GDZIE KUPOWAĆ PIRO
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: GDZIE KUPOWAĆ PIRO
Mówisz i masz :
[link]
[link]
-
odpal kilka sztuk i pisz o paleniu ciuchów ;-)Radziok24 pisze:Tutaj są : [link]
Czy warta polecenia to nie wiem, na filmiku widać że ostro sypie, więc popalone ubrania mogą się zdarzyć . Lepiej zwykłe morskie z ultrasshopu po 17,50.
Za kilka dni parę nowości na [link]
Xp
-
Wizard, jak się patrzy na ten filmik to widać że one w ch... sypią plastikiem , tak samo jak te od Michała z Łodzi, i te czerwone z firebisu co potem wybuchały. Tamtych odpaliłem po 10 i koszulki, kurtki popalone. A te morskie niczym nie sypią, kto odpalał je to wie że tylko popiół leci.. a w dodatku pod koniec filmiku cała zawartość racy z niej wypada...
-
-
Naprawdę do niektórych to brak słów
-
Do mnie pijesz ?ŁTH pisze:Naprawdę do niektórych to brak słów
Pytam, bo nie mam czasu wertować ponad 20 stron.
Ktoś mi polecił stronę, to zapytuję czy warto w takim przybytku kupować.
Kiedyś jeden, dobrze znany producent zrobił mniej w ch, to szukam po innych źródłach.
UltraS
-
Ok, ok mój błąd, źle przeczytałem.Radziok24 pisze:Wizard, jak się patrzy na ten filmik to widać że one w ch... sypią plastikiem , tak samo jak te od Michała z Łodzi, i te czerwone z firebisu co potem wybuchały. Tamtych odpaliłem po 10 i koszulki, kurtki popalone. A te morskie niczym nie sypią, kto odpalał je to wie że tylko popiół leci.. a w dodatku pod koniec filmiku cała zawartość racy z niej wypada...
chodzi o sam sklep i ceny zapewne.DragonWlkp pisze:Do mnie pijesz ?ŁTH pisze:Naprawdę do niektórych to brak słów
Pytam, bo nie mam czasu wertować ponad 20 stron.
Ktoś mi polecił stronę, to zapytuję czy warto w takim przybytku kupować.
Kiedyś jeden, dobrze znany producent zrobił mniej w ch, to szukam po innych źródłach.
Xp
-
Jak ktoś potrzebuje piro na sylwestra w dobrych cenach,bo jeszcze troche mam to podbijac na pw.
-
[link]
Dzień darmowej dostawy petard, fp3 itp. niezależnie od kwoty towaru, paczka na ich koszt, tylko dziś.
Dzień darmowej dostawy petard, fp3 itp. niezależnie od kwoty towaru, paczka na ich koszt, tylko dziś.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
MORSKIE RACE NA SYLWESTRA
wysyłamy od nawet 1 sztuki kurierem tego samego dnia po zaksięgowaniu wpłaty
[link]
[link]

-
NOWY LINK:WorldOfFan.COM pisze:MORSKIE RACE [link]
[link]
[link]

-
mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo
-
A ile tych rac masz? Odpal jedną, wywal gdzieś przed siebie i patrz czy się normalnie pali.krzysiunb pisze:mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo
-
-
Hujtras pisze:A ile tych rac masz? Odpal jedną, wywal gdzieś przed siebie i patrz czy się normalnie pali.krzysiunb pisze:mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo
jedną tylko
-
Zrób fotkę i wstaw do tego tematu, i ktoś z piromanów Ci odpowie.krzysiunb pisze:mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo

-
czy te race z allegro [link] są bezpieczne?
-
sa metalowe sa normalne na foto.a co dostaniesz w paczce to juz nie wiem.to sa normalne race na tym foto.sa dostepne w kraju na stronach.poczytaj wczesniej.pozdrosaviola44 pisze:czy te race z allegro [link] są bezpieczne?
-
Tak na tej aukcji są bezpieczne race, jeżeli sprzedający wysyła konkretnie te race ze zdjęcia, zakładam, że nie robi w c****. Wejdź sobie na www.ultrasshop.com i kup, bo te race a aukcji pochodzą z tego właśnie sklepu.saviola44 pisze:czy te race z allegro [link] są bezpieczne?
Tu kolejny film, nie wiem czy był:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDD9g7Ap ... r_embedded[/youtube]

