napinki bo niestety co druga na tym forum jest taka.
Jakie kosy ma GKS Jastrzębie ? Oprócz układów z niebieskim południem mają kontakty z jakąś ekipa ?
GKS&Banik , Raków , Góral ,ŁKS Łomża (Chodź teraz brak jakiegokolwiek kontaktu) . Napewno coś pominołem to niech ktoś dopisze.xxMATxx pisze:Jakie kosy ma GKS Jastrzębie ? Oprócz układów z niebieskim południem mają kontakty z jakąś ekipa ?
Jaka tam kosa? Może za dobrych stosunków Piast z Arką nie ma, ale bez przesady żeby to kosą nazywać.BHO966 pisze: Piast - Arka -kosa
Górnik Łęczna kosa z Wartą Sieradz.mlodypatriota pisze:menoz pisze:Po proszę informację o klubach:RKS Radomsko,Górnik Łęczyca,Górnik Konin.Chodzi mi o młyn(ilość) zgody,kosy.
Kosy - GKS Bełchatów
Młyn - Na pierwszym meczu w tej rundzie wystawili ponad trzy stówki. W poprzedniej rundzie nie opuszczali poziomu poniżej 80-100 osób przy najgorszym ligowym rywalu.
Górnik Konin zgoda z Gwardia Koszalin i Kosa KKS Kalisz
Czyli Piast Arka tępa kosa ?
Jaga Lech aby na pewno kosa ?
Jaga Lech aby na pewno kosa ?
Skąd żeś się ku*** urwał gościu? Co do czego? Gdzie Łęczyca a gdzie Łęczna...RESORT pisze:Górnik Łęczna kosa z Wartą Sieradz.mlodypatriota pisze:menoz pisze:Po proszę informację o klubach:RKS Radomsko,Górnik Łęczyca,Górnik Konin.Chodzi mi o młyn(ilość) zgody,kosy.
Kosy - GKS Bełchatów
Górnik Konin zgoda z Gwardia Koszalin i Kosa KKS Kalisz
menoz rejestrujesz się tylko po to,żeby się dowiedzieć o zgody,kosy.To bez rejestracji se poczytaj na poprzednich stronach,bo wszytsko było opisane wcześniej.