Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Od 1 do 22 lutego będzie trwała pierwsza faza sprzedaży wejściówek. Dotyczy ona posiadaczy kart Klubu Kibica RP. Członkowie KK na mecz z Ukrainą będą mogli nabyć bilety za 80, 135 i 175 zł w zależności od kategorii i za 45, 65 i 90 zł na spotkanie z San Marino. Osoby z kartami KK będą mogły również kupić na obydwa mecze w pakiecie: za 100, 160 i 220 złotych.W drugiej fazie (22 lutego-7 marca) w sprzedaży otwartej dostępne będą wyłącznie pakiety na obydwa mecze, w cenach 115, 185 i 245 złotych. W trzeciej fazie (od 8 marca) będzie można kupić bilety zarówno na mecz z Ukrainą, jak i z San Marino. Ceny pojedynczych wejściówek będą takie same, jak dla członków KK. PZPN przygotował też bilety rodzinne, specjalne wejściówki dla niepełnosprawnych i zniżki dla seniorów.
– Można dyskutować, czy ceny są wysokie, czy niskie. Moim zdaniem są absolutnie dostępne. Bilet trzeciej kategorii na mecz z San Marino kosztuje 45 złotych. Wierzę, że na obu spotkaniach będziemy mieli komplet. Chodzi się na swoją reprezentację, atrakcyjność rywala jest tylko dodatkiem – stwierdził na środowej konferencji prasowej po posiedzeniu Zarządu Zbigniew Boniek.
– Można dyskutować, czy ceny są wysokie, czy niskie. Moim zdaniem są absolutnie dostępne. Bilet trzeciej kategorii na mecz z San Marino kosztuje 45 złotych. Wierzę, że na obu spotkaniach będziemy mieli komplet. Chodzi się na swoją reprezentację, atrakcyjność rywala jest tylko dodatkiem – stwierdził na środowej konferencji prasowej po posiedzeniu Zarządu Zbigniew Boniek.
Re: Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Ten śmieszny KK nadal funkcjonuje?
-
UciekamZawszeOstatni
A jak tam rozmowy OZSK z Bońkiem na temat zorganizowanego dopingu na reprezentacji ? Podobno umożliwienie zorganizowanego dopingu było jednym z postulatów OZSK.
O której mecze się rozpoczynają?
Klub kibica RP istnieje nadal i musi istnieć bo ludzie, którzy kupowali te karty mają jakby taką umowę podpisaną do 2014 r. jako posiadacze jej. Nie po to ktoś płacił kasę żeby teraz po tak krótkim czasie była ona bezużyteczna. To Boniek chciał zlikwidować ten KK ale nic nie może zrobić, musi czekać aż pokończą się te terminy kart.
chodzi pewnie też o to, że kilka baniek by trzeba było wydać na zwrócenie kosztów, tym którzy tą karte kupili
-
chujwdupepsom
Z FB jednego z "szefów" nowego klubu kibica na kadrze :
https://www.facebook.com/events/482278871795346/WAŻNA WIADOMOŚĆ !!!
Rozmawiałem dziś z jedną z osób odpowiedzialnych za sprawy dopingu na meczach i
1) dostałem zapewnienie, że Hosse będzie mógł wnieść megafon i dwa bębny
2) jeszcze przed 1 lutego dostaniemy wiadomość, który sektor będzie "dla nas" - wybiorą d14, 15 lub 16 z tym, że póki co są za D15 bo jest dokładnie za bramką; ale decyzja jeszcze nie jest podjęta
3) będzie coś w formie kartoniady, z tym, że nie z papieru a z jakieś folii (nie bardzo zrozumiałem :D ) a niej nie da się wydrukować tekstu "Do przodu POLSKO"
Druga siatkówka zapowiada się na kadrze,teraz wiecie że to jest ostatni moment żeby wrócić na trybuny bo niebawem nie będzie już do czego...
nie ma co sie dziwić, że takie twory powoli powstaja, trzeba się wziąć jak najszybciej w garść i ruszyć na kadre znowu, samo jeżdzenie na wyjazdy h*** da, wszystko w rękach OZSK niech sie jakoś dogadaja bo akustyka na narodowym jest zajebista i można zrobić niezły kocioł
Debiut na forum i od razu pytanie :) Czy wpuszcza mnie na mecz z Ukraina z wlasnym wydrukiem biletu na nazwisko zony? Chodzi mi o to czy sprawdzaja dane na tych wydrukach przy wejsciu czy tylko skanujemy kod kreskowy i wchodzimy przez bramki? Dawno nie bylem na meczu w kraju a slyszalem rozne, dziwne historie.
