Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
jestemzbandy
Re: Wymarłe Ekipy ...
Co do Lechii Sędziszów to chyba od zawsze byli FC Resovii i to było ich priorytetem, noi dalej jest a na własną rękę to już pare lat nie działają, podobnie jak Błękitni(FC Wisłoki). Jak coś źle to niech ktoś mnie poprawi.
Ten_Typ_Tak_Ma pisze:A co z ekipą taką jak Mrągovia Mrągowo?
Udzielaja sie tylko na Stomilu ;)
-
macius2000
A jak tam wyglada sytuacja w Tarnovii Tarnow? CHodza na swoje mecze? Czy tylko jezdza na Cracovie ?? bo cos mi sie obilo o uszy ze znowu sie odradzaja ?
BKS Bolesławiec jeszcze działa? bo kiedyś cos tam działali, a juz na pewno kręcili młynek u siebie
-
MasterChef
Mechanik Bobolice u siebie już nie działa teraz jest tylko FC Bobolice (Gwardia Koszalin )opel pisze:Kilka lat temu jadąc do Mielna widziałem w Bobolicach wielki graf:
CAŁE NASZE ŻYCIE TO MZKS MECHANIK BOBOLICE.
Teraz już go nie ma :-(
Co to za ekipa???
Co z nią teraz???
-
macius2000
ponawiam zapytaniemacius2000 pisze:A jak tam wyglada sytuacja w Tarnovii Tarnow? CHodza na swoje mecze? Czy tylko jezdza na Cracovie ?? bo cos mi sie obilo o uszy ze znowu sie odradzaja ?
kiedyś działali ale od dawna nic się w Bolesławcu na lokalnej piłce nie dzieje. Działają jako jeden z lepszych Fan Clubów Zagłębia Lubin i na tym się skupili.wibrator pisze:BKS Bolesławiec jeszcze działa? bo kiedyś cos tam działali, a juz na pewno kręcili młynek u siebie
w Bolesławcu są rowniez osoby które jeżdzą na Śląsk
jak jeżdżą o czy mnie słyszałem to na mieście raczej nie są widoczni, mimo, że nie jestem z Bolesławca to jednak jest to silna ekipa i wątpię żeby pozwoliła sobie na chodzenie po ich mieście w obcych barwach
Sląsk z Bolesławca zniknął śmiercią naturalną
-
macius2000
no ok ale ja te pytanie kieruje do chlopakow z Tarnowa zeby powiedzieli czy sa jeszcze cos aktywni kinicowsko czy nie .... czy cos walcza jeszcze o byt w miescie czy juz Tovia jest mitem l..VJ pisze:tu masz w miarę na bieżąco jakieś informacje z których nie specjalnie wynika by coś się działo, ewentualnie się nie chwalą tym, co jest w sumie uzasadnione
https://www.facebook.com/pages/Tarnovia-Tarnów-1909
Sorry ale nie wiedziałem w którym temacie zadać to pytanie. Chodzi mi o Zagłębie Sosnowiec. Z tego co wiem kibice założyli klub swój od 4 ligi dlaczego ? A teraz i tak chodzą na to Zagłebie które gra w 2 lidze proszę o odpowiedz. Może być PW !
Avia Świdnik coś działa ??
Można jakieś fotki lub link do stronki tej ekipy z ostatniego sezonu ??
-
liverpool2005
Nielba Wągrowiec kibicowsko żyje jeszcze ?
W skrojone szale, flagi masz zdjęcie z ostatniej aktywności Aviiferment pisze:Avia Świdnik coś działa ??
nikt nie mówił że są widoczni nie jest też to żadna banda Poprostu jest grupka chlopaków która kibicuje Śląskowi, znam pare osob z Boleslawca jezdzacych na mecze WKS-u.Andrus pisze:jak jeżdżą o czy mnie słyszałem to na mieście raczej nie są widoczni, mimo, że nie jestem z Bolesławca to jednak jest to silna ekipa i wątpię żeby pozwoliła sobie na chodzenie po ich mieście w obcych barwach
Zielnik, to czemu jeszcze flagi nie zrobili? :) Inne takie kilkuosobowe "fc" Waszych ziomków dorobiły się własnych fan:)
Podaj przykłady ? Tak wogóle nie do mnie to pytanie, ktoś zapytał co slychać w Bolesławcu to napisalem ZE SĄ TAKIE OSOBY I TYLE. To, że Bolesławiec jest miastem Zagłębia-nikt tego nie neguje bo tak akurat jest.
Ok, ok. Nie bede dawał przykładów, bo zaraz sie napinka na kilka stron rozpocznie. Zainteresowani dobrze wiedzą jakie to fc.
