Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
nawet nie wiedziałem, że mieliście układ z BKSem. wiem, że w tamtych czasach (druga połowa lat 90tych) zaczęły się ich kontakty z Miedzią Legnica.
-
nie mieliśmy układu z BKS-em Bielsko-Biała :)
Mieli u nas swój mecz wyjazdowy a starszyzna od nas trzymała wtedy z Miedzią Legnica mocniej i byli również obecni na meczu Nysa-BKS i według ich opowieści u nas odnowili układ. Ale nie wiem czy to prawda :)
Mieli u nas swój mecz wyjazdowy a starszyzna od nas trzymała wtedy z Miedzią Legnica mocniej i byli również obecni na meczu Nysa-BKS i według ich opowieści u nas odnowili układ. Ale nie wiem czy to prawda :)
-
no właśnie coś mi nie grało, a z drugiej strony to były dziwne czasy, a memoria fragilis est, więc wolałem się upewnić ;)Andrus pisze:nie mieliśmy układu z BKS-em Bielsko-Biała :)
-
do kogos z zielonej gory.jak wyglada sytuacja w lechii zg? czy maja napiecie z falubazem? moze byc priv
W Lubaniu tylko ZAGŁĘBIE..
-
-
układ Apator Toruń - Górnik Konin nadal aktualny ?
-
Zarejestrowałeś się po to by siać ferment z układem? Nigdy nie było układu między Górnikiem a Apatorem. Spontaniczne akcje przeciw Elanie kiedy to Koninianie pojawiali się w Toruniu. Do układu było daleko, rok temu Górnik zerwał wszelkie kontakty z Apatorem ze wzgledu na brak dalszych perspektyw działań (h), Dziwne sytuacje w Toruńskim podwórku ale to już najlepiej wiedzą Elana i Apator.domaszhek pisze:układ Apator Toruń - Górnik Konin nadal aktualny ?
(Sporo przeżutów w szeregach)
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
byłem pewien że układ był a sprawa ucichła więc zapytałem
nie trzymasz ciśnienia , dzieki za odpowiedz
nie trzymasz ciśnienia , dzieki za odpowiedz
-
Zarejestrowałeś się po to by siać ferment z układem? Nigdy nie było układu między Górnikiem a Apatorem. Spontaniczne akcje przeciw Elanie kiedy to Koninianie pojawiali się w Toruniu. Do układu było daleko, rok temu Górnik zerwał wszelkie kontakty z Apatorem ze wzgledu na brak dalszych perspektyw działań (h), Dziwne sytuacje w Toruńskim podwórku ale to już najlepiej wiedzą Elana i Apator.Waluta pisze:domaszhek pisze:układ Apator Toruń - Górnik Konin nadal aktualny ?
(Sporo przeżutów w szeregach)[/quote
kolego mozesz rozwinac ta kwestie?aha i nie sugeruj sie tym co uslyszales od huliganow Tomka Golloba...bo te ich gadki na temat przezutow sa strasznie monotonne i nude jak flaki z olejem i nijak sie ma do rzeczywistosci.pozdro
-
Czy Cracovia ma oficjalna zgodę z Ajaxem czy to jakiś układ ??
-
-
Układ finansowy dokładnie.Zaglebie pisze:Czy Cracovia ma oficjalna zgodę z Ajaxem czy to jakiś układ ??
-
Lepszy taki układ niż zgoda z pizdowatymi pepikami, przynajmniej do mnie.
-
Spoko,że wolisz się bratać z kolorowymi wynalazkami niż z słowiańskim narodem.
-
Kogo masz na myśli ?gburens pisze:Lepszy taki układ niż zgoda z pizdowatymi pepikami, przynajmniej do mnie.
-
pisał to do uzytkownika Gieksa J-no także pewnie Banik
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton
-
Największe kosy i sztamy Kotwicy Kołobrzeg jest mi ktoś w stanie wymienić ?
Trenuj godnie, bądź uparty, reprezentuj godnie barwy.
-
Skoro lubicie dotykać się z ciapatymi pod prysznicem to wasza broszka.gburens pisze:Lepszy taki układ niż zgoda z pizdowatymi pepikami, przynajmniej do mnie.
-
Petit pisze:Największe kosy i sztamy Kotwicy Kołobrzeg jest mi ktoś w stanie wymienić ?
Zgody, układy : brak
Kosy : Wielim Szczecinek, Gwardia Koszalin, Flota Świnoujście, Błękitni Stargard Szczeciński
-
Do kos jeszcze Gryf Słupsk chybahfK pisze:Petit pisze:Największe kosy i sztamy Kotwicy Kołobrzeg jest mi ktoś w stanie wymienić ?