Pozdro.
Pozdro.
pomyliles koles forum ;)
chujwdupepsom pisze:Z FB jednego z "szefów" nowego klubu kibica na kadrze :
https://www.facebook.com/events/482278871795346/WAŻNA WIADOMOŚĆ !!!
Rozmawiałem dziś z jedną z osób odpowiedzialnych za sprawy dopingu na meczach i
1) dostałem zapewnienie, że Hosse będzie mógł wnieść megafon i dwa bębny
2) jeszcze przed 1 lutego dostaniemy wiadomość, który sektor będzie "dla nas" - wybiorą d14, 15 lub 16 z tym, że póki co są za D15 bo jest dokładnie za bramką; ale decyzja jeszcze nie jest podjęta
3) będzie coś w formie kartoniady, z tym, że nie z papieru a z jakieś folii (nie bardzo zrozumiałem :D ) a niej nie da się wydrukować tekstu "Do przodu POLSKO"
co z tego że dostaną jakiś sektor skoro bilety będą do ogólnej sprzedaży i przyjdą tam klauny żeby porobić sobie zdjęcia, dobrze będzie jak im tych bębnów i megafonu nie wypierdolą, bo będzie im przeszkadzał w oglądaniu i gwizdaniu na grajków, zresztą będzie pewnie jeden hicior z trybun "gramy u siebie"
Ale pewnie flaga z napisem "LWIW" w barwach upa pojawi się jak w Łodzi.
-
Vin Diesel
jasny c***, koniec świata..
-
KajtekBezMajtek
Pikniki już mecze u siebie przejmują : http://www.klubkibicarp.pl/forum/f/mecz ... san-marino
-
PolishFans_FB
Czarno to wszystko widzę... Jeżeli OZSK nie dogada się z PZPN w sprawie meczy kadry u siebie to wg mnie temat jest przegrany... Zbyt dużo wynalazków, zbyt chore regulaminy żeby była szansa na dobry klimat na meczu. Jak dla mnie to na chwilę obecną zostają więc jedynie wyjazdy.
a no coraz to wiecej wynalazków jakies facebookowe POLISHFANS itp
EDIT (jedną rzecz źle napisałem i dopiero teraz zauważyłem)
Poczytałem trochę komentarzy z tego konta "Przywróćmy doping na meczach Reprezentacji Polski" i... aż człowiek czasem za głowę się łapie (na szczęście ktoś kumaty tam się wypowiadał jeszcze... - oczywiście dobrze pisał). ;)
"można by tez zrobic jakas mała liste co w której min spiewamy"
"(...) a śpiewać [nazwisko] będziemy spontanicznie, jak na Anglii :d (...)"
"Nadal zachęcam do pobierania śpiewnika i kserowania go (każdy w miarę możliwości pieniężnych), aby następnie pod stadionem, jak i już wewnątrz rozdawać go każdemu, kto go nie posiada, aby stworzyć naprawdę fantastyczny doping! Nazwa fanpage'a nas zobowiązuje! :)" - to mi się skojarzyło z jakimś chórkiem szczerze mówiąc
- A przepraszam bardzo, co Rota ma wspólnego z piłką nożną ??? Rotę to można śpiewać 11 listopada a nie na meczu piłki nożnej...sorry kolego, ale "Do przodu Polsko" zostanie zaśpiewane i nie przeze mnie przed stadionem, a przez całe D15...
- A co do Roty panno [nazwisko ;)] to w Kielcach wyszła naprawdę dobrze a mecz reprezentacji narodowej jest dobrą okazją by odśpiewać patriotyczne pieśni, które jednoczą Polaków..
- Nie uważam by patriotyczne pieśni jednoczyły Polaków, Panie [nazwisko ;)], ale jak dla mnie śpiewaj....Twoja to rzecz nie moja....to wolny kraj !
Poczytałem trochę komentarzy z tego konta "Przywróćmy doping na meczach Reprezentacji Polski" i... aż człowiek czasem za głowę się łapie (na szczęście ktoś kumaty tam się wypowiadał jeszcze... - oczywiście dobrze pisał). ;)
"można by tez zrobic jakas mała liste co w której min spiewamy"
"(...) a śpiewać [nazwisko] będziemy spontanicznie, jak na Anglii :d (...)"
