Europejskie puchary 2012/2013 - polskie ekipy

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

PGliwice

Re: Europejskie puchary 2012/2013 - polskie ekipy

Post autor: PGliwice »

Kondziołek pisze:http://dosc.nowyekran.pl/post/82044,kib ... -monachium

Ilu kibiców Piasta się tam wybrało, i czy było więcej "przygód" ?
dostajemy do BATE 100 biletów i taką liczbą zawitaliśmy również do Monachium
około 30 osób ląduje w niemieckim areszcie,
iparts.pl
wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz »

a ilu dotarło na mecz? czy oprócz tych 30 powiniętych tej 70-tce udaje się dostać na spotkanie?
_Henderson_

Post autor: _Henderson_ »

Siódemka pisze:Na wczorajszym meczu Barcelona-Benfica można było zauważyć szalik KS Polkowice...czyżby nowa zgoda:)
Jest układ. KS kroi Real w Polkowicach, w zamian Barca kroi wszystkie polskie.
PeGie

Post autor: PeGie »

T /g\ermany też obecna, może się pochwalą ;)

BATE&PIAST
debiutant

Post autor: debiutant »

Jest jakieś foto Piasta z Monachium?
zajaczek_wielkanocny

Post autor: zajaczek_wielkanocny »

debiutant pisze:Jest jakieś foto Piasta z Monachium?
http://i47.tinypic.com/2q0r0k0.jpg

A tu ochroniarki z wydrukowanymi na kartkach flagami Bate i Piasta, kontrolujace czy przypadkiem nie wywiesili czegos "zakazanego"

http://i47.tinypic.com/20cxf.jpg
elo1312

Post autor: elo1312 »

PeGie pisze:T /g\ermany też obecna, może się pochwalą ;)

BATE&PIAST
Ale czym sie pochwalic maja? Jeden od was czapke stracil. Jeszcze Trzy Kolesie z Bate przed meczem w centrum najpierw od wyzej wymienonych Typow po liscia dostali a chwile pozniej jeszcze od Bayern oklep zaliczyly + barwy stracili. Akcja pojedynczych osob jakich wielu, ktos gdzies oklep dostal, ktos gdzies szalika oddal wiec nie wiem czy warto takie drobnostki opisac. A napisalem to tylko bo kwestia czasu i i tak ktos by pytal.
elo1312

Post autor: elo1312 »

PGliwice pisze:
elo1312 pisze:
PeGie pisze:T /g\ermany też obecna, może się pochwalą ;)

BATE&PIAST
Ale czym sie pochwalic maja? Jeden od was czapke stracil. Jeszcze Trzy Kolesie z Bate przed meczem w centrum najpierw od wyzej wymienonych Typow po liscia dostali a chwile pozniej jeszcze od Bayern oklep zaliczyly + barwy stracili. Akcja pojedynczych osob jakich wielu, ktos gdzies oklep dostal, ktos gdzies szalika oddal wiec nie wiem czy warto takie drobnostki opisac. A napisalem to tylko bo kwestia czasu i i tak ktos by pytal.
nikt od nas czapki nie stracił, wiem co mówię, ani na mieście ani na stadionie. Kilku żaboli dostało na stadionie w******* i tyle nie widzę w tym nic dziwnego nas było dużo więcej i to nieprzypadkowej ekipy, chłopaki co brali w tym udział zostali o dziwo tylko wyjebani ze stadionu przez psy

(piszę tylko o nas, jak było z BATE nie wiem, ale od nich było dużo przypadkowych ludzi to coś mogło się wydarzyć, i akurat może taka osoba czapkę straciła ale też nic o tym nie słyszałem, ale zadnemu Polakowi z naszej strony nic się nie stało)
Bo o tym co sie na stadionie wydarzylo plus o tej czapce (jest zdjecie) napisali tutaj: http://www.ultras.ws/szene-europa-f8/po ... -7008.html
Czyli jest jak zawsze ;-) ze jedna strona pisze tak, druga odwrotnie. Prawda jak czesto w takich sytuacjach lezy gdzies po srodku.