Zgody, układy : brak
Kosy : Wielim Szczecinek, Gwardia Koszalin, Flota Świnoujście, Błękitni Stargard Szczeciński
-
nie chyba, a na pewno. Poza tym bodajze MKS Karlino, z ktorymi takze nie sa w zajebistych stosunkach ; )
STAND UP FOR YOUR COUNTRY AND SHOW SOME PRIDE!
-
Opisze ktoś aktualne zgody/układy/kosy/FC Wisły Sandomierz?
-
To byś się zdziwił :) Relacje Karlino - Kołobrzeg mają się bardzo dobrze. Jeśli bym wymienił Gryfa to bym musiał wymienić całe województwo Pomorskie, widocznie nie załapali się do bycia wymienionym. Kosy wypisane wyżej. Tyle.henry lloyd pisze:nie chyba, a na pewno. Poza tym bodajze MKS Karlino, z ktorymi takze nie sa w zajebistych stosunkach ; )
-
A jak obecnie jest postrzegana Pogoń przez Kotwę? Bo jako kosy ich nie wymieniłeś

-
Witam,
mam pytanie co łączy GKS KATOWICE I JKS JAROSŁAW, znalazłem filmik w necie z wyjazdy GKS-u do Łęcznej gdzie pozdrawiają JKS ?
mam pytanie co łączy GKS KATOWICE I JKS JAROSŁAW, znalazłem filmik w necie z wyjazdy GKS-u do Łęcznej gdzie pozdrawiają JKS ?
-
Nie najeżdżajcie na wszystkie ekipy z kosza , bo są na koszykówce również takie osoby ( o których chyba nie wiecie ) , którym bardzo daleki jest model piknika z trąbka w papie .
Koszykówka to w większym stopniu piknik , ale kilka ekip robi wszystko aby nie były kojarzone stereotypowo .
Koszykówka to w większym stopniu piknik , ale kilka ekip robi wszystko aby nie były kojarzone stereotypowo .
c*** z podpisem
-
[link]Tommy Lee Jones pisze:Witam,
-
Mamy układ
-
Najbardziej mnie smieszy to jak chlopcy z bielskiej Stali rozpisuja sie na Temat TSP. Zal im dupe sciska ze ekipka ktora funkcjonuje bardzo krotko uciera im noska, I tylko oczerniaja TSP, a o swoich sprzetowskich skurwysynskich akcjach milcza, jak I rowniez o oklepkach jakie dostaja czasami:-) pozdrawiam Panowie, przyjdzie czas ze Kibolska Polska dowie sie prawdy. Zaznaczam jestem neutralny ale w temacie:-)
-
Wy jako Podbeskidzie zawsze jesteście neutralni w realu w internecie jesteście chujagonami jakich mało na szczęście w Polsce:)Zabójca pisze:Najbardziej mnie smieszy to jak chlopcy z bielskiej Stali rozpisuja sie na Temat TSP. Zal im dupe sciska ze ekipka ktora funkcjonuje bardzo krotko uciera im noska, I tylko oczerniaja TSP, a o swoich sprzetowskich skurwysynskich akcjach milcza, jak I rowniez o oklepkach jakie dostaja czasami:-) pozdrawiam Panowie, przyjdzie czas ze Kibolska Polska dowie sie prawdy. Zaznaczam jestem neutralny ale w temacie:-)
Wasz klubik powstał 1997roku nie zaistnieliście w ogóle na scenie kibicowskiej, klub bez żadnej tradycji, sponsorzy na chwilę wybili wasz klubik, w rundzie jesiennej macie 6pkt i najbardziej prawdopodobne jest to że jak szybko awansowaliście tak szybko będzie spadać klasy niżej. Chwila waszego spełnienia dzięki sukcesom piłkarzyków nie będzie trwać przecież wiecznie.
Zapytajcie się swoich ojców na jakie mecze śmigali za swoich czasów:)
Nie ośmieszaj się koleś i swoich ludzi z szeregów cała Polska zna Prawdę ''Ilość nie idzię w jakość''. Swoją drogą macie taki respekt że z Polonią Warszawa byście fajne historyjki internetowe tworzyli KSP&TSP! Bez pozdrowień.
http://www.bankier.pl/inwestowanie/notowania/waluty/currency.html?gclid=CJyR94ir1LMCFYta3godLjwAVg
-
Viclav pisze:A jak obecnie jest postrzegana Pogoń przez Kotwę? Bo jako kosy ich nie wymieniłeś
kolega wymienił najwieksze :)
-
Układ: Siarka TarnobrzegManiek47 pisze:Opisze ktoś aktualne zgody/układy/kosy/FC Wisły Sandomierz?
