Absolutnie się z Tobą zgadzam. Gra w Wilnie nie byla warta świeczki, a tak nasraliśmy w swój własny ogródek, które pewnie ktoś będzie chciał posprzątać, ale smród pozostanie na dłużej.GoodOldBoy pisze: Powiedz to tym, ktorym naprawde na Legii zalezy, tym "zagorzalym", ktorzy maja jakies wyzsze cele i chetnie sprawdzili by sie z powaznymi europejskimi klubami...
nie zgodze sie z Toba,ze KAZDA akcja kibicowska jest jak najbardziej na plus...trzeba wiedziec gdzie, z kim, jak i czy to ma sens a nie ot tak biegac po boisku i rzucac reklamami-juz nie wspominajac o "klasie" przeciwnika.

Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Moim miastem Błonie
Tu herbem eLka w koronie!
Tu herbem eLka w koronie!
-
-
Rzeczywiście zajebista akcja, bomba! Nagrajcie sobie te filmiki na twardziela, fotki z avanti włóżcie do albumów i pokażcie w następnych latach swoim dzieciakom. ku*** śmieszne jest to, że normalny głos rozsądku, który potępia takie zachowania jebiecie od nastolatków lub przyrównujecie do onetu. Zastanówcie się czasem nad konsekwencjami dla takiego klubu. Na c*** taki kibic który r********** pare barierek i rzuci kilka kostek brukowych w zakęconą policję. Dla Was to jest wyczyn? Rzeczywiście Chuliganka na najwyższym poziomie.
Co innego zrobić wjazd w jakąś ekipę, a co innego biegać po murawie i załatwić wykluczenie z pucharów dla swojej ukochanej drużyny.
Ale Wy i tak swoje...
Co innego zrobić wjazd w jakąś ekipę, a co innego biegać po murawie i załatwić wykluczenie z pucharów dla swojej ukochanej drużyny.
Ale Wy i tak swoje...

-

ku***, ide stąd, wpierw rozpierdalają pół europy na necie a przychodzi co do czego to "narkomany, małolaty, pokemony, dzieci neo"

ku***, ciągle żle, a bo to Wilno było, a bo byście nie wyskoczyli na stadionie w Anglii, a bo ku*** z kamykiem leciał, a c****** akcja, , a po c*** rozpierdalasz barierkę, a po c*** rzucasz kamykiem, a po c*** ubrałes szal na mordę, a po c*** odpaliłeś racę, a jesteście śmieszni bo miałeś w ręku brechę, a bo ku*** bez sensu, akcja chuligańska po chuju, a bo to, a bo tamto
....a ku*** za pare miechów znów obejrzą pare filmików na you tube, założą osobny temat i bedą pierdolić że pół europy rozpierdolą......... minie trochę, stanie się coś i znów A BO KAMYK, A BO DZIECI NEO NA BOISKO WLECIAŁY, A BO ĆPUNY, A BO DRESIARZE - BANDYCI - MORDERCY, A BO c****** AKCJA, A BO ON SIĘ PRZEWRÓCIŁ, A BO W WILNIE BO SIĘ BOJĄ W ANGLII, A BO TO A BO TAMTO
i to Wy sie zachowujecie jak na ONECIE, z tego co widziałem ten dział nosi nazwę "hooligans" ale jak się przyglądnąc to drugie policyjne forum zdolni zajebać "SWOICH" , za Wilno.. za kamyk... za deskę... za kominiarkę, a bo rzucił kamykiem.. a bo ...

Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 10:12 przez haha.., łącznie zmieniany 1 raz.
-
JA p******* CO ZA HOOLS, IDX POMACHAJ GOłYM DUPSKIEM MOZE CI SIę LżEJ ZROBIhaha.. pisze:
ku***, ide stąd, wpierw rozpierdalają pół europy na necie a przychodzi co do czego to "narkomany, małolaty, pokemony, dzieci neo"
ku***, ciągle żle, a bo to Wilno było, a bo byście nie wyskoczyli na stadionie w Anglii, a bo ku*** z kamykiem leciał, a c****** akcja, , a po c*** rozpierdalasz barierkę, a po c*** rzucasz kamykiem, a po c*** ubrałes szal na mordę, a po c*** odpaliłeś racę, a jesteście śmieszni bo miałeś w ręku brechę, a bo ku*** bez sensu, akcja chuligańska po chuju, a bo to, a bo tamto
....a ku*** za pare miechów znów obejrzą pare filmików na you tube, założą osobny temat i bedą pierdolić że pół europy rozpierdolą......... minie trochę, stanie się coś i znów A BO KAMYK, A BO DZIECI NEO NA BOISKO WLECIAŁY, A BO ĆPUNY, A BO DRESIARZE - BANDYCI - MORDERCY, A BO c****** AKCJA, A BO ON SIĘ PRZEWRÓCIŁ, A BO W WILNIE BO SIĘ BOJĄ W ANGLII, A BO TO A BO TAMTO
-

