Mefisto89 pisze:Jeśli szaliki.com jest jedynym producentem szalików tkanych HD w Polsce to ten szalik w poście nad moim stawia wiele pytań (:
A gdzie jest napisane że jedynym producentem szali tkanych HD są szaliki.com wczesniej oferowały je firmy z Krakowa i Gdyni .
Po za tym najbardziej oczywistym wzgledem jest to ze stoimy po przeciwnej stronie barykady.
A najważniejsza sprawa jest taka niech kazdy pilnuje swojego nosa a nie zabawia sie w detektywa
MD80 pisze:
A gdzie jest napisane że jedynym producentem szali tkanych HD są szaliki.com wczesniej oferowały je firmy z Krakowa i Gdyni .
Po za tym najbardziej oczywistym wzgledem jest to ze stoimy po przeciwnej stronie barykady.
A najważniejsza sprawa jest taka niech kazdy pilnuje swojego nosa a nie zabawia sie w detektywa
Pozdrawiam!
Siema. Jeśli firma Krakowa to firma "OK", to oni nie mają tkanych HD. Firma z Gdyni to nie producent, więc możesz napisać, które firmy oferują takie szaliki tkane? Będę wdzięczny (i nie tylko ja)
JLS pisze:
Raczej dyskusja w stylu dlaczego ludzie z Widzewa (lanista) produkują szale u ludzi z ŁKS'u (szaliki.com).
przecież Lanista nie tylko szaliki robi u szulca, bluzy też
Koszulki smycze , rękawiczki , czapki, kubki itp wszystko robimy u Szulca . Rozszyfrowaliście nas i nasze knowania jestesmy Widzewską filią szaliki.com w ten sposób chcemy przejąć całkowitą kontrolę na rynkiem pamiatek w Polsce , Europie , Galaktyce . Najfajniejsze jest to że w ciągu dwóch dni nasz temat został poruszony przez osoby które tak to boli że sie musialy aż zarejestrować i zabrać głos. Widać że stajemy sie solą w oku dla niektórych a chyba najbardziej dla największego z największych producentów ;))) Pewnie nie ma roboty i głupoty się rodzą w głowie. Z kibicowskim pozdrowieniem
W mojej rodzinie zawsze było wiadomo, że "cała Łódź...." i bardo mi nie po drodze robić w szaliki.com albo lanista.pl. Ojciec by mnie chyba wydziedziczył. Dlatego jeśli jest jakaś firma nie z Łodzi to by było zajebiście. Co prawda chce na początek max 20 sztuk (można tyle, nie?) ale później może większe serie.
I nic mnie nie boli, róbcie sobie jak tam chcecie, razem w swoim sosie, natomiast nie chcę robić u pośredników, tylko u producenta.
A tak na marginesie to ostatni post MD80 przypomniał mi o "Kiju". Ten koleś jeszcze tu bywa? Kiedyś było tu pełno jego zółtego pluszaka (: