Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Robi ktoś polo rugby od 1 sztuki?
-
TO NIE JEST PROFUCENT !!kamilo941 pisze:noszecochce.pl jest zdecydowanie najlepszą firma produkującą gadżety. Kontakt i czas realizacji bardzo dobry, my jako fanpage i nasi fani są mega zadowoleni. Zamawialiśmy już wiele gadżetów typu smyczki, koszulki, bluzy, kominiarki i wiele wiele więcej wszystko na wielki PLUS.
POLECAMY FIRMĘ NOSZECOCHCE.PL
Ludzie ogarnijcie się !
Ps polecam sprawdzenie rozmiarówek sector x i michała z łodzi.
Polecam tez prośbę o zchowanie metek a potem sprawdzenie na necie jakie koszulki Wam wysłałi :D
Zazwyczaj oznaczenie na metce znajdzecie na goglach i wyjdzie Wam jaka to gramatura :D
-
Panowie piszcie że najlepsze realizacje ogarnia NoszeCoChce.pl to się Nordfont nie bedzie czepiał - choć wtedy do czego on sie doczepi ? :)
a tak nawiasem wszystko wiesz o wszystkich a jak się człowiek pyta kim jesteś to nie masz odwagi powiedzieć ... dlaczego ?
a tak nawiasem wszystko wiesz o wszystkich a jak się człowiek pyta kim jesteś to nie masz odwagi powiedzieć ... dlaczego ?

www.noszecochce.pl
[email protected]
NAJLEPSZY SKLEP Z KOSZULKAMI
WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL
Nasza strona na Facebooku !! POLECAMY
http://www.facebook.com/pages/noszecochcepl/136563756423670
-
Polecam szale i t-shirty u Michała z Łodzi kontakt, wykonanie i dostawa w bardzo w dobrym terminie.
gg 2926078 mail [email protected]
POLECAM !!!
POLECAM !!!
-
-
Kto zrobi polówki z lamówkami i z haftem od 5 sztuk ?
-
Prosze na priv grafik do tapet klubowych :)
ps. licze na mała prace za darmo reszta po dobrej cenie
ps. licze na mała prace za darmo reszta po dobrej cenie
-
UltrasGate u którego producenta robisz gadżety ?
Ale on pisze prawdę, tak Cię to boli ? Nie masz odwagi napisać wprost - tak jestem pośrednikiem ?noszecochce.pl pisze:Panowie piszcie że najlepsze realizacje ogarnia NoszeCoChce.pl to się Nordfont nie bedzie czepiał - choć wtedy do czego on sie doczepi ? :)
-
ultrasGate jak i połowa ludzi stad robi na szaliki.com :))..::1952::.. pisze:UltrasGate u którego producenta robisz gadżety ?
Ale on pisze prawdę, tak Cię to boli ? Nie masz odwagi napisać wprost - tak jestem pośrednikiem ?noszecochce.pl pisze:Panowie piszcie że najlepsze realizacje ogarnia NoszeCoChce.pl to się Nordfont nie bedzie czepiał - choć wtedy do czego on sie doczepi ? :)
Do noszecochce - czy to ważne kim jestem ?
Połowe tych "producentów" boli co się tu pisze ;))
Szkoda tylko, że niektórzy nie przejrzą na oczy :D
-
Tak nie posiadamy własnych maszyn ... dzięki współpracy z jedną firmą mamy możliwość sami Sobie drukować koszulki czy haftować bluzy, drukować kubki i inne rzeczy...
są rzeczy które zamawiamy u kogoś dzięki pozyskaniu kontaktów i co z tego ?
nasi stali klienci o tym wiedzą i w czym problem ?
Nie musimy tu chyba wypisywać co u kogo robimy i na jakiej zasadzie - ważne, że staramy się by nasze realizację były jak najlepszej jakości i nie wciskamy ludziom czegoś czego nie mamy lub o czym nie mamy pojęcia ...
Cieszą mnie opinie pozytywne na nasz temat i nic nas nie boli bo niby co ? że mamy zamówienia? że ludzie nas polecają ?
Nordfont -jezeli ktoś pisze coś na moj temat to chce wiedzieć kim dana osoba jest ...
są rzeczy które zamawiamy u kogoś dzięki pozyskaniu kontaktów i co z tego ?
nasi stali klienci o tym wiedzą i w czym problem ?
Nie musimy tu chyba wypisywać co u kogo robimy i na jakiej zasadzie - ważne, że staramy się by nasze realizację były jak najlepszej jakości i nie wciskamy ludziom czegoś czego nie mamy lub o czym nie mamy pojęcia ...
Cieszą mnie opinie pozytywne na nasz temat i nic nas nie boli bo niby co ? że mamy zamówienia? że ludzie nas polecają ?
Nordfont -jezeli ktoś pisze coś na moj temat to chce wiedzieć kim dana osoba jest ...

