moim zdaniem nie zrobilem bledu w slowniku nie ma takiego wyrazu jak Cracovia . jezeli masz jeszcze jakies pytania badz aluzje co do mnie to zapraszam na priv nie bedziemy tu tematu rozierdalac. pozdrawiam:)Red Skull pisze:Do: gregory88
Cracovia pisze się CRACOVIA ! tumanie bez szkoły
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Przepraszam :) dopiero teraz zauwazylem ze napisalem przez "w" zamiast przez "v" sam jestem w szoku dlatego nie wiedzialem o co ci chodzi gdzie ty blad widzisz weekend byl musicie wybaczyc
-
Emigrant'92'KS
co łączy Góral Żywiec i Polonie Bytom ?
-
Troublemaker
Układ, jeżeli mnie pamięć nie myli.
-
Emigrant'92'KS
Tak myślałem bo wiem że oficjalnej zgody nie ma. A ostatnio oglądałem filmik Góra-Bielsko i tam Górale mieli fane Polonii.
-
tony_halik
Niema zgody, jast uklad .
-
Miedziany Lubań
Jak wygląda sytuacja w Turowie Zgorzelec? Mają jakieś zgody,układy,kosy?
Turów Zgorzelec jest ekipą piknikową przez nas - Nysę Zgorzelec- są notorycznie krojeni i miasto ( barwy,vlepy,napisy) opanowane przez nas.
W dawnych czasach mieli zgodę ze Stalą Ostrów Wielkopolski - mieli nawet łączone szaliki ale ktoś coś po pijaku chlapnął i upadło
Jako ich kosy można uznać nas, sami też mówią, że ich kosą jest Anwil (chyba najbardziej są na nich cięci i jak przyjeżdżają to zawsze Turów się napina), Zastal i ogólnie to nie lubi ich cała liga.
Od dawien dawna trzymają jako tako z piknikami z Trefla Sopot ale to polega jedynie na sympatii, zero wspomagania.
Starsza ekipa z Turowa, bardziej kumata jest kibicami Śląska
W dawnych czasach mieli zgodę ze Stalą Ostrów Wielkopolski - mieli nawet łączone szaliki ale ktoś coś po pijaku chlapnął i upadło
Jako ich kosy można uznać nas, sami też mówią, że ich kosą jest Anwil (chyba najbardziej są na nich cięci i jak przyjeżdżają to zawsze Turów się napina), Zastal i ogólnie to nie lubi ich cała liga.
Od dawien dawna trzymają jako tako z piknikami z Trefla Sopot ale to polega jedynie na sympatii, zero wspomagania.
-
Emigrant'92'KS
Andrus pisze:Turów Zgorzelec jest ekipą piknikową przez nas - Nysę Zgorzelec- są notorycznie krojeni i miasto ( barwy,vlepy,napisy) opanowane przez nas.
A jeśli można wiedzieć czemu ich tak bardzo nie lubicie? Skoro to pikniki z kosza. Turów miał jakąś sekcje piłki?
To fakt ze z ta koszykowka to dramat - na Pomorzu Srodkowym, AZS Koszalin to grupa radosnych konfidentow, ktora za nic miala zmiane barw swojego klubu i dzwoni po policje by zapewnic sobie eskorte na wyjazd. To samo mozna powiedziec o fanach Energi (nie mylic z kibicami Czarnych Slupsk poniewaz Ci "prawdziwi" na koszu sie nie udzielaja a ograniczaja sie do siatkowki i jezdzenia na Lechie i im oczywiscie nic zarzucic nie mozna). Koszykarscy fani Kotwicy sa tez okropnie zamuleni, ale jak przyjda na mecz pilkarscy to jeszcze to jakos wyglada. Moje pytanie brzmi czy kibice Trefla Sopot sympatyzuja z gdanska Lechia?
