Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Tricolores

Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

Post autor: Tricolores »

Koszulki od 1 szt:
http://www.facebook.com/stormstreetwear/photos_stream

te 10 szt. badziewia to pisz na priv, zobaczę co da się spierdolić :)
iparts.pl
Fedelta

Post autor: Fedelta »

NAPINAJ albo ban pisze: Z bluz chyba jedynie Ofensywa szyła wszystko od podstaw?
My również mamy wszystko szyte na zamówienie w polskich szwalniach. Żaden z naszych produktów nie był i nie jest odzieżą reklamową.

Faktem jest natomiast, że większość ciuchów kibicowskich to typowa odzież reklamowa. Wystarczy przeszyć metkę i już jest "super marka"... Jeżeli ktoś oferuje koszulki np za 40 zł to wiadomo, że to nie są dobre jakościowo produkty szyte w kraju. Są to zwykłe stedmany, fruit of the loom, itp... Obiektywnie jednak trzeba przyznać, że nie można tych produktów z góry negować i krytykować. Wybór bowiem należy do Klienta. Jedna osoba woli kupić jedną koszulkę za co najmniej 60 zł i być pewna jakości. Ktoś inny za tą cenę kupi bluzę lub 2 koszulki. Wolny rynek, wolny wybór... Dlatego wg mnie powyższa dyskusja jest trochę bezcelowa... Ważne, że jest duża konkurencja i duży wybór ciuchów pod względem jakości i ceny. Dzięki temu każdy może wybrać coś dla siebie.
Apennine pisze:Mamy gdzieś teraz przeceny na ciuchy, coś w stylu ultrashshopu tylko ze zbiciem cen? Chodzi mi o koszulki i bluzy w tym stylu piro itd.
U nas obecnie wszystkie produkty są przecenione: http://www.FEDELTA.pl
Apennine

Post autor: Apennine »

Niektóre Stedmany to już mam piąty rok i gdyby nie to, że powoli schodzą nadruki, to nie miałbym żadnych zarzutów do koloru i jakości samego ciucha.
19082012

Post autor: 19082012 »

dobry material i nadruk jest na koszulkach Storm ze Słupska wpisujacego sie w tym temacie , nie wiem jaka tam jest gramatura
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

Apennine pisze:
Apennine pisze:Ciuchy z ultrasshop maja trwale nadruki? Nic sie nie spiera itp? Warto?
Podbijam, zamawiają w ogóle w jakiejś chińskiej firmie czy lepiej to wygląda? Na pewno ktoś coś brał od nich.

Polecam Wam koszulki "troublemakers" w US. Szyte od podstaw we własnej szwalni. Są lekko elastyczne.
Co do nadruków- bardzo trwałe
rts1910adw

Post autor: rts1910adw »

Gdzie polecacie zrobić bluzy ? ~20 sztuk.
Krystian1946

Post autor: Krystian1946 »

gdzie polecacie produkcje koszulek? Oczywiście,żeby było nie drogo oraz dobrze jakościowo. ;) Myślałem o Sector X,ale czekam na opinie innych.
ruc22

Post autor: ruc22 »

wiem że jest kilka stron, lecz chciałbym porady, z której strony najlepiej zamówić szytą flage? ma być konkretna, a nie jakieś badziewie, bo mam doświadczenie z kilku stron i nie jestem zbyt zadowolony, wymiary byłyby około 4,5 na 1,2
Headhunters1488

Post autor: Headhunters1488 »

rts1910adw pisze:Gdzie polecacie zrobić bluzy ? ~20 sztuk.
lanista.pl lub [email protected] robiłem u nich gadżety i Polecam
Apennine

Pgwear ma własne koszulki, nie reklamowe stedmany itp? Pytam bo większość cen zwala z nóg.
Ultra-Projects
Kontakt:

Post autor: Ultra-Projects »

Apennine pisze:Pgwear ma własne koszulki, nie reklamowe stedmany itp? Pytam bo większość cen zwala z nóg.
Szyte.
Apennine

Tak myślałem, to w sumie jakoś uzasadnia ceny.
curve

Post autor: curve »

ruc22 pisze:wiem że jest kilka stron, lecz chciałbym porady, z której strony najlepiej zamówić szytą flage? ma być konkretna, a nie jakieś badziewie, bo mam doświadczenie z kilku stron i nie jestem zbyt zadowolony, wymiary byłyby około 4,5 na 1,2
koleś z Wigier sam w całości szyje i nie spotkałem sie z negatywną oceną jego flag
jego gg: 35111396
Pośpieszny.

