Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
VJ pisze:jeden kolo przed chwilą latał z gołą dupą.. kilku z odkrytymi twarzami są "jak na patelni" i jutro bankowo zobaczą sie w Fakcie czy innych tego typu gazetach. jak bedziecie wiedzieć jaki był powód tych zamieszek to dajcie znać.
Kibic Legii pokazal dupe przez okolo 5 sekund a ty piszesz ze latał

-
-
Oby skonczylo sie tylko na karach dla (L),a nie dla calej polskiej pilki klubowej.I tak jestesmy za europa parenascie lat.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
-
- ban
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA
Legia w Wilnie...
Dobry wyjazd, oflagowanie, doping, tylko szkoda tych kar za awanture...
Legia w Wilnie...
Dobry wyjazd, oflagowanie, doping, tylko szkoda tych kar za awanture...
-
Nie wiem o co wam chodzi?!
Normalna awanturka jakich to wiele było, tylko że ta wydarzyła sie za granicą i wielkie halo poszło w świat.
Tak na marginesie to te psy litewskie jakięs takie niemrawe i za spokojne, u nas to by się to szybciej skończyło.
Normalna awanturka jakich to wiele było, tylko że ta wydarzyła sie za granicą i wielkie halo poszło w świat.
Tak na marginesie to te psy litewskie jakięs takie niemrawe i za spokojne, u nas to by się to szybciej skończyło.
Ostatnio zmieniony 08.07.2007, 23:56 przez Kryszał, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ban
w dzisiejszych czasach tak się życzy innemu kibicowi ...ultraman pisze:No i co, że ku*** odpadli? Trzeba zaraz przez własne widzimisię rozpierdalać stadion?
Jak widzę takie coś, to jestem za zakazami stadionowymi...![]()
Za takie coś ci "chuligani" powinni dostać wysokie kary grzywny + parę dni aresztu + kara chłosty![]()
Następnym razem by się 10 razy zastanowili zanim by mieli rozpierduchę robić...
Wszystko mogę zrozumieć. Czasem zdarzają się różne sytuacje, ale to przegięcie
Legia Warszawa
-
Tym postem pokazales ze z ciebie taki kibic jak z koziej d*** trąbkaSkorpion89 pisze:Smiesza mnie te wasze komentarze wyzywacie kiboli Legii od bydlaków itp po h** tak piszesz ? na necie jestes bardzo odwazny a co by było na realu ? powiedział bys mu to prosto w oczy ze jest dla Ciebie ZEREM ? proponuje stonowac troszke wasze wypowiedzi a po 2 przeciez Wy tez jestescie kibicami i tez jak jest dym to lecicie i tez rozpie... ogrodzenia itp no moze nie wszyscy bo Ci co wyzywaja Legionistów to raczej szare myszki które wpie... popcorn i przychodza jak druzyna Wygrywa....
Pozdro dla PRAWDZIWYCH KIBICÓW
Ps : nie jestem z WARSZAWY i nie jestem Kibicem (L)

-
- ban
-
Jak dla mnie nieco dziwna sytuacja,niby dym jak dym,ale jakiego przeciwnika mieli w zasadzie Legioniści?? Niekumatych policjantów? Ogólnie zabawnie to wszystko wyglądało,niekumate psy niepotrafiące sobie poradzić z tłumem ,u nas by taka "akcja" niepotrwała zapewne więcej niż kilkadziesiąt sekund.No ale poczekajmy na relacje osob ,które tam były..
-
-
-
Pewnie UEFA przywali konkretną karę. Będzie należało się cieszyć, gdy skończy się tylko na wykluczeniu z obecnej edycji. W końcu to któraś już recydywa Legii.
Ale odchodząc...Ogólnie fajnie się prezentowała trybuna niemal w całości wypełniona przez legionistów. Prawie jakby przyjechali do Wilna z Żyletą. Oflagowanie bardzo dobre. Dopingu sprzed tv nie powinno się oceniać, ale widać/słychać było, że raczej sporo "zmęczonych" osób było.
Ale odchodząc...Ogólnie fajnie się prezentowała trybuna niemal w całości wypełniona przez legionistów. Prawie jakby przyjechali do Wilna z Żyletą. Oflagowanie bardzo dobre. Dopingu sprzed tv nie powinno się oceniać, ale widać/słychać było, że raczej sporo "zmęczonych" osób było.

Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 00:25 przez Tamak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Coż moge napisac...żal kar....żal tego incydentu...żal klubu bo nie wiadomo jak sie zachowaja decydenci z ITI...Jestem kibicem Legii i uwazam, że nie powinno do tego dojsc na stadionie. Na kazdej stronie internetowej widze komentarze potepiajace zachowania ludzi z Wilna...sam czuje sie zdruzgotany tym co widzialem...ale niektore komentarze maja w sobie duzo z prawdy:
1) na wyjazd pojechało dużo ludzi ,ktorzy zwykle nie jeżdza za Legia
2) stadion nie byl przygotowany na tak duża liczbekibicow Legii
3) wydarzenia z wilna beda miec poważne konsekwencje
W telewizji można bylo zobaczyc wiele ciekawych zdarzeń...ktore były na prawde niepokojące bo za kamieniarzy nie byliśmy uważani nigdy...a tu takie rzeczy...
Przerazilo mnie także to , że jeden z nas chciał podpalic raca policjanta! Ja rozumie nienawiśc do policji co jest rzeczą zrozumiałą, ale nawet nienawiśc ma swoje granice...to mogło sie skończyc jak we włoszech gdzie w podobny sposob zginął ,,pies".
Na Filmie widac także B. z Legii, ktory za wiele nierobil aby zapobiec temu zamieszaniu...
Dla mnie jedynym smiesznym akcentem tego wydarzenia było to że naprawde to policja poczatkow sobie nie radziła i straciła pare pałek i kibice wypożyczyli sobie tarcze:D co naprawde zabawnie wyglądało.
Patrząc na komentarze ludzi z calej Polski, panuje ogolny pogląd potepiajacy te wydarzenia i jest to zrozumiałe...ale niektore komentarze ludzi z poza warszawy są powalające...
Nie wspominając juz o epitetach typu debile kretyni itp itd...a także abstrachując od tego co sie stalo i moralnej oceny tych wydarzeń...Ekipie mocnych wrażeń Legii zarzuca sie strach i to że potrafia walczyc tylko z malymi ekipami...
Szczegolnie dotyczy to panow z Poznania...nie mi sie wypowiadac raczej w tych sprawach...ale swoje 3 grosze dorzuce pisząc o tym....ze czego jak czego ale odwagi to raczej ludziom z Wawy nie brak...upragniona dla was ustawka z YF'98 tez kiedys nastąpi...i nie badzcie smieszni...jestescie świetna ekipa ale o strachu jeśli chodzi o spotkanie z Wami nie można mowic...bo Legia nigdy sie w Polsce nikogo nie bała.
Mądrze wypowiadają sie także ludzie na tym forum pisząc o tym...że nie każdy ktory tu potepia tych ludzi byłby w stanie zrobic to samo na żywo! Są to na pewno prawdziwe słowa nad ktorymi należy sie chyba dlużej zastanowic
1) na wyjazd pojechało dużo ludzi ,ktorzy zwykle nie jeżdza za Legia
2) stadion nie byl przygotowany na tak duża liczbekibicow Legii
3) wydarzenia z wilna beda miec poważne konsekwencje
W telewizji można bylo zobaczyc wiele ciekawych zdarzeń...ktore były na prawde niepokojące bo za kamieniarzy nie byliśmy uważani nigdy...a tu takie rzeczy...
Przerazilo mnie także to , że jeden z nas chciał podpalic raca policjanta! Ja rozumie nienawiśc do policji co jest rzeczą zrozumiałą, ale nawet nienawiśc ma swoje granice...to mogło sie skończyc jak we włoszech gdzie w podobny sposob zginął ,,pies".
Na Filmie widac także B. z Legii, ktory za wiele nierobil aby zapobiec temu zamieszaniu...
Dla mnie jedynym smiesznym akcentem tego wydarzenia było to że naprawde to policja poczatkow sobie nie radziła i straciła pare pałek i kibice wypożyczyli sobie tarcze:D co naprawde zabawnie wyglądało.
Patrząc na komentarze ludzi z calej Polski, panuje ogolny pogląd potepiajacy te wydarzenia i jest to zrozumiałe...ale niektore komentarze ludzi z poza warszawy są powalające...
Nie wspominając juz o epitetach typu debile kretyni itp itd...a także abstrachując od tego co sie stalo i moralnej oceny tych wydarzeń...Ekipie mocnych wrażeń Legii zarzuca sie strach i to że potrafia walczyc tylko z malymi ekipami...
Szczegolnie dotyczy to panow z Poznania...nie mi sie wypowiadac raczej w tych sprawach...ale swoje 3 grosze dorzuce pisząc o tym....ze czego jak czego ale odwagi to raczej ludziom z Wawy nie brak...upragniona dla was ustawka z YF'98 tez kiedys nastąpi...i nie badzcie smieszni...jestescie świetna ekipa ale o strachu jeśli chodzi o spotkanie z Wami nie można mowic...bo Legia nigdy sie w Polsce nikogo nie bała.
Mądrze wypowiadają sie także ludzie na tym forum pisząc o tym...że nie każdy ktory tu potepia tych ludzi byłby w stanie zrobic to samo na żywo! Są to na pewno prawdziwe słowa nad ktorymi należy sie chyba dlużej zastanowic
-
- ban
Polskie ekipy w pucharach - 2007/2008
Dobra...skończcie tą bezsensowną polemikę nad rozlanym mlekiem
Chodźcie spać...

