Legia vs Wilno
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
no, smieszne
wy jak cos robicie i awanturujecie się strasznie poważnie wyglądacie..
chore forum, każdy robił z siebie wielkich chuliganów , a teraz oburzają się bo Legia przeskoczyła reklamy i wbiegła na boisko..
awantura to awantura, jest adrealina i nikt nie myśli o tym co przekumaci na kibice.net będą pisać, i dobrze!
róbmy swoje i nie dajmy z siebie drugim "angoli" zrobić!
wy jak cos robicie i awanturujecie się strasznie poważnie wyglądacie..
chore forum, każdy robił z siebie wielkich chuliganów , a teraz oburzają się bo Legia przeskoczyła reklamy i wbiegła na boisko..
awantura to awantura, jest adrealina i nikt nie myśli o tym co przekumaci na kibice.net będą pisać, i dobrze!
róbmy swoje i nie dajmy z siebie drugim "angoli" zrobić!
-
Szkoda słów... Rozumiem pasję chuliganów, ale w tym przypadku z kim i po co? Pomyślcie o tych wszystkich, którzy ładują w L swoją kasę, czas, emocje i oczywiście z ruchem hool's nie mają nic wspólnego... A robią to dla waszego też "dobra"... Byście mogli pokazać się w Anglii, Holandii, gdziekolwiek indziej... Zadyma w Wilnie kompletnie niepotrzebna, zrujnuje L na wiele lat. Nawet chuligan musi czasami pomyśleć... Pomimo tego, że nie lubię Lecha - weźcie z nich przykład. Najpierw Klub, potem wszystko inne, a jak coś nie wyjdzie to rozliczają to (czasami drastycznie) we własnym gronie... A że mają ekipę, to każdy wie.
-
http://pl.youtube.com/watch?v=_ICZZeeoF-c
Ten podkład muzyczny pasuje jak ulał, bo to prawdziwe pożegnanie Legii z pucharami.
Awantura OK, ale kurka wodna, motyla noga z kim?
Ten podkład muzyczny pasuje jak ulał, bo to prawdziwe pożegnanie Legii z pucharami.

-
WDZW_M pisze: http://pl.youtube.com/watch?v=_ICZZeeoF-c
z psami, szkoda tylko że nie zaatakowali odważniej bo patrząc na ich mundurowych to to jest gówno przy naszych pieskach
-

Wy jesteście nie do podjebania

w tym temacie viewtopic.php?t=1035 wklejacie podobne filmiki i jaracie się tym jak dzieci , a tutaj to samo tyle że Polska ekipa i ku*** wielkie oburzenie i przeciw stadionowym bandytom

-
Przepraszam, już nie będę wujku Dobra Rada.Specjalista pisze:
idz juz stad.
kur**wiekszosc komentarzy jest podobnych "z kim" "po co ?" itd juz mi sie tym zygac chce! po co tu wlazicie jak wam sie nie podoba ? na onecie jest pelno takich jak wy. tam poszukajcie kolegow
Pacanie jeden, czy ja nie napisałem, że awantura była OK? Przyodziej bryle, bo chyba bez nich dzisiaj zasiadłeś przed kompem i ci się piksele popierdoliły.
Z tego co widziałem, to większość tych ludzi błąkała się po murawie, jakby chcieli mieć tylko satysfakcję, że też wbiegli.
Poza tym, jak już ktoś wspomniał, dobrze, że wpadli w psy, tylko jakoś mało przekonująco. Gdzieś podane było, że mecz ubezpieczało 200 policmenów. Kibiców Legii było 3000, więc to powinna być ku*** miazga.
Oni sami ku*** nie wiedzieli po co tam wbiegli...chyba

-
mam prośbe do moderatorów zróbcie porządek z tymi wpisami
wiadac kto tu sie wpisuje po przeczytaniu komentarzy na onecie czy wysłuchaniu rmfu
nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie
byliście, widzieliście jak nie macie konkretnego info to nie piszcie bo filmik to tylko 10 minut ze stadionu...
535 czytając twój post dochodze do wniosku że ty sie tu marnujesz naprawde
tak najważniejsi sa działacze którzy ładuja kase w klub
do twojej swiadomości w Holandii tez sie pokazali a z anglikami prędko nie zagraja przy takiej grze piłkarzy 

