Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ave_cesar

Post autor: ave_cesar » 09.07.2007, 01:22

Ja p*******, co to forum piknikowe, czy sami 15-latkowie tu siedzą?
Była ciekawa i długa [co jest w Polsce ostatnio rzadkim zjawiskiem] avanti na obczyźnie, i tyle.
A i trochę śmiechu było, gdy fruwały te banery reklamowe albo goście śmigali z psiarskimi tarczami.
Jedyne czego można żałować, to że teraz Legia zostanie wyjebana z rozgrywek i nie zagra z Blackburn. Bo mimo, iż było 2:0 dla kelnerów to sądzę, że w 2 połowie wcisnęliby z jednego gola, a u siebie to już by ich powieźli spokojnie. A meczyk z Angolami mógłby być stanowczo ciekawszy.

iparts.pl
MW LKS

Post autor: MW LKS » 09.07.2007, 01:27

Ja powiem tak dobra robota i h** mimo że (L) nie lubię to wielki szacunek dla nich podobało mi się jak jeden z Legii zajebał pieskowi w plecy racą :lol:
a ci frajerzy co piszą że Legia to hołota i że narobili wstydu niech wypierdalają do onetu pisac te gówna a nie tu robicie niepotrzebny syf :!:

blitzkreig

Post autor: blitzkreig » 09.07.2007, 01:27

Zaraz i tak powiedzą wszyscy że jestem frajerem, dzieckiem neo i w ogole idź stąd no ale...Może ja jakiś głupi jestem jednak, dla mnie pojęcie fanatyzmu polega na tym że jestesmy gotowi oddac życie za swój klub, zrobić dla niego wszystko...Panowie z <L> dziś jak dla mnie tylko zrobili gnój klubowi i samym sobie :) Na zajebiście nudnym terenie, gdzie na pierwszy rzut oka nic się stać nie mogło zrobili avanti, które w konsekwencji może pozbawić ich przyjemności oglądania spotkań Legii (szczególnie zagranicznych wojaży) na długi czas. Mówicie plus za avanti :?: Z kim k***a :?: :lol: Garstką posranych ochroniarzy czy litewskimi piknikami :?: Postawa grajków żenująca ale to co zrobiliście pociągnie jeszcze gorsze problemy za sobą. Widocznie wizja tak łatwego wjazdu na murawe była nie do odparcia. W jakim celu :?: Bóg jeden wie...poszpanowania przed kibicowską Polską :?: Ba, Europą :?: A złapanych po tej głupiej awanturze jest już 25 osób...ciekawe czy wg. nich warto było. Ale cóż sprawa Warszawiaków...

Podziele grupe użytkowników na ganionych tu "onetowiczów-piknikowców" i zachwycających się akcją hoolies, którzy popierają awanture bo chcą pokazać jacy są "hardcore hooligan's" :lol: Wali mnie czy zostane zjechany czy nie...dla mnie to bezsensowne avanti, które pociągnie lawine konsekwencji. Szkoda...

P.S.
Ten post jest subiektywnymi odczuciami usera blitzkreiga :)

Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin » 09.07.2007, 01:34

szkoda tego chlopa w szarej z (L) na piersi co przez kawalek filmiku odgrywal glowna role, ale na koniec zostal zawniety przez psy.

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 09.07.2007, 01:39

kamikazeee pisze:Coż moge napisac...żal kar....żal tego incydentu...żal klubu bo nie wiadomo jak sie zachowaja decydenci z ITI...Jestem kibicem Legii i uwazam, że nie powinno do tego dojsc na stadionie. Na kazdej stronie internetowej widze komentarze potepiajace zachowania ludzi z Wilna...sam czuje sie zdruzgotany tym co widzialem...ale niektore komentarze maja w sobie duzo z prawdy:
1) na wyjazd pojechało dużo ludzi ,ktorzy zwykle nie jeżdza za Legia
2) stadion nie byl przygotowany na tak duża liczbekibicow Legii
3) wydarzenia z wilna beda miec poważne konsekwencje

W telewizji można bylo zobaczyc wiele ciekawych zdarzeń...ktore były na prawde niepokojące bo za kamieniarzy nie byliśmy uważani nigdy...a tu takie rzeczy...
Przerazilo mnie także to , że jeden z nas chciał podpalic raca policjanta! Ja rozumie nienawiśc do policji co jest rzeczą zrozumiałą, ale nawet nienawiśc ma swoje granice...to mogło sie skończyc jak we włoszech gdzie w podobny sposob zginął ,,pies".