Chodźcie spać...

-
-
nie zablysneliscie
sprawa jest prosta
nie 1szy raz zdarza sie Legii robic syf na wsi
ja wiele rozumiem i tez wiele sie mi czy nam zdarzylo
ale jak sie kocha swoj klub to trzeba pamietac o konsekwencjach
tez narobilem gnoju dla klubu kiedys ale hoolsi mnie ustawili
wiec sie pytam gdzie byla chuliganka Legii zeby tych gowniarzy opanowac ?
bo rzucac banerami co dla uefy jest skandalem to se moge na dzielce a nie zeby to skutkowalo negatywnie dla polskiego futbolu !!
RAC
sprawa jest prosta
nie 1szy raz zdarza sie Legii robic syf na wsi
ja wiele rozumiem i tez wiele sie mi czy nam zdarzylo
ale jak sie kocha swoj klub to trzeba pamietac o konsekwencjach
tez narobilem gnoju dla klubu kiedys ale hoolsi mnie ustawili
wiec sie pytam gdzie byla chuliganka Legii zeby tych gowniarzy opanowac ?
bo rzucac banerami co dla uefy jest skandalem to se moge na dzielce a nie zeby to skutkowalo negatywnie dla polskiego futbolu !!
RAC
Ostatnio zmieniony 09.07.2007, 01:00 przez oi_brigade_posen_3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dziwią mnie niektóre komentarze ludzi, którzy po zdobyciu jednego szalika dostają orgazmu, a potępiają taką akcję
Dla mnie akcja jak najbardziej na +.
Chociaż kibice nadali Legii europejskiego rozgłosu, czego nie można powiedzieć o ich piłkarzach.
Brawa dla Legii za walkę i wytrwałość

Dla mnie akcja jak najbardziej na +.
Chociaż kibice nadali Legii europejskiego rozgłosu, czego nie można powiedzieć o ich piłkarzach.
Brawa dla Legii za walkę i wytrwałość

GKS BEŁCHATÓW!
-
- ban
idez na forum sportowe a nie tu takie zeczy piszeszrero pisze:No i nie mam pojęcia po co weszli.. zwykłe debile po prostu , rozumiem jakby to było inne miasto z poważnymi kibicami.....
idioci
zajebiste wejscie na murawe pozdro dla was

Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****
-
- ban
oazdrawiam cie chlopaku oni nic nie wiedza o realnym zyciu kibicow pozdro (L) zLoSkorpion89 pisze:hehe smiesza mnie te wasze komentarze wyzywacie szalikowców Legii od bydlaków itp po h** tak piszesz ? na necie jestes bardzo odwazny a co by było na realu ? powiedział bys mu to prosto w oczy ze jest dla Ciebie ZEREM ? proponuje stonowac troszke wasze wypowiedzi a po 2 przeciez Wy tez jestescie kibicami i tez jak jest dym to lecicie i tez rozpie... ogrodzenia itp no moze nie wszyscy bo Ci co wyzywaja Legionistów to raczej szare myszki które wpie... popcorn i przychodza jak druzyna Wygrywa....
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****
-
Twoje posty jarus mnie rozpierdalająjarus_warszawa_ pisze:oazdrawiam cie chlopaku oni nic nie wiedza o realnym zyciu kibicow pozdro (L) zLoSkorpion89 pisze:hehe smiesza mnie te wasze komentarze wyzywacie szalikowców Legii od bydlaków itp po h** tak piszesz ? na necie jestes bardzo odwazny a co by było na realu ? powiedział bys mu to prosto w oczy ze jest dla Ciebie ZEREM ? proponuje stonowac troszke wasze wypowiedzi a po 2 przeciez Wy tez jestescie kibicami i tez jak jest dym to lecicie i tez rozpie... ogrodzenia itp no moze nie wszyscy bo Ci co wyzywaja Legionistów to raczej szare myszki które wpie... popcorn i przychodza jak druzyna Wygrywa....

Max for you

mic pisze:w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystkowasik pisze:Gdzie punkt numer 3![]()

-