Tu nie chodzi o flagi typu "Fighters" czy "Visitors" tylko o to, że nasza ojczyzna to POLSKA, a nie jakieś Poland.Barnet pisze:nazwy własnej sie nie przetłumacza na inny jezyk, to po pierwsze, po drugie pochwal się z jakiej jestes ekipy, to poszukamy czy nie macie przypadkiem flag z anglojezycznymi nazwami, bo jak wiemy w Polsce mają takie praktycznie wszyscy
Kibice w UK
-
Re: Kibice w UK
-
-
i to jest właśnie patriotyzm dla niektorych. Nie ważne co ktoś nosi w sercu. Patriotyzm to jest pisanie nazwy kraju w takim czy w takim jezyku. Teraz zeby być patriotom, wystarczy chwycić flagę w rękę i pójść na marsz, bo wszyscy idą. j**** przekonania.
Polska to jest Polska, Poland, Polen, Polonia, Pologne i zawsze będzie.
Ty armia krajowa poszukaj odznaczeń państwowych dla patriotów i złóż zażalenie, czemu nie używa się tam naszego ojczystego języka.
Polska to jest Polska, Poland, Polen, Polonia, Pologne i zawsze będzie.
Ty armia krajowa poszukaj odznaczeń państwowych dla patriotów i złóż zażalenie, czemu nie używa się tam naszego ojczystego języka.
-
pdk kmwtw naszło sie kumaczy z ligi polskiej, fanów krojenia czapek i pisania o tym poematow
-
No tak zapomniałem że mam się tu nie wypowiadać,to temat o anglii,jak mi tu tłumaczono mają na wszystko wyjebane,bo 30 lat temu byli na topie.

-
No zapomniałes, ale zdarza sie najlepszym :)debiutant pisze:No tak zapomniałem że mam się tu nie wypowiadać,to temat o anglii,jak mi tu tłumaczono mają na wszystko wyjebane,bo 30 lat temu byli na topie.
http://www.youtube.com/watch?v=K0TVEDh8-u8
-
kumacze internetowi chuligani pokroju debiutanta i jego dwujajowego blizniaka armia krajowa, widzieliscie dzisiaj napis na NASZYM NARODOWYM na dzrzwiach od szatnii naszych kochanych uwielbianych skórokopów? Żeby wszyscy wiedzieli gdzie sie przebieraja, widnieje napis POLAND!!! Tak! W Naszym kochanym kraju nie jest napisane POLSKA tylko POLAND, piszcie petycje do Zibiego ze wy uzytkownicy zacnego forum kibice net stanowczo protestujecie

-
-
Po przeczytaniu "merytorycznych" wypowiedzi kilku inteligentów na temat flagi hutniczych emigrantów jestem w stanie zgodzić się ze stwierdzeniem Stanisława Lema na temat użytkowników sieci...
Skoro już spełniliście swój patriotyczny obowiązek udowadniając ponad wszelką wątpliwość antypolonizm hutniczej emigracji, to powinniście być już ukontentowani.
Zamiast bezmyślnego ładowania w klawiaturę, w ramach patriotycznych rekolekcji oczywiście, jednemu z przedmówców chciałbym polecić słownik ortograficzny/poprawnej polszczyzny, natomiast drugiemu książki Ney-Krawicza, bądź też Tereja na temat ZWZ-AK. Jestem przekonany, że bezsprzecznie wyjdzie Wam to na dobre, natomiast pozostali na tym skorzystają.
Skoro już spełniliście swój patriotyczny obowiązek udowadniając ponad wszelką wątpliwość antypolonizm hutniczej emigracji, to powinniście być już ukontentowani.