Na Filmie widac także B. z Legii, ktory za wiele nierobil aby zapobiec temu zamieszaniu...

Dla mnie jedynym smiesznym akcentem tego wydarzenia było to że naprawde to policja poczatkow sobie nie radziła i straciła pare pałek i kibice wypożyczyli sobie tarcze:D co naprawde zabawnie wyglądało.

Patrząc na komentarze ludzi z calej Polski, panuje ogolny pogląd potepiajacy te wydarzenia i jest to zrozumiałe...ale niektore komentarze ludzi z poza warszawy są powalające...
Nie wspominając juz o epitetach typu debile kretyni itp itd...a także abstrachując od tego co sie stalo i moralnej oceny tych wydarzeń...Ekipie mocnych wrażeń Legii zarzuca sie strach i to że potrafia walczyc tylko z malymi ekipami...
Szczegolnie dotyczy to panow z Poznania...nie mi sie wypowiadac raczej w tych sprawach...ale swoje 3 grosze dorzuce pisząc o tym....ze czego jak czego ale odwagi to raczej ludziom z Wawy nie brak...upragniona dla was ustawka z YF'98 tez kiedys nastąpi...i nie badzcie smieszni...jestescie świetna ekipa ale o strachu jeśli chodzi o spotkanie z Wami nie można mowic...bo Legia nigdy sie w Polsce nikogo nie bała.
Mądrze wypowiadają sie także ludzie na tym forum pisząc o tym...że nie każdy ktory tu potepia tych ludzi byłby w stanie zrobic to samo na żywo! Są to na pewno prawdziwe słowa nad ktorymi należy sie chyba dlużej zastanowic

Zaden czlowiek zwiazany z ekipa sie nie boi wybiec i kogos napierdalac. a juz mowiac o ustawkach co powiesz o lechi gdans ktora r******** a lechia jest silna ekipa awiedz nie wiem oczym ty piszesz ze legia walczy tylko z slabszymi . slabszy czy mocny kazdy jest przeciwnikiem i jemu szacunek sie nalezy pozdro
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****

Bolo27
ban

Post autor: Bolo27 » 09.07.2007, 01:50

Oczywiście kibice "słynnej" Legi znowu byli "prowokowani" przez policje z Wilna widać to na filmiku na którym policjanci stoją i nie wiedza co się dzieje i co mają robić, Legioniści wybrali sobie rywala z górnej półki nic tylko pogratulować!!!

40i4

Post autor: 40i4 » 09.07.2007, 01:53

jarus_warszawa_ pisze:
kamikazeee pisze:Coż moge napisac...żal kar....żal tego incydentu...żal klubu bo nie wiadomo jak sie zachowaja decydenci z ITI...Jestem kibicem Legii i uwazam, że nie powinno do tego dojsc na stadionie. Na kazdej stronie internetowej widze komentarze potepiajace zachowania ludzi z Wilna...sam czuje sie zdruzgotany tym co widzialem...ale niektore komentarze maja w sobie duzo z prawdy:
1) na wyjazd pojechało dużo ludzi ,ktorzy zwykle nie jeżdza za Legia
2) stadion nie byl przygotowany na tak duża liczbekibicow Legii
3) wydarzenia z wilna beda miec poważne konsekwencje

W telewizji można bylo zobaczyc wiele ciekawych zdarzeń...ktore były na prawde niepokojące bo za kamieniarzy nie byliśmy uważani nigdy...a tu takie rzeczy...
Przerazilo mnie także to , że jeden z nas chciał podpalic raca policjanta! Ja rozumie nienawiśc do policji co jest rzeczą zrozumiałą, ale nawet nienawiśc ma swoje granice...to mogło sie skończyc jak we włoszech gdzie w podobny sposob zginął ,,pies".

