Baraże 2007 - relacje, fotki, komentarze.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

!.

Post autor: !. »

o czym Ty piszesz? :lol:
gdzie ja napisałem coś o GKSie?
chodzi mi o pare Pelikan -Kmita
a na GKS czekam w 1 lidze..
czytajcie ze zrozumieniem :roll: 8)
iparts.pl
gainer

Post autor: gainer »

chodzilo mu raczej ze zadna z tych 2 ekip nie zasluguje na 2 lige tj. Kmita i Pelikan :lol:
chalski_UJ_

Post autor: chalski_UJ_ »

Wiekszosc uwaza ze kibicowsko lepiej ze w 2 lidze jest Warta a nie Unia..dlaczego?? My o wiele lepiej pokazalismy sie w barazach na wyjezdzie w Poznaniu jest nas ponad 200 osob caly czas glosny doping + oprawa swiece dymne i flagi na kijach. W Janikowie Warta pojawia sie w ok 70 glow, nas w mlynie ponad 200 w tym troche zgod. Z naszej strony kilka prezentacji: ognie wroclawskie, swiece dymne, flagi na kijach + wulkany, sektorowka + strobo. Kto sie lepiej zaprezentowal?? pozdrawiam..
Hutnik_Oświecenia

Post autor: Hutnik_Oświecenia »

ty chyba czegos nie rozumiesz :shock:
uzytkownik`38

Baraze: Stalowka - Kolejorz

Post autor: uzytkownik`38 »

Dwumecz STALÓWKA-Kojelaz Stroze... Na wyjazd do Strozy ze Stalowej Woli w kolumnie wyjezdza 2 nabite autokary i 6 aut droga mija spokojnie... Do miejsca docelowego dojezdzamy pol godizny przed meczem SZOK !!!!!!!...sektor gosci to usypana gorka z dwoma lawkami... Na sektorze znajduje sie juz okolo 30 osob dojezdzaja kolejni lacznie jest nas okolo 250 w tym 26 Rakow i 35 Resovia (Wielkie Dzieki!!!!!) Mecz uplywa nam na sporadycznym dopingu i zbijaniu z miejscowej ochrony... po stracie drugiej bramki ma miejsce male zamieszanie z ochrona co konczy sie gazowaniem... Mecz przegrywamy 2-0 i maleja szanse na pozostanie w II lidze... Powrot do Stw spokojny.... STAL STALOWA WOLA -Kolejarz Stroze (sroda) Po powrocie ze Strozy i przespaniu sie z mysla ze 2 liga lekko sie oddalila w poniedzialke rano w miasto idzie informacja ze nasi pilkarze wyszli z inicjatywa by na srodowy mecz wejscie bylo darmowe !!!!!!! Wtorek male przygotowania do meczu no i sroda... wybija godzina by isc na mecz... Na stadionie okolo 6000 ludzi...My na tym meczu doping prowadzimy pod kryta w liczbie 750-800 tego dnia wspieraja nas nasi Ziomale z Czestochowy ( 28 ) i Rzeszowa ( 25 ) wywieszamy okolo 20 flag i jestesmy zaopatrzeni w swiece dymne(zielone) strobole wulkany i okolo 400 machajek... po strzeleniu bramki na 3-0 caly stadion robi fale i krzyczy ZKS ZKS ZKS !!!!!! Mecz wygrywamy 4-0 i na kolejny sezon zostajemy w II Lidze...
Fever

Post autor: Fever »

Początek meczu Stalówki z Kolejarzem
http://www.youtube.com/watch?v=bGPTN0_9cy4

i przed rozpoczęciem
http://www.sendspace.com/file/4vx298
.:pRiMoSz:.

Post autor: .:pRiMoSz:. »

chalski_UJ_ pisze:Wiekszosc uwaza ze kibicowsko lepiej ze w 2 lidze jest Warta a nie Unia..dlaczego?? My o wiele lepiej pokazalismy sie w barazach na wyjezdzie w Poznaniu jest nas ponad 200 osob caly czas glosny doping + oprawa swiece dymne i flagi na kijach. W Janikowie Warta pojawia sie w ok 70 glow, nas w mlynie ponad 200 w tym troche zgod. Z naszej strony kilka prezentacji: ognie wroclawskie, swiece dymne, flagi na kijach + wulkany, sektorowka + strobo. Kto sie lepiej zaprezentowal?? pozdrawiam..
Facet dla wielu ekip w 2 lidze ciekawszy jest wyjazd na Warte do Poznania niż do Janikowa z jednej prostej przyczyny - możliwość konfrontacji z Lechem. Sorka ale jednak to bardziej elektryzuje inne uznane firmy w Polsce niż Janikowska Unia. A i kibice Warty na wyjazdy jeżdżą - może nie tak licznie jak Wy ale jednak jeżdżą.