Zamiast bezmyślnego ładowania w klawiaturę, w ramach patriotycznych rekolekcji oczywiście, jednemu z przedmówców chciałbym polecić słownik ortograficzny/poprawnej polszczyzny, natomiast drugiemu książki Ney-Krawicza, bądź też Tereja na temat ZWZ-AK. Jestem przekonany, że bezsprzecznie wyjdzie Wam to na dobre, natomiast pozostali na tym skorzystają.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
tylko zibi boniek nie chodzi na marsze Niepodległości i inne rocznice związane z walką o Naszą Ojczyznę i jej niepodległość...ma wyjebane poprostu i dla niego Polska to tak jak dla 80% Naszego społeczeństwa tylko kraj w europie który należy do unii europejskiej a dla 20% ludzi to wszystko co mają, to całe życie, podchodzą do tego indywidualnie, kochają ten kraj i oddali by za niego życie...10% z tych 20% musiała z różnych względów opuścić swój kochany kraj i wyjechać na emigracje...ale mają Polskę w sercu...no właśnie Polskę...nie mierzmy Patriotyzmu flagami czy są w języku Polskim czy w języku angielskim...mierzmy go Naszymi czynami i oddaniem dla Polski...Patriotą nie stajmy się wkładając koszulkę czy bluzę z napisem Polska...tylko stajemy się nim..no właśnie to już każdy z Nas chyba wie kiedy...bo chyba każdy tu jest oddanym Patriotą...
-
BIG pisze:tylko zibi boniek nie chodzi na marsze Niepodległości i inne rocznice związane z walką o Naszą Ojczyznę i jej niepodległość...ma wyjebane poprostu i dla niego Polska to tak jak dla 80% Naszego społeczeństwa tylko kraj w europie który należy do unii europejskiej a dla 20% ludzi to wszystko co mają, to całe życie, podchodzą do tego indywidualnie, kochają ten kraj i oddali by za niego życie...10% z tych 20% musiała z różnych względów opuścić swój kochany kraj i wyjechać na emigracje...ale mają Polskę w sercu...no właśnie Polskę...nie mierzmy Patriotyzmu flagami czy są w języku Polskim czy w języku angielskim...mierzmy go Naszymi czynami i oddaniem dla Polski...Patriotą nie stajmy się wkładając koszulkę czy bluzę z napisem Polska...tylko stajemy się nim..no właśnie to już każdy z Nas chyba wie kiedy...bo chyba każdy tu jest oddanym Patriotą...
"...mierzmy go Naszymi czynami i oddaniem dla Polski..." - dlatego im mniej pisania jakimi to nie jesteśmy patriotami tym lepiej.
-
Anglicy w San Marino
http://www.youtube.com/watch?v=3u-Su7p9g84
http://www.youtube.com/watch?v=3u-Su7p9g84
-
Fajne ciuchy, podoba mi sie taki styl, lepszy niz trąba i kapelusz :)
-
Za co ma mu pocisnac ??? Taka jest niestety prawda, co widac na załączonym obrazku ... i nie chodzi mi juz o marki, styl casual i inne bzdety, ale o zwykłe wyczucie stylu i taktu. U nas na lidze też są pikniki i jakoś nie ma takiego festynu. Nasi kibice reprezentacyjni są dla mnie nizej w hierarchii niz pikniki, wiekszosc nawet nie zasługuje na takie miano. Zwykłe pazie, janusze i andrzeje rodem z fikolandu :) Na wyspach są roznego rodzaju karnety, punkty lojalnosciowe, dzieki którym prawdziwi kibice mają pierszenstwo, u nas na mecz Polska-Anglia bezkarnie rozkrada sie 25 tys biletow dla zbyszków, którzy pierwszy i ostatni raz idą na mecz, wiec jak ma byc dobrze. Tak samo Rosjanie na Euro przekazali odpowiednią ilosc biletow prawdziwym kibicom, dzieki czemu naprawde godnie sie zaprezentowali ... my za to pochwalilismy sie "sektorówką", która warta była 10 razy mniej i napełniła kieszenie kilku osobom postronnym :)
Z drugiej strony kultura kibicowska tez odgrywa znaczącą mode - patrz reprezentacja Holandii. Kibice ligowi za to zupełnie inny styl - casual, raczej nie chcą miec nic wspolnego z clownami :)

Z drugiej strony kultura kibicowska tez odgrywa znaczącą mode - patrz reprezentacja Holandii. Kibice ligowi za to zupełnie inny styl - casual, raczej nie chcą miec nic wspolnego z clownami :)

-
-
Dnia 30 Marca w mieście Huddersfield w Anglii odbył się marsz przeciwko policji.
obecni byli(troszkę spóźnieni)także Emigranci Śląska Wrocław i Lechii Gdańsk(LGFCE)
Łącznie w 4 osoby .