Na Filmie widac także B. z Legii, ktory za wiele nierobil aby zapobiec temu zamieszaniu...

Dla mnie jedynym smiesznym akcentem tego wydarzenia było to że naprawde to policja poczatkow sobie nie radziła i straciła pare pałek i kibice wypożyczyli sobie tarcze:D co naprawde zabawnie wyglądało.

Patrząc na komentarze ludzi z calej Polski, panuje ogolny pogląd potepiajacy te wydarzenia i jest to zrozumiałe...ale niektore komentarze ludzi z poza warszawy są powalające...
Nie wspominając juz o epitetach typu debile kretyni itp itd...a także abstrachując od tego co sie stalo i moralnej oceny tych wydarzeń...Ekipie mocnych wrażeń Legii zarzuca sie strach i to że potrafia walczyc tylko z malymi ekipami...
Szczegolnie dotyczy to panow z Poznania...nie mi sie wypowiadac raczej w tych sprawach...ale swoje 3 grosze dorzuce pisząc o tym....ze czego jak czego ale odwagi to raczej ludziom z Wawy nie brak...upragniona dla was ustawka z YF'98 tez kiedys nastąpi...i nie badzcie smieszni...jestescie świetna ekipa ale o strachu jeśli chodzi o spotkanie z Wami nie można mowic...bo Legia nigdy sie w Polsce nikogo nie bała.
Mądrze wypowiadają sie także ludzie na tym forum pisząc o tym...że nie każdy ktory tu potepia tych ludzi byłby w stanie zrobic to samo na żywo! Są to na pewno prawdziwe słowa nad ktorymi należy sie chyba dlużej zastanowic

Zaden czlowiek zwiazany z ekipa sie nie boi wybiec i kogos napierdalac. a juz mowiac o ustawkach co powiesz o lechi gdans ktora r******** a lechia jest silna ekipa awiedz nie wiem oczym ty piszesz ze legia walczy tylko z slabszymi . slabszy czy mocny kazdy jest przeciwnikiem i jemu szacunek sie nalezy pozdro
litości :!: nie dość, że p********* farmazony, to jeszcze nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać co kolega wyzej napisał. nie powinieneś juz spać o tej porze?
a do tematu: myśle, że co poniektórzy Legioniści żałują teraz tej awantury. nie wydaje mi się, żeby to była gra warta świeczki, część zawinięto, wypadają z pucharów, nie pojadą do Anglii, a władze klubu będą miały kolejne argumenty (i trudno im się dziwić z jednej strony), żeby co poniektórzy już na Ł3 nie weszli.
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 09.07.2007, 02:01

co niektorzy wrzucaja na Legie jak sie da przypominam ze jest to forum zagorzalych kibicow a nie forum "Stop Przemocy Na Stadionach " kazda akcja kibicowska i napierdalanka z psami jest jak najbardziej na plus i tak by przejebali w pucharach to sie nie dziwie ze tak sie wkurwili z leszczami przegrac wstyd :!:

edyta

Post autor: edyta » 09.07.2007, 02:03

wiadomo... w TV bardzo ciekawe! ale myśląc rozsadnie nadzwyczaj głupie! subiektywne spojrzenie...

GoodOldBoy

Post autor: GoodOldBoy » 09.07.2007, 02:16

kosmalskiP pisze:co niektorzy wrzucaja na Legie jak sie da przypominam ze jest to forum zagorzalych kibicow a nie forum "Stop Przemocy Na Stadionach " kazda akcja kibicowska i napierdalanka z psami jest jak najbardziej na plus i tak by przejebali w pucharach to sie nie dziwie ze tak sie wkurwili z leszczami przegrac wstyd :!:
Powiedz to tym, ktorym naprawde na Legii zalezy, tym "zagorzalym", ktorzy maja jakies wyzsze cele i chetnie sprawdzili by sie z powaznymi europejskimi klubami...
nie zgodze sie z Toba,ze KAZDA akcja kibicowska jest jak najbardziej na plus...trzeba wiedziec gdzie, z kim, jak i czy to ma sens a nie ot tak biegac po boisku i rzucac reklamami-juz nie wspominajac o "klasie" przeciwnika.
Absolutnie nie masz racji wedlug mnie!
>>>BENEATH THIS MASK THERE IS MORE THAN FLESH. BENEATH THIS MASK THERE IS AN IDEA, AND IDEAS ARE BULLETPROOF<<<