Post autor: Pośpieszny. »

Gdzie najlepiej zamawiać czapki/u kogo. ?
Eustachy

Post autor: Eustachy »

Prosiłbym jakichś konkretnych PRODUCENTÓW szklanek, kufli - o kontakt pw!
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

Jak konkretny to www.krosno.com.pl
Blisko masz :)
Eustachy

Post autor: Eustachy »

Nie planuję produkcji ilości mega-hurtowych:)
FCNantes

Post autor: FCNantes »

Potrzebuje dobrej/sprawdzonej i dosc taniej firmy, ktora podejmie sie produkcja smyczek . priv
FCNantes

Post autor: FCNantes »

FCNantes pisze:Potrzebuje dobrej/sprawdzonej i dosc taniej firmy, ktora podejmie sie produkcja smyczek . priv
Ps 100sztuk na poczatek
preto

Post autor: preto »

Robi ktoś czpaki dla młodych??mniejsze niz standarodowe?
miedzyrzecz

Post autor: miedzyrzecz »

FCNantes pisze:
FCNantes pisze:Potrzebuje dobrej/sprawdzonej i dosc taniej firmy, ktora podejmie sie produkcja smyczek . priv
Ps 100sztuk na poczatek
Polecam Darka z Podhala, bardzo duży asortyment wśród smyczek i atrakcyjne ceny, smyczki dwustronne symetryczne! http://ultras-sport.pl/
gadzety_szklane

Post autor: gadzety_szklane »

Gdyby ktoś poszukiwał wysokogatunkowych (z huty szkła nie żadna chińszczyzna) Kufli, pokali do Piwa, szklanek, kubków z własnym logiem proszę na PW.
SZALIKI.COM
Kontakt:

Post autor: SZALIKI.COM »

preto pisze:Robi ktoś czpaki dla młodych??mniejsze niz standarodowe?
MY ROBIMY
crooks

Post autor: crooks »

Robi ktoś poduszki od jednej sztuki? Jeśli tak, to jak to wygląda cenowo?
Apennine

Czy jakaś firma sprzedaje plakaty ścienne w różnych rozmiarach? Nie chodzi o wykonanie na specjalne zamówienie pod dany klub tylko takie z tematyką ogólną, podobne np do koszulek detalicznych z pgwear, czy ultrasshop, takie dostępne od zaraz.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2249_o.jpg
Przykładowo chodzi mi o coś tego typu, wieszane na ścianę a na plakacie wiadomo pewnie jakiś napis na temat piro, szukam tego typu rzeczy.
Pikol46

Post autor: Pikol46 »

Ultra-Factory robi naklejki ścienne, jakieś tam wzory mają aczkolwiek dawno nie zaglądałem w oferte to nie wiem czy coś z piro jest.
Apennine

Dziwne że nikt się tym nie zajmuje na tyle, by było o tym głośno. Against modern football z dobrymi motywami w tle, czy coś w stylu Piro legalize it pewnie by schodziły w kraju.
Tricolores

Post autor: Tricolores »

Apennine pisze:Czy jakaś firma sprzedaje plakaty ścienne w różnych rozmiarach? Nie chodzi o wykonanie na specjalne zamówienie pod dany klub tylko takie z tematyką ogólną, podobne np do koszulek detalicznych z pgwear, czy ultrasshop, takie dostępne od zaraz.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2249_o.jpg
Przykładowo chodzi mi o coś tego typu, wieszane na ścianę a na plakacie wiadomo pewnie jakiś napis na temat piro, szukam tego typu rzeczy.
zdjęcie na płótnie w ramie, wyższa kultura, coś takiego ogarniam
Apennine

Wiem że na pewno kilka firm to ogarnia na zamówienie, ale chodzi mi o gotowce sprzedawane w detalu, na sztuki, są firmy które robią koszulki wg projektu ale do tego mają też wzory gotowe, ogólne i o takie coś mi chodzi, nie żeby specjalnie coś tam tworzyć.

Rzecz jasna te koszulki to przykład, cały czas mowa o plakatach sprzedawanych pojedynczo, w detalu o tematyce ultras itp.
UltrasGate

Post autor: UltrasGate »

preto pisze:Robi ktoś czpaki dla młodych??mniejsze niz standarodowe?
my robimy czapki zmiowe dla dzieci, mają tą samą szerokość co normalne, ale są krótsze.
Jak masz projekt to pokaż to Ci od razu wycenię.
croppekkk

Post autor: croppekkk »

Czy jest ktoś kto wykona mi haft na harringtonach?
acabek

Post autor: acabek »

Kto jest w stanie mi zrobić 10-20 (albo t-shirt albo longsleeve - kolor szary, gramatura +-190 ) sitem ( 1 kolor, tylko przód, wymiary +- A4). Najważniejsza sprawa to że w piątek muszą być u mnie, wysyłka tylko kurierem ?

Jeżeli są jacyś chętni producenci to pisać na priv :)
Apennine

Szukam sklepu/producenta konkurencyjnego jakością dla pgwear i ultrasshop, u którego można kupić odzież itp z ogólnymi tak bym to nazwał motywami typu ultras, piro itd.