"Nadal zachęcam do pobierania śpiewnika i kserowania go (każdy w miarę możliwości pieniężnych), aby następnie pod stadionem, jak i już wewnątrz rozdawać go każdemu, kto go nie posiada, aby stworzyć naprawdę fantastyczny doping! Nazwa fanpage'a nas zobowiązuje! :)" - to mi się skojarzyło z jakimś chórkiem szczerze mówiąc
- A przepraszam bardzo, co Rota ma wspólnego z piłką nożną ??? Rotę to można śpiewać 11 listopada a nie na meczu piłki nożnej...sorry kolego, ale "Do przodu Polsko" zostanie zaśpiewane i nie przeze mnie przed stadionem, a przez całe D15...
- A co do Roty panno [nazwisko ;)] to w Kielcach wyszła naprawdę dobrze a mecz reprezentacji narodowej jest dobrą okazją by odśpiewać patriotyczne pieśni, które jednoczą Polaków..
- Nie uważam by patriotyczne pieśni jednoczyły Polaków, Panie [nazwisko ;)], ale jak dla mnie śpiewaj....Twoja to rzecz nie moja....to wolny kraj !
-
holigans_krk
Witam dawno mnie nie było stąd mam pytanie Czy na meczu z Ukraina w piątek na Narodowym będzie jakiś zorganizowany doping? czy grupy kibicowskie w Polsce dalej protestują i nie chodzą na kadrę?
Każdy sobie rzepkę skrobie.holigans_krk pisze:Witam dawno mnie nie było stąd mam pytanie Czy na meczu z Ukraina w piątek na Narodowym będzie jakiś zorganizowany doping? czy grupy kibicowskie w Polsce dalej protestują i nie chodzą na kadrę?
Czas wracać na kadrę. Jak za starych dobrych czasów.
Teraz nawet jakbyśmy chcieli wrócić na kadrę to nie bardzo jest jak. Na najważniejsze spotkania jest zainteresowanie pikników przekraczające 100tys. Nie ma szans, że by odpowiednia ilość kiboli zebrała się w jednym miejscu. Jedyna szansa to dogadać się z PZPN, że by część biletów oddał kibolom.
taa już widze jak oddają, przecież oni się cieszą z tego że jest jak jestamf0508 pisze:Teraz nawet jakbyśmy chcieli wrócić na kadrę to nie bardzo jest jak. Na najważniejsze spotkania jest zainteresowanie pikników przekraczające 100tys. Nie ma szans, że by odpowiednia ilość kiboli zebrała się w jednym miejscu. Jedyna szansa to dogadać się z PZPN, że by część biletów oddał kibolom.
-
KajtekBezMajtek
Dlatego trzeba się zmobilizować na 3 ostatnie grupowe wyjazdy (Mołdawia,Ukraina,Anglia) bo potem następne będą na jesieni 2014 roku (bo na MŚ raczej nie pojedziemy)
Jeszcze do San Marino jest wyjazd. Można połączyć z wakacjami :).KajtekBezMajtek pisze:Dlatego trzeba się zmobilizować na 3 ostatnie grupowe wyjazdy (Mołdawia,Ukraina,Anglia) bo potem następne będą na jesieni 2014 roku (bo na MŚ raczej nie pojedziemy)
sporo jeszcze minie zanim na kadrze zacznie dziać się normalnie
-
pervert_gang
z troche innej beczki:
dostałem z Orange bilet na POL_Ukr.
jest imienny.Mogę go sprzedać?
dostałem z Orange bilet na POL_Ukr.
jest imienny.Mogę go sprzedać?
Zazwyczaj jak coś jest imienne i na dodatek wygrane to nie można tego odsprzedać ;]
-
incognito1920
dobra, rozumiem na mecz z Ukrainą wykupione wszystkie bilety przez Januszy i ten cały śmieszny klub kibica PZPN ale zerknijcie ile jest wolnych miejsc na San Marino !!! oczywiście że jeden z drugim odpuścił bo nie atrakcyjny rywal bo wtorek bo pewnie brzydka pogoda itd itp wiecie o co chodzi więc czemu by tego nie wykorzystać ? najtańszych biletów za 45 co prawda już nie ma ale za bramkami jest mnóstwo 2 kategorii te po 65 ... jeżeli ktoś mi powie że to jest dużo na mecz kadry w dzisiejszych czasach to chyba go wyśmieje ... później porównanie kibicowsko obu meczy byłoby drastyczne jakby Narodowy zapełnił się w większości kumatymi ludźmi którzy stworzyli by niezły kocioł ... to mógłby być pewien krok na przód ! i dla Nas a przede wszystkim dla OZSK i mam nadzieję że weźmiemy sprawy w swoje ręce i pokażemy charakter kibolstwa przynajmniej we wtorek, z kibicowskim pozdrowieniem
sprawdź ceny na inne reprezentacje i wtedy śmiej się z ludziincognito1920 pisze:....najtańszych biletów za 45 co prawda już nie ma ale za bramkami jest mnóstwo 2 kategorii te po 65 ... jeżeli ktoś mi powie że to jest dużo na mecz kadry w dzisiejszych czasach to chyba go wyśmieje ...