dzydzydzydzy

Post autor: dzydzydzydzy » 09.07.2007, 02:39

własnie wrocilem no cóz tym razem to jak najbardziej kibice sprowokowali policje do walki. ochrona itp nie robiła wiekszych problemow, choc pierwsze wyzwiska zaczeły sie od goscia, ktory miał wątki co do flag, ktore zasłaniały reklamy... :roll:

awantura niby fajna ale z kim? 30 psami i chłopaczkami z ochrony... gdyby jeszcze te psy dostały jakis w******* a tak to tylko syf na boisku sie zrobił i ban na 5 lat bedzie :lol:

przed meczem skrojona jakas mała flaga (innych nie mieli) Vetry i jakies szale (po wjezdzie na sektor gospodarzy).

sochanMKS

Post autor: sochanMKS » 09.07.2007, 02:47

moim zdaniem akcja byla dobra ale chyba nie przemyslana wiadomo ze trzeba sie jakos rozerwac po ciezkiej podrozy ale w c*** osob nie mialo nic na twarzy i szybko zostana zdjeci ale o tym mogli pomyslec ale naprawde szkoda mi wszystkich kibicow (L) ktorzy mogli zablysnac w Anglii na owiele lepszym terenie niz Litwa

Oscar

Post autor: Oscar » 09.07.2007, 02:51

Ja bym tylko zapytał tych psaeudodziałaczy i pseudograjków jak myślą czy do tej awantury by doszło gdyby to Legia prowadziła do przerwy 2:0 :?: :?: :?:

Więc niech przestaną pierdolić i skomleć a niech zaczną robić coś aby największy klub ze stolicy prawie 40 milionowego kraju nie przegrywał z jakimiś nieznanymi leszczami.

W sumie na miejscu kibiców Legii to bym najebał nie litewską policje a tych pseudopiłkarzyków i pierdzistołków klubowych.

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 09.07.2007, 02:59

[link]
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****

jarus_warszawa_
ban

Post autor: jarus_warszawa_ » 09.07.2007, 02:59

[link] 30 osob zatrzymanych

MBTCh

Post autor: MBTCh » 09.07.2007, 03:30

Coż, "awanturę" mozna rozpatrywać na dwie strony.

Z pierwszego punktu widzenia akcja niepotrzebna. Kibiców w Wilnie brak. Tamtejsza policja raczej nie taka jak u nas. Litwa czy Wilno dla Polaka to cos więcej niż sąsiad. Konsewkencje dla Legii (w persepktywie gry z Blackburn i nie tylko) olbrzymie, itd.

Jednak z drugiej strony czytając część tych komentarzy, odnoszę wrażenię że jestem na jakimś forum policyjnym. Pisanie o tym żeby dojebać Legii kary w postaci zakazów wyjazdowych, czy też kar więzienia dla kibiców... trudno to skomentować. Widocznie piszący te rzeczy, przybyli tu prosto z onetu tuż po meczu.