Kosy: Stal Gorzyce, Pogoń Staszów, Star Starachowice.
FC: Trześń,Koprzywnica,Dwikozy
-
To byś się zdziwił :) Relacje Karlino - Kołobrzeg mają się bardzo dobrze. Jeśli bym wymienił Gryfa to bym musiał wymienić całe województwo Pomorskie, widocznie nie załapali się do bycia wymienionym. Kosy wypisane wyżej. Tyle.[hfK pisze:henry lloyd pisze:nie chyba, a na pewno. Poza tym bodajze MKS Karlino, z ktorymi takze nie sa w zajebistych stosunkach ; )
Relacje między Karlinem a Kołobrzegiem są bardzo dobre tak jak juz wspomniał HFK
-
Juz Ci mowie imbecylu gdzie ich ojcowie chodzili, na BBTS wlokniarz.. Mowi Ci to cos ? Szanuj takie ekipki, bo nie sztuka jest zaczac dzialac jako "kibol" w Lechu, Legi,Lechi, Wisle itp. Sztuka jest miec odwage cos stworzyc I dzialac jak w miescie od lat jest mocna grupa "h" a Ty zaczynasz od zera , ale co mozesz o tym wiedziec jak pewnie jestes fanem ktores z mocnych ekip, jedziesz na wyjazd w 1000 osob I stoisz w ostatnim rzedzie zeby Ci sie Nic nie stalo. Maksi Kodak.
-
na BBTS Włókniarz? To w takim razie przerzuty. Bo całe to TSP jest spadkobiercą drużyny o nazwie Bogmar-Ceramed Komorowice. Mam nadzieję, że całe Podbeskidzie szybko zleci a ta banda c**** się rozpadnie. Niestety kolego prawdy nie oszukasz. To BKS jest ekipą z kibicami, a przede wszystkim z tradycjami i dobrze wiemy, że wystarczy ich 10 osób żeby rozgonić wasz pseudo młynek co już uczynili nie tak dawno temu. Do tego dajecie se wpuścić na gniazdo typa z Wisły co se śpiewa piosenki. Oczekujecie szacunku od innych? Zacznijcie go wymagać od siebie. Bo donoszenie organom ścigania i pokazywanie palcem jest frajerstwem. Nie macie żadnej pozycji i siły przebicia w Bielsku i to jest nie farmazon tylko suche fakty. Wasza siła to ekstraklasa i pikniki, które robią frekwencję. Chcę zobaczyć jak zlecicie z hukiem do II ligi i pikniki przestaną chodzić na mecze. Ilu Was zostanie w tym młynku i czy wtedy stawicie czoła innym
-
Pionku Podbeskidzie powstało w wyniku fuzji sekcji piłkarskiej BBTS Włókniarz Bielsko-Biała, DKS Komorowice, Interu Bielsko-Biała, Białej Lipnik rozpierdalając wszystkie inne sekcje klubów w Bielsku.Zabójca pisze:Juz Ci mowie imbecylu gdzie ich ojcowie chodzili, na BBTS wlokniarz.. Mowi Ci to cos ? Szanuj takie ekipki, bo nie sztuka jest zaczac dzialac jako "kibol" w Lechu, Legi,Lechi, Wisle itp. Sztuka jest miec odwage cos stworzyc I dzialac jak w miescie od lat jest mocna grupa "h" a Ty zaczynasz od zera , ale co mozesz o tym wiedziec jak pewnie jestes fanem ktores z mocnych ekip, jedziesz na wyjazd w 1000 osob I stoisz w ostatnim rzedzie zeby Ci sie Nic nie stalo. Maksi Kodak.
Wśród innych bielskich klubów posiadających sekcję piłkarską był Inter Bielsko-Biała, powstały w 1949 pod nazwą Budowlani. W jednej z dzielnic miasta, Komorowicach Krakowskich, powstał w 1995 Dzielnicowy Klub Sportowy, który w sezonie 1996/1997 występował w klasie C.