W linku znajduje się informacja dlaczego owy marsz powstał i od czego się zaczęło.
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/nas...fa00e2258a
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/hul...af1fb0bddb
Fotki z marszu :
https://www.facebook.com/media/set/?set=...686&type=1
Jak zazwyczaj to w Anglii wygląda więcej policji wokół marszu niż uczestników marszu.
Marsz bez przygód,w pokojowej atmosferze.
obecni byli(troszkę spóźnieni)także Emigranci Śląska Wrocław i Lechii Gdańsk(LGFCE)
Łącznie w 4 osoby .
W linku znajduje się informacja dlaczego owy marsz powstał i od czego się zaczęło.
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/nas...fa00e2258a
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/hul...af1fb0bddb
Fotki z marszu :
https://www.facebook.com/media/set/?set=...686&type=1
Jak zazwyczaj to w Anglii wygląda więcej policji wokół marszu niż uczestników marszu.
Marsz bez przygód,w pokojowej atmosferze.
NASZE STADIONY - NASZE ZASADY !
-
-
Dobry ten typ z ostatniego zdjęcia/filmiku który zajebał czapkę psa :)
o co ten dym Millwall między sobą ??
-
Newcastle fan United uderzył konia policji ;-) [link]
-
Angole nie dosc ze zawsze byli dla mnie smieszni (od kiedy widzialem jak uciekali bez spodni w Praskim) to teraz popisali sie jesczze mega frajerska akcja. policja raz ale oni zaatakowali kobiety w policyjnych bluzach. Jesli kogos bawi to, moze uznac ich za bohaterow, dla mnie to frajerzy i tyle.
-
Z tego co przegrzebałem internet kibice innych klubow byli na trybunach i to sie im nie spodobało ... dodatkowo niektorzy piszą, ze w toaletach były dragi, ale to wszystko spekulacjeagainst modern pisze:Dobry ten typ z ostatniego zdjęcia/filmiku który zajebał czapkę psa :)
Nie trzeba pchac sie do policji, umie machac pałką to i musi liczyc sie z tym ze dostanie ... Patrząc na bardzo restrykcyjne tamtejsze prawo naprawde niezły weekend w UK ... Ci kibice to czesto zadni chuligani, ludzie z ekip ... takie akcje jak Newcastle-Sunderland czesto wychodzą na spontanie, po prostu to jest taka żywa, prawdziwa nienawisc pomiedzy klubami, miastami ... naprawde swietnie oglądało sie te derby, cała ta otoczka, Paolo Di Canio - naprawde polecam ... jedne z najlepszych derbów w UK, juz nie raz obie ekipy to udowodniły.JEZUS CHRYSTUS pisze:Angole nie dosc ze zawsze byli dla mnie smieszni (od kiedy widzialem jak uciekali bez spodni w Praskim) to teraz popisali sie jesczze mega frajerska akcja. policja raz ale oni zaatakowali kobiety w policyjnych bluzach. Jesli kogos bawi to, moze uznac ich za bohaterow, dla mnie to frajerzy i tyle.
Liverpool w Reading odpala jakies piro, pokazuje transparenty i spiewa piesni wychwalające smierc Margaret Thatcher .
Stoke-Manchester Utd rowniez swietna atmosfera z obu stron, ekipa wyjazdowa United jedna z lepszych w kraju. Tez po meczu wybuchł w mediach mały skandal bo kibice Stoke udawali samoloty, a kibice ManU po minucie braw kibiców Stoke dla zmarłego kibica zaspiewali "What the fucking hell is that" i było to baaardzo wyraznie słychac w TV.