Fakt faktem, ten dym nie był niczym wielkim. Mozna było go oszczędzić, jednak nie widziałem tu nikogo kto poruszył pewną kwestię. Dla Legii był to wyjazd z gatunku melanżowych (jak spora część wyjazdów dla każdej ekipy w Polsce, jednak takie zdarzają się rzadko ;) ). Dużo ludzi siedziało w Wilnie juz od piatku wieczór, pijąc na umór. Mecz miał być tylko miłym, wygranym przez piłkarzy, dodatkiem do fajnej wycieczki i melanżu.
Na meczu, widząc poczynania piłkarzy spora część, pod wpływem, uległa zapewne ogromnemu wkurwieniu (tak jak ta część trzeźwa [na stadionie] czy pijana/trzeźwa przez TV). Mnie osobiście, jako kibica Legii, ogarniało przed TV olbrzymie wkurwienie. Kolejny (świetnie zapowiadany) sezon Legii już się zaczyna na samym początku pierdolić. Wyjazd do Angli na Blackburn, oddala się w pizdu, piłkarze mający rozpierdalać w lidze wszystkich, poraz kolejny grają ta samą chujnie w tym samym stylu. Do czego zdążam? Myslę że gdyby nie wynik, do awantury by nie doszło. Rozmawiałem z kilkoma osobami będącymi w Wilnie (ach wiem, te info telefoniczne ;) ), potwierdzali moje przypuszczenia. Większośc podpita i wkurwiona (zapewne wynikiem, a tak naprawdę c*** go wie czym, ot tak dla zasady), widząć okazję do łatwego dymu (co by nie mówić, stadion, zabezpieczenia i ochrona aż kusiły co poniektórych) z okazji skorzystała. Jak kto to ocenia to jego sprawa. Może popierać, może nie. Pisanie o karach dla Legii to frajerstwo i nic więcej.
Jednak widząć grę tych "piłkarzyków", i zastanawiając się kiedy Legia poraz kolejny będzie miała szansę pokazać się w pucharach (bynajmniej nie dzięki kibicom, raczej dzięki grajkom), uznaję że na parę lat przynajmniej zapamiętała się w Europie.

PS 1.
Nie piszczie o braku honoru Legii, w tłumie 2.5 - 3 tys ludzi trudno jest cokolwiek ogarnąć.

PS 2.
Nie piszcie o złej reklamie Polski w świecie. Całe to forum srało z radości po filmie "The Real Football Factory", jak to nas przedstawiono jak to" świrów gotowych na wszystko".

PS 3. Pisze jako kibic Legii, w Wilnie nie byłem. Staram się jednak zachowywać w miarę obiektywizm.

zydu95

Post autor: zydu95 » 09.07.2007, 03:58

elo,wlasnie wrocillem.wyjazd kozak.szalone lata 90 w pelnym tego slowa znaczeniu.nie chce mi sie czytac waszych tanich komentarzy.pozdro dla kumatych:)

Czyzynska Ferajna

Post autor: Czyzynska Ferajna » 09.07.2007, 06:55

To forum siegnelo dna juz dawno temu ale komentarzy w stylu "pozamykac ich wszystkich" czy "srogo karac bandytow" nie moge pozostawic bez krotkiego odzewu.
Wszystkim policyjnym kor... wielki murzynski h.. w mordy!

Ps.jesli jakis mod czy admin mam jeszcze tu cos do powiedzenia to chyba powinien ruszyc dupe i pomazac te bzdury policyjne.
Kazdy moze napisac co mysli ale no bez przesady.Jesli frajerstwo nagminnie tu sie wpisuje to zamknijcie to gowno i tyle.

Hutnik Nowa Huta Hooligans

broodii

Post autor: broodii » 09.07.2007, 07:23

ja p******* akcja na + :shock: ku*** szczególnie ta jak koleś gołe dupsko wypina, wieś zrbiła wieś i taka jest prawda. Nie wiem dlaczego ale mam takie odczucie.

PolandRules!!
ban

Post autor: PolandRules!! » 09.07.2007, 07:30

wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!

GoodOldBoy

Post autor: GoodOldBoy » 09.07.2007, 07:35

zydu95 pisze:elo,wlasnie wrocillem.wyjazd kozak.szalone lata 90 w pelnym tego slowa znaczeniu.nie chce mi sie czytac waszych tanich komentarzy.pozdro dla kumatych:)
Jesli "nasze" komentarze so tanie za umieszczenie takiego jak Twoj powinna byc oplata. Napisales ze wyjazd kozak. No tak, szczegolnie jesli na nastepny zagraniczny bedziesz musial poczekac kilka sezonow. Tak kochasz ta Twoja Legie, ze (obym sie mylil) na kilka lat nie bedzie istniala na europejskiej scenie. Doprawdy zabojcza milosc. Zenada i tyle.
>>>BENEATH THIS MASK THERE IS MORE THAN FLESH. BENEATH THIS MASK THERE IS AN IDEA, AND IDEAS ARE BULLETPROOF<<<

RKS1926
ban

Post autor: RKS1926 » 09.07.2007, 07:46

wstyd i tyle !
Legioniści obejrzą sobie puchary w TV przez kilka sezonów...