Wy jesteście NAJWIĘKSZYMI "HOOLSAMI" bo pierdzicie w te taborety i TYLKO POTRAFICIE OPIERDALAĆ d*** I KRYTYKOWAĆ LEGIĘ , WY JESTEŚCIE "HOOLS" BO ZNACIE TEMAT I ZROBILIŚCIE ROZPISKĘ CO MOŻNA A CO NIE - A LEGIA TO CIPY
I NIE ODPISUJ ŚMIESZNY CZŁOWIEKU BO MI CIE ŻAL
ANGIELSKA EKIPA WYPIERDOLI PÓŁ MIASTA TO CAŁA ANGIELSKA KIBICOWSKA ELITA ŚWIETUJE PARE DNI I SĄ DUMNI Z TEGO A TUTAJ POLAK POLAKOWI - KIBIC KIBICOWI BY WŁOŻYŁ NÓŻ W PLECY BO WILNO, BO PATOLOGIA A NIE CHULIGANI, A BO KAMYK , A BO SOBIE PIERDNĄŁ PRZED POLICJANTEM
załózcie sobie ponownie temacik "Kto najlepszy w europie" hmm oczywiscie że POLSKA, bo posiadamy najwięcej komplikacji filmowych na you tube, nie ma c**** na nas, a Anglie to my jemy na raz
NARA
-
Zastanów się ku*** co piszesz,czy będąc kibicem muszę rozpierdalać wszystko co mi stanie na drodze?Jak dla mnie akcja zupełnie niepotrzebna,bo ani kibicom,ani klubowi chluby nie przyniesie,jeżeli sądzisz że zachód rozpływa się w pochwałach dla tej akcji,to cię rozczaruję.Wyszliśmy na zakompleksionych leszczy,którzy biją słabszych(przykre,ale takie opinie się pojawiają,i bynajmniej nie z ust pikników).Chcesz by o nas mówiono,przyatakuj na wyjeździe CSKA,Partizana,czy Olympiakos,wjedź na murawę,rozpierdol policję,tańcz z gołą dupą przed kamerami,wtedy cię pochwalę,ale nie po akcji na litewski odpowiednik Amiki,czy Heko Czermno(z całym szacunkiem).Legii było ok.3500,miejscowych nie wiem ilu,policji całe 100 osób
,mając taką przewagę wjazd na murawę nie jest żadnym wyczynem,a akcje typu rozpierdlanie bramek,nadupcanie kamieniami w murawę i robienie w niej dziur zakrawa na patologię
,ktoś wyżej cieszył się,że jeden z legionistów chciał popalić policjanta
,trzeba było tej niemrawej policji podpierdolić broń i sobie do nich postrzelać,wszak"fantazja jest od tego...".I jeszcze jedno,wstrzymajcie się z jebaniem nas od policjantów,wielcy huligani,bo nie jeden z nich,skułby wam mordę tak,że przez pół roku jedlibyście obiady przez rurkę.Nie raz,i nie dwa byłem w podobnej sytuacji,ostry w******* od policji też się zdarzył,lecz nie mam zamiaru popierać takich "awantur",bo to tylko wstyd przynosi ruchowi.Na koniec cytat autorstwa(chyba?)Legii
"Ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem,jeśli walczysz rób to z honorem".Jak wczoraj honoru nie widziałem.

"Ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem,jeśli walczysz rób to z honorem".Jak wczoraj honoru nie widziałem.