-
Rozjebałeś mnie...JEZUS CHRYSTUS pisze:Angole nie dosc ze zawsze byli dla mnie smieszni (od kiedy widzialem jak uciekali bez spodni w Praskim) to teraz popisali sie jesczze mega frajerska akcja. policja raz ale oni zaatakowali kobiety w policyjnych bluzach. Jesli kogos bawi to, moze uznac ich za bohaterow, dla mnie to frajerzy i tyle.
-
kiwa jako tako - zaraz chwila to masz pretensje ze kobieta idzie do pracy w policji i trzeba ja za to lac? gratuluje poczucia humoru. zalezy jeszcze co rozumiemy pod mianem huligana, przejezdzilem cala polske w latach 90tych lalem sie z kazym jak popadnie, ale uwierz mi, kobiety nawet w mundurze policjanta bym nie uuderzyl. bo wali mnie taka bajka. te ciolki z millow zachowali sie jak banda frajerow, i takimi sa, a glownie ta ciota co ukradla czpake zgaduje kobiecie, mysle ze powie ci to kazdy o kim mowilo sie dawniej git czlowiek.
-
J.CH. moze osobiscie powiesz to chlopakom z Millwall ze sa frajerami? bo tu na necie to napinka zbedna
Jak ekipe Millwall nazywasz frajerami to chyba nie masz wiekszego pojecia o scenie kibicowskiej w Anglii
Co do samego meczu na Wembey to nikt do konca nie wie jak to sie zaczelo (czesc mowi ze jeden z Millwall potracil dziecko wchodzac na sektor i bedac pijanym nie chcial przeprosic wiec oberwal strzala i dalej to juz byla eskalacja :) poprostu taki jest Millwall dragi, picie i mordobicie :) tlukli sie miedzy soba ale jak policja probowala wejsc na sektor to wszyscy na policje. Nie byly tam tylko kobiety :) pod sektorem konkretny oddzial psow ale nie dali rady sie wbic
i wedlug Ciebie jak kobieta policjant to moze bezkarnie okladac palka kibicow? a oni co maja uciekac czy bezoporowo dac sie okladac?
pozdrawiam
ps. W Newcastle zamieszki konkretne 30 aresztowanych i 3 policjantow w szpitalu
Na meczu Everton - Qpr jeden fan dostaje nozem
Brentford - Pourtsmouth zamieszki
A w mediach na glownych stronach tylko o Millwall a o Newcastle wzmianki a o reszcie
kompletna cisza
Jak ekipe Millwall nazywasz frajerami to chyba nie masz wiekszego pojecia o scenie kibicowskiej w Anglii
Co do samego meczu na Wembey to nikt do konca nie wie jak to sie zaczelo (czesc mowi ze jeden z Millwall potracil dziecko wchodzac na sektor i bedac pijanym nie chcial przeprosic wiec oberwal strzala i dalej to juz byla eskalacja :) poprostu taki jest Millwall dragi, picie i mordobicie :) tlukli sie miedzy soba ale jak policja probowala wejsc na sektor to wszyscy na policje. Nie byly tam tylko kobiety :) pod sektorem konkretny oddzial psow ale nie dali rady sie wbic
i wedlug Ciebie jak kobieta policjant to moze bezkarnie okladac palka kibicow? a oni co maja uciekac czy bezoporowo dac sie okladac?
pozdrawiam
ps. W Newcastle zamieszki konkretne 30 aresztowanych i 3 policjantow w szpitalu
Na meczu Everton - Qpr jeden fan dostaje nozem
Brentford - Pourtsmouth zamieszki
A w mediach na glownych stronach tylko o Millwall a o Newcastle wzmianki a o reszcie
kompletna cisza
-
mógłby ktoś podać mi adres do jakiegoś ogarniętego angielskiego portalu/forum kibicowskiego(jeżeli oczywiści coś takiego prowadzą)? może być pw.