mecz reprezentacji, która nic nie znaczy w Europie z kopciuszkiem i bilety po 15 euro na 50 tysiecznym stadionie. Mozesz znalezc podobny przyklad ?
-
incognito1920
Fakt, tu się zgodzę i masz rację odrobinę się zagalopowałem bo pisałem na szybko. Sprawa wygląda tak - mimo cen o połowę niższych niż na Ukrainę patrząc na nasze średnie zarobki w kraju wielu ludzi dalej odpuści ze względu na rywala, można porównywać Polskę do całej Europy i głównym powodem swojej nieobecności argumentować nieopłacalnością ceny wjazdu na takie spotkanie. Ale odpowiedz mi na pytanie, czy nadarzy się lepsza okazja na wjazd bez tych gównianych kart i przeprowadzenia meczu na trybunach po swojemu ? Pokazaniu całej Polsce jak to powinno wyglądać na każdym meczu ? Jak nie teraz, to kiedy pytam się ? Wielu się wypowiada, że czas wrócić na kadrę i ja też się pod tym teraz podpiszę mimo, że przez ostatnie lata obskakiwałem jedynie wyjazdy na reprę poza granicami kraju. Tylko my możemy ten stadion teraz zapełnić i coś z tym zrobić, takie jest moje zdanie. "Bojkot" cen biletów na San Marino ma jakikolwiek sens patrząc na nasze realia kibicowskie ? Wierzę, że jeden z drugim wolałby te parę złotych wydać trochę inaczej, poświęcić na inne cele, chociażby odłożyć na wyjazd ligowy. Radzę na to spojrzeć jednak trochę inaczej. Bo wierzyć we wszystkie (podkreślam, wszystkie) zapewnienia Bońka na ślepo to jednak sorry ale za bardzo się boję chociaż nawet nie wierz jak bardzo chciałbym mu ufać w 100%. Czas pokaże ? No, tak też można sobie powiedzieć. Jednak radzę kibicowskiej braci wziąć sprawy w swoje ręce. I wierzę, że jednak trochę kumatej wiary się na tym meczu pojawi. Do zobaczenia.
PS. Tak czy siak wierzę, że prędzej czy później wszyscy wrócą tam gdzie Nasze miejsce na kadrze.
PS. Tak czy siak wierzę, że prędzej czy później wszyscy wrócą tam gdzie Nasze miejsce na kadrze.
Mecz z Ukrainą to był dobry w '99 na Śląskim co Ruch wpadł ekipą na sektor, bo myśleli, że Lechia siedzi. No chyba, że mi się mecze p*******, a na narodowy dupska w życiu nie ruszę póki jest jak jest. Mam nadzieję, że śniegiem przyjebie i będzie kabaret z dachem.
Bede mial 2 gości Zza granicy,którzy chcą sie wybrac na mecz z San Marino,tutaj pytanie warto sie na to zdecydować?bilet mam miec za free,ale mysle ze bedzie mega piknik i w c*** januszy z kielbą. Nie znam sytuacji na meczach u siebie,poniewaz nie bylem juz dawno ,a mecze w tv tez odpuszczam. 65zl za bramka,z takim rywalem to faktycznie duzo.