LUKASZENKO

Post autor: LUKASZENKO » 09.07.2007, 07:52

Dla Legii + za akcje + za liczbe ogólnie szacun!!! CWKS!!!!!!
POLSKA BIALO-CZERWONI

Home_Of_Football

Post autor: Home_Of_Football » 09.07.2007, 08:18

hehehe normlanie forum tik taka.albo ..teleranka.......
coz chlopaki sie najebali i tyle ....pozdrowienia dla sokolki

GoodOldBoy

Post autor: GoodOldBoy » 09.07.2007, 08:24

Ani forum tik-taka ani teleranka ale "z kamera wsrod zwierzat" tez nie
Czego sie spodziewasz, ze wszyscy tu "plusy za akcje" beda pisac...? a ze sie chlopaki najebali to teraz kilkuletniego kaca beda mieli i tyle...

Browarski

Post autor: Browarski » 09.07.2007, 08:24

Może to zabrzmieć dziwnie ale ja się Legii wcale nie dziwie...przeciwnik śmieszny, gra piłkarzy (a może pseudopiłkarzy) żałosna..więc co zrobić najlepiej...awanturę, przynajmniej zakończyć ten wyjazd z mocnym akcentem :lol: ...a te wszystkie płaczki na tym forum...kary, zakazy, nakazy... no i co to teraz da??. Zrobili co zrobili, a konsekwencje będą jakie będą. Wy zawsze robiąc coś, myślicie od razu o konsekwencjach swoich czynów.?? Nie po popieram robienia akcji na stadionach bo to teraz krótka piłka ale teraz to już musztarda po obiedzie...tyle. A i tak jedna awantura mniej czy więcej nie zmieni opini o nas jako kibicach więc po co te gadki...
POLONIA WARSZAWA

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 09.07.2007, 08:34

:lol:

nastepnym razem bedziemy pytac czy policjanci sa kumaci i mozna przeprowadzic awanture

GoodOldBoy

Post autor: GoodOldBoy » 09.07.2007, 08:39

Nie wiem komu kibicujesz, ale ja gdybym byl kibicem Legii (czy nawet chuliganem) mialbym znacznie wieksze aspiracje niz zrobienie zadymy gdzies na prowincji i pilkarskiej i tej kibicowskiej. Bedac kibicem takiej druzyny jak Legia trzeba mierzyc wysoko, trzeba sie dobrze zaprezentowac z przeciwnikiem, ktory cos znaczy - i zmierzyc z kibicami z gornej polki. Ale to moje zdanie. Chyba dosc "kumaty" nie jestem zeby zrozumiec Twoj tok rozumowania.

T.G.

Post autor: T.G. » 09.07.2007, 08:45

ale z drugiej strony musicie im podziękować... dzięki temu możecie się teraz wykazać na forum. :)

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 09.07.2007, 08:53

Brawo Legia !
A niektóre komentarze sa powalajace ! Jeden gamon nawet kryminału i kar zyczy L . i kazdy madrus ma jakies ale.Powoli to forum zamienia sie na forum pikników i popapranców,majacych c**** pojecie !
A czy Legia bedzie miała kary i czy ich wyklucza,to jest chyba ich sprawa i nic nam do tego !
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 09.07.2007, 08:53

jak narazie to wykazuja sie tu wszyscy wszechwiedzacy co gdzie jak po co dlaczego co bedzie co by bylo

seba1944

Post autor: seba1944 » 09.07.2007, 08:55

ja p*******, skąd Wy sie urwaliście? :roll: chcieli to sobie podymyli i o h** wy płaczecie? :roll: widać ze sie dobrze bawili :lol: w Polsce by nie mieli takiej okazji, a tam sie taka nadarzyła więc wykorzystali ją :D
Obrazek

www.facebook.com/gadzetydlakibica

broodii

Post autor: broodii » 09.07.2007, 08:56

Tropiciel z lasu pisze:jak narazie to wykazuja sie tu wszyscy wszechwiedzacy co gdzie jak po co dlaczego co bedzie co by bylo
czy to aby nie ty tam świeciłeś gołym rowem przed kamerami