-
noonelikesus - stary ale niepowiadaj mi takich rzeczy, przeciez to jasne ze nie pojade dzis do londynu i nie powiem im w twarz ze sa ciotami. natomiast kiedy spotykam tych kibicow, na meczach w pubie czy dwanie na ulicy, zawsze pokazuje im co o nihc mysle. i prosze bez legendarnyuch tekstow o wielkich hools millwol, do nas, polakow te cioty sie nie umywaja.
-
Margaret Thatcher odeszla na tamten swiat, ta ktora sie wziela za porzadek na brytyjskich stadionach i zaraz sie zaczelo..... Rzecz jasna to zbieg okolicznosci, ale fakt faktem goraco na wielu obiektach.
Angielski brukowiec The Sun dotarl wczoraj do mieszkania typa, ktory sie jarzyl, ze zabral policyjna czapke. Dzis jego zdjecie na pierwszej stronie. No i tlumaczyl sie jak mu wstyd i jak tego zaluje.
Teraz pare slow do kolejnego frustrate ktory postanowil 'najechac' na Anglikow.
Jezus Chrystus wlasciwie w jakim celu zaczales huczec odnosnie tego co sie wydarzylo w miniony weekend na Wyspach?
Ulzylo Ci, ze nazwales ciotami tych co brali udzial w zamieszkach? Lepiej Ci? Dales upust swoim frustracjom? OK, oni wszyscy sa cioty, a Ty za to jestes ten ktory nia nie jest I jest duzo lepszy od nich. Zadowolony?
W latach 90-ych wspomnianych przez Ciebie w ktorych zaraz pewnie powiesz, ze najebales niemal kazdemu nie bylo jeszcze ustawek. Ale jak wiadomo na wieksza skale niszczone bylo mienie publicznie np. rozwalanie pociagow podczas podrozy na mecze. Jeden czy drugi uwazal sie za chuligana wtedy bo wyrwal siedzenie czy zbil szybe. Niewykluczone, ze takowym tez byles, wiec nie wyjezdzaj tutaj z krytyka na innych.
W Anglii wiekszosc zadym powstaje na spontanie, lecz Ty chyba o tym nie wiesz. Ale u nich nie ma tak wielu ustawek jak w Polsce, silownie, zero alkoholu, wszystko podporzadkowane chuilgance. Cos takiego tu nie istnieje. Mentalnosc jest tu troche inna. Tutaj gdyby nie bardzo surowe prawo to byc moze byloby ostrzej. Ale o tym wydajesz sie nie wiedziec. Bez napinki z mojej strony, ale NIE MASZ POJECIA W TEMACIE to w jakim celu wylewasz swoje frustracje na necie? Bo tu latwo sobie powyzywac niektorych od ciot czy temu podobnych.
Twierdzisz, ze zawsze pokazujesz kibicom angielskim co o nich myslisz. Tylko Ci przyklasnac. A uchylisz nam rabka tajemnicy i powiesz w jaki sposob to robisz?
Angielski brukowiec The Sun dotarl wczoraj do mieszkania typa, ktory sie jarzyl, ze zabral policyjna czapke. Dzis jego zdjecie na pierwszej stronie. No i tlumaczyl sie jak mu wstyd i jak tego zaluje.
Teraz pare slow do kolejnego frustrate ktory postanowil 'najechac' na Anglikow.
Jezus Chrystus wlasciwie w jakim celu zaczales huczec odnosnie tego co sie wydarzylo w miniony weekend na Wyspach?
Ulzylo Ci, ze nazwales ciotami tych co brali udzial w zamieszkach? Lepiej Ci? Dales upust swoim frustracjom? OK, oni wszyscy sa cioty, a Ty za to jestes ten ktory nia nie jest I jest duzo lepszy od nich. Zadowolony?