POZDR
speed

Post autor: speed »

Chciałem sie zapytac o stosunek kibiców Lecha do Warty? Kosa,obojetność...??
.:pRiMoSz:.

Post autor: .:pRiMoSz:. »

speed pisze:Chciałem sie zapytac o stosunek kibiców Lecha do Warty? Kosa,obojetność...??
Dużo starszych kibiców chodzących na Lecha to zarazem kibice Warty. Stosunek do Warciarzy jest neutralny. Nie ma żadnych kos ani niczego w tym rodzaju.Poprostu starsi kibice chodzą na mecze i tu i tu.
Fever

Stalówka - Kolejarz
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Fever

I jeszcze kilka
Obrazek

A to zdjęcia samochodu bramkarza Kolejarza po wczorajszym meczu
Obrazek Obrazek
del orno

Post autor: del orno »

Można wiedzieć dlaczego tak go pożegnaliście ,czym podpadł :?: 8)
bonifacy
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: bonifacy »

ja się nie dziwię że Krzyskowi to zrobili , już jedną drużynę przehandlował teraz Kolejarz , szkoda mi trochę Kolejarza że przez takiego buca stracili awans ale szczerze mówiąc to wolę Stalówkę w 2 lidze
yogi_1981

Post autor: yogi_1981 »

Szczecińscy biznesmeni Artur Kałużny i Grzegorz Smolny przejmują Pogoń z rąk Antoniego Ptaka. Czyli Pogoń prawdopodobnie zagra w 2 lidze. 8)
sky

Post autor: sky »

moj komentarz jest taki ze stalówka utrzymala sie nie na boisku,co do Mikluskiego wiadomo od czego to jest czlowiek aczkolwiek tez wole stalówke w 2 lidze,
niewiem czemu mlyn na tym meczu był w tym kurniku moim zdaniem oprawa na otwartej trybunie prezentuje sie lepiej.
H15

Post autor: H15 »

Ku..a nastepny :!: zal wam dupe sciska ze sie utrzymalismy ? powiedz mi kolego szanowny za co mialaby Stalówka ustawic ten mecz ? po drugie widziales mecz ? widziales jak grala Stalówka a jak Kolejarz ? jezeli tak to zwroce Ci honor, a jesli nie to poprostu prowokujesz bez sensu :? Albin zrobil to co mial zrobic, utrzymac zespol w drugiej lidze, i utrzymal, wiem ze jest to znany trener, ma znajomosci tu i tam, ale watpie zeby cos krecil na "lewo" szkoda jego reputacji, pomysl troche :!:
sky

Post autor: sky »

Kolego bez nerwów, gratuluje pozostania , pisze bez zadnej szydery, a Ty sie nie zdrowo podniecasz, moja opinia jest taka Twoja taka i tyle, Adamus jest trenerem których pewnych rzczy nie mogł przeskoczyc i awaryjnie sciagnieto Mikulskiego, który to potrafi bo jak grali za jego kandencji dobrze wiesz i chyba pamietasz? nie bede sie rozwodził nad taktyka, ale przypomnij sobie co grali w ostatnich meczach rundy zal bylo na to patrzec po prostu zenada i tyle, co wy spiewaliscie na grajków i co Wam Ozog w prasie odpowiadał , po prostu patrze z boku w miare na to obiektywnie Tobie udziela sie euforia i ja to rozumie swietujcie pozostanie bo to sie teraz liczy.
Lubie_Wygar

Post autor: Lubie_Wygar »

