Założyciele Wisły Kraków „jedynie” ograniczyli dostęp do klubu wyłącznie do Polaków, jakiś czas potem działacze poznańskiej Warty domagali się już wykluczenia ze struktur PZPN wszelkich klubów, sędziów i zawodników, którzy nie byli chrześcijanami (1938 r.). Przeciwko takim rozwiązaniom protestowały Cracovia i Łódzki KS, na trybunach których pojawiała się w niemałej liczbie ludność żydowska.
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
Jestem ciekaw czy proboje ta dziare zaslaniac czy sobie popierdala przez centrum miasta z Adolfem na wierzchu jak na zdjeciu hehe
Troche dziwnie wyszlo, dziara Hitlera a na dole napis Dziary Kibicow i znaczek PW
Chłopak ma takie a nie inne poglądy wiec nie wiem po jaki ch*j drązysz jakies smieszne rozkminy.
Napewno zrobil sobie dziare po to zeby ja chowac przed takimi jak Ty.
Czyżby kolejny przykład pseudopatriotyzmu ? Nie oceniam poglądów autora, ale motyw Polska Walczącą... pogratulować !!! Myśli ktoś w ogóle, czy napierdala wszystko gdzie się da, byle sztuka... ?
Najpotężniejszy przeciwnik to ten, którego lekceważysz.
Jestem ciekaw czy proboje ta dziare zaslaniac czy sobie popierdala przez centrum miasta z Adolfem na wierzchu jak na zdjeciu hehe
Troche dziwnie wyszlo, dziara Hitlera a na dole napis Dziary Kibicow i znaczek PW
Chłopak ma takie a nie inne poglądy wiec nie wiem po jaki ch*j drązysz jakies smieszne rozkminy.
Napewno zrobil sobie dziare po to zeby ja chowac przed takimi jak Ty.
Ciekawy jestem, czy tak samo bys pisal o tych pogladach, gdyby sobie wydziaral sierp i mlot albo Stalina..