1997 – BBTS Ceramed Komorowice
1999 – BBTS Bogmar Ceramed Komorowice
1999 – BBTS Bogmar Ceramed Bielsko-Biała
2001 – BBTS Marbet Ceramed Bielsko-Biała
2002 – MC Podbeskidzie Bielsko-Biała
2003 – TS Podbeskidzie Bielsko-Biała
2011 – TS Podbeskidzie SA
Taka wasza kulawa historia, sponsor się wypnie to i wasi piknicy wypną się na klub z marną piłką, wtedy pokażecie waszą siłę na wyjazdach w 1lidzę czy niżej czy będziecie uczeszczacz czy nie konfitury
-
Wychodzi że z Karlina jesteś a w innym temacie pytasz czy działa Iskra Białogard ( gdzie wasze miasta dzieli kilka km) i Drawa czyli układ waszej zgody ze Szczecinka.. Swoją drogą ciekawie tam macie w tym Karlinie.. Gdy Wielim zrywa kontakty z Kotwą wy nagle też kończycie przygode z Kotwicą.. Razem z Wielimiem jebiecie w przyspiewkach Kotwe.. Chłopaki od Was pojawiają się w Szczecinie na Pogoni lub na meczach Legii razem z chłopakami ze Szczecinka..Na derbach z Iskrą pod stadionem macie delegacje z Kotwicy.. Teraz wychodzi że znów cieplutko w waszych kontaktach.. Pozatym jakoś ciężko uświadczyć Was na wyjazdach a młyn u siebie to też rzadkość.. Dziwnie tam u Was...psychols 93 pisze:To byś się zdziwił :) Relacje Karlino - Kołobrzeg mają się bardzo dobrze. Jeśli bym wymienił Gryfa to bym musiał wymienić całe województwo Pomorskie, widocznie nie załapali się do bycia wymienionym. Kosy wypisane wyżej. Tyle.[hfK pisze:henry lloyd pisze:nie chyba, a na pewno. Poza tym bodajze MKS Karlino, z ktorymi takze nie sa w zajebistych stosunkach ; )
Relacje między Karlinem a Kołobrzegiem są bardzo dobre tak jak juz wspomniał HFK
-
Wychodzi że z Karlina jesteś a w innym temacie pytasz czy działa Iskra Białogard ( gdzie wasze miasta dzieli kilka km) i Drawa czyli układ waszej zgody ze Szczecinka.. Swoją drogą ciekawie tam macie w tym Karlinie.. Gdy Wielim zrywa kontakty z Kotwą wy nagle też kończycie przygode z Kotwicą.. Razem z Wielimiem jebiecie w przyspiewkach Kotwe.. Chłopaki od Was pojawiają się w Szczecinie na Pogoni lub na meczach Legii razem z chłopakami ze Szczecinka..Na derbach z Iskrą pod stadionem macie delegacje z Kotwicy.. Teraz wychodzi że znów cieplutko w waszych kontaktach.. Pozatym jakoś ciężko uświadczyć Was na wyjazdach a młyn u siebie to też rzadkość.. Dziwnie tam u Was...[/quote]Darłoviak pisze:
Dziwnie to było jak na meczy Darlovia - Wielim powiedziano Wam prosto w oczy, ze jestescie pizdy:) Podaj mi przynajmniej jeden sezon na ktorym zaliczyliscie wiecej wyjazdow od nas i wtedy mozemy sie licytowac i przypierdalac. Koniec naszej zgody z Kotwica przypadl wraz z meczem Kotwica - Pogon, a dokladnie na okres zaraz po tym meczu, nie wiem skad CI sie wzielo to ze zerwalismy dlatego bo Wielim skonczyl swoja przygode z Kotwica. Wczesniej laczyl nas z Wielimiem uklad, jeszcze na spotkaniu w Darlowie nie bylismy zgoda, mieliscie szanse sie tez wykazac, co uczynila Drawa, a Wy tylko na kibice.net aktywni:) Sam widzisz ze widujesz nas na meczach Pogoni, a nie Kotwicy, wiec nie p****** tu o jakis dziwnych zwyczajach u nas, albo poprostu zacznij kojarzyc fakty ktore widzisz, a nie te ktore wyczytujesz od prowokatorow z kibice.net.
Pozdro.
-
masz slabe info pacanie, ale to nie temat na takie rozmowy, konfitury to masz w piwnicy. Nie masz o niczym pojecia czlowieku, milego zycia kibicowskiego Ci zycze. Nic wiecej, nie mam zamiaru sie napinac. Pozdrow kolegow kozakow
-
A tak na marginesie to skad jestes? Sory za obrazliwe slowa, ale gowno wiecie, tak samo z tym przegonieniem mlyna, ale mam to w d****, myslcie co chcecie. Ci co chcieli ten mlyn rozgonic to przez ploty spierdalali, ale oczywiscie wiec ie najlepiej Stalowcy wam opowiadali?