Kibice Made in Germany
-
Re: Kibice Made in Germany
Wie ktoś może co jest potrzebne do kupienia biletu na mecze Dynamo Drezno, Herthy Belin, bądź Unionu Berlin ? oczywiście oprócz kasy :D chodzi mi o jakieś karty kibica, dokumenty, i czy można dostać te bilety w dniu meczowym bez żadnego problemu
-
Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Żadnych kart, żadnych dokumentów. Czasami by wejść na młyn trzeba mieć "coś więcej";-)
CO BY SIĘ NIE DZIAŁO BRAT!
-
new book of the history of german hooligans, very great fantastic book !
here you see some infos and fotos:
[link]
here you see some infos and fotos:
[link]
-
[link]
mógłby ktoś z trójki SVB, Elo albo Blickfang Ultra, napisać coś w tym temacie?
-
Może ktoś opisać Preußen Münster ? Chodzi mi o zgody/kosy.
Wiem tylko tyle że Brigade Monasteria trzyma ze Storm Ultras Charleroi.
Wiem tylko tyle że Brigade Monasteria trzyma ze Storm Ultras Charleroi.
-
Fotorelacja Niemca z Czechy - Rosja
[link]
[link]
-
-
nie trzeba nic wiecej dodac, ani ujac, rozwiazali sie i tyle, ich podworko, ich sprawa, naraZgody 28 pisze:[link]
-
Ja tam nie znam Niemieckiego więc jakby ktoś mógł to przetłumaczyć w miarę przyswajalny sposób, a nie jak google translate to byłbym wdzięczny.
-
Co stanęło na przeszkodzie do konfrontacji (scena na początku filmiku) skoro między ekipami nie było ani psów, ani ochrony?zychu9 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=lUVrOrIP1zQ
-
-
opisze ktoś TSV1860München
-
Takie pytanko odnośnie wyjazdów i ultrasów.Kto obecnie wiedzie prym w ultrasce i wyjazdach?...opisze ktoś Niemcy wschodnie odnośnie ekip?
-
Czy Serbołużyczanie mają jakiś swój klub na którym się udzielają ? Swego czasu widziałem na Energie Chociebuż flagę w barwach łużyckich z napisem po łużycku "Chośebuz".
-
Wczoraj odbyły się drugoligowe derby Berlina.
Hertha:
http://www.youtube.com/watch?v=LW6H6sfs ... r_embedded
Union:
http://www.youtube.com/watch?v=CmaYUclc ... r_embedded
Hertha:
http://www.youtube.com/watch?v=LW6H6sfs ... r_embedded
Union:
http://www.youtube.com/watch?v=CmaYUclc ... r_embedded
-
moje piłkarskie podróże: [link]
-
Opisze mi ktoś tą ekipę http://www.youtube.com/verify_controver ... zY1EqN6-QE może być PW.
-
Żadne priv piszcie tutaj, bo też mnie interesuje Eintracht i grupy kibicowskie tam działające. Tak z przed telewizora jak oglądam czasami Bundesligę to wyglądają mi na ekipę z największym i najgłośniejszym młynem w BL. Rzeczywiście tak jest? Na trybunach widoczny często che fujara, więc ultrasi lewaccy. A jak z poglądami u hoolsów?
-
Może ktoś opisać Berlin, jak wygląda podział miasta, poglądy ekip itp. pzdr
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
-

Borussia Mönchengladbach konkretnie w Rzymie.
-
Nie wiem czy było opisywane.Jak wygląda sytuacja z ekipą z Worms (lokalny klub, jak jest jakieś fc też miło widziane info)?
-
Wormatia Worms mała ekipa ultras, mają dobre kontakty z kibicami Waldorfu Mannheim i Eintrachtu Frankfurt (ale to bardziej na zasadzie FC, niż zgody/układu). Z kos na pewno FCK i Eintracht Trier.
-
Następne pytanie , jak wygląda sytuacja z biletami na :
Eintracht Frankfurt
Fc Kaiserslautern
Karnety trzeba mieć ? Jakieś karty kibica ?
Eintracht Frankfurt
Fc Kaiserslautern
Karnety trzeba mieć ? Jakieś karty kibica ?
-
Dynamo Drezdno - FC Koeln

"Witajcie Polacy, jesteśmy tu, aby was przelecieć"
Jest to odpowiedź brudasów z Kolonii (Wilde Horde'96) na poprzedni mecz tych drużyn, w którym fani z Drezdna ubliżali im od Döner Horde, turasów itd.