A mam pytanie, ktore moze nie pasuje do tematu "wymarłe ekipy", ale cos jednak jest na rzeczy, chodzi mi o Stal Mielec, nie slychac nic praktycznie o niej, a swego czasu Chuligani Miasta Kryzysu, byli solidną ekipą, i bylo o nich głośno. Co tam sie u nich dzieje?
A mam pytanie, ktore moze nie pasuje do tematu "wymarłe ekipy", ale cos jednak jest na rzeczy, chodzi mi o Stal Mielec, nie slychac nic praktycznie o niej, a swego czasu Chuligani Miasta Kryzysu, byli solidną ekipą, i bylo o nich głośno. Co tam sie u nich dzieje?
Ja od siebie bym dodał :
Mazur Pisz - wymarła ekipa
Start Nidzica -wymarła ekipa(swego czesu najlepszy chuligański FC Stomil-u)
Start Nidzica -wymarła ekipa(swego czesu najlepszy chuligański FC Stomil-u)
Mazur nie jest żadną wymarłą ekipą.abc88 pisze:Ja od siebie bym dodał :
-
19Szarańcza20
Zwłaszcza jeden "wynalazek" z PS , miej szacunek gosciu do tego FC , owszem jest ich bardzo mało , ale według mnie jak najbardziej sobie zasłużyli na miano FC nie tylko ze względu na to ze kazdy ich mecz w Szczecinie jest dla nich wyjazdem i to ze na wyjazdy maja blizej niz na mecze u siebie . Sama postawa J. wzbudza szacunek i nie zycze Ci spotkania z nim . Jest ich z 10 osob i mimo ze sie bardzo nie lubimy po pewnej akcji to jak najbardziej mozna ich tytulowac FC .Jan Kowalski pisze:A takie wynalazki jak:
FC Gdynia krakowskiej Wisły?
FC Jaworzno szczecińskiej Pogoni?
FC Wielkopolska Widzewa (wsławili się swego czasu akcją ulotkową w Poznaniu przed meczem Lech - Widzew)
Co do FC Widzewa z Wielkopolski , to jesli z kilku miast , miasteczek zbiera sie kilkanascie-kilkadziesiat osob to juz nie jest FC ? To czym dla Ciebie jest FC ? Lepiej ze jest zbiorowa nazwa calego regionu , a nie kazdego z osobna , bo potem to by byl dopiero płacz
Ty Chorzowski, ale nie bądź taki skromy i od razu wal, że zbiera ich się kilkaset osób. Dwa szczurki zrobią sobie flagę, trzeci wrzuci filmik na youtuba, czwarty pomaże ścianę sprejem i już jest widzewski FC Wielkopolska. Ach zapomniałem o tych 'rodowitych Poznaniakach' z poznańskich akademików, którzy przecież też są Widzewiakami.19Szarańcza20 pisze:
Co do FC Widzewa z Wielkopolski , to jesli z kilku miast , miasteczek zbiera sie kilkanascie-kilkadziesiat osob to juz nie jest FC ? To czym dla Ciebie jest FC ? Lepiej ze jest zbiorowa nazwa calego regionu , a nie kazdego z osobna , bo potem to by byl dopiero płacz
W Wielkopolsce potrafi się zebrać kilkudziesięciu Widzewiakow, choćby kilkunastu osobe liczby z Kalisza na wyjazdach, ale jak patrzę na posty Mortona to jesteś bardzo aktywny w tematach Widzewskich których mało wiesz.
-
19Szarańcza20
1.Nigdzie nie napisalem ze jest ich kilkuset , jesli jest grupa kilkudziesieciu osob to jest FC czy Ci sie to podoba czy tez nie . Rozkmin sobie teraz jaki przedzial liczbowy okresla slowo kilkadziesiat i pomysl czy z calego regionu nie sa w stanie tyle osob zebrac .Morton pisze:Ty Chorzowski, ale nie bądź taki skromy i od razu wal, że zbiera ich się kilkaset osób. Dwa szczurki zrobią sobie flagę, trzeci wrzuci filmik na youtuba, czwarty pomaże ścianę sprejem i już jest widzewski FC Wielkopolska. Ach zapomniałem o tych 'rodowitych Poznaniakach' z poznańskich akademików, którzy przecież też są Widzewiakami.19Szarańcza20 pisze:
2.Szczurki nie szczurki kibic to kibic , nie znasz liczb tego fc nie wypowiadaj sie , bo nie masz zielonego pojecia , wazne zeby sie dopierdolic . Tak widzialem ich podczas np wyjazdu na Lech-Widzew i na kilku meczach w Łodzi .