W latach 90-ych wspomnianych przez Ciebie w ktorych zaraz pewnie powiesz, ze najebales niemal kazdemu nie bylo jeszcze ustawek. Ale jak wiadomo na wieksza skale niszczone bylo mienie publicznie np. rozwalanie pociagow podczas podrozy na mecze. Jeden czy drugi uwazal sie za chuligana wtedy bo wyrwal siedzenie czy zbil szybe. Niewykluczone, ze takowym tez byles, wiec nie wyjezdzaj tutaj z krytyka na innych.
W Anglii wiekszosc zadym powstaje na spontanie, lecz Ty chyba o tym nie wiesz. Ale u nich nie ma tak wielu ustawek jak w Polsce, silownie, zero alkoholu, wszystko podporzadkowane chuilgance. Cos takiego tu nie istnieje. Mentalnosc jest tu troche inna. Tutaj gdyby nie bardzo surowe prawo to byc moze byloby ostrzej. Ale o tym wydajesz sie nie wiedziec. Bez napinki z mojej strony, ale NIE MASZ POJECIA W TEMACIE to w jakim celu wylewasz swoje frustracje na necie? Bo tu latwo sobie powyzywac niektorych od ciot czy temu podobnych.
Twierdzisz, ze zawsze pokazujesz kibicom angielskim co o nich myslisz. Tylko Ci przyklasnac. A uchylisz nam rabka tajemnicy i powiesz w jaki sposob to robisz?
-
Byłem na tym meczu i z sektora United, Stoke w ogóle nie było słychać. Ze dwa, 3 razy sie zebrali ale szybko cichli. Zdecydowanie rozczarowany jestem tym co tam zobaczyłem. Stać ich na dużo dużo więcej, nie wiem czemu nagle uznali, że p******* i nie śpiewają.Stoke-Manchester Utd rowniez swietna atmosfera z obu stron, ekipa wyjazdowa United jedna z lepszych w kraju. Tez po meczu wybuchł w mediach mały skandal bo kibice Stoke udawali samoloty, a kibice ManU po minucie braw kibiców Stoke dla zmarłego kibica zaspiewali "What the fucking hell is that" i było to baaardzo wyraznie słychac w TV
My z dobrym dopingiem. Ale też stać nas na więcej, zbyt częste przestoje, zanim cały sektor podłapał przyśpiewkę.
Policji od c**** na mieście i pod stadionem. Eskorta jakby Legia na Lecha jechała... Na stadionie mała szarpanina, gdy jakiś fan United ze skyboksów okazywał radość po golu. Po drugim golu to samo, mimo wszystko kilku stewardów ciężko miało by uspokoić wkurwionych mieszkańców Stoke.
Dzień wcześniej FC United gra w Eastwood. Nie wiem ilu nas było, z 400? Doping nawet nawet, szczególnie że tylko garstka śpiewała.
I serio, dajcie sobie spokój, by odpowiadać na niektóre posty. Tylko się burdel robi a koniowi szybciej coś przetłumaczysz...
-
Sunderland w Newcastle
[link]
Dobry weekend w UK :)
[link]
Dobry weekend w UK :)
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KD4kxDQQI5o[/youtube]
Słowiańska Dusza,Polska Krew
-
Southampton - West Ham
http://www.youtube.com/watch?v=cTe0i2HoLM4
Chesterfield - Bradford City
http://www.youtube.com/watch?v=7emCo6XBLTQ
Pompey tez robi wjazd na murawe w Brentford, ale bez ekscesow... czeka ich spadek do League Two ( IV liga )... z Championship poleci Bristol City i niestety narazie bardzo słabo Wolverhampton
http://www.youtube.com/watch?v=cTe0i2HoLM4
Chesterfield - Bradford City
http://www.youtube.com/watch?v=7emCo6XBLTQ
Pompey tez robi wjazd na murawe w Brentford, ale bez ekscesow... czeka ich spadek do League Two ( IV liga )... z Championship poleci Bristol City i niestety narazie bardzo słabo Wolverhampton
Bohater z Ciebie ... człowieku chyba nie wiesz jaką mieszanke daje koks, alkohol, emocje i adrenalina ... zza monitora to kazdy mądry.JEZUS CHRYSTUS pisze:kiwa jako tako - zaraz chwila to masz pretensje ze kobieta idzie do pracy w policji i trzeba ja za to lac? gratuluje poczucia humoru. zalezy jeszcze co rozumiemy pod mianem huligana, przejezdzilem cala polske w latach 90tych lalem sie z kazym jak popadnie, ale uwierz mi, kobiety nawet w mundurze policjanta bym nie uuderzyl. bo wali mnie taka bajka. te ciolki z millow zachowali sie jak banda frajerow, i takimi sa, a glownie ta ciota co ukradla czpake zgaduje kobiecie, mysle ze powie ci to kazdy o kim mowilo sie dawniej git czlowiek.