www.noszecochce.pl
[email protected]
NAJLEPSZY SKLEP Z KOSZULKAMI
WWW.SKLEP.NOSZECOCHCE.PL
Nasza strona na Facebooku !! POLECAMY
http://www.facebook.com/pages/noszecochcepl/136563756423670
-
Do nas do firmy jakby ktoś chciał zajrzeć i obczaić sobie maszyny (sitodruk, 2 hafciarki, grawer i całą resztę stuffu) to serdecznie zapraszam do Płocka :)
Robimy wszystko sami (poza szalikami i vlepkami, dlatego nie mamy ich w ofercie). Jak ktoś chce szaliki to polecam szaliki.com, a jak vlepy to [link]. Producenci i jednocześnie kibice, a nie jakieś gałgany :)
Robimy wszystko sami (poza szalikami i vlepkami, dlatego nie mamy ich w ofercie). Jak ktoś chce szaliki to polecam szaliki.com, a jak vlepy to [link]. Producenci i jednocześnie kibice, a nie jakieś gałgany :)
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
Poleci ktoś namiar na wiatrówki z dobrego materiału z haftem? Dzięki
-
projekty moje, wszystko robione w corelu - zapraszamkarol2 pisze:
wykonanie - noszecochce.pl polecam!
gg: 34057842

Przykłady prac - www.curve.dbv.pl
-
Nie polecam robić u michala z Łodzi, nie jest kibicem i został już dawno pogoniony z ŁKS-u. Sector x to zwykły pośrednik michala, obcinaja metki i kreca ze koszulki szyte - robia tylko dobre fotki do reklamy. Polecam [link] - to producent, towar lepszy i taniej. Mod nie kasujcie tego - duzo osob wie ze to prawda i nie przyzwalajcie na fakt robienia z prawdziwych kibicow idiotow.Barlinek1946Ultras pisze:Polecam szale i t-shirty u Michała z Łodzi kontakt, wykonanie i dostawa w bardzo w dobrym terminie.
POLECAM !!!
-
Gdzie polecacie zamówić skarpetki?
-
gdzie polecacie zrobić paski parciane? zależy mi oczywiście na trzech szczegółach - 1.jakość, 2.cena, 3.czas realizacji
-
W sprawie skarpetek nawiń na PW.
-
Mały ot. Jakiego rozmiaru/rodzielczości powinien być projekt machajki?
-
Sprawe juz jakis czas temu wyjasniono.UltraBoys pisze:Nie polecam robić u michala z Łodzi, nie jest kibicem i został już dawno pogoniony z ŁKS-u. Sector x to zwykły pośrednik michala, obcinaja metki i kreca ze koszulki szyte - robia tylko dobre fotki do reklamy. Polecam [link] - to producent, towar lepszy i taniej. Mod nie kasujcie tego - duzo osob wie ze to prawda i nie przyzwalajcie na fakt robienia z prawdziwych kibicow idiotow.Barlinek1946Ultras pisze:Polecam szale i t-shirty u Michała z Łodzi kontakt, wykonanie i dostawa w bardzo w dobrym terminie.
POLECAM !!!
ja skasowałem ale zaszło konkretne nieporozumienie.
NIe moja wina, że Michałów w Łodzi za duzo :)
Xp
-
PyskatySK pisze:Szukam kogoś kto robi koszulki (Stedmany, innymi nie jestem zainteresowany) - PW jak coś.
Nie czekaj na info od pokemonów, pisz od razu do Tomka z Łodzi - [link] Najlepsza jakość, ceny, termin wykonania kilka dni i bez ściemniania. Koszulki wybierasz jakie chcesz.
-
Polecam Lanista.pl solidny producent. Ostatnio robiliśmy u nich czapki na zimę oraz wyjazdówke wszystko odbyło się szybko i sprawnie.
-
gdzie polecacie robić koszulki ?
-
Polecam Michała z Łodzi.
Termin jakość kontakt cena wszystko na jak najwyższym poziomie!
Termin jakość kontakt cena wszystko na jak najwyższym poziomie!
-
Podbijam. Jak coś to pw.croppekkk pisze:U kogo robione były te spodenki?
1938
-
Z całym szacunkiem, ale chyba nie sądzisz że zdradzi Ofensywa dostawcę. Zawsze mozesz napisać do nich
-
Jakby kogoś interesowały skarpetki to zapraszam do siebie...
najlepsze ceny
produkcja od 50 par
sprawdźcie moje starsze posty tam macie moje realizacje!
mail : [email protected]
najlepsze ceny
produkcja od 50 par
sprawdźcie moje starsze posty tam macie moje realizacje!
mail : [email protected]
Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji

https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink
-
[email protected] - ktoś ma jakiś kontakt ? Zamówienie złożone ponad miesiąc temu (75 polówek), zaliczka wysłana, od pewnego czasu brak kontaktu z chłopem. Dwukrotne przekładanie terminu dostawy...
-
Bardziej liczyłem od początku, że ujawni mi się sam wykonawca.tifo24 pisze:Z całym szacunkiem, ale chyba nie sądzisz że zdradzi Ofensywa dostawcę. Zawsze mozesz napisać do nich
1938
-
Jak panowie materiał ten kurteczki? tak jak piszą? najlepszej jakości?
[link]
[link]
1938
-
Raczej łączy ich umowa. Nie sadzę by tak sobie napisał iz robiła dla Ofensywy. Choć w przypadku Prosto czy 100% producenci się tym chwalą.croppekkk pisze:Bardziej liczyłem od początku, że ujawni mi się sam wykonawca.tifo24 pisze:Z całym szacunkiem, ale chyba nie sądzisz że zdradzi Ofensywa dostawcę. Zawsze mozesz napisać do nich
Napisz do nich na pewno powiedzą jaki to materiał.
-
ta babka z szwalni siedzi i czeka tylko na pytanie czy to ona szyła :)croppekkk pisze:Bardziej liczyłem od początku, że ujawni mi się sam wykonawca.tifo24 pisze:Z całym szacunkiem, ale chyba nie sądzisz że zdradzi Ofensywa dostawcę. Zawsze mozesz napisać do nich
Xp
-
Nordfront!
Czegoś tutaj nie rozumiem!
Dopierdalasz się do pośredników, ciśniesz im,ale generalnie nic konkretnego nie piszesz, ani Ameryki nie odkryłeś.
Tutaj mam do Ciebie pytanie: Jeśli ten tak zwany pośrednik daje Ci niższą cenę i lepszy termin od producenta, to u kogo byś zrobił gadżet Twego klubu Zadupie/Zabrze/Warszawa?
Ja wolę pośrednika, który ma kontakty, który ma terminy o wiele lepsze niż producent (bo on wali u niego hurtowo) oraz lepsze ceny (bo bierze na siebie na przykład projekt/krzywe itp).
Noszecochce nawet jeśli jest pośrednikiem robi zajebistą robotę!
No chyba, ze sam dasz fajne ceny i terminy na gadżety, to chętnie coś zrobię u Ciebie. Aha musisz mieć zajebistego grafika, bo jestem bardzo wymagający :) Piszesz się na to?
Dopierdalasz się do pośredników, ciśniesz im,ale generalnie nic konkretnego nie piszesz, ani Ameryki nie odkryłeś.
Tutaj mam do Ciebie pytanie: Jeśli ten tak zwany pośrednik daje Ci niższą cenę i lepszy termin od producenta, to u kogo byś zrobił gadżet Twego klubu Zadupie/Zabrze/Warszawa?
Ja wolę pośrednika, który ma kontakty, który ma terminy o wiele lepsze niż producent (bo on wali u niego hurtowo) oraz lepsze ceny (bo bierze na siebie na przykład projekt/krzywe itp).
No chyba, ze sam dasz fajne ceny i terminy na gadżety, to chętnie coś zrobię u Ciebie. Aha musisz mieć zajebistego grafika, bo jestem bardzo wymagający :) Piszesz się na to?
-
Le mnie to naprawde grzeje czy ktos jest posrednikiem czy nie.jump pisze:Nordfront!
Jak widzisz wtrącam sie tylko jak ktos posrdnika nazywa producentem bo to zwykłe kłamstwo.
Machał z łodzi pisal po przeczytaniu posta, że zaprasza do swojej fabryki ;))
Kilka ekip juz jechało "zobaczyc" te fabryke dziwnym trafem nikt jej nie widzial, a jak widział niech sie wpisze;)
-
Kto ogarnia polo rugby i od ilu sztuk?
Interesuje mnie wycena za 10 i 20 egzemplarzy.
http://www.arkowcy.pl/static/800x600/d2 ... -przod.jpg -> coś tego typu
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
My szyjemy polo rugby od 10szt podbij na maila .Apennine pisze:Kto ogarnia polo rugby i od ilu sztuk?