"Amor patriae nostra lex"
Małpa pisze:Mąka to raper w lenarach
-
-
- ban
Niewielu zwróciło uwagę na naprawdę dobrą liczbę Legii w Wilnie.
Co do wydarzeń to na pewno ci, którzy tam byli będą długo wspominać ten mecz i w trakcie jego czuli się dobrze. Adrenalina itd. To normalne
Także mieszkańcy Wina będą mieli co wspominać.
Druga strona medalu to kary jakie dostanie klub od UEFY, zapewne dotkliwe. Nieczęsto w czasie meczów pucharowych kibice wjeżdźają na murawę.
Oby i PZPN, Ziobro pod wpływem impulsu nie przesadzili z restrykcjami wobec kibiców w Polsce.
Tak ogladałem te filmiki i przypomniał mi sie mecz pucharu Polski Legia-GKS
Co do wydarzeń to na pewno ci, którzy tam byli będą długo wspominać ten mecz i w trakcie jego czuli się dobrze. Adrenalina itd. To normalne

Druga strona medalu to kary jakie dostanie klub od UEFY, zapewne dotkliwe. Nieczęsto w czasie meczów pucharowych kibice wjeżdźają na murawę.
Oby i PZPN, Ziobro pod wpływem impulsu nie przesadzili z restrykcjami wobec kibiców w Polsce.
Tak ogladałem te filmiki i przypomniał mi sie mecz pucharu Polski Legia-GKS

-
LegiiNieboszczyk Mykens pisze:Na koniec cytat autorstwa(chyba?)Legii

To wychwalanie 'akcji' przez niektorych jest troszke żałosne. Zeby jeszcze był to jakis wyczyn. To juz skrojenie fany Amice 2 lata temu przez Legie bylo wiekszym halo chyba

Chłodny komentator
-
-
kibic_z_Muranowa
"co w ludzie gadacie to ma byc chuliganka? ja tam widzialem podpitych 17 latkow rodem z fotka.pl jakich wrzucacie w temacie specyficzne fotki.
popieram akcje dazace do starcia z wroga ekipa a nie z 20 psami i kilkoma piknikami z Wilna."
masz racje za to Wasze akcje napinajacych sie Chuliganów zza plecow policji i Chuliganow w chustach sprzedajacch Nas psiarni na derbach to naprawde niezla akcja Chuliganska...
a reszcie pajacy ktorzy tutaj bluzgaja na nas za avanti itd proponuje popatrzec na swoich kolegow i mam dla nich rade. w koncu jestescie na Kibice.net to musicie byc "kumaci" i pewnie znacie duzo osob z waszych chuliganek to proponuje podejsc do jednego czy drugiego po jakiejs awanturze i powiedziec mu prosto w oczy "ty debilu", "ty idioto", "ty taki ty owaki" bo przeciez tez rozkrecaja avanti... jestem ciekaw czy na zywo byli byscie takimi samymi kozakami jak tutaj.
p. wczoraj byl wpis jakiegos kolesia z Górnika Zabrze ze kibice Legii to ... "pare linijek bluzgow" za ta awanture to tak jak wczesniej napisalem idz do kogos z Torcidy i powiedz im co onich myslisz jak wyskoczyli na nas na murawe w mwczu w Zabrzu... i puzniej odpisz na kibice.net jaka otrzymales odpowiedz...
ps2 zale bym proponowal wypisywac na onecie lub wp a nie stronie Kibicowskiej...
to na tyle pozdrawiam
"co w ludzie gadacie to ma byc chuliganka? ja tam widzialem podpitych 17 latkow rodem z fotka.pl jakich wrzucacie w temacie specyficzne fotki.
popieram akcje dazace do starcia z wroga ekipa a nie z 20 psami i kilkoma piknikami z Wilna."
masz racje za to Wasze akcje napinajacych sie Chuliganów zza plecow policji i Chuliganow w chustach sprzedajacch Nas psiarni na derbach to naprawde niezla akcja Chuliganska...
a reszcie pajacy ktorzy tutaj bluzgaja na nas za avanti itd proponuje popatrzec na swoich kolegow i mam dla nich rade. w koncu jestescie na Kibice.net to musicie byc "kumaci" i pewnie znacie duzo osob z waszych chuliganek to proponuje podejsc do jednego czy drugiego po jakiejs awanturze i powiedziec mu prosto w oczy "ty debilu", "ty idioto", "ty taki ty owaki" bo przeciez tez rozkrecaja avanti... jestem ciekaw czy na zywo byli byscie takimi samymi kozakami jak tutaj.
p. wczoraj byl wpis jakiegos kolesia z Górnika Zabrze ze kibice Legii to ... "pare linijek bluzgow" za ta awanture to tak jak wczesniej napisalem idz do kogos z Torcidy i powiedz im co onich myslisz jak wyskoczyli na nas na murawe w mwczu w Zabrzu... i puzniej odpisz na kibice.net jaka otrzymales odpowiedz...
ps2 zale bym proponowal wypisywac na onecie lub wp a nie stronie Kibicowskiej...
to na tyle pozdrawiam
Legia Warszawa
-
to po c*** się nam ty tu żaliszLegioholic pisze:kibic_z_Muranowa
to na tyle pozdrawiam
-
bo jak widze w 1 temacie 10 twoich wpisow o golej d**** to musze sie gdzies wyrzalic... a teraz idz odpoczni od kompa.broodii pisze:to po c*** się nam ty tu żaliszLegioholic pisze:kibic_z_Muranowa
to na tyle pozdrawiam
koniec
Legia Warszawa
-
ostatnia moja riposta dla Ciebie.broodii pisze:to masz mega chuliganie zobacz jaki mają młynek;
[link]
i nie odbijaj piłeczki ze to dym z policją bo policja taka sama jak ten młynek
po 1 pokaz mi gdzie powiedzialem ze jestem Chuliganem?
po 2 poco mi pokazujesz ich mlynek jak awantura nie byla skerowana w strone miejscowej publiki tylko w strone ochrony i policji... (puzniej moze sie dostalo miejscowym po glowie ale akcja zdecydowanie byla skerowane w sluzby porzadkowe i policje.
po 3 niewiem jakiej druzyny jestes Kibicem ale najpierw zobacz sobie na twoje ekipy a puzniej zajmuj sie innymi... bo twoi koledzy po szalu napewno nigdy nie dymili prawda...
pozdrawiam i natym zakoncze dyskusje z Toba
Legia Warszawa
-
naprawde nie potrzeba 2-óch tematówdobrystyl pisze:viewtopic.php?t=3447&start=0
tam wpisujecie sie o Legiiten temat zostawcie innym drużynom
-
Jak zobaczyłem w TV to myslalem, ze jakaa akcje stara pokazuja z Polskiego podworka tak sprzed 10-15 lat.
Akcja na plus, a czy miała sens? Mozliwe, ze nie ale jak idzie adrenalinka to sie o tym nie mysli. Dym sam w sobie niezly, do tego duzo smiesznych akcentow. Taki stary polski klimacik... ogólnie Legia na plus!
Akcja na plus, a czy miała sens? Mozliwe, ze nie ale jak idzie adrenalinka to sie o tym nie mysli. Dym sam w sobie niezly, do tego duzo smiesznych akcentow. Taki stary polski klimacik... ogólnie Legia na plus!

cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
-
-
-
-
owszem, 3 lata, ale na ... mecze zagraniczne
edit: sorry, na tvn24 mówili, że zakaz obejmuje mecze za granicą. pomyłka
edit: sorry, na tvn24 mówili, że zakaz obejmuje mecze za granicą. pomyłka
Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 19:52 przez 8_cud_świata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
3-letni zakaz wyjazdów dla kibiców8_cud_świata pisze:owszem, 3 lata, ale na ... mecze zagraniczne
Prezes KP Legia Warszawa Leszek Miklas na konferencji zarządu ogłosił 3-letni zakaz wyjazdów kibiców na mecze Orange Ekstraklasy oraz na spotkania w europejskich pucharach. Taki zakaz jest wynikiem wczorajszych zajść w Wilnie, których eskalacja nastąpiła w przerwie meczu Vetra - Legia.
- Zwracamy się do mediów, do wszystkich redakcji z prośbą o udostępnienie wszelkich materiałów, które pomogą nam w identyfikacji chuliganów. Jednocześnie pragnę podziękować, gdyż bez naszego apelu taką pomoc zadeklarowała z własnej woli redakcja Gazety Wyborczej oraz redakcja portalu Legia.Net z Czarkiem Kucharskim na czele. Za to bardzo dziękuję.
Legia.net
ja p*******
kurwiki chcą nas nastraszyć, NIE DAMY SIĘ!! A MY SWOJEEEEEEE
-
można się było tego spodziewać. kara drakońska, ale jakoś nie jestem zdziwiony. szkoda, że nasza liga na tym ucierpi, bo Legia zawsze na wyjazdy jeździła konkretnie i u rywali zawsze była duża mobilizacja.
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
Nie za bardzo rozumiem...kibicow, czyli tych co zycza polskim klubom jak najlepiej, jezdza na wyjazdy i dopinguja czy tych, ktorzy popieraja zachowania wskutek ktorych klub musi ponosic powazne finansowe i sportowe konsekwencje.Pa[T]ryk pisze:widac, ze na tym forum jest mało kibiców
>>>BENEATH THIS MASK THERE IS MORE THAN FLESH. BENEATH THIS MASK THERE IS AN IDEA, AND IDEAS ARE BULLETPROOF<<<