Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Wymarłe Ekipy ...
Ciekawe jakie nazwy padną w tym temacie po 21/12/2012 ;)
Gdzieś pisałeś że FC Białogard chodzi w barwach Iskry, teraz piszesz ,że nie widać nikogo w barwach. Pomyśl co piszesz bo jedno drugie wyklucza...psychols 93 pisze:Pytam bo ani widu ani słychu o nich , nawet w barwach ich na mieście nie widać dla tego pytałem
-
psychols 93
Sprostuje to
Chodziło mi o to ze wasze fc i iskra to ci sami ludzie i nie raz ich było widać w barwach skry nawet po tym jak powiedzieliście ze to sa dwie odrębne grupy ... a od pewnego czasu ich nie widać ani w barwach iskry anie w barwach Gwardi więc dla tego zadałem te pytanie
Chodziło mi o to ze wasze fc i iskra to ci sami ludzie i nie raz ich było widać w barwach skry nawet po tym jak powiedzieliście ze to sa dwie odrębne grupy ... a od pewnego czasu ich nie widać ani w barwach iskry anie w barwach Gwardi więc dla tego zadałem te pytanie
żyjemy ;) w tej rundzie wyjazdy Skopanie 80 os.,Grębów 70 os.neo12 pisze:Stal Gorzyce wymarła czy działa?
-
ZS FC JAWORZNO
mnie osobiscie szkoda VICTORII JAWORZNO
-
szczena_uns
- Kontakt:
Wiékszosc ekipy na emigracji a mlodziezy brakuje zapalu i jaj aby cokolwiek zrobic , od czasu do czasu sié odwieszá lecz tylko na chwilé .N'08 pisze:Peoes pisze:Unia Nowa Sarzyna?
Tak wiec w chwili obecnej trzeba czekac jak nasza mlodziez dorosnie do kibicowania i jedynie co zostalo to reprezentacja po kilka osob
-
mapa_fizyczna_polski
ZS FC JAWORZNO pisze:mnie osobiscie szkoda VICTORII JAWORZNO
Przeciez Victorii mimo wszystko jest znacznie wiecej niz ZS "fc"(chociaz to nie jest fc) Jaworzno, wiec juz nie przesadzaj, bo moze nie wydaja tyle gadzetow co wy, ale znacznie latwiej jest ich spotkac i poznac, niz mityczne "ZS fc Jaworzno" ; )
-
mapa_fizyczna_polski
Pisze to po kilkumiesiecznym stazu w jednej z firm w Jaworznie w 2012 roku.
-
ZS FC JAWORZNO
czy ty koles jestes nacpany z czym ja przesadzam napisalem tylko ze mi szkoda VICTORII ze jej niema a nic nie pisalem kogo jest wiecej kogo mniej ja tez bylem pare razy w gliwicach i od was ani widu ani slychu takze zajmij sie swoim podworkiemmapa_fizyczna_polski pisze:ZS FC JAWORZNO pisze:mnie osobiscie szkoda VICTORII JAWORZNO
Przeciez Victorii mimo wszystko jest znacznie wiecej niz ZS "fc"(chociaz to nie jest fc) Jaworzno, wiec juz nie przesadzaj, bo moze nie wydaja tyle gadzetow co wy, ale znacznie latwiej jest ich spotkac i poznac, niz mityczne "ZS fc Jaworzno" ; )
-
_Southern_Poland_
A w jakich dzielnicach byłeś?:)ZS FC JAWORZNO pisze:czy ty koles jestes nacpany z czym ja przesadzam napisalem tylko ze mi szkoda VICTORII ze jej niema a nic nie pisalem kogo jest wiecej kogo mniej ja tez bylem pare razy w gliwicach i od was ani widu ani slychu takze zajmij sie swoim podworkiemmapa_fizyczna_polski pisze:ZS FC JAWORZNO pisze:mnie osobiscie szkoda VICTORII JAWORZNO
Co się dzieje z takimi ekipami jak:
Hetman Zamość
Avia Świdnik
Karkonosze Jelenia Góra
Ruch Radzionków
Działali coś w rundzie jesiennej? jeżeli tak to proszę o jakieś liczby i opisy ...
Hetman Zamość
Avia Świdnik
Karkonosze Jelenia Góra
Ruch Radzionków
Działali coś w rundzie jesiennej? jeżeli tak to proszę o jakieś liczby i opisy ...
nie graja nigdzie, od przyszłego sezonu będę grac od 3 ligi, więc zapewne będą dalej działać, wywiad z kibicem R/R był w TMK grudniowym, w którym powiedział "nie ma klubu, są kibice"FWUIN pisze:Co się dzieje z takimi ekipami jak:
Hetman Zamość
Avia Świdnik
Karkonosze Jelenia Góra
Ruch Radzionków
Hetman Zamość z tego co wiem żyje i ma się dobrze. Zaliczają wszystkie wyjazdy w dobrych liczbach a to, że nie pisza o tym na internecie to ich sprawa.
