Doktor pisze:a dlaczego maja tolerowac wasza prace?moze sie maja nad nia jeszcze zachwycac?wroga praca to trzeba ja zniszczyc i bardzo dobrze,a wroga trzeba napierdalac.
takich jak Ty też trzeba zniszczyć i nap...
To tak samo Rafael Santi powinien zniszczyć Da Vinci obrazy? bo to wróg? pomyśl trochę jeśli masz czym
Doktor pisze:a dlaczego maja tolerowac wasza prace?moze sie maja nad nia jeszcze zachwycac?wroga praca to trzeba ja zniszczyc i bardzo dobrze,a wroga trzeba napierdalac.
Jak coś jest zajebiste to nie trzeba tego niszczyć bo tak. Osobiście obojętnie czyja praca ale jak jest naprawdę dobra to bym nie ruszył.
bo tak ? kosa to kosa na każdym froncie nawet na murach
Jak coś jest zajebiste to nie trzeba tego niszczyć bo tak. Osobiście obojętnie czyja praca ale jak jest naprawdę dobra to bym nie ruszył.
Praca 100% nielegal przy bardzo uczęszczanej linii kolejowej . Pierwszy raz w łapie miałem puszki z farbą, jestem dość zadowolony chociaż widze wiele mankamentów to w niedługiej przyszłosci graf zostanie dopracowany oraz powstaną inne wrzuty większe i bardziej pracochłonne
Dzieki za pozytywne recenzje
no to musisz byc niezły talent jezeli miałes pierwszy raz puszke w reku i takie cudo namalowales Naprawde praca bardzo fajna i jezeli to nielegal to wielkie brawa za prace
Moim zdaniem to więcej takich prac powinno się znaleźć na murach widocznych z okien pociągu. Fajnie się ogląda takie wrzuty i do tego reklama. Kiedyś też próbowałem malować, ale efekty były porażające i zaprzestałem tej sztuki, niech robią to odpowiedni ludzie
Maluj dalej Puszczyk
żenada lepiej zniszczyć innym niż zrobić samemu coś dla swojego klubu..? chyba ze samemu sie nie umie i lepiej innym spierdo*** ich robote? kolejna akcja 12latków..
no Ruch musi sie jakos pokazac... 10 pkt w lidze Chuliganow...
ps. zenada to malo powiedziane
puszczyk pisze:Praca 100% nielegal przy bardzo uczęszczanej linii kolejowej . Pierwszy raz w łapie miałem puszki z farbą, jestem dość zadowolony chociaż widze wiele mankamentów to w niedługiej przyszłosci graf zostanie dopracowany oraz powstaną inne wrzuty większe i bardziej pracochłonne
Dzieki za pozytywne recenzje
robiles 1 raz graf i wyszlo ci takie cos ? to naprawde kozak wielkie gratulacje