Dawno temu i nie prawda? Czy jeszcze coś łączy te dwa kluby?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Układ na kadrę tenisa stołowego.pompon88 pisze:
Przecież dobrze wiesz, że wspomagali się także na curlingu, więc nie wiem po co siejesz niepotrzebny ferment i zamieszanie...fonobar pisze:Układ na kadrę tenisa stołowego.pompon88 pisze:
Na pewno dłużej niż Ci się wydaje, lecz nie interesowały mnie nigdy te kluby i ich zgody. Zamiast wszystko w ironie i "hihi haha" przewracać udowadniając swoją przekumatość mógł by ktoś napisać konkretną odpowiedz.jot_pe pisze:Zaskakujecie mnie coraz bardziej... Ile lat "interesuje" cię kibicowski świat?pompon88 pisze:
Oczywiście, że tak. Wymieniając Waszą ekipę samorzutnie niemal skojarzyłem ją z Libercem i błędnie połączyłem ze Stalą.KSZO GANG pisze:Liberec to nasza zgoda Sanok nic z nimi nie łączy.Troublemaker pisze: Jeżeli mnie pamięć nie myli to do zgód Stali zaliczamy JKS Jarosław i KSZO. Posiadali bodajże układ z czeskim Slovanem Liberec, lecz nie mam pewności, czy jest to dzisiaj aktualne.
Kosy: Karpaty, Czarni, Polonia Przemyśl, Stal Rzeszów.
I tyle chciałem wiedzieć, dzięki.stary piknik pisze:Zgoda Górnik-Petra powstała w kwietniu 2002, zakończona w listopadzie lub grudniu 2007
http://www.wigry88.fora.pl/ tu zapytaj , swoją drogą żeby nie wiedzieć co się dzieje na własnych śmieciach .WigrySKS pisze:Specjalnie się zarejestrowałem żeby zapytać tylko i wyłącznie o jedną sprawę (jeżeli ktoś się wkurwi i zacznie mi jechać to trudno), a mianowicie - może ktoś ogarnięty odpowiedzieć mi jak wygląda sytuacja na linii Wigry - Arka? Ileś stron temu ktoś napisał że tylko i wyłącznie były prywatne kontakty kibiców Wigier z chłopakami z Tczewa ale pamiętam jak kilka lat temu gniazdowy (i nie tylko) łaził po mieście w koszulce Arki, teraz coraz częściej na mieście widzę że coraz więcej chłopaków łazi po Suwałkach w żółto-niebieskich barwach - zatem się szykuje coś poważnego? Dzięki i bez napinki.
Chyba ?tatarak pisze:Chyba rok temu chłopaki z Wigier byli na turnieju kibicowskim w Gdyni
Wigry odcieły się od Arki , pisali już jakiś czas temu o tym . Wspomagali kilka razy Arke jak i sam Tczew , ogólnie było im blisko do Arki swego czasu , a jak jest teraz niech najlepiej sie wypowie ktoś od nich jeżeli chcetatarak pisze:Chyba, to chodziło mi głównie o rok w którym byli, a byli w 2010 latem.
a to przypadkiem nie żabole z Kędzierzyna swego czasu mieli "za długie języki" jak to pieknie ująłeś?dres i kaptur pisze:Chemik ma kose z Górnikiem więc koleją rzeczy jest to, że z ROWem się nie kochają.
W dodatku chłopaki z Rybnika mają przypały przez długie języki kibiców z Kędzierzyna
skąd Wy te pytania bierzecie?xxMATxx pisze:Jakie kosy ma Ruch Chorzow?
Relacje miedzy Ruchem a Apatorem po upadku sztamy?

Skąd to info o konflikcie wśród Delije??mateo1922 pisze:Z tego co wiem to na Partizanie i ostatnio w Crvenej Zvezdzie zaczęły się robić konflikty.Zgody 28 pisze:PSGmichal86 pisze:pytanie z innej beczki:
Czy takie sytuacje jak w Polonii Warszawa to się jeszcze dzieją gdzieś w Polsce/na Świecie?
Że 2 ekipy spod herbu jednej drużyny mają otwarty konflikt?
Pytanie bez jakiejkolwiek napinki.
Pozdrawiam.
Tak.zdrowa krowa pisze:Tematu o fanklubach nie widzę, a mam takie pytanie. Czy jest jakaś miejscowość, w której aktywnie działają kibice Legii i Lecha?
W Kole jeśli ktoś poza Lechem działa, to Widzew, tylko słowo działa, jest trochę naciągnięte.wyjazdowicz pisze:nie jestem pewien czy czasem nie Koło
Dzięki za zwięzłą i rzeczową odpowiedź. Szacunek za przeszło 400 postów.Pokerface pisze:Tak.zdrowa krowa pisze:Tematu o fanklubach nie widzę, a mam takie pytanie. Czy jest jakaś miejscowość, w której aktywnie działają kibice Legii i Lecha?
Zgoda Lech-KSZO została zawarta w 1992 roku podczas wyjazdu Lecha do Tarnobrzega.Szczegóły niech opisze ktoś kto brał w tym udział.pijany powietrzem pisze:kiedy zaczęła się zgoda Lecha z KSZO i jak w ogole zaczęły się kontakty?
Złotów jak kiedyś ktoś napisał.zdrowa krowa pisze:Tematu o fanklubach nie widzę, a mam takie pytanie. Czy jest jakaś miejscowość, w której aktywnie działają kibice Legii i Lecha?