Karkonosze nic u siebie nie działają, pojawiają się na jednym najbliższym wyjeździe w 36 osób w Kowarach- ich FC chociaż sami mówią, że w 50 typa ale nawet ich własne fotki mówią co innego.
-
HailVictory
Karkonoszom zarzucasz naciąganie liczb,a sam kropkowałeś zdjęcie,czy może się mylę?w 36 osób w Kowarach
Karkonosze jako FC Jelenia Góra systematycznie pojawiają się na meczach Śląska Wrocław.
mylisz się rozkiminiano to na forum WKS-u
-
Stefaninio
Dokładnie w lidze Karkonosze nie udzielają się kibicowsko w miejscową drużyne. Natomiast bardzo duże ekipy jeżdżą na Śląsk ;DD
Zna ktoś może sytuację w Oleśnicy.? Chodzi mi o miejscową Pogoń ekipa wymarła chociaż ostatnio podobno jest jakaś mała grupka co wspiera swoją drużynę ;D
Zna ktoś może sytuację w Oleśnicy.? Chodzi mi o miejscową Pogoń ekipa wymarła chociaż ostatnio podobno jest jakaś mała grupka co wspiera swoją drużynę ;D
-
Mariusz Sokołowski
Bardzo duże? Proszę Cię...
-
Oryginalny
HETMAN ZAMOŚĆ wyjazdy:
Orion Niedrzwica - 140 OSÓB
Victoria Żmudź (mecz w Dorohusku, wtorek) - 170 OSÓB
Lutnia Piszczac - 140 OSÓB
Janowianka Janów Lubelski (piątek) - 190 OSÓB, wyjazd kończy się awanturą z milicją w Szczebrzeszynie
Omega Stary Zamość - 100 OSÓB
Stal Poniatowa - 80 OSÓB
Podlasie Biała Podlaska - 110 OSÓB
z ciekawszych wydarzeń:
HETMAN ZAMOŚĆ-Włodawianka Włodawa
Gości około 20 osób, w wyniku spontanicznej akcji na stadionie tracą flagę.
Orion Niedrzwica - 140 OSÓB
Victoria Żmudź (mecz w Dorohusku, wtorek) - 170 OSÓB
Lutnia Piszczac - 140 OSÓB
Janowianka Janów Lubelski (piątek) - 190 OSÓB, wyjazd kończy się awanturą z milicją w Szczebrzeszynie
Omega Stary Zamość - 100 OSÓB
Stal Poniatowa - 80 OSÓB
Podlasie Biała Podlaska - 110 OSÓB
z ciekawszych wydarzeń:
HETMAN ZAMOŚĆ-Włodawianka Włodawa
Gości około 20 osób, w wyniku spontanicznej akcji na stadionie tracą flagę.
-
HailVictory
Luz,wiem jaki jest mniej więcej stosunek do KSK w Zgorzelcu i w kilku innych miejscach,wiem też na co obecnie stać Karkonosze.mylisz się rozkiminiano to na forum WKS-u
Ważne,że obrali właściwą drogę,tyle.
-
lukasz1990
Czy istnieje jeszcze ekipa Lublinianki Lublin?
-
Mariusz Sokołowski
Czyli frajerskie przerzucanie się jest od dziś "wybraniem właściwej drogi"?HailVictory pisze:Luz,wiem jaki jest mniej więcej stosunek do KSK w Zgorzelcu i w kilku innych miejscach,wiem też na co obecnie stać Karkonosze.mylisz się rozkiminiano to na forum WKS-u
Ważne,że obrali właściwą drogę,tyle.
He he he
Istnieć istnieją. U siebie na meczach młyn wystawiają.lukasz1990 pisze:Czy istnieje jeszcze ekipa Lublinianki Lublin?
czy Boruta Zgierz, i Ceramika Opoczno działają jeszcze?
-
lukasz1990
A stosunki z Motorem są neutralne?Niuniek pisze:Istnieć istnieją. U siebie na meczach młyn wystawiają.lukasz1990 pisze:Czy istnieje jeszcze ekipa Lublinianki Lublin?
-
HailVictory
Takie życie.Niedługo będzie 5 lat jak WKS z KSK są w oficjalnych relacjach,jak mawiał klasyk-"był czas przywyknąć"Naprawdę daremny jest trud "przekonywania" adwersarzy głoszących propagandowe teksty
Z mojej strony,koniec tematu.
Nie działają. Kiedyś Cera bardzo aktywna teraz chyba tylko działają w Opocznie jako FC Widzewa. Na Borucie w Zgierzu raczej też nic nie ma a jak już zbierze się jakiś młyn to tylko sporadycznie i to w niewielkiej liczbie.oldtimer pisze:czy Boruta Zgierz, i Ceramika Opoczno działają jeszcze?
nie ma co pisac o Karkach bo ich poprostu nie ma na kibicowskiej mapie od dluzszego czasu.
-
lukasz1990
Czy Olimpia Poznań za czasów swojego istnienia miała jakichś ultrasów?