Trefl Sopot to pikniki coś tam trzymają z Turowem - ludzie z Sopotu śmigają na mecze tych drużyn do Zgorzelca w koszulkach Turowa- i kiedyś jakiś dziadek z Sopotu do nas podbił i gadał, że oni są wszyscy za Lechią
Polonii z Karpatami nie łączy nic,poza paro prywatnymi kontaktami,ubieglorocznym graniem Polostów w Krośnie na turnieju kibiców ..teraz PB zaprosila Karpaty....aco dalej-czas pokazePinkus pisze:Jak jest na lini pomiędzy Polonią Bytom a Karpatami Krosno?
Tak ale do awantury włączyło się też pare osób z Nysy i Śląska. O ludziach z miasta nawet wspomniano w relacji w zinie
-
meditopglon
wrzućcie jakiegoś skana albo coś jak macie
A nie mieli flagi laczonej z AZS-em Koszalin ?Andrus pisze:Trefl Sopot to pikniki coś tam trzymają z Turowem - ludzie z Sopotu śmigają na mecze tych drużyn do Zgorzelca w koszulkach Turowa- i kiedyś jakiś dziadek z Sopotu do nas podbił i gadał, że oni są wszyscy za Lechią
Dla mnie idealnym podsumowaniem tych koszykarskich kibicow jest rozgrywany przed AZS Czarni mecz pomiedzy kibicami. Niby wielka kosa a graja w kosza mecz kibicow heh
awantur z Karkonoszami, BKS-em Bolesławiec ( najwcześniejsza na początku lat 90-tych kiedy wpadł autokar skinheadów z Bolesławca i łańcuchami przegonili stadion) czy Górnikiem Wałbrzych było sporo :) Po jednej z awantur jak dobrze pamiętam na Górnik czekały pikniki uzbrojone w parasolki. Zawitał też do nas dobrą bandą Myszków czy Piast Gliwice. Był też BKS Bielsko gdzie bodaj u nas odnowili układ- jak dobrze zapamiętałem z opowieści.
Wszyscy których pamiętasz na 100 procent działają od lat Ci sami ludzie jak rodzina
Wszyscy których pamiętasz na 100 procent działają od lat Ci sami ludzie jak rodzina
nawet nie wiedziałem, że mieliście układ z BKSem. wiem, że w tamtych czasach (druga połowa lat 90tych) zaczęły się ich kontakty z Miedzią Legnica.
nie mieliśmy układu z BKS-em Bielsko-Biała :)
Mieli u nas swój mecz wyjazdowy a starszyzna od nas trzymała wtedy z Miedzią Legnica mocniej i byli również obecni na meczu Nysa-BKS i według ich opowieści u nas odnowili układ. Ale nie wiem czy to prawda :)
Mieli u nas swój mecz wyjazdowy a starszyzna od nas trzymała wtedy z Miedzią Legnica mocniej i byli również obecni na meczu Nysa-BKS i według ich opowieści u nas odnowili układ. Ale nie wiem czy to prawda :)
no właśnie coś mi nie grało, a z drugiej strony to były dziwne czasy, a memoria fragilis est, więc wolałem się upewnić ;)Andrus pisze:nie mieliśmy układu z BKS-em Bielsko-Biała :)
-
Miedziany Lubań
do kogos z zielonej gory.jak wyglada sytuacja w lechii zg? czy maja napiecie z falubazem? moze byc priv
-
monterinio
układ Apator Toruń - Górnik Konin nadal aktualny ?
Zarejestrowałeś się po to by siać ferment z układem? Nigdy nie było układu między Górnikiem a Apatorem. Spontaniczne akcje przeciw Elanie kiedy to Koninianie pojawiali się w Toruniu. Do układu było daleko, rok temu Górnik zerwał wszelkie kontakty z Apatorem ze wzgledu na brak dalszych perspektyw działań (h), Dziwne sytuacje w Toruńskim podwórku ale to już najlepiej wiedzą Elana i Apator.domaszhek pisze:układ Apator Toruń - Górnik Konin nadal aktualny ?