535 czytając twój post dochodze do wniosku że ty sie tu marnujesz naprawde

-
dokładnie więc do k**** nędzy nie płaczcie tak że straty będą dużeDamieN pisze:na h** sie tak oburzacie my odjebalimsy akcje i my bedziemy za to odpowiadac

WDZW_M nie obrażaj Specjalisty bo ma racje a ty wielki chuliganie napisz jak to Widzew jedzie w 3000 tys na zadymy

-
Wszedłem na forum zobaczyć co też o akcjach wczorajszych się tu pisze a tu takie p....enie że szokNikt nie pisze:Nie ma to jak pokazać się za granicą. Cały chuligański świat ogląda teraz youtube i zaraz pewnie padnie po tej akcji na kolana, bo Legia najebała czterem słupkom i kilkunastu banerom. Naprawdę dym jakich mało.
Ale + za akcję.

I proszę stulić papy z tekstami typu "ciekawe czy by wyskoczyli w Anglii / w Stambule" - macie coś do powiedzenia czy nie? Zastanówcie się czy macie, zanim napiszecie takie bzdury. Mądrale, k...a, w d**** byli, gówno wiedzieli i się produkuje jeden z drugim

Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 12:30 przez Po(L)ak, łącznie zmieniany 1 raz.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

-
ja mam lepsze rozwiązanie skoro to forum ma odzyskać dawny blask to poobcinać tych przekumatych pikników za same wpisy typu z kim, dlaczego, po co, jakie karyŁks 1908 pisze:A moze zamknac ten temat,w tedy pikniki,lamusy i milicjanty nie beda sie wyzalac i pierdolic farmazony,których sie nie da juz czytac !
-
Nie twierdzę, że działacze są najważniejsi, mam ich w ( , ) mowię tylko to, że trzeba znać umiar... A na Utrechcie chyba nikt nie żałował zadymy, tym bardziej po transparencie o wiadomej treści! A mi autentycznie jest żal zwykłych kiboli, którzy są na każdym meczu Legii i wcale nie uważają się gorsi z powodu nie przyłączenia do awantury... Wiem, że Legia to WY, ale też uważam, że darcie ryja, flagi i race zrobiłyby na wszystkich większe wrażenie, zwłaszcza w takiej liczbie!dobrystyl pisze:535 czytając twój post dochodze do wniosku że ty sie tu marnujesz naprawdetak najważniejsi sa działacze którzy ładuja kase w klub
do twojej swiadomości w Holandii tez sie pokazali a z anglikami prędko nie zagraja przy takiej grze piłkarzy
-
Skonczcie juz pierdolic o tym samym.
Napierdalacie w te klawiatury jakby kogos pozabijali.
Maly wyskok, jedno zdarzenie nie warte pisania o tym w dwoch tematach.
Niektore posty zaliczaja sie do najlepszych jakie przeczytalem tutaj
Nobel nalezy sie osobom od postow "a po co?" "a z kim?"
I wyroznienie dla przesmiewcow typu "wrzuccie teraz na youtube filmik, niech wyloza sie przed Wami ze strachu"
A teraz wracam do czytania dalszych postow
Napierdalacie w te klawiatury jakby kogos pozabijali.
Maly wyskok, jedno zdarzenie nie warte pisania o tym w dwoch tematach.
Niektore posty zaliczaja sie do najlepszych jakie przeczytalem tutaj
Nobel nalezy sie osobom od postow "a po co?" "a z kim?"
I wyroznienie dla przesmiewcow typu "wrzuccie teraz na youtube filmik, niech wyloza sie przed Wami ze strachu"
A teraz wracam do czytania dalszych postow

Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 12:54 przez c, łącznie zmieniany 1 raz.
-
no to ku***, taka pogoń powinna wbiegać na murawe co mecz po kolejnej i kolejnej porażce??BombeL1946 pisze:Dziwią mnie wpisy typu "Po co Legia wjeżdżała? Żeby najebać czterem słupkom i kilku policjantom?" Szczerze wam powiem, że dla mnie ta awantura miała całkiem inny podkład. Każdy z was chyba miałby już dość takich porażek jakie Legia odniosła w Sanoku czy podobnych. Ten mecz zapowiadał się na kolejną taką porażkę. Był to wg mnie "protest" przeciwko słabej grze zawodników jaką prezentowali cały poprzedni sezon i dalej mają to zamiar najwidoczniej robić. Słabe transfery, słaba gra = niezadowolenie fanów. Spójrzcie na to okiem kibica a nie komentatora sportowego czy c*** wie jakiegoś polityka.