www.lanista.pl
[email protected]
facebook.com/LANISTAWEAR
[email protected]
facebook.com/LANISTAWEAR
-
Jesteśmy jednym z klientów Michała. Widzieliśmy fabryczkę Michała z Łodzi m.in. widzieliśmy szwalnie,hafciarnie,dziewiarnie i nie tylko,magazyn pełen koszulek FOTL i JHK oraz kilku innych firm.Przyjechaliśmy z zaskoczenia godzinę wcześniej dowiedział się o naszej wizycie i mimo to zgodził się na pokazanie nam wszystkie od podszewki jak to wygląda.Na koniec moje małe podsumowanie --- ROBI WRAŻENIE ----
-
Spytaj starszych kolegów jak byli 3 lata temu u mnie w fabryce i jakie wrażenie na nich zrobiła.Sklep_KSA pisze:Jesteśmy jednym z klientów Michała. Widzieliśmy fabryczkę Michała z Łodzi m.in. widzieliśmy szwalnie,hafciarnie,dziewiarnie i nie tylko,magazyn pełen koszulek FOTL i JHK oraz kilku innych firm.Przyjechaliśmy z zaskoczenia godzinę wcześniej dowiedział się o naszej wizycie i mimo to zgodził się na pokazanie nam wszystkie od podszewki jak to wygląda.Na koniec moje małe podsumowanie --- ROBI WRAŻENIE ----

-
Oceniam to co widziałem, i w sumie mi to wystarcza. Dla mnie nie ważne jest czy ktoś ma małą fabryczkę czy dużą fabrykę, ważna jest jakość i termin wykonania i oczywiście przystępna cena, reszta nie ma znaczenia czy ktoś jest producentem czy pośrednikiem.
-
Dla mnie też reszta nie ma znaczenia. Dla mnie ten temat zszedł na kompletnie zły tor. Zamiast umieszczać tu informacje o promocjach, nowościach oraz tym gdzie np wykonać jakiś nietypowy gadżet np. pościel, ręcznik w ilości powiedzmy 50 szt. w głównej mierze nasycony jest on walką producentów/pośredników o to kto jest kibicem, a kto nie, kto pośrednik a kto producent, co więcej jest to walka producentów/pośredników ze sobą lub też często sztuczne nakręcanie zaprzyjaźnionych do pisania o super jakości i cenie. Chyba logiczne ze gość będacy z ŁKS nie powie złego słowa na szaliki, tak samo jak widzewiak na md80. Kilka stron wcześniej ktoś fajnie opisał zależności producent-pośrednik i wyszło na to, ze nikt tak na prawdę nie może być producentem tylko wszyscy są pośrednikami bo jak np. adidas może być producentem piłek skoro szyja to chinczyki w swojej fabryce. Nie jest to fabryka adidasa więc nie jest to producent, tak samo jak puma bo szyte produkty są w helmutach, ale nie jest to ich fabtyka. Tak jak wspomniał poprzednik: Liczy się, jakość, termin i cena. AmenSklep_KSA pisze:Oceniam to co widziałem, i w sumie mi to wystarcza. Dla mnie nie ważne jest czy ktoś ma małą fabryczkę czy dużą fabrykę, ważna jest jakość i termin wykonania i oczywiście przystępna cena, reszta nie ma znaczenia czy ktoś jest producentem czy pośrednikiem.
-
Sklep_KSA pisze: reszta nie ma znaczenia
A to czy dany producent jest zwykłą parówą, też nie ma dla Was znaczenia?tifo24 pisze:Dla mnie też reszta nie ma znaczenia.

www.facebook.com/gadzetydlakibica