(Sporo przeżutów w szeregach)
byłem pewien że układ był a sprawa ucichła więc zapytałem
nie trzymasz ciśnienia , dzieki za odpowiedz
nie trzymasz ciśnienia , dzieki za odpowiedz
-
podroznikET
Zarejestrowałeś się po to by siać ferment z układem? Nigdy nie było układu między Górnikiem a Apatorem. Spontaniczne akcje przeciw Elanie kiedy to Koninianie pojawiali się w Toruniu. Do układu było daleko, rok temu Górnik zerwał wszelkie kontakty z Apatorem ze wzgledu na brak dalszych perspektyw działań (h), Dziwne sytuacje w Toruńskim podwórku ale to już najlepiej wiedzą Elana i Apator.Waluta pisze:domaszhek pisze:układ Apator Toruń - Górnik Konin nadal aktualny ?
(Sporo przeżutów w szeregach)[/quote
kolego mozesz rozwinac ta kwestie?aha i nie sugeruj sie tym co uslyszales od huliganow Tomka Golloba...bo te ich gadki na temat przezutow sa strasznie monotonne i nude jak flaki z olejem i nijak sie ma do rzeczywistosci.pozdro
Czy Cracovia ma oficjalna zgodę z Ajaxem czy to jakiś układ ??
-
Iskra_1965
Co łączy Montex Lublin i AZS Częstochowa?
-
Gieksa J-no
Układ finansowy dokładnie.Zaglebie pisze:Czy Cracovia ma oficjalna zgodę z Ajaxem czy to jakiś układ ??
pisał to do uzytkownika Gieksa J-no także pewnie Banik
Największe kosy i sztamy Kotwicy Kołobrzeg jest mi ktoś w stanie wymienić ?
Petit pisze:Największe kosy i sztamy Kotwicy Kołobrzeg jest mi ktoś w stanie wymienić ?
Zgody, układy : brak
Kosy : Wielim Szczecinek, Gwardia Koszalin, Flota Świnoujście, Błękitni Stargard Szczeciński
Do kos jeszcze Gryf Słupsk chybahfK pisze:Petit pisze:Największe kosy i sztamy Kotwicy Kołobrzeg jest mi ktoś w stanie wymienić ?
Zgody, układy : brak
Kosy : Wielim Szczecinek, Gwardia Koszalin, Flota Świnoujście, Błękitni Stargard Szczeciński
-
henry lloyd
nie chyba, a na pewno. Poza tym bodajze MKS Karlino, z ktorymi takze nie sa w zajebistych stosunkach ; )
Opisze ktoś aktualne zgody/układy/kosy/FC Wisły Sandomierz?
To byś się zdziwił :) Relacje Karlino - Kołobrzeg mają się bardzo dobrze. Jeśli bym wymienił Gryfa to bym musiał wymienić całe województwo Pomorskie, widocznie nie załapali się do bycia wymienionym. Kosy wypisane wyżej. Tyle.henry lloyd pisze:nie chyba, a na pewno. Poza tym bodajze MKS Karlino, z ktorymi takze nie sa w zajebistych stosunkach ; )
A jak obecnie jest postrzegana Pogoń przez Kotwę? Bo jako kosy ich nie wymieniłeś
-
Tommy Lee Jones
Witam,
mam pytanie co łączy GKS KATOWICE I JKS JAROSŁAW, znalazłem filmik w necie z wyjazdy GKS-u do Łęcznej gdzie pozdrawiają JKS ?
mam pytanie co łączy GKS KATOWICE I JKS JAROSŁAW, znalazłem filmik w necie z wyjazdy GKS-u do Łęcznej gdzie pozdrawiają JKS ?
-
BezimiennyCzłek
Nie najeżdżajcie na wszystkie ekipy z kosza , bo są na koszykówce również takie osoby ( o których chyba nie wiecie ) , którym bardzo daleki jest model piknika z trąbka w papie .
Koszykówka to w większym stopniu piknik , ale kilka ekip robi wszystko aby nie były kojarzone stereotypowo .
Koszykówka to w większym stopniu piknik , ale kilka ekip robi wszystko aby nie były kojarzone stereotypowo .
http://lmgtfy.com/?q=+gks+katowice+zgodyTommy Lee Jones pisze:Witam,
-
Gieksa J-no
Mamy układ