-
co to ku*** za wysyp pokemonów tutaj
zrobili awanture to zrobili ich sprawa. i co z tego że walkower? i tak 0:2 przegrywali. i co z tego że ich z pucharów wyrzucą? i tak w ostatnich latach nie potrafili przejść jakiś do jako tako zaawansowanej fazy.
a najbardziej mnie wkurwiają tytuły gazet:"WSTYD,HAŃBA"
to kto ku*** przegrywał 0:2 z litewskim średniakiem?
kibice czy PIŁKARZE?
komu ma być wstyd?

zrobili awanture to zrobili ich sprawa. i co z tego że walkower? i tak 0:2 przegrywali. i co z tego że ich z pucharów wyrzucą? i tak w ostatnich latach nie potrafili przejść jakiś do jako tako zaawansowanej fazy.
kibice czy PIŁKARZE?
komu ma być wstyd?
-
-
no i czemu nie można tego pojąć reszcie forumL-N pisze:co to ku*** za wysyp pokemonów tutaj![]()
![]()
![]()
![]()
kibice czy PIŁKARZE?
komu ma być wstyd?

-
-
Legia vs Wilno
No bardzo szkoda pilkarzy a zwlaszcza aspektu sportowego ,bedzie napewno bardzo surowa kara i wykluczenie z pucharów . Zwazywzy jednak a aspekt poza sportowy to zadyma konkretna ktora odbila sie echem juz po calej Europie 
wielki szacunek dla Chlopakow z Legii za ta awanture

wielki szacunek dla Chlopakow z Legii za ta awanture

Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 13:04 przez Stal Nowa Deba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Akcja naprawde zajebista,szkoda tych co niestety nie wrócili,no ale neistety tak bywa czasem .
Legia i tak by nie pograła w uefa dalej bo jest za słaba dlatego wolałem oglądnąc sobie awanture niż patrzenie jak litwini ogrywają Legie
A ci co tak starsnzie narzekają neich sobie odpowoedzą,jesteście qrwa kibicami czy [pipkami z onetu??
Legia i tak by nie pograła w uefa dalej bo jest za słaba dlatego wolałem oglądnąc sobie awanture niż patrzenie jak litwini ogrywają Legie

A ci co tak starsnzie narzekają neich sobie odpowoedzą,jesteście qrwa kibicami czy [pipkami z onetu??
Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 13:12 przez tomypiknikowcy, łącznie zmieniany 1 raz.
Tyle skinów w całym mieście nie widziałeś tego jeszcze popatrz!Oi!Popatrz!
-
-
heh ale mi chodziło o co innego o to co napisał L-N że psy powinny wieszac na piłkarzach bo z taką gra to zakończyłoby to sie jeszcze bardziej tragicznie535 pisze:Aspekt sportowy. Jestem empatyczny i wczuwam się w ich sytuację...dobrystyl pisze:to jeszcze napisz mi czemu ci żal tak tych zwykłych kibiców bo nie rozumiem ...![]()
Ale, nieobecni nie maja racjizatem z mojej strony EOT.
pzdr.

-
-
-
A ciekawe czy jakby takie Wronki r******** to też byście mówili że kozacy, że akcja na plus
I gdzie tu ku*** fanatyzm
Mówcie dalej "onetowcy" a mnie bardziej rozwalają ci co chwalą Legie za avanti bo chcą pokazać jacy to z nich kibole..."hardcore hooligan's"
No ale zajebiście, szkoda tylko że ten pałkarz nie spłonął od racy i ogolnie to krzesełek chłopaki zapomnieli wyrwać
Bezsensowna akcja na zadupiu przez którą w frajerski sposób zawinięto 30 osób. Chciałbym zobaczyć Wielką Legie na Dynamie w Kijowie, na Partizanie w Belgradzie czy na Spartaku w Moskwie...wtedy by pokazali na co ich stać...