Jest to odpowiedź brudasów z Kolonii (Wilde Horde'96) na poprzedni mecz tych drużyn, w którym fani z Drezdna ubliżali im od Döner Horde, turasów itd.
-
"Polacken" nie oznacza Polacy, a dokladnie "Polaczki", czyli obrazliwa nazwa naszej nacji uzywana przez szwabow. Znaczenie slowa Kanacken ma sie podobnie z tym , ze w stosunku do Turasow i chyba ogolnie arabusow. Jak widac szwaby z zachodu sa dumne z tego, ze sa j***** w dupala prze Abdullahow i niedlugo rodowitego szkopa bedzie mozna ogladac w rezerwacie tylko jak Indian Navaho.menefrego pisze:Dynamo Drezdno - FC Koeln
-
Koln to skrajne lewaki, więc nic dziwnego, że im obecność brudasów nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie.
-
Słowem polaczki odnieśli się do ekipy Dynama dobrze zrozumiałem ?
-
bellamy22 pisze:Słowem polaczki odnieśli się do ekipy Dynama dobrze zrozumiałem ?
menefrego pisze:Jest to odpowiedź brudasów z Kolonii (Wilde Horde'96) na poprzedni mecz tych drużyn...
-
ludzie, abzufucken znaczy w tym sensie zdania kogos wkurwiac i nie jestem z Kolonii, wrecz przeciwnieMorton pisze:"Polacken" nie oznacza Polacy, a dokladnie "Polaczki", czyli obrazliwa nazwa naszej nacji uzywana przez szwabow. Znaczenie slowa Kanacken ma sie podobnie z tym , ze w stosunku do Turasow i chyba ogolnie arabusow. Jak widac szwaby z zachodu sa dumne z tego, ze sa j***** w dupala prze Abdullahow i niedlugo rodowitego szkopa bedzie mozna ogladac w rezerwacie tylko jak Indian Navaho.menefrego pisze:Dynamo Drezdno - FC Koeln
-
No ale o co Ci chodzi? Przeciez tylko przetlumaczylem, ze te lewe k**** z Kolonii wyzywaja tych z Drezna od Polaczkow, samymi bedac szczesliwym, ze nazywaja ich kebabami. Mam wyjebane na te klimaty na zachodzie Niemiec, ale do czego to ma prowadzic? Jesli Szwab nie ma nic przeciwko temu, ze niedlugo bedzie mial khalifat miedzy Renem a Laba, to nam Polakom ma to przeszkadzac?SVB pisze:ludzie, abzufucken znaczy w tym sensie zdania kogos wkurwiac i nie jestem z Kolonii, wrecz przeciwnie
-
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... 32013.html
Fajne piro i tyle, bo kolejny lewacki szajs...

aż się żygać chce.

Fajne piro i tyle, bo kolejny lewacki szajs...

aż się żygać chce.

-
Hertha berlin

-
Dobrą akcję wykręcił eintracht frankfurt- wbili się do młyna fc mainz i rozciągnęli sektorówkę że mainz to skurwysyny:)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PadTiaXu ... ce=message[/youtube]
a swoją drogą pytanie do znawców niemieckiej sceny- prawie każdy stadion w niemczech ma sektory stojące na 10-15 tys ludzi. chcialbym się dowiedzieć jaki mniej więcej procent z nich można nazwać ogarniętymi ludźmi? nie wierzę, że kluby mają po 15 tys hardkorów więc pewnie duża część miejsc stojących zajmują np pikniki lubiące na stojąco oglądać mecz albo których nie stać na droższe bilety na innych sektorach. Jak jest w rzeczywistości?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PadTiaXu ... ce=message[/youtube]
a swoją drogą pytanie do znawców niemieckiej sceny- prawie każdy stadion w niemczech ma sektory stojące na 10-15 tys ludzi. chcialbym się dowiedzieć jaki mniej więcej procent z nich można nazwać ogarniętymi ludźmi? nie wierzę, że kluby mają po 15 tys hardkorów więc pewnie duża część miejsc stojących zajmują np pikniki lubiące na stojąco oglądać mecz albo których nie stać na droższe bilety na innych sektorach. Jak jest w rzeczywistości?
-
Mnie też powyższa kwestia ciekawi, zwłaszcza jeśli chodzi o trybunę w Dortmundzie, bodajże na 26 tys. miejsc stojących. Jaki procent z owej liczby stanowi młyn Borussi?
Kiedyś podobno najliczniejszy, najgłośniejszy młyn był na Eintrachcie Frankfurt. Czy tak jest nadal?
Kiedyś podobno najliczniejszy, najgłośniejszy młyn był na Eintrachcie Frankfurt. Czy tak jest nadal?
-
ponad 8 tys kibicow Eintracht Braunschweig wybiera sie do Berlina na mecz z Hertha (mecz na szczycie 2 ligi) [link]
-
Z czego 8250 tych kibicow Eintrach Braunschweig pojedzie obejrzec mecz w kilku szalach na kolanach i lokciach. Odwazniejsi z nich (czyt. bardziej najebani) krzykna 2-3 razy Hertha Scheisse a potem pojda do najblizszego Lidla albo Aldika po promocyjnego bronxa i sponiewieraja sie do reszty jak swinie z zyganiem wlacznie. Wole 100 zgrabnej ekipy Ossis niz te tysiace najebanych Wessis. 2 swiaty, jak kto co lubi, ale te zachodnie "ekipy" tym ze wschodu moga lizac buty. Zreszta kazdy rozgarniety o tym wie, wiec nie ma co tu sie rozwodzic o tych tysiacach zachodnich najebusow.chaoss pisze:ponad 8 tys kibicow Eintracht Braunschweig wybiera sie do Berlina na mecz z Hertha (mecz na szczycie 2 ligi) [link]
P.S. Ruskie gwiazdy medialne z music hall bardzo popisaly sie skaczac paziom z Frankfurtu po glowach na tej ich smiesznej ustawce. Honor i zasady to pojecia kacapom obce, ale z drugiej strony mnie tam cieszy jak rusek ze szwabem napierdala sie bez zasad i regul.
-
-
Niezła akcja Hansy, jak można być tak przymulonym żeby nie zauważyć ze ktoś się kreci kolo sektora, zresztą zobaczcie sami...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=leYelbnr ... r_embedded[/youtube]
Z meczu Hansa Rostock-Arminia Bielefeld
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=leYelbnr ... r_embedded[/youtube]
Z meczu Hansa Rostock-Arminia Bielefeld
-
Na necie jest dłuzszy filmik ... Arminia poskakała troche na płot i tyle z ich reakcji :)
-