ehe, taaaa ... a te porownania do Polaków są smieszne, wogole inna mentalnosc, podejscie do kibicowania o czym było tu pisane 1000 razy ...JEZUS CHRYSTUS pisze:noonelikesus - stary ale niepowiadaj mi takich rzeczy, przeciez to jasne ze nie pojade dzis do londynu i nie powiem im w twarz ze sa ciotami. natomiast kiedy spotykam tych kibicow, na meczach w pubie czy dwanie na ulicy, zawsze pokazuje im co o nihc mysle. i prosze bez legendarnyuch tekstow o wielkich hools millwol, do nas, polakow te cioty sie nie umywaja.
-
tym postem udowodniłeś że śmiało możesz już opuścić ten temat i więcej się nie wypowiadać, zapewne twoje podboje z lat 90-tych i mordobicia w każdym zakątku Polski tez są autentyczne w takim razie odbij gdzie indziej i tam się chwal jak wszystkich lałeśJEZUS CHRYSTUS pisze:noonelikesus - stary ale niepowiadaj mi takich rzeczy, przeciez to jasne ze nie pojade dzis do londynu i nie powiem im w twarz ze sa ciotami. natomiast kiedy spotykam tych kibicow, na meczach w pubie czy dwanie na ulicy, zawsze pokazuje im co o nihc mysle. i prosze bez legendarnyuch tekstow o wielkich hools millwol, do nas, polakow te cioty sie nie umywaja.

-
Niepublikowane dotad video z Newcastle
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GaMhh8ealwI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GaMhh8ealwI[/youtube]
-
Zajebiste derby :)
-
Awans Cardiff City do premiership i radosc kibiców 16.04.2013
Zdjecia podane ponizej w linku
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 280&type=1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IdBGuRO8 ... e=youtu.be[/youtube]
Zdjecia podane ponizej w linku
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 280&type=1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IdBGuRO8 ... e=youtu.be[/youtube]
-
czytałem coś dzisiaj, że Cardiff ma jakieś problemy z właścicielem, który chce zmienic nazwę czy coś w tym stylu. Ktoś wie coś więcej?
-
tu masz artykuł po angielsku
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... -died.html
właściciel zmienił barwy, herb itd żeby trafić w swój rynek azjatycki.
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... -died.html
właściciel zmienił barwy, herb itd żeby trafić w swój rynek azjatycki.
-
rozjebałeś system po całości, jak są takie tępe i idą do policji to niech liczą się że mogą dostać przypadkiem przekope, kogo to obchodzi że tam są kobiety, pałkami potrafią wymachiwać to dostawać po łbie też się nauczą.JEZUS CHRYSTUS pisze:Angole nie dosc ze zawsze byli dla mnie smieszni (od kiedy widzialem jak uciekali bez spodni w Praskim) to teraz popisali sie jesczze mega frajerska akcja. policja raz ale oni zaatakowali kobiety w policyjnych bluzach. Jesli kogos bawi to, moze uznac ich za bohaterow, dla mnie to frajerzy i tyle.
Wisła Nowa Huta
-
Kidderminster vs Stockport (5. liga w Anglii) spotkanie zostało zawieszone ze względu na fanów Stockport - wbiegli na boisko i zaatakowali pilkarzy 20.04.2013