3.Nie napisalem nic o rodowitych poznaniakach .
-
mapa_fizyczna_polski
Pamietam, ze jak Widzewa w Gorzowie bylo 500 to troche ponad 100 osob stanowily osoby z Wielkopolski i Lubuskiego, wiec jednak jest ich sporo, a sam pomysl "fc wielkopolska" to pomysl swietny, bo wlasnie nie sieja propagandy, ze tu kilku, tu kilku tylko caly region to kilkadziesiat osob z roznych miast dzialajacych.
Swoja droga ile osob bylo z fc np teraz we Wroclawiu ? Albo ile srednio jezdzi na mecze do Lodzi ? Ciekawe to jest strasznie, ta rywalizacja Łodz - fc, bo wchodzac na strony fc Widzewa i czytajac te liczby z meczow to wychodzi na to, ze te fc to faktycznie duma Widzewa i żaden powod do wstydu.
Swoja droga ile osob bylo z fc np teraz we Wroclawiu ? Albo ile srednio jezdzi na mecze do Lodzi ? Ciekawe to jest strasznie, ta rywalizacja Łodz - fc, bo wchodzac na strony fc Widzewa i czytajac te liczby z meczow to wychodzi na to, ze te fc to faktycznie duma Widzewa i żaden powod do wstydu.
Czy z tym Kaliszem w woj. Wielopolskim nie jest tak samo jak z Sosnowcem albo Częstochową w woj. Śląskim?
Z fan clubami jest zawsze tak, im mniej znaczą w realu (lub są nawet tylko wirtulne), tym więcej o nich piszą w necie. Akurat wdzewskie "wszędobylskie" FC wiodą w tym prym.
Z fan clubami jest zawsze tak, im mniej znaczą w realu (lub są nawet tylko wirtulne), tym więcej o nich piszą w necie. Akurat wdzewskie "wszędobylskie" FC wiodą w tym prym.
Dawaj, na PW bo jestem ciekaw twojej rozkminy.zasada pisze:Ok, ok. Nie bede dawał przykładów, bo zaraz sie napinka na kilka stron rozpocznie. Zainteresowani dobrze wiedzą jakie to fc.
DFLG pisze:abc88 pisze:Ja od siebie bym dodał :
Mazur działa i ma się dobrze
Czy Chemik Police przejawia jakąś aktywność ? Czy tylko ludzie z Polic jeżdżą na Pogoń ?
Potrzebuję liczb wyjazdowych z jesieni takich ekip jak:
Jeziorak Iława
Unia Nowa Sarzyna
Stal Gorzyce
Gryf Wejherowo
Rodło Kwidzyń
Może być na PW. Dzięki.
Potrzebuję liczb wyjazdowych z jesieni takich ekip jak:
Jeziorak Iława
Unia Nowa Sarzyna
Stal Gorzyce
Gryf Wejherowo
Rodło Kwidzyń
Może być na PW. Dzięki.
Jeśli już to KwidzynRSD pisze: Rodło Kwidzyń
Drwęca Golub Dobrzyń?
-
brunobannani
moze ktos opisac ekipe Polonii Leszno ?
Z tego co wiem to Jeziorak jeździł na wyjazd od 50 do 100 osób jak dobrze gdzieś wyczytałem ale liczb ci nie podam
Na Hetmanie Zamość dzieje się coś jeszcze ?
Dzieje dzieje. Ostatnio doszli z zarządem do porozumienia co do nazwy.Hakuna pisze:Na Hetmanie Zamość dzieje się coś jeszcze ?
-
Mariusz Sokołowski
O proszę, dotarło wreszcie do nich, że w ten sposób ekipy nie zbudują a wręcz przeciwnie?Andrus pisze:Śląsk kilkuosobowych FC na pewno nie ma
Wymień te kilkuosobowe FC. Jak ktoś jest Fan Clubem to wiadomo, że jeździ z danej miejscowości więcej niż kilka osób - Żmigród, Wołów, Kowary, Zgorzelec,Nowa Ruda itp
fajnie że w Słubicach coś sie dzieje myślałem ze ruch kibicowski to tam wymarł.
a Jak tam w Nowym Dworze Maz.?
a Jak tam w Nowym Dworze Maz.?
-
ABC1935
Do jesieni 2009 prezentowaliśmy stały poziom. Później pojawiły się problemy wewnętrzne, następnie z zarządem, krótko potem z ochroną i z tym działaniem było bardzo różnie. Obecny sezon to młyn na każdym meczu (40-90 osób) i zaliczona większość wyjazdów (1-19).zielnik pisze:a Jak tam w Nowym Dworze Maz.?