-
Nie wiem po co ryzykować z jakimiś aukcjami, najlepiej kupować u sprawdzonych źródeł a dla mnie takie to ultrasshop i ultraspiro
Sekcja Piaski - Wyznawcy Zagłębia !
-
Ultrasshop ma mocny narzut cenowy na piro, widać po petardach hukowych(te same fp3 pakowane po 20szt kosztują max 10zł)
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Jurek_Killer pisze:Zrób fotkę i wstaw do tego tematu, i ktoś z piromanów Ci odpowie.krzysiunb pisze:mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo
[link]
-
zamawialem ostatnio race z ultrasshopu czekam na przesylke ale mnie w ciągu dnia niema w domu wie ktos moze czy kurier zostawia jakies awizo czy cos ? czym jezdza siódemka, DHL?
-
można odpalać ale uważaj na ubranie, w sumie one dawno były dostępne, więc nie wiadomo co się stało z prochem, który jest w środku, ja bym odpalił i położył na ziemi.krzysiunb pisze:Jurek_Killer pisze:Zrób fotkę i wstaw do tego tematu, i ktoś z piromanów Ci odpowie.krzysiunb pisze:mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo
[link]
Jeżeli podałeś numer telefonu, to kurier powinien do Ciebie zadzwonić i się z Tobą umówić.krzysiunb pisze:zamawialem ostatnio race z ultrasshopu czekam na przesylke ale mnie w ciągu dnia niema w domu wie ktos moze czy kurier zostawia jakies awizo czy cos ? czym jezdza siódemka, DHL?

-
Sprzedajemy to co widać na obrazku i nie spodziewaj się w paczce jakiś podrób tego produktu. Race są w pełni bezpieczne i można je kupić od 1 sztJurek_Killer pisze:saviola44 pisze:czy te race z allegro [link] są bezpieczne?

-
można spokojnie odpalać, na tych się jeszcze nigdy nie przejechałem (nie licząc pourywanych sznurków).krzysiunb pisze:Jurek_Killer pisze:Zrób fotkę i wstaw do tego tematu, i ktoś z piromanów Ci odpowie.krzysiunb pisze:mam takie pytanie znajomy dał mi race ktore tez dostal rok temu na prezent bo stwierdzil ze juz sie w to niebawi jest to raca ratownicza w plastikowym opakowaniu myslicie ze jest bezpieczna ? jezeli niezabardzo jak ja odpalic zeby nic sie niestalo
[link]
Honor, Ojczyzna... lecz kim jest wasz bóg?!
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
-
Sprawdzam ktos teraz race z ultras piro? Dokladnie chodzi o te race [link]
Kiedys u nich zamiawialem race po 20 zeta, teraz sa po 17.
Po akcji z firebisem wole zapytac ;)
-
Kupuj smiałowSzokuMarysia pisze:Sprawdzam ktos teraz race z ultras piro? Dokladnie chodzi o te race [link]

-
Największy narzut to ma Callistoshop.pl - 25zł. za te petardyApennine pisze:Ultrasshop ma mocny narzut cenowy na piro, widać po petardach hukowych(te same fp3 pakowane po 20szt kosztują max 10zł)
ultraspiro - 13zł.
ultrasshop - 16zł.
[link] - tutaj chyba najtaniej 11zł.
-
Strzaly mialy w poniedzialek dzien darmowej dostawy na wszystko, niezaleznie od kwoty, tez polecalem.
-
Drożej nie masz ?WorldOfFan.COM pisze:NOWY LINK:WorldOfFan.COM pisze:MORSKIE RACE NA SYLWESTRA
[link]
[link]
pare nowości :
www.polscy-kibice.pl
Xp
-
rightside pisze:Największy narzut to ma Callistoshop.pl - 25zł. za te petardyApennine pisze:Ultrasshop ma mocny narzut cenowy na piro, widać po petardach hukowych(te same fp3 pakowane po 20szt kosztują max 10zł)
ultraspiro - 13zł.
ultrasshop - 16zł.
[link] - tutaj chyba najtaniej 11zł.
Ja fp3 mam do zamotania za 10zł przy większej ilości nawet taniej.
Inna pirotechnika też taniej niż w większości tych sklepów. Jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na pw ewentualnie gg 1011576 (pisać w każdej chwili, jak będę to odpiszę).

-
Potwierdza ktoś zakup u "RacoviaTV"?
-
Pirotechnika - sylwester 2012/2013!
Najtaniej na rynku:
- petardy hukowe
- stroboskopy
- świece dymne
- flary
- wyrzutnie
- fontanny
- zimne ognie
- rzymskie ognie
i inne... !
Specjalna oferta przy większych zakupach!
Kontakt - GG: 45548093
Najtaniej na rynku:
- petardy hukowe
- stroboskopy
- świece dymne
- flary
- wyrzutnie
- fontanny
- zimne ognie
- rzymskie ognie
i inne... !
Specjalna oferta przy większych zakupach!
Kontakt - GG: 45548093
-
co powiecie o piro z calistoshop ?
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!
-
Brałem w tamtym roku. Wszustko opdaliło bez żadnych zastrzeżeń. Ceny mają średnie.tMK. pisze:co powiecie o piro z calistoshop ?
-
Hubertus pisze:Brałem w tamtym roku. Wszustko opdaliło bez żadnych zastrzeżeń. Ceny mają średnie.tMK. pisze:co powiecie o piro z calistoshop ?
Calisto ma te same race metalowe co Ultraspiro,tylko że Calisto ma droższe.Ale te race są jak najbardziej OK.
-
https://www.facebook.com/pl.ultras
-
Znalezione na facebooku:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Oferta wydaje się w porządku. Może uda się coś wygrać ;)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Oferta wydaje się w porządku. Może uda się coś wygrać ;)
-