GoodOldBoy

Post autor: GoodOldBoy » 09.07.2007, 09:01

Łks 1908 pisze:Brawo Legia !
A niektóre komentarze sa powalajace ! Jeden gamon nawet kryminału i kar zyczy L . i kazdy madrus ma jakies ale.Powoli to forum zamienia sie na forum pikników i popapranców,majacych c**** pojecie !
A czy Legia bedzie miała kary i czy ich wyklucza,to jest chyba ich sprawa i nic nam do tego !
no tak, najlatwiej przyznac tego "plusa za akcje"...

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 09.07.2007, 09:03

broodii pisze:
Tropiciel z lasu pisze:jak narazie to wykazuja sie tu wszyscy wszechwiedzacy co gdzie jak po co dlaczego co bedzie co by bylo
czy to aby nie ty tam świeciłeś gołym rowem przed kamerami
a moze to ty?

:idea:

seba1944

Post autor: seba1944 » 09.07.2007, 09:08

najlepiej banujcie tych wszystkich policjantów!

wykopmy policje z tego forum :lol:
Obrazek

www.facebook.com/gadzetydlakibica

Ponton

Post autor: Ponton » 09.07.2007, 09:21

seba1944 pisze:najlepiej banujcie tych wszystkich policjantów!

wykopmy policje z tego forum :lol:
ghehehe krótko i na temat.

tak poza tym jakiś news z wp.pl chociaz watpie zeby byl prawdziwy pismaki, czy portale internetowe tez ostro przekrecaja...
[link]

Z tego co wyczytalem, to demolka na calego hehe nawet stadion Zalgarisu odwiedzili.
Nie jestem kibicem (L).
Napisano wcześniej, że lepiej przyznać + za akcje...
Nie jestem pępkiem świata, nikt nie musi brać tego co napiszę za przykład, ale rozumiem to tak, że była okazja, jaką w Polsce ciężko zastać, to chłopaki pod wpływem % się pobawili za mocno, ogółem te wpisy, żeby pokarać i pozamykać to żenada, ja rozumiem, że lipa na całego, parę sezonów poza pucharami, ale WOLĘ ROZGŁOS CHULIGAŃSKI, niż czekać te lata, aż do 1/4 p.uefa awansuja taka Legia, czy kto inny, albo do LM wejdzie na jakims farcie :] tyle.
Ogółem, jeżeli miałbym wybrać czy dymić na takiej prowincji, gdzie nie ma z kim walczyć, to wstrzymałbym się :]
Teraz tylko pozostało czekać na karę ;P
A.C.A.B.

haha..

Post autor: haha.. » 09.07.2007, 09:27

ku*** to forum to jest jakieś pojebane, wpierw pierdolicie żeby j**** policję, polska the best, rozjebiemy każdemu, a przyjdzie co do czego to "naszym" wrzucacie.

ja p*******, zrobili "dym" i tyle, Legii sprawa .. i żadne farmazony na forum tego nie zmieni , bylo mineło, trzeba sie cieszyc i c***
a te "stupid polish" na youtube to widać że ich zabolało i tak ma być
"POLSKA ZNÓW DAŁA O SOBIE ZNAĆ"
i c*** z wynikiem

zazdroszczę Legii w c***, choć patrząc na te ich policję mogli coś konkretniejszego odjebać, ale i tak +
Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 09:31 przez haha.., łącznie zmieniany 2 razy.

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 09.07.2007, 09:30

haha.. pisze:ku*** to forum to jest jakieś pojebane, wpierw pierdolicie żeby j**** policję, polska the best, rozjebiemy każdemu, a przyjdzie co do czego to "naszym" wrzucacie.

ja p*******, zrobili dym i tyle, Legii sprawa .. i żadne farmazony na forum tego nie zmieni , bylo mineło, trzeba sie cieszyc i c***
a te "stupid polish" na youtube to widać że ich zabolało i tak ma być
"POLSKA ZNÓW DAŁA O SOBIE ZNAĆ"
i c*** z wynikiem

Co racja to racja !!!
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

ODPOWIEDZ