A po co chcesz przeprowadzać doping po swojemu. Po co chcesz im dawac jakies argumenty do ręki, że na stadionie jest fajna atmosfera. Przeciesz Szpakowski i Wybiorcza nie napisze, ze na trybunach byli kibole tylko "fani" a taki Fanclub reprezentacji jeszcze podepnie sie pod nasze gardla. Ludzie sie napala i beda z podwojnym zaangozawaniem kupowac bilet. A jesli nie to i tak na nastepny mecz znowu pikniki wykupia bilety i Natalia Siwiec bedzie doping prowadzila. Dopoki OZSK nie wywyalczy dla nas sektora jakikolwiek doping na reprezentacji u siebie uwazam za strzal w kolano.incognito1920 pisze:Fakt, tu się zgodzę i masz rację odrobinę się zagalopowałem bo pisałem na szybko. Sprawa wygląda tak - mimo cen o połowę niższych niż na Ukrainę patrząc na nasze średnie zarobki w kraju wielu ludzi dalej odpuści ze względu na rywala, można porównywać Polskę do całej Europy i głównym powodem swojej nieobecności argumentować nieopłacalnością ceny wjazdu na takie spotkanie. Ale odpowiedz mi na pytanie, czy nadarzy się lepsza okazja na wjazd bez tych gównianych kart i przeprowadzenia meczu na trybunach po swojemu ? Pokazaniu całej Polsce jak to powinno wyglądać na każdym meczu ? Jak nie teraz, to kiedy pytam się ? Wielu się wypowiada, że czas wrócić na kadrę i ja też się pod tym teraz podpiszę mimo, że przez ostatnie lata obskakiwałem jedynie wyjazdy na reprę poza granicami kraju. Tylko my możemy ten stadion teraz zapełnić i coś z tym zrobić, takie jest moje zdanie. "Bojkot" cen biletów na San Marino ma jakikolwiek sens patrząc na nasze realia kibicowskie ? Wierzę, że jeden z drugim wolałby te parę złotych wydać trochę inaczej, poświęcić na inne cele, chociażby odłożyć na wyjazd ligowy. Radzę na to spojrzeć jednak trochę inaczej. Bo wierzyć we wszystkie (podkreślam, wszystkie) zapewnienia Bońka na ślepo to jednak sorry ale za bardzo się boję chociaż nawet nie wierz jak bardzo chciałbym mu ufać w 100%. Czas pokaże ? No, tak też można sobie powiedzieć. Jednak radzę kibicowskiej braci wziąć sprawy w swoje ręce. I wierzę, że jednak trochę kumatej wiary się na tym meczu pojawi. Do zobaczenia.
Nasza szansa to Moldawia. Tam musimy sie przebic z naszymi postualatami do Bonka. Tam musimy pokazac co to doping. I wtedy na kazdym kroku powtarzac kto byl w Moldawii
-
incognito1920
Jakby się niosło na narodowym głośne "olee to my kibole" to raczej ciężko by było im to podpiąć pod fanclub repry, zresztą odpowiedni trans czy ułożone hasła nawet po jednej literce na koszulkach i jakiekolwiek inne metody przekazania informacji w większości przypadków się sprawdzają ;) po Mołdawii to już raczej zostanie rozwiązanych większość wątpliwości co do tego "co dalej ?"
-
naemigracji1948
Myślę ze to co kolega napisał to ma swój sens na Ukrainę przychodzi pełny stadion i z dopingiem jest d*** na San Marino już całego stadionu nie będzie (a niech Polacy zgraja jakoś nie specjalnie to już w ogóle można zapomnieć) i na tym meczu pojawiamy się ogarniętym towarzystwem robimy bardzo dobry doping atmosferę taka aby piłkarze wiedzieli ze graja dla fanatyków to wszystko podparte odpowiednim transparentem ...może przyniosło by to odpowiedni efekt...to takie moje skromne zdanieincognito1920 pisze:Fakt, tu się zgodzę i masz rację odrobinę się zagalopowałem bo pisałem na szybko. Sprawa wygląda tak - mimo cen o połowę niższych niż na Ukrainę patrząc na nasze średnie zarobki w kraju wielu ludzi dalej odpuści ze względu na rywala, można porównywać Polskę do całej Europy i głównym powodem swojej nieobecności argumentować nieopłacalnością ceny wjazdu na takie spotkanie. Ale odpowiedz mi na pytanie, czy nadarzy się lepsza okazja na wjazd bez tych gównianych kart i przeprowadzenia meczu na trybunach po swojemu ? Pokazaniu całej Polsce jak to powinno wyglądać na każdym meczu ? Jak nie teraz, to kiedy pytam się ? Wielu się wypowiada, że czas wrócić na kadrę i ja też się pod tym teraz podpiszę mimo, że przez ostatnie lata obskakiwałem jedynie wyjazdy na reprę poza granicami kraju. Tylko my możemy ten stadion teraz zapełnić i coś z tym zrobić, takie jest moje zdanie. "Bojkot" cen biletów na San Marino ma jakikolwiek sens patrząc na nasze realia kibicowskie ? Wierzę, że jeden z drugim wolałby te parę złotych wydać trochę inaczej, poświęcić na inne cele, chociażby odłożyć na wyjazd ligowy. Radzę na to spojrzeć jednak trochę inaczej. Bo wierzyć we wszystkie (podkreślam, wszystkie) zapewnienia Bońka na ślepo to jednak sorry ale za bardzo się boję chociaż nawet nie wierz jak bardzo chciałbym mu ufać w 100%. Czas pokaże ? No, tak też można sobie powiedzieć. Jednak radzę kibicowskiej braci wziąć sprawy w swoje ręce. I wierzę, że jednak trochę kumatej wiary się na tym meczu pojawi. Do zobaczenia.