Osobiscie te twoje Zdanie mi sie bardziej realne wydaje (was bylo duzo, ich kilku wiec nie realne ze z wami jakies starcie wygrali na stadionie tak jak ten gosc tam pisze). Ta druga sprawa z ta czapka to zawsze ktos mogl sam gdzies isc (choby na kibel) i ja tracic. Nad wszystkimi nie opanujesz. Podobnie z tym BATE (i tutaj sie znowu z toba zgodze), bo bylo troche emigrantow ktore na wlasna reke pojechali + osob (nie do konca kumate lub prawdziwimi Kibicami) co na meczu byly bo druzyna z Bialorus grala. Wiadomo ze Bayern lub Gornik ich przed oklepem nie pyta co sa kumate H, U, pikniki czy zwykle fany. Tym bardziej ze Bayern i tak jeszcze cos z BATE do wyjasnienia mial po straconej fladze w pierwszym Meczu. Obrazek

Pzdr
toszanin

Post autor: toszanin »

Nie ma czym sie podniecac. Piastunki zawsze odwroca sytuacje... przeciez byli nieprzypadkowa ekipa,a na kilka pytan dosyc czesto padala odpowiedz.. my tu tylko przejazdem;))) kilku zebralo w tyte za sektorem Bate i tyle....
opel

Post autor: opel »

Na N-Sport leci właśnie meczyk Totenham-Lyon, w sektorze Francuzów wisi nasza flaga, a ten debil komentator mówi, że kibice z Polski dopingują londyńczyków :-(. Wyjaśniam, flaga ŁKS wisi w sektorze Lyonu. Dlaczego??? ŁKS-Anderlecht (duuuuży szacunek, byli z nami na kilku wyjazdach). Anderlecht-Lyon zgoda. Na meczach Anderlechtu wspólne melanże. Więc teraz nasza flaga na tym meczu. Co dalej zobaczymy :-).
'08

Post autor: '08 »

naemigracji1948

Post autor: naemigracji1948 »

Nawiązując do wczorajszego meczu Tottenham-u z Lyonem ; z racji tego ze przebywam na emigracji wybrałem się na mecze do Londynu ...i przyznam ze na stadionie totalny piknik a może i słowo "piknik"
nie jest właściwym "teatr"....kibice Tottenhamu żadnego zorganizowanego dopingu nie prowadzili (a bylem na kilku meczach w uk i inne ekipy coś tam zawsze próbują tak tutaj nic!) za to na sektorze zajmowanych przez Lyon zabawa w najlepsze jak by grali u siebie.... Idąc na stadion spotykam ekipę około100 osób raczej sportowej ekipy.. było słychać "Klubem w Łodzi ..." i "official hooligans" poniżej umieszczam zdjęcie tej grupy można wiedzieć czy delegacja z ŁKS-u to głównie emigracja czy ktoś z Polski specjalnie przybył...i jakie liczby wspierały Lyon?

http://img546.#.us/img546/3231/imag0042yd.jpg

Ps...to mój pierwszy wpis ...z racji tego witam kiboli
ts1906

Post autor: ts1906 »

zdjęcie nie działa-popraw link !
naemigracji1948

Post autor: naemigracji1948 »

naemigracji1948 pisze:Nawiązując do wczorajszego meczu Tottenham-u z Lyonem ; z racji tego ze przebywam na emigracji wybrałem się na mecze do Londynu ...i przyznam ze na stadionie totalny piknik a może i słowo "piknik"
nie jest właściwym "teatr"....kibice Tottenhamu żadnego zorganizowanego dopingu nie prowadzili (a bylem na kilku meczach w uk i inne ekipy coś tam zawsze próbują tak tutaj nic!) za to na sektorze zajmowanych przez Lyon zabawa w najlepsze jak by grali u siebie.... Idąc na stadion spotykam ekipę około100 osób raczej sportowej ekipy.. było słychać "Klubem w Łodzi ..." i "official hooligans" poniżej umieszczam zdjęcie tej grupy można wiedzieć czy delegacja z ŁKS-u to głównie emigracja czy ktoś z Polski specjalnie przybył...i jakie liczby wspierały Lyon?

http://img546.-.us/img546/3231/imag0042yd.jpg

Ps...to mój pierwszy wpis ...z racji tego witam kiboli
link poprawiony

http://vpx.pl/i/2013/02/15/IMAG00425CX1A.jpg
Pch

Post autor: Pch »

Zarowno ŁKS jak i Widzew maja pokazne bandy na wyspach.
EB2012

Post autor: EB2012 »

Od Nas (ŁKS) na meczu 50 osob, w tym pojedyncze osoby z Naszych zgod. Kilka osob przylecialo tez z Polski. Na stadionie jak i w trakcie przemarszu zaznaczamy swoja obecnosc. Jestesmy jedyna grupa wspierajaca Lyon na tym meczu. Przed meczem problemy z tymi co zawsze, glownie przez piro.

Emigracyjne Braterstwo
Tychy&Zetka&ŁKS
ODPOWIEDZ