Mam pytanie kiedy będzie ustalony terminarz 2 ligi ?
camillo

Post autor: camillo »

sky pisze:Kolego bez nerwów, gratuluje pozostania , pisze bez zadnej szydery, a Ty sie nie zdrowo podniecasz, moja opinia jest taka Twoja taka i tyle, Adamus jest trenerem których pewnych rzczy nie mogł przeskoczyc i awaryjnie sciagnieto Mikulskiego, który to potrafi bo jak grali za jego kandencji dobrze wiesz i chyba pamietasz? nie bede sie rozwodził nad taktyka, ale przypomnij sobie co grali w ostatnich meczach rundy zal bylo na to patrzec po prostu zenada i tyle, co wy spiewaliscie na grajków i co Wam Ozog w prasie odpowiadał , po prostu patrze z boku w miare na to obiektywnie Tobie udziela sie euforia i ja to rozumie swietujcie pozostanie bo to sie teraz liczy.
a moze po prostu Kolejarz nie chcial awansowac w tym sezonie i mecz odpuscil? nie przyszlo Ci to do glowy. nie mamy za co druzyny utrzymac to bedziemy jeszcze kupowac czy ustawiac mecze. otrzasnij sie kolego.
Fever

GST/06

Post autor: GST/06 »

Na zielonym stoliku u ciebie w domu.

Poprostu Kolejarz byl w pierwszym meczu z byt pewny siebie.Do Stalowej przyjechal z byt pewnym zalozeniem i tyle. Ale wiadac ze niektorym z wiochy zal dupe sciska.Stalowka pokazala ze potrafi grac w pilke. :wink: [/list]
H15

Post autor: H15 »

sky pisze: podtrzymuje zostaliscie w 2 lidze przy zielonym stoliku.
stary Tobie cos wytlumaczyc to cos niemozliwego :shock: powiedz mi skad Stalówka ( tak na marginesie to nazwy druzyn pisze sie z duzych liter :wink: ) miala wziasc kase na "rozmowe" przy zielonym stoliku ? jesli tak dobrze obserwujesz sytuacje Stalówki to chyba wiesz ze klub posiadal najnizszy budzet w II lidze, wiem ze zaraz posypia sie odpowiedzi ze nie z budzetu by brali kase na ta "rozmowe" ale o to mi chodzi ze na podstawie wysokosci budzetu mozna okreslic jaka jest sytuacja finansowa w klubie.
Wiem ze mi jako kibicowi Stalówki nie wbije sie bzdury o tym ze klub ustawil baraz, rozne byly domysly kiedys ze Stalówka ustawila to i tamto, a jakos do Wrocławia zaproszenia do dzisiaj nie ma. Pozdrawiam
Do zobaczenia na kibicowskim szlaku 8)
super bartek
ban

Post autor: super bartek »

gks jstrzębie-gks katowice arka gdynia-lechia gdańsk
wisła płock-polonia warszawa motor lublin-śląsk wrocław
warta poznań-pogoń szczeciń pogoń-arka pogoń-lechia
i ogólnie duzo derbów albo śląska,albo derby z nad bałtyku,albo mazowsza ciekawe wyjazdy np.do poznania,szczecina,katowic,gdańska,gdyni,lublina,wrocławia, no i jeszcze stalowa wola,płock,warszawa ogólnie bardzo ciekawa 2 liga najlepsza od kilku lat
Trasher

Post autor: Trasher »

Skoro nie twierdzisz że Stal ST W kupiła baranż to po c*** się pytasz czy wolę Kolejarza czy Stal w II lidze ?
wolson

Post autor: wolson »

Łysica Bodzentyn-Neptun Końskie(baraz o 4lige)-nas ok 100 w Bodzentynie 2autokary +kilka fur.doping niezły,kilku ziomali dostaje po bonie za alko :).Kopacze wygrywają 1;3 i świętujemy awans do 4ligii!!
Martin79

Post autor: Martin79 »

Pogoń Strzegowa - Jutrzenka Ostrężnica 2:2 (1-1)

Widzów około 200 czyli tłumy. Mecz dwukrotnie przerywany z uwagi na burdy kibiców. Na meczu stwierdzona obecność kilku ekip z naszego rejonu (Ospel Wierbka Piliczanka Pilica Przebój Wolbrom Strumyk Zarzecze Orzeł Kwaśniów Legion Bydlin Sokół Gołaczewy (ci ostatni bruździli)
Zremisowaliśmy wygrany mecz w 96 minucie nasza "gwiazda" marnuje rzut karny. Rewanż zapowiada się więc ciekawie (fotka poniżej)

http://img154.#.us/my.php?imag ... 313sw2.jpg
ODPOWIEDZ