Apator to zwykle pionki ktorych na Ruchu sie juz nie szanuje. Duzo osob stracilo do nich jakikolwiek szacunek po tym co spiewali na 1 meczu po zerwaniu sztamystrzelec wyborowy pisze:skąd Wy te pytania bierzecie?xxMATxx pisze:Jakie kosy ma Ruch Chorzow?
nie trzeba być ze Śląska żeby to wiedzieć...
kosą nr1 poza GŚ jest obecnie bez wątpienia Lech
no a na Slasku koalicja GKS/KSG
a relacje z Apatorem też logiczne że ze względu na długa sztame neutralne, a i pewnie część osób dalej utrzymuje kontakty, zwłaszcza że to inna dyscyplina
a co spiewali?Mel Gibson pisze:Apator to zwykle pionki ktorych na Ruchu sie juz nie szanuje. Duzo osob stracilo do nich jakikolwiek szacunek po tym co spiewali na 1 meczu po zerwaniu sztamystrzelec wyborowy pisze:skąd Wy te pytania bierzecie?xxMATxx pisze:Jakie kosy ma Ruch Chorzow?
a relacje z Apatorem też logiczne że ze względu na długa sztame neutralne, a i pewnie część osób dalej utrzymuje kontakty, zwłaszcza że to inna dyscyplina
R&E WIECZNA SZTAMA
[/quote]Oden2 pisze:a co spiewali?Mel Gibson pisze: Apator to zwykle pionki ktorych na Ruchu sie juz nie szanuje. Duzo osob stracilo do nich jakikolwiek szacunek po tym co spiewali na 1 meczu po zerwaniu sztamy
R&E WIECZNA SZTAMA
jak już ktoś wczesniej pisał zgoda zawarta w 1992 a kontakty się zaczęły poprzez wspólną zgode z Koroną.pijany powietrzem pisze:kiedy zaczęła się zgoda Lecha z KSZO i jak w ogole zaczęły się kontakty?
bo ci żyłka pęknie. wiadomo że Apator to nie ekipa która może się równać z taką marką jak Wy, ale takich w Polsce jest wielu. mała ekipa, niepiłkarska i tyle.Mel Gibson pisze:Apator to zwykle pionki ktorych na Ruchu sie juz nie szanuje. Duzo osob stracilo do nich jakikolwiek szacunek po tym co spiewali na 1 meczu po zerwaniu sztamystrzelec wyborowy pisze:skąd Wy te pytania bierzecie?xxMATxx pisze:Jakie kosy ma Ruch Chorzow?
R&E WIECZNA SZTAMA
Napewno? Tak jak wyżej pisałem nie brałem w tym udziału ale powołam sie na książke J.Djaczenki "W moim sercu Lech...czyli o kibicach Kolejorza" Podczas wyjazdu Lecha do Tarnobrzega czekacie w ok. 100 osób na dworcu w Ostrowcu Św.Po deklaracji że kibicujecie także Lechowi i dostarczeniu sporej ilości piwa zabieracie sie z Lechem do Tarnobrzegu i tak powstaje zgoda,która trwa do dziś.Jak pamiętam to Kielce i Korona zbyt lubiane w Poznaniu nie były.W słynym kawałku Nagły Atak Spawacza "Antyliroy" Peja który wtedy aktywnie uczestniczył życiu kibicowskim ciśnie Kielcom i Koronie.Możliwe że wcześniej coś tam było miedzy Lechem i Koroną.Wtedy były "zgody za jabola" dzisiaj razem pijemy,za dwa tygodnie była już kosa.KSZO GANG pisze:jak już ktoś wczesniej pisał zgoda zawarta w 1992 a kontakty się zaczęły poprzez wspólną zgode z Koroną.pijany powietrzem pisze:kiedy zaczęła się zgoda Lecha z KSZO i jak w ogole zaczęły się kontakty?
Leciało to tak jakoś: "powiedzcie scyzoryki gdzieście k**** byli, kiedy myśmy z Kolejorzem w Kielcach rządzili" Próbowałem w tamtych latach, jak i za czasów naszych dobrych układów z Lechem, dojśc co "autor miał na myśli" konkretnie, ale żadna ze stron nie potrafiła odpowiedzieć.Sławol79 pisze:Napewno? Tak jak wyżej pisałem nie brałem w tym udziału ale powołam sie na książke J.Djaczenki "W moim sercu Lech...czyli o kibicach Kolejorza" Podczas wyjazdu Lecha do Tarnobrzega czekacie w ok. 100 osób na dworcu w Ostrowcu Św.Po deklaracji że kibicujecie także Lechowi i dostarczeniu sporej ilości piwa zabieracie sie z Lechem do Tarnobrzegu i tak powstaje zgoda,która trwa do dziś.Jak pamiętam to Kielce i Korona zbyt lubiane w Poznaniu nie były.W słynym kawałku Nagły Atak Spawacza "Antyliroy" Peja który wtedy aktywnie uczestniczył życiu kibicowskim ciśnie Kielcom i Koronie.Możliwe że wcześniej coś tam było miedzy Lechem i Koroną.Wtedy były "zgody za jabola" dzisiaj razem pijemy,za dwa tygodnie była już kosa.KSZO GANG pisze:jak już ktoś wczesniej pisał zgoda zawarta w 1992 a kontakty się zaczęły poprzez wspólną zgode z Koroną.pijany powietrzem pisze:kiedy zaczęła się zgoda Lecha z KSZO i jak w ogole zaczęły się kontakty?
Musisz być nowy w 'światku' kibicowskim. Obczaj sobie temat z zeszłego tygodnia.diablovol pisze:Jakie są stosunki Arki Gdynia ze Stomilem Olsztyn
Zgoda , a gonili ich bo im sie pomyliło z prima aprilis , ile jeszcze będzie to trwało nim zakniecie rejestracje ?diablovol pisze:Jakie są stosunki Arki Gdynia ze Stomilem Olsztyn