Nie chodzi o jakieś zwykłe szaro-czarne nadruki tylko o konkretne mocne kolory tak jak w dwóch wyżej wymienionych sklepach. Chodzi o detal tak, że mają je już gotowe przed zakupem, każda jest pokazana i wyceniona na stronie i wysyłają od zaraz od 1 sztuki ze wzorów swoich a nie klienta. Coś dorównuje tym dwóm sklepom jakością jeśli chodzi o zakup gotowców z nadrukami w kolorze? Długo już szukam i poza US i PG nic chyba nie ma.

Jakość jakiej oczekuję od takiego sklepu to coś bliższego np. Pit Bullom niż t-shirtom bardziej przypominającym malowankę z jakiegoś komiksu/kreskówki:
http://www.pgwear.net/images/shop/t-shi ... yro_13.jpg
http://ultrasshop.com/foto/126_000000.jpg
http://www.pgwear.net/images/shop/t-shi ... ayer_6.jpg
http://ultrasshop.com/foto/119_e3c807.jpg

Nadal szukam też kogoś kto w podobnej formie sprzedaje plakaty ścienne bez bawienia się w projekty, tylko ma od razu wydrukowane wcześniej i powystawiane wraz ze swoimi wzorami i cenami do obejrzenia, od 1 sztuki.
on__tour

Post autor: on__tour »

Solidne bawełniane dresy z kieszeniami i co najmniej jedną z tyłu gdzie da radę zrobić??
crooks

Post autor: crooks »

Ponawiam pytanie:
crooks pisze:Robi ktoś poduszki od jednej sztuki? Jeśli tak, to jak to wygląda cenowo?
SZALIKI.COM
Kontakt:

Post autor: SZALIKI.COM »

MY ROBIMY PODUSZKI OD 1 SZT OK 25 ZL SZT
czarny smok

Post autor: czarny smok »

Prosiłbym o namiary na szyjących flagi. najlepiej na pw
Wizard.

Post autor: Wizard. »

Apennine pisze:Szukam sklepu/producenta konkurencyjnego jakością dla pgwear i ultrasshop, u którego można kupić odzież itp z ogólnymi tak bym to nazwał motywami typu ultras, piro itd.

Nie chodzi o jakieś zwykłe szaro-czarne nadruki tylko o konkretne mocne kolory tak jak w dwóch wyżej wymienionych sklepach. Chodzi o detal tak, że mają je już gotowe przed zakupem, każda jest pokazana i wyceniona na stronie i wysyłają od zaraz od 1 sztuki ze wzorów swoich a nie klienta. Coś dorównuje tym dwóm sklepom jakością jeśli chodzi o zakup gotowców z nadrukami w kolorze? Długo już szukam i poza US i PG nic chyba nie ma.

Jakość jakiej oczekuję od takiego sklepu to coś bliższego np. Pit Bullom niż t-shirtom bardziej przypominającym malowankę z jakiegoś komiksu/kreskówki:
http://www.pgwear.net/images/shop/t-shi ... yro_13.jpg
http://ultrasshop.com/foto/126_000000.jpg
http://www.pgwear.net/images/shop/t-shi ... ayer_6.jpg
http://ultrasshop.com/foto/119_e3c807.jpg

Nadal szukam też kogoś kto w podobnej formie sprzedaje plakaty ścienne bez bawienia się w projekty, tylko ma od razu wydrukowane wcześniej i powystawiane wraz ze swoimi wzorami i cenami do obejrzenia, od 1 sztuki.
Naklejki scienne kompletnie nieoplacalne z tego co wiem.
Bawił sie w to ktoś ale odpuscil bo po paru sniach odchodziły ze scian a lepszy materiał był zwyczajnie drogi :)
Apennine

No to zostaje mi szukać kogoś z plakatami które przykleję na taśme lub umocuję na szpilki :)
Nie widziałem jeszcze żeby ktoś drukował, chociażby coś w stylu wieszanych na ścianie z Bravo Sport :) ale na lepszym papierze. Cały czas mowa o neutralnym, nieklubowym motywie, dostępnym od zaraz jak np koszulki z kibicowskiego sklepu w detalu.

Dziwne że sklepy nie mają czegoś z takimi motywami jak np. tutaj, tylko że sprzedawanego do wieszania na ścianę, w 3 czy tam 4 rozmiarach: http://fotowrzut.pl/tmp/upload/SFWW76Y4P4/1.jpg
Dobrych fot jest mnóstwo, nie wierzę że kibol klubu x czy y nie chciałby czegoś takiego sobie powiesić na ścianę, choćby na zwykłe pinezki :)

Sklep ma dostępne gotowe powiedzmy 15 wzorów w 3 rozmiarach, wszystko wycenione i można sobie brać po parę sztuk a nie zaraz drukować 500 na zamówienie.
Albo nikt nie zwęszył zarobku albo ... nie wiem, przecież nadrukowaliby masowo tych samych wzorów to prawie tak jak na zamówienie większych ilości od ekip.
GrubyBKS
Kontakt:

Post autor: GrubyBKS »

Lanista.pl - polecam. Dobra jakość, cena, kontakt i szybka realizacja.
ODPOWIEDZ