Pamietam że była mała grupka co próbowała coś działać ,mieli nawet flage ale szybko zapał ich opuścił ,działali chyba jeden sezon i tylko na Golecinie , wyjazdów nie zaliczali ile dobrze pamietam . Lepiej prezentowali sie na żeńskiej koszykówce mieli chyba trzy fany , liczba ich nie przekraczała 20 osób . Był to koniec lat 80 tych .lukasz1990 pisze:Czy Olimpia Poznań za czasów swojego istnienia miała jakichś ultrasów?
Nie ma klubu a kibice to :)SPS1 pisze:nie graja nigdzie, od przyszłego sezonu będę grac od 3 ligi, więc zapewne będą dalej działać, wywiad z kibicem R/R był w TMK grudniowym, w którym powiedział "nie ma klubu, są kibice"FWUIN pisze:Co się dzieje z takimi ekipami jak:
Hetman Zamość
Avia Świdnik
Karkonosze Jelenia Góra
Ruch Radzionków
Nie no kibiców tez bym powiedział ze prawie nie ma.
-
Troublemaker
Ich młynek funkcjonował z pewnością jeszcze w latach 90-tych. Nie przypominam sobie jednak czy udało im się zaliczać jakiekolwiek mecze poza Golęcinem.kibic06 pisze:Pamietam że była mała grupka co próbowała coś działać ,mieli nawet flage ale szybko zapał ich opuścił ,działali chyba jeden sezon i tylko na Golecinie , wyjazdów nie zaliczali ile dobrze pamietam . Lepiej prezentowali sie na żeńskiej koszykówce mieli chyba trzy fany , liczba ich nie przekraczała 20 osób . Był to koniec lat 80 tych .lukasz1990 pisze:Czy Olimpia Poznań za czasów swojego istnienia miała jakichś ultrasów?
Oczywiście że działali, nasza zgoda chociaż klub już nie istnieje kontakty pomiędzy kibicami pozostały. Z tego co mi wiadomo działali aż do końca isnienia klubu czyli do 2005 roku.Troublemaker pisze:Ich młynek funkcjonował z pewnością jeszcze w latach 90-tych. Nie przypominam sobie jednak czy udało im się zaliczać jakiekolwiek mecze poza Golęcinem.kibic06 pisze:Pamietam że była mała grupka co próbowała coś działać ,mieli nawet flage ale szybko zapał ich opuścił ,działali chyba jeden sezon i tylko na Golecinie , wyjazdów nie zaliczali ile dobrze pamietam . Lepiej prezentowali sie na żeńskiej koszykówce mieli chyba trzy fany , liczba ich nie przekraczała 20 osób . Był to koniec lat 80 tych .lukasz1990 pisze:Czy Olimpia Poznań za czasów swojego istnienia miała jakichś ultrasów?
Jak wygląda aktualnie ruch kibicowski na Tarnovii ?
KamilPce pisze:Ich młynek funkcjonował z pewnością jeszcze w latach 90-tych. Nie przypominam sobie jednak czy udało im się zaliczać jakiekolwiek mecze poza Golęcinem.Troublemaker pisze:Pamietam że była mała grupka co próbowała coś działać ,mieli nawet flage ale szybko zapał ich opuścił ,działali chyba jeden sezon i tylko na Golecinie , wyjazdów nie zaliczali ile dobrze pamietam . Lepiej prezentowali sie na żeńskiej koszykówce mieli chyba trzy fany , liczba ich nie przekraczała 20 osób . Był to koniec lat 80 tych .kibic06 pisze:Czy Olimpia Poznań za czasów swojego istnienia miała jakichś ultrasów?
W latach 90-tych jeśli chodzi o piłkę, to już chyba bardzo sporadycznie się udzielali.
Bynajmniej w 93' na Olimpia - Arka 3:0 - mecz grany na Golęcinie , nie było od nich nikogo - przynajmniej nie ujawniali się.
Jeśli mnie pamięć nie myli na stadionie z setka dziadków , od nas było koło 20 osób autami, pojawił sie tylko Lech (około 30-tu osob) - ale do niczego nie doszło ... psy obecne na stadionie miały nawet chyba przewagę liczebną :-D
PS . Uprzedzając ew. pytania co poniektórych - Lech mial wóczas zgodę z Bałtykiem
-
Hermes1975
z tego co pamietam kibice Olimpii Poznań pojawili sie w Toruniu na meczu z Elana jeszcze na Armii Ludowej. Olimpie prowadzil wówaczas pan eks pzpn. Byli to bardzo mlodzi ludzie z dwiema lub trzema flagami
Jezeli chodzi o Polonie Słubice to zyjemy. bylismy na wyjazdach na stilonie, spojni osno, starym kurowie czy tez krosnie odrzanskim. u siebie mlyn w granicach 30-40 osob a na stilonie mlyn 90-100.
-
..::1952::..
Aktualnie nie wygląda;).Od dłuższego czasu tam się nic nie dzieje.I pomimo częściej bądź rzadziej pojawiających się zapowiedziach ze strony Tovii o "chodzeniu na mecze" nic się w tej kwestii nie zmienia.xxMATxx pisze:Jak wygląda aktualnie ruch kibicowski na Tarnovii ?
a co się dzieję z ekipom Hetmana Zamość ?