TAK !!! TO JUŻ JUTRO !!!
DŁUGO OCZEKIWANY MECZ POLSKA - UKRAINA !!!
Oto podsumowanie wszystkich naszych planów i kilka kwestii organizacyjnych:
1) otwarcie bram o 17.45
2) bilet upoważnia do przejazdu komunikacją miejską w dniu meczu do 1.00 w nocy
3) na stacjach metra będzie otwarta jedna bramka, którą należy przechodzić, jeśli mamy bilet
4) zabieramy ze sobą biało-czerwone flagi na regulaminowych masztach (1m długości, 1cm średnicy), aby utworzyć flagowisko
5) wraz z rozpoczęciem Mazurka Dąbrowskiego utworzymy biało-czerwoną flagę za pomocą folii, które znajdziemy na swoich krzesełkach
6) śpiewnik do pobrania: http://www.sendspace.pl/file/017db5e6895f6f24e5b81b8 wydrukuj, pokseruj ile możesz i rozdaj pod stadionem tym, którzy nie mają!
7) w 30. minucie śpiewamy "Do przodu Polsko", a w 80. ponownie wykonujemy Hymn Polski
8) DOPINGUJEMY NASZYCH Z CAŁYCH SIŁ !!! WSZYSTKIE PRZYŚPIEWKI WYKONUJEMY NIE PRZEZ KILKA SEKUND, LECZ PRZEZ KILKA MINUT !!! POKAŻMY NA CO NAS STAĆ !!!
KTO WYGRA MECZ ??? POLSKAAAAAAAA !!!
http://www.facebook.com/DopingRP
DŁUGO OCZEKIWANY MECZ POLSKA - UKRAINA !!!
Oto podsumowanie wszystkich naszych planów i kilka kwestii organizacyjnych:
1) otwarcie bram o 17.45
2) bilet upoważnia do przejazdu komunikacją miejską w dniu meczu do 1.00 w nocy
3) na stacjach metra będzie otwarta jedna bramka, którą należy przechodzić, jeśli mamy bilet
4) zabieramy ze sobą biało-czerwone flagi na regulaminowych masztach (1m długości, 1cm średnicy), aby utworzyć flagowisko
5) wraz z rozpoczęciem Mazurka Dąbrowskiego utworzymy biało-czerwoną flagę za pomocą folii, które znajdziemy na swoich krzesełkach
6) śpiewnik do pobrania: http://www.sendspace.pl/file/017db5e6895f6f24e5b81b8 wydrukuj, pokseruj ile możesz i rozdaj pod stadionem tym, którzy nie mają!
7) w 30. minucie śpiewamy "Do przodu Polsko", a w 80. ponownie wykonujemy Hymn Polski
8) DOPINGUJEMY NASZYCH Z CAŁYCH SIŁ !!! WSZYSTKIE PRZYŚPIEWKI WYKONUJEMY NIE PRZEZ KILKA SEKUND, LECZ PRZEZ KILKA MINUT !!! POKAŻMY NA CO NAS STAĆ !!!
KTO WYGRA MECZ ??? POLSKAAAAAAAA !!!
http://www.facebook.com/DopingRP
Przejrzałem sobie z ciekawości ten śpiewnik i tam taki "hit" jak Do Boju Polsko... I "jesteśmy zawsze tam" na meczu u siebie.
na tym poległemKTO NIE SKACZE - Z UKRAINY! HEJ! HEJ! HEJ
-
CzarnuchUD
Ukraincy wybieraja sie na jutrzejszy mecz?